Komentari na vest

Milojević propustio šansu da osvoji Brdo, Voždovac protiv Partizana i Zvezde odlučuje o Evropi

J

Jova1245

pre gotovo 2 godine

Da su Radnik i radnicki ovako odigrali bio bi haos. odgovara obema ekipama i pazi obe iz BGD-a! A inace Radnik prosle godine samo sto nije izbacio Radnicki iz lige. Licemeri beogradski!
P

Postic

pre gotovo 2 godine

Vojvodina bi morala da potrazi bolje igrace u sledecem prelaznom roku,to jest u dva tri sledeca...sad bi trebala pojacati odbranu sa ovom tesko ce imati bolje rezultate,recimo Nemanja Stojic iz Metalca i Vlaukin
B

Bata Krstaja

pre gotovo 2 godine

Neka se Zvezda seti krova i 2017,pa da vidi kako ce sa Bozdovcem...
G

Gost BB

pre gotovo 2 godine

Dogovirli se za iks. Uefa reaguj!
Z

Zjubov

pre gotovo 2 godine

Au kakva šteta, ceo život uz Zvezdu gledam moj Voždovac već 45.god. ali mi nije nikad ovako teško pao remi kao danas, pravedno je ali šteta, sa pobedom bi verovatno u Evropu, biće teško sa Partizanom, plus moral bi bio vrhunski da smo pobedili, ali bar igramo odlično, šta je tu je, možda uspemo ?
k

kole011

pre gotovo 2 godine

gde to gledas Vozdovac kad nikad vise od 50 gledalaca na mecu
D

Draggon

pre gotovo 2 godine

Bravo za Vozdovac i Lintu.Više nego uspešna sezona.Ostali su bez tri nosioca igre zimus i trenutno su 4. na tabeli pred poslednja dva kola u sezoni.Da sam na mestu rukovodilaca većine klubova Superlige( Vozdovac ima jedan od najmanjih budzeta) i da slusam izgovore trenera i objasnjenja kako su “pokazali karakter”, “ nemaju šta da zamere -SVOJIM- igračima”, “nismo dobro ušli u mec” etc.. ne bi mi bilo dobro..Dajte Linti neki od skupljih timova pa cete videti kakav fudbal je moguce igrati u Srbiji.Treneri demagozi-prodavci magle i rukovodioci fudbalski analalfabeti- paklena kombinacija.
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Nadam se da ce Vozdovac odigrati posteno protiv Partizana, a ne samo da "ginu na terenu" protiv Zvezde.
P

Poznati anonimus

pre gotovo 2 godine

"Duhovit" si kao i uvek.
G

Gostkk

pre gotovo 2 godine

od 2017 nisu otkinuli ni jedan jedini bod zvezdi, partizan su pobedili na jna