Komentari na vest

Milan blindirao i Tomorija: Na San Siru do 2027. uz duplo veću platu

L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Neverovatno koliko će u ofanzivnom smislu dobiti sa De Ketelarom i povratnikom sa pozajmice Adlijem. Plus Krunić sa kraja prošle sezone i Rebić u staroj formi, ova ekipa će da se prošeta do skudeta. Jedini konkurent Juventus je jako daleko od ozbiljne forme i uopšte od ozbiljnog tima. Pogba, Di Maria, to su duvaljke koje više smetaju nego što doprinose. Fali im bar još jedan štoper i da igraju sa teojicom pozadi a na bokovima da igraju sa ultraofanzivnim Kostićem i Kuadradom. Plus uz oporavljenog Kijezu i Vlahoviću će biti mnogo lakše.
A

Asdfghj

pre gotovo 2 godine

Da se proseta do titule? Sa kojim to igracima da se proseta? Ima levog beka i golmana
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Gile plače, neverue.
R

Rossonerooo

pre gotovo 2 godine

Top igrac. Forza Milan
A

Auuu

pre gotovo 2 godine

Klasa od igrača
B

Bonafides22

pre gotovo 2 godine

Moram da kazem da nikad nisam preferirao previse engleske stopere, ali sam sa Tomorijem odusevljen. Momak je izuzetan zaista, brz, odlican tajming, cita igru, bukvalno je neprelazan 1 vs 1. Forza Fik !
M

Millanista

pre gotovo 2 godine

Milan trenutno radi jako pametno, tu nema dileme, jaca se kostur tima, cak i sa 2-3 nova pojacanja ovaj tim ce izgledati brutalno jer su sacuvali sve igrace iz prve postave. Dovode se i cuvaju igraci koji imaju pobednicki mentalitet, zdrave navike, i znaju da plata mora da se zasluzi, nema pretplacivanja igraca(Donaruma, Kesi i Calhanoglu primeri).. Meni se iskreno svidja mnogo kako posluju, ko je malo pametan zna da ekipu cini TIM, a ne pretplacena pojacanja, ovaj tim Milana ima dusu to je sigurno, navijam i mislim da ce lagano do jos jednog skudeta, zivi bili pa videli ! :)