Komentari na vest

Milan je zreo za skudeto, Pioli sija od sreće, navijači Rome Zlatanu: "Ti si Ciganin"

G

Gosttt

pre preko 2 godine

Pjanic onda ti nemas oci.. Igrac rome nije dodirnuo loptu vec je Ibra prvi dodirnuo loptu to jest pomjeri je lijevom nogom dok je igrac rome u naletu da prvi stigne do lopte lijevom nogom udario Ibrinu desnu nogu ako to ne vidis onda nzm sta gledas? A sto se tice ne trci pred rudu, ja navijac Milana nisam nit bilo koje ekipe iz serije A vec pricam ono sto vidim i ono sto je istina!
G

Gosttt

pre preko 2 godine

Gile vise me sramota sa kakvim lazovom pisem koji nit postuje ni igrace nit klub za koji navija a kako onda da postuje ostale? Ti si jedina osoba koja kao navijac Intera je govorila da je Lukaku jedan od najacih spiceva a Hakimi jedan od najacih bekova a kad su otisli sve si suprotno rekao za njih. Pozz
1

1321321321312313213

pre preko 2 godine

Hahahahaha, vijest o Milanu, a komentari samo navijača Intera koji ili predviđaju Milanov pad ili plaču što se piše o Milanu, a ne o Napoliju.
I

Inter

pre preko 2 godine

Ja cu biti na svakoj vesti koja mi privuce paznju, pratim italijanski fudbal, a dok su u njemu i Milan i Juventus praticu vesti vezane i za njih, ako su mi zanimljive. Ovo sto sam rekao za Napoli to je upuceno redakciji, a ne navijacima Milana, jer isto tako i Napoli zasluzuje neki prostor ovde, kad takodje ima impresivan start sezone, a sve zbog toga sto evo godinu i po redakcija radi isto, prica bajke o Milanu.
G

Gosttt

pre preko 2 godine

Navijaci Intera mozete samo da se poklonite Ibri, pricali ste kao penzioner u bolnici davaju mu dobru platu? I rugali se? Penzioner vam pokazuje iz dana u dan kakva je klasa, sad sudije naklonjene Milanu? Hahahahahahha sta ce trece bit? Ako je ko ostecen u LG sampiona to je Milan a ti Gile ne brukaj se nego se pomoli da prodjete grupu ove sezone jer se brukate unazad nekoliko god nmz grupu proci protiv nizerazrednih ekipa! Zaboravi na scudeto, ove sezone ga uzima Milan ili Napoli
I

Inter

pre preko 2 godine

Gosttt@ Cekaj Inter kao prethodnih godina ispada od nizerazrednih ekipa, a ako vec takve nastupaju u LS, a Milana tu nije bilo, u koju to onda kategoriju spada Milan, u onu losiju od nizerazrednih klubova? Dakle tebi su nizerazredne ekipe Barselona (dva puta), Totenhem, Borusija Dortmund i na kraju Mens (ovi poslednji su tu najlosiji, ali nikako nizerazredni)? Oni su prosli dalje kad je Inter bio s njima u grupi. Zatim, pogledaj bodovni saldo Milana u grupi, a pogledaj bodovni saldo tvog najveceg neprijatelja, pa se onda usudi da komentarises o nekom ispadanju i brukanju u LS. Kakve veze ima sudjenje u Seria A i LS? Koliko veze ima sudjenje u ta dva takmicenja imas cist primer u Juventusu. Nisam pratio Milan ove godine u LS, samo sam pogledao onaj sporan detalj iz meca sa Atletikom kada je sudjen penal protiv vas, i smatram da ste tu osteceni. Koji to navijac Intera je juce rekao da su sudije gurale Milan? Vecina nas je rekla da je Milan zasluzeno pobedio, kao i da ono nije bio penal nad Ibrahimovicem, ali takodje nije bio ni crveni za Tea, tako da je po jedna od te dve teske situacije otisla vama u korist, a jedna na stetu. Takodje svi smo se slozili da ono na kraju nije bio penal za Romu, eto cak smo bili vise na vasoj strani, nego na Rominoj. Ali vi cete se u'vatiti za ovo kako vecina (oni koji ne navijaju za Milan) kaze da ono nije penal nad Ibrahimovicem, i pljuvati po svima sto misle drugacije od vas, ali kod odluka koje idu u vasu korist sa istim tim ljudima cete se normalno sloziti. I za kraj, sto bi se navijaci Intera poklonili Ibrahimovicu? Lik koji je omrazen kod Interovih navijaca, iako je verovatno najbolji deo karijere proveo u Interu, ali zbog kasnijih njegovih postupaka niko ga ne voli kao osobu. Da se razumemo, niko nije rekao da Ibra nema kvalitet, ali je kao osoba par puta ispao ljakse. I da, svakako, Ibra i dalje poseduje kvalitet, istina, u ogranicim mogucnostima, jer zbog godina ne moze sve svoje kvalitete da koristi, i bas zbog tih godina on bljesne na trenutke, ili na par utakmica, ali on u svojim godinama nema kontinuitet jer mu to godina proizvodnje ne dozvoljava, cak i da nema povrede (a cesto ih ima) njemu Pioli dozira minutazu. To koliko je on placen, to je vec unutrasnja stvar Milana, jer ocigledno je on najbitniji faktor u svlacionici, pa on nema samo ulogu igraca. Evo sve ti je ljudski objasnjeno, bez vredjanja, a ti nastavi da koristis svoj stil komentarisanja i da si ubedjen kako svi mi gledamo Milan i da se bojimo tog Milana kako ce biti naucna fantastika u godinama koje dolaze.
I

Inter

pre preko 2 godine

Dajte neki tekst i o Napoliju koji je trenutno lider. Zasto njih zapostavljate, zar i oni ne zasluzuju 4-5 tekstova nedeljno kao Milan, ipak su bodovno poravnati na celu tabele. Po meni, mozda je cak i vece iznenadjenje Napoli sa ovakvim rezultatima. Dajte malo da cujemo sta kaze njihov ludi predsednik, pa malo Spaleti, pa ajde malo i Insinje i drugovi, nemojte njih da diskriminisete ovde. Dobro Pioli zna da Milan mora da sto duze pliva na tom dobrom talasu, jer posle toga kod njegovih ekipa se samo pojavi rupa u koju propadnu. Tako da sto vise stvore zalihu u ovom trenutku to ce im biti lakse kasnije kad pocnu da krckaju bodove.
G

Gosttt

pre preko 2 godine

Tebi druze se nisam obratio nit takvima kao ti koji pisu ok komentare. Vec likovima koji dodju da svaku partiju pisu lose o Milanu ili bilo kojoj ekipi koja je konkurent Interu za scudeto!
I

Inter

pre preko 2 godine

Znam ja da ovde ima likova koji uzivaju da se prepucavaju na raznorazne nacine, i tu ima i pojedinaca koji navijaju kako za Inter, tako i za Milan, Juventus i druge. Ja cu uvek odgovoriti kontra na one komentare gde se prostacki pljuje po Interu, gde se Inter omalovazava i slicno. Ne volim ove komentare tipa u nedelju cemo vas pregaziti ko plitak potok i slicno, realno, niko ne zna kako ce se neka utakmica zavrsiti, cak ni one sa manjim klubovima, tako da neki likovi ovde cesto najavljuju kule i gradove od utakmice do utakmice, pa vec sad znaju ko je sampion za ovu sezonu, a onda kada promase sa prognozom nestanu na odredjen period.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Zna pioli da je Inter i dalje prvi favorit da osvoji ponovo Skudeto da ga (odbrani) Dobro je da on to zna, i zato i ovakva izjava, Naucio je od prosle sezone da ne prica puno i to je dobro za njega, svestan je i on toga da ga ogromna sreca prati uz sudije koje su im naklonjene iz kola u kolo, sto se tice LS ako ne prodju onda i nema pare da kupe pojacanja u januaru, a da prodju dalje sa nula bodova pa to je naucna fantastika, dok za Inter sasvim druge prica, imaju zicer protiv Serifa i posle ceka taj Sahtjor kod kuce i prosao je dalje, i evo pare za pojacanja u januaru, prolaz dalje im garantuje minimum 25 do 30 mil eura
K

Kladioniicar

pre preko 2 godine

Kvota na Inter je u gostima protiv Serifa 1,30 a nerseno 6,10 i pobeda Serifa 10,00
Z

Zoi

pre preko 2 godine

Cestitke komsijama na odlicnom poslu do sada. Iskreno nije mi drago sto sa ovako dobrom formom nam dolaze na megdan, ali eto osecam da je vreme za njihov prvi kiks u prvenstvu 😃. Sto se tice ovih uvred vreme je za ozbiljnije mere u Italiji. Sinoc je ono bila bruka, a nista manje nije bilo ni na mecu Lacio - Inter, Damfriz krece da izvede aut, krupan kadar na njemu, a navijac iza njega ispusta majmunske krike. Ocigledno da se treba poceti sa zatvaranjem stadiona i dozivotnim proteravanjem takvih navijaca sa tribina. Maloumnici koji nikada da shvate da boja koze ili poreklo nisu razlog za vredjanje jer svi smo isti. Uzgred kao sto sam rekao na pocetku sezone, ako moj Inter ne moze do Skudeta voleo bih da to uradi Milan. Onaj Napoli je bas odvratan i nikako njih ne bi voleo da vidim kao sampione
G

Gist

pre preko 2 godine

U Italiji, da žele da reše problem rasizma, rešili bi ga odavno. Ili bi bar počeli da ga rešavaju, na primer onako kako si ti rekao. Na svakom stadionu postoje kamere i moguće je identifikovati majmune (koji zapravo imitiraju sami sebe), potom ih udaljiti sa stadiona na duže vreme. Ali, pitanje je i nacionalnog mentaliteta, rasizam je duboko urezan u glave italijana.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Gist jeste tako brate, na zalost su i ultrasi Intera imali ovakve ispadne jos odavno, ne znam jel se secas "Zoro" igrac Lecea davnih godina i vredjane njega od strane Interovih ultrasa, Materazi je odma stao u njegovu odbranu na tom mecu, recimo da jos od tada traje rasizam po italiji i nista nisu uradili jos od onda kad je rasizam u pitanju, imaju oni na cizmi redovno takve ispade, i to na vecinu stadiona, generalno italijani su veliki rasisti i tu se malo radi kako bi se sprecilo tako nesto, sistem je sam po sebi takav u italiji da je najlakse izvredjati coveka na osnovi boje koze i porekla, jednom prilikom sam gledao Partizan odavno, a komentator na TV,u kaze pocele su nase camuge da se bude, misleci na Obiori oditu, ja nisam mogao da verujem sta slusam, bilo je to davno
K

Kolonijalno

pre preko 2 godine

Ljudi koji ne prate navijacku scenu Italije bi se iznenadili koliko je u sustini desnicara na tribinama a stereotipno se samo Lazio uzima za primjer. Naprotiv, Romina tribina nije nista manje desnicarska od Lacijove. Glavna i najstarija njihova grupa, Boys, je desnicarska a ona je najbrojnija i pita se za mnoge stvari. Pocetkom 2000tih, Curva Sud je skroz pala pod desnicom i pocele su da se kace zastave svastike i Musolinija. To se sve razbilo u ovoj deceniji i ponovo se vecinom pitaju ljevicarske grupe.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Redakcija pravi istu gresku kao prosle sezone. Svaki dan tri teksta o Milanu, zreli za skudeto, Pioli, Ibra...a tek prosla cetvrtina prvenstva. Svi znamo kako se to prosle godine zavrsilo ali opet ista prica. Inace posto je juventus u kanalu i njima ni sudije ne mogu pomoci, vidimo da sudije imaju novog mezimca, opet kao prosle godine. Nepostojeci penali, Kesi na vrhu liste strelaca...a o navijacima da ne pricam, kad pobede tu su, prepotentni i arogantni, kad izgube, nema vise od 10 komentara. Uostalom redakcio, na celu Kalca je jedan drugi tim, ne Milan. Gde su tekstovi o njima?
G

Gosttt

pre preko 2 godine

Ako je tebi druze ono nepostojeći penal prestani vise gledat fudbal. Pogledaj snimak od pozadi gde igrac rome udara u naletu ibrahimovica u desnu nogu to jest zakucao se u njega! Shvatam da navijate za inter i shvatam da se plasite jer je razlika - 7 al ne budite deca, ne lazite sami sebe. Jer po tvojim komentarima i onog Gile nema ekipe koja nije lopov i kojoj ne pomazu sudije u seriji A sem Intera. Brukate se iz dana u dan, visi ste vi fanovi Milana nego ostali navijaci koji navijaju za Milan, nema vesti o Milanu koju vi ne prokomentarisete,naravno negativno. Svak ko prati fudbal juce je vidio koliko je Roma lose igrala i koliko je Milan bio nadmocniji, kad je Milan dobio crveni onda je Roma pocela nesto da igra a niko ne prica dal je Teo zaslužio da bude iskljucen to nije bitno vec samo dal je bio penal nad Ibrom koji je bio cist kao suza! Igrac prvi dodje do lopte, pomjeri je lijevom nogom a igrac Rome ga udario to jet zabije se u Ibru i udari da u desnu nogu i to nije penal? Ne brukajte se🤣
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Gosttt jel te sramota sto su milanu juce poklonili opet nepostojeci penal ? Sta se to desava sa milanom zasto ih sudije guraju na silu ovako, jel su oni zamenili juventus u kradji jel te sramota zbog toga ?
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

@Gosttt Druze, da nema kamera pa da te razumem. Ali iz sto uglova se vidi kako decko kaci i odbija loptu. A da je Milan zasluzio da pobedi, jeste. Gde si video da tvrdim drugacije? I na kraju ti oet ponavljam na tvojih decijih -7 da je prosle sezone bilo minus sest i to na polusezoni, ne sad...pa na kraju je bilo plus 15 za Inter. Ne letite pred rudu, to je jedina moja poruka. Ja prosle godine nisam proglasavao Inter sampionom sve dok matematicki nije osvojio, cetiri kola pred kraj, iako se znalo mnoooogo ranije. Jednostavno se ne mangupiram pre vremena. To savetujem i vama.
K

Kukaa

pre preko 2 godine

Samo da ne bude Napoli....mnogo gotivna ekipa, grad i navijači ali onaj što ih vodi je zlo
B

BicuSlobodan

pre preko 2 godine

Navijači Rome skandirali Zlatanu da je ciganin i Kesiju dovikivali rasističke parole?! Pa jel igrala Roma ili Lacio? Sramota!