©Reuters
©Reuters

Miler posle debakla: Gol u nadoknadi - brutalan udarac

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.11.23. | 01:33

Iskusni ofanzivac nije skrivao razočaranje posle bolnog poraza u Kupu Nemačke

Poraz od Sarbikena, nemačkog trećeligaša, šamar je od kojeg će igračima Bajena još dugo brideti obrazi. Uprkos vodećem golu, šampion Nemačke dozvolio je rivalu da režira preokret u nastavku i da u šestom minutu nadoknade stigne do pobede (2:1) vredne naredne faze.

Razačoravajući rezultat u Kupu Nemačke, neposredno posle eliminacije prokomentarisao je Tomas Miler, streac jedinog gola za minhenski klub.

Izabrane vesti

"Moguće je naći mnogo razloga za poraz. Ipak, u sudijskoj nadoknadi je potrebno da bolje reagujemo u situacijama poput one koja je prethodila golu. U svakom slučaju, čestitam rivalu. uvek je tu malo sreće, ali mi smo krivi jer nismo bili pametni, posebno kod prvog primljenog gola", rekao je iskusni fudbaler.

Miler nije štedeo reči kritike na račun svog tima.

"Ukoliko nas Sarbiken koji je trećeligaš izbaci, znači da smo napravili veliku grešku. Nije rival delovao savršeno, ali je uspeo da postigne gol u samoj završnici utakmice, pred produžetak i naravno da je to brutalan udarac. Igramo ponovo za tri dana i nemamo mnogo vremena za razmišljanje o porazu".

Opravdano, publika je negativno reagovala na Bajernovo ispadanje iz takmičenja.

"Reakcija navijača je logična. Publiku ne brine rezultat, nekada morate i da izgubite, ali je problem što samo tri-četiri igrača razumeju i poštuju podršku ljudi koji prelaze stotine kilometara da nas podrže. Najmanje što možemo da učinimo je da im vratimo pristupom", rekao je Miler.


tagovi

Kup NemačkeTomas MilerBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara