Miloš Milojević (©Starsport)
Miloš Milojević (©Starsport)

Miloš Milojević novi trener crveno-belih

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.08.22. | 16:11

Perspektivni strateg zvanično

Tako je to uvek posle bolnih poraza. Emocije se rasplamsaju, izgovore se i rečenice koje se ne misle. Deo navijača Crvene zvezde teško je podneo ispadanje od Makabi Haife u plej-ofu za Ligu šampiona, šef struke Dejan Stanković još teže kritike na račun vođenja utakmice i posle dve i po godine na klupi rešio je da je vreme da se povuče.

Pet dana pred večiti derbi sa Partizanom što je upravu kluba dovelo u nezavidnu situaciju da pod hitno pronađe novog trenera, a rešenje je ekspresno pronađeno. Prema informacijama Mozzart Sporta, potvrđenim potom na zvaničnom sajtu Crvene zvezde novi šef struke je Miloš Milojević!

Izabrane vesti

Dobro poznato ime svima u klubu, nakon što je u Švedskoj uveo Mjalbi u prvu ligu baš ga je Stanković uzeo za jednog od pomoćnika.

Tamo je bio do leta prošle godine kada je rešio da ponovo počne da radi samostalno. Otišao je za Hamarbi, odlično radio i već posle šest meseci nagrađen angažmanom u Malmeu. Međutim, ovog leta, posle ispadanja od Žalgirisa u Evropi, dobio je otkaz u švedskom klubu, od kada je bio bez angažmana.

Dogovor između šampiona Srbije i crveno-belih je utanačena, a videćemo da li će moći da kao Stanković, pre njega i Vladan Milojević, na klupi izdrži cele dve i po godine. Nije to mala stvar na užarenoj fotelji kakva je ova na stadionu "Rajko Mitić".

Naprotiv, veliki je to podvig.



tagovi

Miloš MilojevićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara