Milan potpuno osakaćen: Pioli ne računa ni na Tea Ernandeza

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.10.21. | 13:35

Francuz pozitvan na virus korona

Nema kraja mukama Stefana Piolija. Prilično dugačkoj grupi povređenih igrača, na koje iskusni strateg ne može da računa, danas se pridružio Teo Ernandez, koji je bio pozitivan na virus korona.

Odlični levi bek je već dve godine jedan od najvažnijih igrača ekipe, predvodio je Rosonere i u odličnom startu ove sezone, ali će sada morati na prinudnu pauzu. Ernandez se očigledno zarazio tokom finalnog turnira Lige nacija, na kojem je osvojio trofej sa selekcijom Francuske.

Izabrane vesti

Teo Ernandez je tako proširio spisak igrača koje Pioli nema na raspolaganju, a to su Majk Menjan, Alesandro Plizari, Davide Kalabrija, Alesandro Florenci, Tjemue Bakajoko, Rade Krunić, Žunior Mesijas i Zlatan Ibrahimović.

Ernandez nije jedini igrač među francuskim reprezentativcima koji je bio pozitivan na virus korona. Prethodno je virus otkriven kod veziste Juventusa Adrijena Rabioa, nakon testiranja posle polufinalnog meča sa Belgijom.

(1,55) MILAN (4,40) VERONA (6,50)

Odlični levi bek je debitovao za francusku u septembru, u meču kvalifikacija za Mundijal protiv Finske. Ove sezone je postigao gol i zabeležio devet nastupa za Milan u svim takmičenjima. Njegov ugovor sa Rosonerima ističe u junu 2024. godine, ali su u klubu odavno pokazali želju da produže saradnju i povećaju primanja igraču koji trenutno zarađuje 1.500.000 evra. Na osnovu novog bi mogao da inkasira čak 4.500.000 evra na godišnjem nivou.

Milan u subotu dočekuje Veronu na San Siru i neće mu biti nimalo lako da se domogne planiranih bodova, iako će i pored svih odsutnih igrača biti veliki favorit za pobedu.


tagovi

Teo Ernandez

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara