Komentari na vest

Milan oživeo u Madridu: Mesijas kao Mesija, doneo Rosonerima prvu pobedu i nadu u prolaz (VIDEO)

E

E to je

pre preko 2 godine

Duh velike ekipe...
O

Ovaj

pre preko 2 godine

Simeone bi od mesija i ronalda napravio dobre stopere
e

esex

pre preko 2 godine

spanci totalno tonu,nadam se.samo placu,glume,vriste na sudiju.uzas ih je gledati.
e

exexeex

pre preko 2 godine

patetiko mala ekipa bili i ostali, zauvek u senci velikog reala i barse....

Loko1923

pre preko 2 godine

Izvalite Zlatanov kez na slici :D
T

Trpke

pre preko 2 godine

Cholo ide na kraju sezone. Dosegao je max sa ovom ekipom,plus ova nova generacija spartanaca nikako da se uklopi. Preofanzivni su to igraci da ih ogranicavas ovakvom igrom. Pa jedan De Paul je imao par sezona u Udinama sa skoro dabl dabl ucinnkom a ovdje mora glumiti Gatuza.
n

najcrnje od svega

pre preko 2 godine

sto ce ovakav bedan atletiko proci grupu.Dobice porto nesto na jedvite jade iz kontre,a imam osecaj da ce milan puci od liverpula i ako ce liveprul biti u krnjem sastavu.Nekako obicno kad dodje do toga prodje tim koji je bez pritiska,desavalo se zadnjih godina.Primer kad je barsa sa klincima izbacila inter a interu gorelo za prolazak grupe
9

951357

pre preko 2 godine

Jos jednom se dokazalo da u modernom fudbalu ziheraska i kukavicka igra ne prolaze.
D

Djurgården

pre preko 2 godine

Milan ni kriv ni duzan ostao u igri. Bice interesantno videti da li ce ovaj odvratni ATM napasti Porto jer bod ne odgovara ni jednima ni drugima,jer mogu ispasti ako ACM dobije nezainteresovani LFC!!!!!!
T

Trn

pre preko 2 godine

Ja samo da pitam, kako su ovi bili prvaci Španije ? Najgori fudbal, očajan trener, da nije bilo one krađe već bi bili van LŠ i ne bi imali priliku niti za LE. Ne zaslužuju ništa... kakav antifudbal Atletika. Još uvode da brani 0-0 i traži podršku sa tribina. Žao mi Porta, dobit će ih ovi smećari.
V

Vrana

pre preko 2 godine

Meni je najvise zasmetalo da na svaki kontakt padaju i traze karton. Suta loptu ispred sudije u aut i trazi aut za sebe. Toliki su foliranti da ti je gadljivo gledati.
G

Gost23

pre preko 2 godine

Španska liga je poslednjih par godina otišla u ku.ac! Sa odlaskom superstarova, ode i ona u rupu, a verovatno kako vreme ide i u provaliju, baš kakva je Seria A bila do pre dve, tri godine!
O

Opaaa

pre preko 2 godine

Hahaha...koji je cirkuzant postao ovaj Simeone, izvodi Suareza, De Paula i Grizmana, a ubacije Vrsaljka, Kondogbiju i Čunu i kao nešto loži publiku, traži podršku...da ima 10 štopera, mislim da bi ih sve nabio u 16m i tako celu tekmu. Koliko mi je bio gotivna na početku trenerske karijere, zbog borbenosti i energije (tad je bilo to "nešto novo") sad ne mogu očima da ih gledam...a hoće još šatro Vlahovića...koji će mu bilo koji napadač
H

Hagajagab

pre preko 2 godine

Jao, gde je onaj lik od pre neki dan sto je rekao da Atletiko igra bas ofanzivno, kako mi nemamo pojma sto pljujemo Atletiko, da smo samo ljubomorni... Hahahaha, Atletiko kakve igrace ima i kakav budzet ima, trebalo bi da daje 3 gola na svakoj utakmici (ne moraju da osvoje sve trofeje, ima i jacih ekipa naravno)... Atletiko anti fudbal
A

Azrael

pre preko 2 godine

Prolaz se odlucuje u portu nebitna utakmica
P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Ma bravo Milanezi ma bravo sampioni hajmo sada do finala s Juvrntusom ko 2003 dva najtrofejnija Italijanska kluba da se dokazu kad ih svi otpisu ..Junacka pobjeda
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Kakav bre juventus u evropi, izgubili sedam finala i ti juventus veliki klub, u italiji uz sudije moze sve, Inter uzeo LS tri puta, milan vise puta, dok je tvoj juventus kanta za napucavanje po evropi, Inter i milan su institucija za evropu, INTER SA TRIPLETOM SAHRAMNIO SVE ONE LAZNE trofeje juventusa pozdrav :)
@

@gilesmecar

pre preko 2 godine

Inter uzeo LS tri puta, milan vise puta. 7 PUTA. 7. tolko ih mrzis da ne mozes ni da napises. Cuj 'vise' puta. kvazi
P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Haha sto si mi napuco minusa ko po obicaju ko i juce kak ti ne dosadi vise ..Juventus je medzu 5 najefikasnijih klubova svih vremena u Ligi Sampiona dok je Zvezda efikasnija od malog shintera ..Znas ta finala na 1 mec moze svasta da odlucuje od raspolozenja igraca , sudijskih predvida , povrede igraca itd ..Ugl vise finala od shintera vise nastupa efikasniji bolji u medzusobnim duelima sta ti vise treba da ravnas najtrofejniji klub sa apenina sa svojim kinezima koji su prosli grupu nakon desetljeca...Prije Juventus usao u Ligi prvaka nakon Seria B vec shinter 2 godine nakon sto je bio prvak dzaba ti sve cinjenice govore sve za sebe isto sinoc sto pises Var ne zove za sitnice pa dobro nije zvao onda bezveze ni za sitnicu onaj penal za Juventus protiv vas ..To znaci po tvom nije sitnica
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

PopajFJ sta ti nije jasno narod ti izlupao minuse, od mene imas uvek jedan, Djubrentus ti izgubio sedam Fnala u LS, KAKVI ONI MEDJU PET KLUBOVA U Evropi sto bar jednom nisu dobili od sedam puta u Finalu nemas odgovor na to, nema sudija nema ni pobede, kanta su za napucavanje uvek bili u Evropi, placu za Interovom Tripletom !
P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Gilesmecar pa nece on nikad nista da napise sto ide u koristi dva najtrofejnija Italijanska kluba ...Samo crno mozda iz komplexa dok izvrce istinu pretvara u laz samo ova dva kluba da ocrni a shintera da prosija ..Nedavno piso za navijace Milana da zive u proslosti sa 7 titula a evo ga sad pise o tripleti o kojoj je piso stalno tjesio se sa njom dok Scudetto nisu uzeli ...Sad pise sampioni Italije umjesto triplete haha
P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Kome je tripleta na pameti niko je ne spominje vise historije vise pobjeda u Ligi prvaka u Seria A u medzusobnim duelima ima Juve efikasniji na sva tri konta o cemu ti pricas onda ..Posteno ti prvenstvo samo kada ahinter uzme sa 20 penala po sezoni itd ..Pogledaj eto ko je svih vremena medzu 5 u Ligi Sampiona po efikasnosti ,po igrama u njoj ..Real,Bajern,Barca ,Mufc i Juve shinter tek juce presao Zvezdu po efikasnosti u Ligi Prvaka ..Juventusa nikad nece stici kao ni u Seria A po bilo cemu i eto od kud tebi komplexi i nadmetanje da nekom smeta tripleta sam nadpostavljas
M

Marco

pre preko 2 godine

Colo Simeone je bio jedan od najodvratnijih i najprljavijih fudbalera, isti takav je i kao trener! Tuca, simuliranje, provokacije, to je on i to je njegov fudbal! Zato mu se i nije dalo u dva finala!
a

arroyo

pre preko 2 godine

dzabe mesarenje, foliranje, podmukli trikovi, navlacenje sudija, kmecanje, plakanje, fudbal uvek pobedi na kraju
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Ali Čolo se brani u grupnoj fazi gde je sve otvoreno svih 5 utakmica, baš da vidim dal će poslednju napasti Porto. I to pravi bunker igra celu grupnu fazu. Bolno za oči.
Y

Yika

pre preko 2 godine

Ukrali su im pobedu u milanu, a sad su ih zakucali za dno
G

Gost10

pre preko 2 godine

Pa jeste da Porto ima bod više, ali čini mi se da je Milan u boljoj situaciji. Sljedeću utakmicu igraju Porto i Atletiko, dok Milanu dolazi Liverpul koji je totalno rasterećen i sigurno da ce odmoriti neke igrače, dok će u Portugalu sve goriti haha. Milanu uz njihovu pobjedu sve odgovara osim poraza Atletika.
A

Aaaaaa

pre preko 2 godine

Ako milan pobedi i atletiko ko ide dalje
n

niszvezda

pre preko 2 godine

Ako Milan i Atletiko pobede, odlučuje gol razlika
p

plavac

pre preko 2 godine

neizanteresovan je luzerpul kao i večeras.sedi,1.
G

Gost0202

pre preko 2 godine

Simeone kralju, izvedi sve napadače i uvedi još kojeg veznog ili defanzivca. Nama su dovoljni i raznosači pizza onda da te razmontiramo. Forza Milan !
c

crvenocrni

pre preko 2 godine

Apsolutno ih nadigrali u obe tekme. Ovaj Atletiko je sramota za fudbal ,kakve igrače imaju a kakav antifudbal igraju,ovo je negledljivo.
H

Hinara8

pre preko 2 godine

Milan neće tražiti pobedu na Enfildu, već na San Siru(što ne menja ništa, Liverpul je veliki favorit)! Uz "nezainteresovanost" Liverpula i preveliku želju Milana, sve može da se desi.. U svakom slučaju, čeka nas veliko uzbuđenje, pa ko zasluži ima prolaz dalje.. Nek fudbal pobedi!
G

Gosttt

pre preko 2 godine

Smesan Atletiko 🤣. Milan ga je nadigrao u oba meca... Atletiko bez sudija je nemoćan. Simeone zovi Cakira mozda ti pomogne protiv Porta 🤣
A

Au

pre preko 2 godine

Simeone kriminalac, koje pare prima a igra anti fudbal
D

Davidović

pre preko 2 godine

Pa ne može uvek bunkerica i da se da gol u 85-om kao prošlo kolo u Primeri. Jadan je Čolo i njegov fudbal pa sve i da uzme LŠ. Fudbal je ono što igra Liverpul, Ajaks...ofanziva i na gol više, niko ne dolazi da gleda besomučno dodavanje na svojoj polovini.
F

FM

pre preko 2 godine

Grupa smrti, ali za ove ostale 3 ekipe. Liverpul im dosao kao "Grim Reaper".
B

BojanMC

pre preko 2 godine

Naravno druze, pogle budzet Liverpula, Milan u celoj istoriji nije platio igrača više od 40m.
@

@BojanMC

pre preko 2 godine

De pokrij se usima i cuti! Liverpul je morao prodati Kutinja koji je tada bio u top5 igraca sveta da bi se kockao sa stoperom (VVD) koji nije imao iskustvo na najvisem nivou. Liverpul je ne tako davno bio pred bankrotom. Oni imaju jedno od najzdravijih poslovanja u fudbalu,gde prvo prodaju da bi mogli kupiti. U Liverpulu niko nema preko 10-12m godisnje, mozda ce Salah tek sad dobiti, dok neki tamo levati u Unitedu uzimaju preko 20 miliona.
Y

Ynwa

pre preko 2 godine

Liverpul je potrosio 70 mil neto u zadnjih pet godina. O kakvom budzetu pricas?
R

Rossonerooo

pre preko 2 godine

Svaka cast momci!!! Zbog ovoga nmg da prezalim taj prvi mec protiv Atletika gje je Milan kao i veceras pokazao da je jaci! Nek Atletiko zahvaljuje Cakiru ne pobjedu jer bez njega je ne bi ni imali! Smijesan je Atletiko u sred spanije ne smije napast nego igraju na x smijesna ekipa koja ne zaluszuje prolaz. Milan ima sanse ds prodje al tesko mnogo ali ako vec Milan nece proci nadam se da ce Porto jer ovaj Atletiko nije to zasluzio.. Ponovo kazem nek dizu Cakira u nebesa. Forza Milan!!!
r

realnooooo

pre preko 2 godine

Kao sto sam uporno pisao samo je Milan mogao sebe da dovede u ovu situaciju da ne zavisi od sebe pred zadnje kolo u ovoj reakno po imenima jakoj, a takk tankoj grupi. Atletiko je smesna ekipa koja blage veze sa fudbalom nema. Milam se izglupirao sa Portom gde je morao da uzme na jednom mecu minimum 3 boda.
R

Rendolf

pre preko 2 godine

Milan zasluzio da pobedi,ako neki tim nije zasluzio da prodje grupu onda je to Atletiko Madrid