Milan, tebra!

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.07.19. | 20:15

Krunić zvanično u Milanu

Prošlo je skoro ceo mesec. Da budemo precizni tačno 26 dana otkako ste prvo na stranicama MOZZART Sporta mogli da pročitate da je Rade Krunić dogovorio transfer karijere i da će za 8.000.000 evra postati igrač slavnog Milana. Ali od tada – ništa. Ni reči. I taman što smo se zabrinuli da će 25-godišnjem Fočaku, kao u vreme kad je igrao u Donjem Sremu, a superligaši se otimali za njegov ugovor, opet iz cele zbrke sa papirologijom izaći kratkih rukava na Milanovom Tviteru objava koju smo tako dugo čekali.

Rade je i zvanično igrač Milana!

Izabrane vesti

Iliti Dera, kako su Rosoneri napisali, posluživši se tradicionalnim balkanskim slengom – šatrovačkim.

Nije ni bitno. Rade ili Dera, bitno je da je prezime Krunić i da se radi o istom momku. Momku koji je uspeo da preko Sutjeske iz Foče, Donjeg Srema i Borca iz Čačka stigne čak do Serije A i to ni manje ni više nego do slavnog Milana, ako računamo pehare iz Lige šampiona, drugog najtrofejnijeg kluba Evrope.

Direktna preporuka za San Siro bila je fantastična protekla sezona u Empoliju u kojoj je Krunić postigao pet golova i upisao još šest asistencija. Empoli je ipak ispao, ali je Krunić barem klubu obezbedio sredstva da selektira ekipu koja bi mogla da se odmah vrati u elitni rang. Pored pomenutih 8.000.000 evra mogao bi Empoloi da nakamči još 1.000.000 u bonusima.

Milan nije saopštio, ali se ranije spekulisalo da Krunića čeka četvorogodišnji ugovor vredan 1.200.000 evra po sezoni.  Međutim, ovog puta zaista stoji ona da je novac u drugom planu.

Jer ipak... Milan, tebra!


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara