Nikola Milenković (foto: MN Press)
Nikola Milenković (foto: MN Press)

Milenković: Jedva čekam da sa reprezentacijom dođem u Leskovac

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.11.23. | 08:18

"Osećao sam se kao kod kuće, cela ekipa je pohvalila uslove ovde"

/Od izveštača Mozzart Sporta iz Leskovca/

Nikola Milenković napušta Leskovac zadovoljan. Njegov tim je pobedio Čukarički (1:0) u četvrtom kolu Lige konferencije, on je odigrao vrlo autoritativnu utakmicu, a imao je priliku da se prvi od svih svojih reprezentativnih saigrača upozna sa stadionom Dubočica na kome će, nadamo se, koliko za deset dana, svi oni zajedno slaviti plasman Srbije na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Izabrane vesti

"Prelep je stadion, ceo tim Fjorentine se pohvalno izrazio o infrastrukturi ovde. Teren je sjajan za igru, jedva čekam da sa reprezentacijom dođem ovde. Mnogo je lepo igrati u svojoj zemlji, osećao sam se kao kod kuće, jer ja večeras i jesam bio kod kuće", počeo je stameni štoper razgovor sa srpskim novinarima.

Nakon stadiona, na red za pohvale stigli su i fudbaleri Čukaričkog, koji su se dostojno suprotstavili favorizovanom rivalu, neuporedivo bolje nego pre dve nedelje u gostima kada je bilo 6:0 za tim iz Firence.

"Odigrali su veoma dobro, organizovano, znali su u svakom momentu šta rade. Apelujem da se pruži podrška svim našim timovima u Evropi, posebno Čuki i TSC-u, koji nemaju mnogo iskustva na ovom nivou, a sigurno je da žele da da daju sve od sebe za taj čuveni koeficijent. Danas su bili dobri, očekivali smo to, znali smo da neće biti ista utakmica kao u Firenci. Tada smo ipak dali dva brza gola, oni su dobili crveni karton, a onda nam se utakmica otvorila".

Popularni Bleki u ovom delu sezone nije standardan u startnoj postavi svog tima, ali partija protiv Čuke ohrabruje.

"Kada se ne primi gol, odbrana je srećna i zadovoljna. To što nisam počeo prethodnu utakmicu protiv Juvenstiusa nije me poremetilo, bio sam maksimalno fokusiran na ovaj meč večeras".

Fjorentina je prošle sezone igrala u finalu Lige konferencije, pa se nameće pitanje može li ponovo do same završnice takmičenja.

"Jedan od ciljeva je sigurno taj. Prošle sezone trofej nam je izmakao za malo, znamo koliko bi to značilo našim navijačima. Ali, važno je naglasiti da je Liga konferencije ove sezone daleko jača, ima puno boljih timova", zaključio je Nikola Milenković.


tagovi

Nikola MilenkovićFjorentinaČukaričkiLiga konferencije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara