Nemanja Miletić i Konastantin Vasiljev (© MN Press)
Nemanja Miletić i Konastantin Vasiljev (© MN Press)

Miletić: Možemo da „poginemo“ ako pomislimo da će biti lako

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.11.21. | 14:13

„Mitrović nam je rekao da je teren fantastičan“, kaže štoper Partizana

Posle prvog meča rekao je kako je Partizan jednom nogom prošao grupu, a pred novi susret sa Florom uveren je Nemanja Miletić da će crno-beli i drugom nogom zakoračiti u osminu finala Lige konferencije.

Protivnik se teško lomi (Gent slavio samo 1:0, Anortozis dvaput gubio prednost od dva gola, sastav iz Humske na trenutke insipiracije stigao do 2:0), ali lider Superlige je otišao na Baltik da se vrati dobro raspoložen.

Izabrane vesti

„Ustali smo rano, ali nije teško, idemo da uzmemo šest bodova i matematički obezbedimo prolaz u narednu rundu“, pojasnio je štoper Parnog valjka.

U Beogradu je tokom srede bilo prijatno, u Talinu će pak, u četvrtka, za vreme odigravanja utakmice, temperatura pasti na nula stepeni Celzijusa. Potencijalni problem za goste.

Ne bi trebalo mnogo da nas ometa vreme, navikli smo, kad smo igrali u Beogradu bilo je hladno. Rekao mi je naš bivši igrač Milan Mitrović da im je teren fantastičan i da će biti dobro pripremljen, tako da ćemo imati uslove za igru, očekujem da dobijemo utakmicu i prođemo“.

Svi u Humskoj su sigurni da ćemo gledati drugačiji duel nego pre dva meseca, kad je Partizan golovima u prvom delu obezbedio trijumf, dok fudbala u nastavku maltene nije ni bilo.

„Verujem da će Flora igrati ofanzivnije, vraća joj se Sapinen, najbolji strelac, dobra je ot ekipa, bori se za titulu u Estoniji. Ako budemo razmišljali da će biti lako, možemo da „poginemo“. Oprez od prvog minuta, da uđemo što ozbiljnije u utakmicu“, upozorava Nemanja Miletić, koji će usled prinudnog izostanka Igora Vujačića činiti štoperski tandem sa Sinišom Saničaninom.

Slično razmišlja i Danilo Pantić, strelac prvog gola u pobedi nad Vojvodinom, u prethodnom superligaškom kolu.

Čeka nas teška i zahtevna utakmica, u Beogradu je bila trkački zahtevna, uspeli smo na individualni kvalitet da pobedimo. Biće i teži vremenski uslovi i raspoložen rival. Nadamo se da će uslovi za igru biti dobri, da neće biti snega po terenu, a igrali smo i po hladnijem vremenu. Flora ima dobar kolektiv, nema igrača koji se izdvajaju, igra timski, nezgodna je ekipa“, dodao je Pantić.



tagovi

FloraFK PartizanLiga konferencijeNemanja MiletićDanilo Pantić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara