Miloš Milojević (©Starsport)
Miloš Milojević (©Starsport)

Milojević: Ima igrača koji su jači na priči nego na delu

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.03.23. | 19:09

"Dobio sam potvrdu ko je spreman, a ko ne da nosi dres Zvezde", ističe trener crveno-belih razočaran izdanjem pojedinih igrača u Kruševcu

Očajnim izdanjem u drugom poluvremenu ispustila je Crvena zvezda pobedu nad Napretkom, pa se iz Kruševca vraća sa bodom (1:1). Domaćini su uspeli da preko iskusnog Bojana Matića izjednače u 85. minutu i kazne crveno-bele za letargičan nastup po povratku sa odmora.

Nisu crveno-beli blistali ni u prvom delu utakmice, ali u drugom su izgledali kao da su mislima već uveliko na pauzi koja sledi zbog termina za reprezentacije.

Izabrane vesti

Svestan je toga i Miloš Milojević, koji nije štedeo svoje fudbalere u izjavi za TV Arena Sport odmah nakon meča.

"Nije me iznenadio Napredak, ali mi je ovaj meč dao potvrdu ko je spreman, a ko nije da nosi dres Zvezde. Nažalost, ima igrača koji su jači na priči, nego na delu. Čestitam igračima Napretka, iskoristili su to što nismo na vreme rešili meč i iskoristili svoje šanse", istakao je Milojević.

Trener Kruševljana, Dragan Perišić, za razliku od kolege imao je povod da bude zadovoljan.

"Pohvalio bih svoje igrače. Ovo je bila šesta utakmica u veoma kratkom periodu. Prvo poluvreme nismo uspeli da uradimo šta smo planirali, ali smo u nastavku napravili sjajnu reakciju i smatram da smo zasluženo došli do gola", rekao je Perišić.



tagovi

Miloš MilojevićFK Crvena zvezdaNapredak KruševacMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara