Komentari na vest

Milan potpuno osakaćen: Pioli ne računa ni na Tea Ernandeza

Z

Zoyy

pre preko 2 godine

I da nema nijednog osutnog igraca sa Veronom je tesko igrati, mnogo organizovana ekipa, mislim da je ovo lagani x2 za kladionicare..
V

Vrana

pre preko 2 godine

Zasto bi mu bilo tesko? Od igraca koji bi verovatno igrali povredjeni su teo i golman. Ibra se oporavlja i ako ne za vikend onda u toku sledece nedelje se vraca. Kalabrija nije ni bio povredjen vec iz predostroznosti poslat na odmor. A ostali tipa krunica mesiasa bakajola tesko da bi igrali mozda u 60+ minutu ako bi bio povoljan rezultat. Tako da milan bas i nema problem sa povredama vec igraci koji nisu konstantno igrali placaju danak lose fizicke spreme.
K

Kukaa

pre preko 2 godine

Amater trener
j

jooooho

pre preko 2 godine

pa kako to, sta nije da su svi fudbaleri vankcionisani? kakva smejurija ovo sve
M

Mamba#24

pre preko 2 godine

To što je neko vakcinisan ne znači da ne može da se zarazi koronom, nego vi "pametni" antivakcinaši ponavljate tu nebulozu. Mislite da ste pametniji od doktora a ne znate ni osnovnu svrhu vakcine, bilo koje vakcine, čak ni onih koje ste redovno primili kao deca. Ali avaj, i ja nisam normalan što uopšte pišem ovo, ne slušate stručnjake iz oblasti medicine i virusologije a ne mene, tako da eto... Prijatan dan želim.
P

Pantela24

pre preko 2 godine

Stručnjak ovo je sportski portal, pusti vakcinu i svetske stručnjake...
J

Juventino10

pre preko 2 godine

Slusamo mi najvece steucnjake svijeta koji odbijaju da ubijaju ljude. Imas snimaka tonu, al neka nastavi da vjerujes sistemu i gledaj tv