Komentari na vest

Miloš Milojević novi trener crveno-belih

H

Hammarby

pre preko 1 godinu

Kažete da je bio nagrađen angažmanom u Malme? Pa njega su najurili iz Hamarbija zato što je pregovarao sa Rosenborgom dok je vodio Hamarbi. Došao čovek u Malme, jeste uzeo pehar namenjen pobedniku kupa Švedske ali ništa Malme nije bolje igrao u ligi, čak su bili gori nego dok ih je vodio Jon Dal Tomason. Velika mu je greška što je Hamarbiju radio iza leđa, ali njima je sada bolje, imaju Martija Cifuentesa i igraju fantastičan fudbal. Ovakvu Zvezdu pored ovakvog Partizana može da vodi i Bajković.
A

Ambrozini

pre preko 1 godinu

Tačno, igrom slučaja zivim u Trondhajmu i radim sa zenom direktora rozemborga(nekadašnjeg kapitena i Švedskog reprezentativca Dorsina) svaki dan i bas smo pričali o tome. Ipak sve to ne znači da je los trener Rozemborg kao istorijski najveći klub kao prve pikove je izabrao bio njega i trenera Bodo Glimta ali nista od obojice na kraju.
@

@Ambrozini

pre preko 1 godinu

Da, da Dorsin je dugo, dugo igrao za Rosenborg. Dvoumili se između njih dvojice a oni doveli Rekdala koji ne zna gde bije.
M

Manche

pre preko 1 godinu

Sta je Oly trebalo da radi posle 0:4 od tog istog Makabija, da srusi stadion ? Mi smo jedan uzasno prepotentan narod koji jednostavno sve zna, uzas teski.
M

Manche

pre preko 1 godinu

Ajmo na 600+ komentara
b

brxysd

pre preko 1 godinu

Ajde da Vas vidim nazovi Zvezdasi koji ste oterali Dekija, koji pravite hajku za svaku sitnicu u poslednjih 2 meseca, koliko ce Vas veceras doci na stadion da da podrsku Ekipi u teskom trenutku pred derbi. DA STE PRAVI ZVEZDASI ZA KAKVE SE SMATRATE NA STADIONU BI VECERAS BILO MINIMUM 25000 ZVEZDASA, ALI CE KAO PO OBICAJU BITI MAXIMUM 10000. Ali zato svi znate da pljujete po svemu zasluzivalo to ili ne.... VIDIMO SE VECERAS NA STADIONU......
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Zvezdaša 100x većih od tebe ima širom planete i Srbije. Samo što neki imaju živote i obaveze. Mnogo ste providna i jadna banda.
b

brxysd

pre preko 1 godinu

#skrabotina Druze ja imam 40 g dvoje dece, svoj privatni biznis i obaveze. Ali zajedno sa decom idem na utakmicu, umesto u trzni centar ili da sedim u foteljii gledam tv ja ih vodim na utakmicu, provodimo vreme zajedno i prenosim im ljubav prema Zvezdi...... Jadno je tvoje opravdanje sa obavezama....LjUBAV SE POKAZUJE NA STADIONU, JEDINO AKO SI STOTINAMA KILOMETARA DALEKO.... Subotom u 20i30 imas obaveze, mnogo si ti neki poslovan tip u obavezama....
Г

Горан Нови Сад

pre preko 1 godinu

Данас је бдење и иде се на вечерњу литургију данас није термин за стадион....
а

ађутант

pre preko 1 godinu

Народна каже ново сито о клин виси.Пустимо човека нека ради свој посао.Време ће показати вреди ли или не.Свако од нас има визију Звездиног тима, свако би састављао тим, што не значи да смо сви у праву.Станковић је селективно поједине играче, неке је наследио,неких се одрекао....Имао је запажене резултате а и болне квалификације.То га је коштало .Скупо неки ће рећи....Прелазни рок још није готов, потребне су поједине позиције, има доста доброг материјала,треба то укомпоновати и бити стрпљив....Мој лични став је да што се тиче Гобељића много је новинарских смрадова пљували по човеку.Не заборавља се фудбал преко ноћи,Канга је страшно добар играч коме је Деки увалио улогу дефанзивног везног, уместо офанзивног, Крстичић је своје завршио у првом мандату, мало је прилика дата Лучићу....Обратити пажњу на Шљивића страшан играч....
t

to vam je to

pre preko 1 godinu

Klub kojima Navijaci sa interneta biraju trenera nema buducnost !!!
n

nema tu srece

pre preko 1 godinu

Klub kome navijaci sa interneta smenjuju trenera prvo Milojevica sa LS, pa onda Stankovica sa duplom krunom I osminom finala lige evrope... zaista nema buducnost nikakvu . Kada umislis da si real Madrid pa velike uspehe kluba su ti malo ti hoćeš jos....odvratno
S

Sal

pre preko 1 godinu

Prvo, užasan momenat za promenu trenera, ma koji da je razlog. Celo leto je uigravan jedan tim, dovođena pojačanja u skladu sa trenerovim željama, ipak je Stanković ime koje su naši igrači ako ništa, onda bar poštovali. Imamo šaren tim sam više grupa igrača i pojedinaca sa specifičnim razmišljanjem i ponašanjem, treba sve te egoe dovesti u red i napraviti pozitivnu atmosferu. Sve se to radi planski, metodično, potrebno je vreme. Šta god da se desilo i kakve god da su reči pale posle eliminacije, prosto Stanković je morao da bude veći od toga i da preseče - ako mora, da eliminiše neke igrače, ako već ne može ili ne ume da ih smiri. I sve ovo sada, par dana pred derbi, deset dana pred početak LE, u sezoni koja vodi direktno u LŠ. Pa zar je toliko štete napravljeno u utorak da nije mogla da se sagleda veća slika i da se izdignu svi iznad situacije, za dobro kluba? Ili je opet proradila “realna zvezdaška javnost” koja preko medija i interneta konstantno unosi negativnu energiju, još od kako je Milojević podigao klub iz pepela? Da se razumemo, ovo je bio Stankovićev poraz/eliminacija, počev od nerezonskog igranja bez zadnjeg veznog i beka u prvoj utakmici, završno sa užasnim vođenjem utskmice u drugom poluvremenu revanša. Ali sve to se arhivira, pa ako treba da ide, ide se na zimu, a ne sada. Nije nepoznato bilo da u slučaju da Stanković ode, Miloš Milojević dolazi, to je bila negde projektovana priča još pre godinu dana. I naravno podrška treneru, ali mislim da je uprava kluba morala da reaguje ovde čvršće i ne dozvoli smenu trenera u ovako osetljivom momentu. Lako možemo da padnemo izuzetno brzo, tamo odakle je Milojević uspeo da nas izdigne, ako ne budemo pazili. Inače, ako se već snosi odgovornost, Mrkela, ja znam da on ne odlučuje sam, ali tu poziciju koju zauzima - direktno je kriv za to što nemamo desnog beka kojeg možemo da uvedemo u igru protiv jednog Makabija, ja i dalje ne verujem da smo mi krenuli u nadigravanje sa njima bez desnog beka čitave dve utakmice.
J

Joakim

pre preko 1 godinu

Srecno majstore!!! Odlično resenje!!!
G

Gost sa Floride

pre preko 1 godinu

Braćo Vladan Milojevic pogrešili ste ime...
Z

Zvezda padalica

pre preko 1 godinu

Još Mrkelu i doktora Terzića da ispratimo
b

brxysd

pre preko 1 godinu

Mozes zenu na posao da ispratis ako je imas...... Njih mogu da isprate organi kluba koji su ih i izabrali....
N

Nakataaaaa

pre preko 1 godinu

Da nije terzica igrali bismo kvalifikacije za ligu konferencija
T

Tirole

pre preko 1 godinu

dobrodosao Cokna. Metlu u ruke i ne daj da ti Lice kroji tim. Oterase Dekaru, sad nam bacili kosku - ko je bolji a oni ostadose. Malo ce tihovati a onda opet u sedlo. Da jašu.
P

Podrska za Dekija

pre preko 1 godinu

Sve maloumnici koji su pljuljali stankovica,pa sta ako smo ispali od makabija desava se nije samo zvezda ima ih vise timova sa mnogo vecim budzetima.od utorka vece kao da je smak sveta a niko nije spomenuo 2 duple krune za redom,pa 16finala pa 8finala lige evrope i ooet igramo oigu evrope sto je vise ptihvatljivo neho liga sampiona.deki nadam se da ce se vratiti jednog dana
Z

ZoranR

pre preko 1 godinu

A ispadanje od Omonije, Šerifa, sada Makabija. Ono je smešno, nisu preseli centar celo drugo poluvreme.
C

Cupin

pre preko 1 godinu

Problem je ponasanje samog Stankovica, posvadjo se sa svima i gura po svome ne pusta ni pedalj! I na kraju zbog njegovi gluposti puknes milione!!!!!
G

Gost456

pre preko 1 godinu

Stankela pobegao nije mogao pritisak da podnese. A i videlo se po njemu da ce otici ako ne ode u ligu sampiona. Realno nije dobro postavio ekipu u obe utakmice. Ocigledno je da se sa igracima svadja. Ne moze to tako. Najveca greska ubaciti prodatog igraca da pomogne ekipi. Najveca greska.
B

Big

pre preko 1 godinu

A ovaj je bas autoritet...Do derbija ce biti trener,a posleee ....
C

Cellamare

pre preko 1 godinu

Da mi je samo znati što će mu one slušalice u ušima? Sluša muziku?
S

Sal

pre preko 1 godinu

Da li zaista ovo pitaš ili se šališ? Čovek ima tim i ljude koji gledaju utakmicu iz druge perspektive i fokusiraju se na taktiku ili na određenog igrača/igrače, tako vrše korekcije. Klop je dugo nosio slušalice, ovako na prvi mah mi pada na pamet. Svaki sport prati i tehnološki razvoj, implementacija najnovije tehnologije je naravno opšte prisutna u sportu koji donosi ogroman novac. Tu su sistemi kao katapult, softveri koji u realnom vremenu analiziraju pojedinačni i timski učinak igrača, dešavanja na terenu, sve to je odavno deo “normalnog” fudbala. To što naša liga i većina klubova izgleda kao FK Milicionar 1997., sa sve kaljavim terenima, raspalim stadionima, pokvarenim reflektorima, pidzama dresovima Prvi Maj Pirot proizvodnje, pa ti onda par slušalica izgleda kao neka visoka tehnologija, to je neka druga priča, koja dovoljno govori koliko naš fudbal generalno kasni u svakom smislu u odnosu na lige 5, ali i mnogo slabije od njih, kao i koliko se manje ulaže u fudbal i infrastrukturu, ako stavimo na stranu Zvezdu i partizane.
b

brxysd

pre preko 1 godinu

Ne sede svi clanovi strucnog staba na klupi, vec su statisticari na visem polozaju na stadionu radi boljeg pregleda igre. Sa njima je u kontaktu.....
5

534

pre preko 1 godinu

534 komentara, opaaa
G

Gost¹vaske

pre preko 1 godinu

SA PINTA HOCEMO ZA TRENERA
C

Cellamare

pre preko 1 godinu

Promašaj! Malme je bio očajan sa njim.
Š

Šahmat

pre preko 1 godinu

Godinama su Grobari na ovakav način,medijskom hajkom pokušavali da destabilizuju Crvenu Zvezdu.Nisu svesni da im u klub uskoro stiže Srećko Katanac.
Б

Бибарс

pre preko 1 godinu

Овај је мало јачи од киселе воде коју је носио Илија Столица.
T

Tuti Fruti

pre preko 1 godinu

i obicna voda je dovoljna da se ugasi partisanka
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Улазимо у период неизвесности. Млад и недоказан на великој сцени. Знамо да Милоје и Роби имају лимите али би бар знали где смо. Неизвесно у фудбалу, неизвесно у кошарци.
P

P. P.

pre preko 1 godinu

Ono, kad je Murinjo postao trener Porta, ti si znao za njega, i da je bio pomoćnik Bobiju Robsonu protiv Zvezde 1996, kad smo ih odučili od fudbala?
P

Pih

pre preko 1 godinu

A Stanković kad je došao je bio dokazan?
b

barranjacccccccc

pre preko 1 godinu

Na muci se poznaju junaci. Sutra debi, a u sredu Derbi, posle toga teška grupa LE..... Treba ga podržati 100% pa da vidimo šta može da uradi gospodin Milojević.
c

crveno bela mašina

pre preko 1 godinu

Podrška svakako. Nego, šta ćemo ako izostanu rezultati? Onda da Mrkela i Terza odu. Zašto se na polusezoni nije ovo uradilo? Imao bi cele pripreme sa ekipom, od 13.11 do 04.02, sasvim dovoljno vremena da uradi svoj posao bez pritiska. Prvenstvo bi već osvojili, a u LE kakav god rezultat da smo napravili, bilo bi ok. Ako pukne na derbiju i krene loše u LE, niko neće moći da nas sastavi. Uprava će naravno to da pravda, možda ga čak i smene ali tada treba da se insistira na njima. No, da ne bude sve crno, za početak, da dobije derbi, bude makar drugi u grupi, puna kapa. Stanković je emotivac, trudio se, podigao je ekipu ali je dostigao svoj limit, a klub mora da raste. Mora da poradi na odnosima sa igračima, sujeti, emocijama. Njemu hvala za sve, a novom treneru, da dodatno usavrši mašinu.
H

HA ĆE

pre preko 1 godinu

Pošto će Macabi ekspresno da ispadne iz LŠ, treba dovesti njihovog trenera. I sad bih da ga dovedu, verovatno nije neka velika plata, čim je Planiću nudjeno da postane najplaceniji sa 500000€, al igra mu se LŠ, loži ga. Dovesti ga u zimskom prelaznom roku. I nek nas on vodi u LŠ. Brutalan je trener. Vidi se na njemu da do najsitnijih detalja drzi sve, plus igrači spremni kao gladijatori...
J

Još bolji

pre preko 1 godinu

Je trener Bodo Glimt , Kjetil Knutsen, ali da ni ovaj Malabija nije loš-stim da on nije slagao ekipu od igrača koje klub ima nego je kupovao šta on smatra je mu se uklapa u tim-to mu u Zvezdi nebi dozvolili…
L

Luja

pre preko 1 godinu

A može i onaj Ukrajinac koji trenira Šerif ili onaj Grk iz Omonije... Životni im je san da treniraju Zvezdu i Borjana. Ajd, ne lupajte.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Tako ste pričali za onog Ukrajinskog anonimusa koji je od Dekija napravio budalu prošle godine. Nadmudriti Stankovića nije nikakav znak inteligencije. Ako misliš da ćeš odvući Izraelca odavde zbog love ti onda uopšte ne kapiraš ko i šta su Jevreji i zašto se tako drže. Inače, ovaj Makabi vrlo lako može iznenaditi i Juve i Benfiku. Zapravo, to nebi baš bila velika iznenadjenja.
P

P. P.

pre preko 1 godinu

Ukrajinski anonimus je napravio budalu i od Anćelotija. Vi baš ovde volite zvučna imena?
J

Joe Lesh

pre preko 1 godinu

Mi trazili Vladana , oni doveli Milosa. Izgleda da je Terza mislio da je Miloje nadimak za Milosa.
O

Ovaj

pre preko 1 godinu

vam je dobar, dobar...proći će ko Stolica. Sledi haos u svlačionici. Kataji, Kanga, Borjan...ko će da bude prvi na izlazu??
S

Serif Stankela

pre preko 1 godinu

Ko je ovaj?
T

TerzaMag

pre preko 1 godinu

Da si ikad gledao fudbal,znao bi ko je taj.
G

Gost0000

pre preko 1 godinu

Hocemo LALATA
S

SevernaTribina

pre preko 1 godinu

Vodi ga kuci.
D

Djeneralc

pre preko 1 godinu

Stankeli se najverniji nisu mesali toliko u tim jer je ipak veliko ime u Zvezdi a Milojevicu kad sidju sa severa morace da stavi Gobelju i kompaniju u prvih 11.
R

Real

pre preko 1 godinu

Ne volim Gobelju ali kaži koga da stavi na desnog beka. Ima li jis jedan desni bek u Zvezdi.
M

Mister Haifa

pre preko 1 godinu

Ljudii jeste li normalni sa tolikim hvalospevima! Jednom Deki izjavio da mu je pomogao i odmah on vidio tim! Pitaj te navijace Malmea na sta ih je doveo! Odbranaaa nula! Djurgarden klasa za njih! To ce se i ovde desiti!! Ljubi vas vas cika Kosan!!
L

Lingvista

pre preko 1 godinu

Cim ti pišeš "PITAJ TE" sve mi je jasno. Bukvar u ruke dečače, nauči osnove gramatike pa se vrati ovde da komentarišeš.
M

Mister Larnaka

pre preko 1 godinu

Alo partizani, gde je titula? Gde vam je titula?
B

Balvan

pre preko 1 godinu

T E R Z I NJ O.......oglasi se pojavi se...,😂😎😂
T

Terza stavio...

pre preko 1 godinu

🔒 na bunkerizan!
G

Gost333

pre preko 1 godinu

Srećno Miloje ! ( mladji od Kange 20 godina :-))) )
Z

Zavisa

pre preko 1 godinu

I moj cale mladji od Kange par godina. Al trci matori..
S

Siiii

pre preko 1 godinu

Masovno su ga tražili po komentarima,izgleda da ovi iz zvezde zaista čitaju komentare na mocartu.
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

Siiii-Naravno da čitaju,dok je ovaca neće faliti vune....Navijači zatucani i glupi,u klub ušlo preko 120-130-miliona a maltene isti tim kao pre pet godina.Igrači se slabo prodaju,evo Pavkova prodaše nekako posle tri godine,uprava i dalje dovodi škart i povratnike.
T

TerzaMag

pre preko 1 godinu

Tuzni grobarski komentari.Pojedoste se tako liosi ,pred katancem.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Nisam ocekivao promene bas uoci derbija, ali sta je tu je. U svakom slucaju sve najbolje zelim novom treneru, da vidimo njegov pecat. Uzgred me interesuje, posto se vise od godinu dana pise o Adu. Da li je na kraju dosao ili nije, pisalo se kao gotova stvar, ali i dalje ne primecujem da je tu? Pominje se i Vesovic kao desni bek, nije najbolje resenje, ali je bolje nego da Erakovic krpi to mesto. U svakom slucaju, Vesovic zna da centrira, posto je pre toga igrao kao krilo.
N

Nesmajnik

pre preko 1 godinu

Zvezda ima ogroman trosak za plate, dosta je potrosila i na transfere ovog leta, nismo usli u LS, rekao bih da se ceka prvo neki izlazni transfer...
Ć

Ćorak

pre preko 1 godinu

Ipak ništa -makar ove godine, postignut je usmeni dogovor o pozajmici sa pravom otkupa(nije bilo precizno dali obaveznog otkupa ili mogućnost otkupa-te dve stvari nisu iste ), ali uslov je bio da se CZ plasira u LŠ, i tada bi potpisali ugovor , sada to verovatno pada u vodu..
B

Bravo za Upravu

pre preko 1 godinu

PUNA PODRSKA ZA MILOJEVICA,NAJTALENTOVANIJI I NAJPERSPEKTIVNIJI MLADI TRENER U SRBIJI BEZ PREMCA! STANKOVIC JE UCIO OD NJEGA!
S

Sta pricas ti bre

pre preko 1 godinu

Kako te bre nije sramota da kazes da je Milojevic ucio od njega kada je Milojevic sve lepo rekao o Stankovicu i koliko zna o taktici
@

@Sta pricas ti bre

pre preko 1 godinu

Stankovic je licno izjavio da je UCIO od Milojevica kad je dosao u klub i da mu je on spremao sve utakmice i taktiku kad smo igrali najlepsi fudbal i postizali najvece uspehe! Stankovic je sam to izjavio,njemu je upravo Milojevic bio ucitelj na klupi Zvezde i to je jedina i prava istina!

Aleksandar

pre preko 1 godinu

trenerski posao se uci godinama teorijski, onda praksa kod omladinaca ili u nekom nizerazrednom klubu, odnosi sa igracima, motivacija, taktika, odnos sa trenerima za kondiciju, golmane, fudbal je najslozeniji sport, 11 igraca bilion opcija , i ti dovedes totalnog pocetnika..I jos neko ovde kao "brani" Stankovica, kako nije ucio od nekoga, pa covek je brucos
Z

Zvezdas86

pre preko 1 godinu

Ma nek dodje Nenad Lalatovic. Taman sad pred derbi. Ni jedan zvezdin trener, ni taj Vladan Milojevic, Ni taj Dejan Stankovic nisu naneli toliko problema partizanu kao sto je lalat naneo, sa skoro svakim klubom (mnogo slabijim od zvezde). Mislim da bi sa ovim timom unistio komsije!!!!
D

Daj molim te

pre preko 1 godinu

Zvezdi nikad nije bio reper Partizan i ne sme da bude!!!
P

P. P.

pre preko 1 godinu

Meni je malko dosta tih psihodeličnih, sportskih verzija Željka Mitrovića sa caklećim očima. Tebi?
O

Ovo ne valja

pre preko 1 godinu

Ja nisam navijac zvjezde ali podrzavam zvjezdu. Dejan nije trebao napustati tim. Pogledajte samo Dinamo Zagreb koliko godina im je bilo potrebno da redovno pocnu ulaziti u ligu sampiona. Deki je uradio fantastican posao. Liga evrope je super za sad. Jos par godina ako nastave ovako ici ce se i u ligu sampiona. Bojim se da smjena nece valjat
d

dinamo

pre preko 1 godinu

je druga dimenzija, nasao si poredjenje, prodaju igrace u ozbiljne klubove...
V

Vuc

pre preko 1 godinu

Kako ulazi Dinamo redovno u LS kada je imao 2 Lige Evrope zaredom do ovog ulaska u LS?

Kegevara

pre preko 1 godinu

Veči deo komentatora ovde nema pojma o fudbalu. Ne znaku kako se gradi tim, Kakao se raste iz godine u godinu, kako se uvek promašuje na transferima itd. Kritika je potrebna, da. Ali mora uvek biti precizna i dobronamerana. Evo na primer u vezi Stankovića: izostavio je mlade i poneke strane igrače bez potrebe. Kritika upućena Terziću: trošimo novac koji nismo zaradila. Al to je kritika iz mog ugla, jer ja volim kako posluje večina nemačkih klubova. (ali i oni dobijaju milionske pomoći države zbog Corone. HSV na primer je dobio 10 Miliona od Države i 10 Miliona od grada itd. Severna Rajna i Westfalija je jemčila za Šalkes 40 Miliona evra itd.) Da ne pričamo o prvo ligašima.
d

dobio da

pre preko 1 godinu

ali se zna za svaki cent gde je otisao, a mnogi direktori su zavrsili u zatvoru, poslednji iz bajerna
S

Sekundarac

pre preko 1 godinu

Saberi kolko ste dobili nepovratno od banaka,skupstine Beograda itd itd.10 miliona plus 26 otpisanog duga.Mezimica velike usne dobija više od Nemaca.
G

GISKA 88

pre preko 1 godinu

E ,ovo sam cekao da napisem kao mnogo veci zvezdas,od ovih sto je pitanje dal imaju jedno evropsko poluvreme ispred tv-a,a kamoli na tribinama. Veliki navijaci,huligani,mangupi,kriminalci,do juce su terali Dekija(koga ne branim),i molili Boga da dodje Milojevic...sa komentarima da su svi Dekijevi uspesi vezani za njega,i njegovo znanje...sad ,kada je doticni dosao u Zvezdu,krecu price ,ma koji je to trener ,u Malmeu bio kratko,da valja ne bi nazad u Zvezdu ,itd... dosao sam do jednog zakljucka:vidim ste klasicni maloumnici i kreteni !!!
I

Ildzo

pre preko 1 godinu

Druze slazem se sa tobom 100%. Ne kapiram ovu dozu negativnosti, zaista ne kapiram. Dosao covek koga je vecina ovde dizala u nebesa I sad kao ne valja...?? Ne razumem. Stankovic je morao da ode, tri puta pokusao I tri puta nije uspeo u LS. Timu treba nova energija u vidu trenera I nadam se da ce se u najmanju ruku medjuljudski odnosi srediti unutar tima. Da jedan Ohi zaigra, da se Sanogo razigrava za Evropu I kondicija podigne na visi nivo. I ljudiii... Nadjite desnog beka, poboguuuu
M

Molili Boga da dodje Milojevic....

pre preko 1 godinu

...al' Vladan druze 😁 Pozdrav sa crno bele strane 🖤🤍🖤🤍🖤🤍
P

Popppp

pre preko 1 godinu

Najveći teret će izneti igrači. Trener neće doneti ništa novo. Žao mi je Dekija, oterali ga internet navijači. Da je Kanga odigrao bolje posle odbranjenog penala svi biste se kleli u Dekija. Nije bilo do njega.
C

Chery10

pre preko 1 godinu

Nije bilo do njega??????
V

Vlauca

pre preko 1 godinu

Bez kukanja što je otišao Deki.Otišao je i Vladan Milojević,pa nismo propali.Zvezda iznad svih!Treba nam trener koji će imati više poverenja u mlade igrače i koji će imati snage da se zahvali Srniću,Gobeljiću,Krstičiću...
v

vladaozb

pre preko 1 godinu

.... Spiridonović, Falko a i Mustafa mi ne uliva poverenje, natrpan igracki kadar.
P

P. P.

pre preko 1 godinu

Mustafa dobar igrać, Falko takođe, ali u sredini polja. Dati mu šansu na njegovoj poziciji - ima kad, utakmica je mnogo.
S

Slucajnoovde

pre preko 1 godinu

Poceli smo da pucamo visoko! Sada odjednom i LE malo. Koliko titula smo od 2000te do terzica uzeli?? Koliko smo evropa igrali?? I kakva smo pojacanja dovodili?? Pa mi nikada necemo biti zadovoljni i da nam je Perez predsednik. Ovaj drugi jeste mulac. Nadam se da ce shvatiti da nam je desni bek hitan kao i zadnji vezni. ZVEZDA ZAUVEK
G

Gostinjo

pre preko 1 godinu

Apetiti moraju da rastu! Tri zicera za LS smo masili da kazem zbog neiskustva trenera da ne ulazim u teorije zavjere u o svadjama u svlacionici i slicno jer o tome sam samo citao odje.
G

Gariiii

pre preko 1 godinu

A sta bi uradili da smo u LS?jel bi imali ovakve uspehe,jel bi digli Srpski koficijent?Jedino sto bi vise para zaradili ali gde bi te pare otisle.Naj vaznije da ostanemo u kontinuetu na evropskoj sceni.sad kad je sledece sezone zagarantovana Ls pa da se nademo onoj tamo sezoni necim vise.
l

laik

pre preko 1 godinu

Vidi, nije tu stvar pucanja visoko, stvar je realnosti,a to je da je Deki tri puta ispucao sansu, aj prva godina ok da mu se oprosti, Korona, jedna utakmica, vec druga je upitna, ali aj i to nekako se iskobeljao sa Ligom Evrope, ali treca. u svakoj smo mogli da prodjemo. Dekiju zameram sujetu, ozbiljnu, s kim god se posvadjao odstranio iz tima a igra trpi. Zameram mu sto drzi Srnica iako Srnic nije to sto jeste, nekad je bio talenat, secam se kad se pisalo o braci Srnic kao buducnosti Zvezde ali i ja sam nekad bio talenat ali se nisam probio pa je li to znaci da I dalje neko treba da me gura? Zameram mu sto nije podneo ostavku posle meca nego cekao grupu kad je video da je gusto pobegao. I na kraju zameram mu na kukavickoj igri, napravi rezultat a onda se povuce i ceka. Hvala Deki za sve ali idemo dalje...
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

Ne bi me čudilo da opet bude Bronovicki.Terza i dzaja opet malo na hladjenje...
G

Gagitaxicz

pre preko 1 godinu

Dobrodošao! Promena je bila neophodna mada sam verovao da će menjati trenera tek u polusezoni.
Z

Zovla

pre preko 1 godinu

Nema autoritet a mozda nije los trener, dzabe nije za prvog pokazao je u Svedskoj... Kod njega ce Gobelja i Borjan birati ko treba da igra
C

Chery10

pre preko 1 godinu

A ajde da te pitam koje rezultate je imao Vladan Milojevic pre i posle Zvezde? Muka mi je vise od vas.. Procitate a sedmi bio tamo a? E sad cu da napisem da nije neki.
M

Mirko 78

pre preko 1 godinu

Uprava napolje.
N

No tole no party

pre preko 1 godinu

Pogresne vesti,pogresan klub
B

BokiUSA

pre preko 1 godinu

Prvo da se pozeli dobrodoslica novom treneru i zahvali Dekiju na rezultatima. Svako ima svoj limit....
m

maxns

pre preko 1 godinu

Ovog su iz Malmea oterali brzinom svetlosti....pametnom dosta...
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Pa i nisu. Ali kod njih hoce rezultate odmah. Bas kao i kod nas.
m

maxns

pre preko 1 godinu

motlka
P

Popesku

pre preko 1 godinu

Ovo ce biti kao u Partizanu sa Stanojevica na Stolicu...
z

zvezdas vr

pre preko 1 godinu

vidim u komentarima neke kritike upucene kriticarima Stankovica.kao malo li je dupla kruna,dobra izdanja protiv milana rendzersa,partizana itd . morate da shvatite da je lestvica ocekivanja podignuta i da Stankovic je doprineo podizanju iste ali to sto nam je malo falilo u evropi su i neke takticke stvari koje trener postavlja a tu je tanak a i prilicno sujetan.hvava za sve srecne trenutke i neka je sa srecom i novom i starom treneru
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Milan svaka čast, Rendžers je poraz na njega i Kataija, Partizan jedan dobar derbi i ništa više.
N

Nebo

pre preko 1 godinu

Konačno nešto pametno od uprave u moru gluposti, sad Deki može u Sampdoriju!!!
p

podesen

pre preko 1 godinu

Moze da nosi peškire,trener njihov ima 400 000e ugovor on u Zvezdi milion sa bonusima.
l

ljubi

pre preko 1 godinu

pa zvezda moze da dovede onog zmaja od sipova da bude trener svi znamo kako zvezda postaje sampion a taj je trener svima u srbiji i gori je od staljina i tita.
V

Vasilije 3

pre preko 1 godinu

Jedino Jovanović iz Panatanaikosa , može da nas vaskrsne !
G

Gost ali bukvalno

pre preko 1 godinu

Ne znam kakav je ovaj ali znam da je dobro da je Deki otišao, sve je pobrkao. Iz samo njemu znanih razloga neke igrače je šikanirao. Falko, Ohi, Pićini, Stanić... Ali za Gobeljića i Srnića je uvek bilo mesta. Oni mogu da greše koliko hoće i opet će igrati. Mladim igračima nije davao šansu ni na 4:0, i tad je ubacivao Srnića, Krstičića, Bena...
Z

Zvezdaš 1984

pre preko 1 godinu

Pare sprcane ugradili se pojedinci dovedeš pojačanja ne igraju pa iste prodaješ . A priča se nešto o Evropi . Pitanje 5 godina Evropa gde su baš pojačanja za Ligu Šampiona i novac od Evrope.
0

0211

pre preko 1 godinu

Bravo Cokno prijatelju. Veliki fudbalski znalac, mlad perspektivni stručnjak, ovakav treba Zvezdi. Vidimo se kad dođeš ovamte :)
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Znači Cokna..Biće zjebano u derbiju,da ne bude glat poraz.A trener Rade Neimar u pokusaju je klasična dunstercina,pokupio urbanističke i građevinske dozvole,deserine milina € u kvadratima se crta,koji i čega on trener da bude???Curkus
D

Dzo Black

pre preko 1 godinu

Ahhahahah odlicno!!!
Z

Zvezdaš 1984

pre preko 1 godinu

Zvezdaši moji pravi i iskreni po vašem mišljenju koga bi doveli vi umesto Stankovića . I jedna stvar samo Miloje kakav je god bio uradio je jednu stvar što ni jedan trener pre njega nije UEFA takmičenja doveo grupne faze i novac .
G

Gost433

pre preko 1 godinu

vladan milojevic
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Zašto smo uopšte oterali Stankovića?Šta smo zamislili,da uzmemo LŠ?Malo nam egal sa jednim Milanom,malo nam osmina finala sa finalistom Le,malo nam što smo zaboravili kad nas je Partizan pobedio,malo nam duple krune?E pa kad si đavo onda ti je sve malo,a šta ćemo ako se stvari počnu sad kotrljati unazad?
h

hambi

pre preko 1 godinu

trener koji treba zvezdi u ovom rasulu i sa upravom kojoj tu nije mesto je muslin, sa njim zvezda sve rekorde postavila uzela duple krune ,pobede u nizu , ofanzivan fudbal sa golovima ali ne bi legao terzi jer kod njega nema kombinacija zato ga djaja i oterao a da ne zaboravimo da je i od raspale reprezentacije namestio nesto i odveo je na prvenstvo i pruza priliku i mladim igracima a ne da ih uvodi na 5min ko je ozbiljno trenirao zna da bi mlad igrac napredovao potrebno mu po 25-30min po utakmici , ovi sto brane mistera covek je od poluvremena spremao igrace da bi usli u 84minuti a rodic 15 min trazi izmenu a mister ga ne ferma i na sve to srnica stavljas na levog beka a imas gobelju pa sto ste mu onda dali novi ugovor i to pojacani. Nemojte ga braniti vise direktan je krivac za utakmice sa makabijem sa njegovom taktikom a pogotovo izmenama bio je dobar igrac ali kao trener i sujetni trener koji se posvadja sa pola tima za dve godine nije mu mesto na klupi gde trener treba da bude psiholog i pedagog i brat i tata i mama a pre svega covek ,zbog njegovog karaktera nikad nece biti dobar trener
@

@dr.hyypia

pre preko 1 godinu

Nije otisao kad je video grupu nego su danas resili sa saopste majstore!
G

Gost cccc

pre preko 1 godinu

Da je Dekijev odlazak dosao u nezgodnom trenutku jeste,ali Milojevic dolazi na gotovo sto se kaze-poznaje igrace,sistem i nadamo se svi samo ce unaprediti igru.Jednom rutinskom pobedom protiv Javora,povratiti samopouzdanje i mirno se spremati za derbi.Napred Zvezdo !!!!!
d

dr. hyypia

pre preko 1 godinu

Mi smo bre smesni. Ovaj skinuo gace posle jednog debakla i pobegao kada je video grupu. Trebao si ostati i pokazati muda sada kada smo malo pali!! Ali hvala DEKI ZA SVE!!! LEPO JE BILO VIDETI TE NA KLUPI NASE CRVENE ZVEZDE!
G

GeOs

pre preko 1 godinu

Svasta, prijatelju, on je vec to pokazao dva puta posle ispadanja od Omonije i Serifa... pokazao je ta muda, i prosao grupu dva puta.

nenad.paunovic.vg@gmail.com

pre preko 1 godinu

Jaoooooooooo nama ko vise za kim zali i suze lije da li Partizanovci za Stanojevicem ili Zvezdasi za Stankovicem Strasno
L

Lazaros

pre preko 1 godinu

Po meni trebali su nekog ozbiljnijeg trenera da dovedu , sa vise iskustva!!!! Ali ajde , videcemo sto i ovaj zna !!! Kad bi mi tako drzavnike ( predsednike i premiere ) menjali na 2-3 godine , gde bi nam bio kraj!!!
m

molim

pre preko 1 godinu

lopuze mrkela i terzic krivicu za fijasko sa igracima i ciljevima preko placenih tekstova i komentara svalise na stankovica a nista manja odgovornost nije njihova od njegove. nekamrkela jel spremaju zamenu i za sebe to jest do nove godine da odu terzic i mrkela silne pare namakose na mAtore igrace i nerealne plate dabi se oniugradjivali a od ls nista
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Da su ga žrtvovali, jesu. Da je zaslužio šut kartu, jeste. Ako. Nek se steže omča lopovima oko guše. Gube prostor za lopovluk svake godine po malo. TIK TAK...TIIIIIK TTTAAAAAK
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Bice na klupi do vecitog derbija i onda stize Dragi Kanatlarovski.
3

358483873

pre preko 1 godinu

Vodi Makedonsku reprezentaciju do 21god.
v

videcete

pre preko 1 godinu

katastrofalan potez.
A

Ab

pre preko 1 godinu

Jeste li sada srećni??? Fking Milojević!!! ??? Mrkela i Terziću MARŠ IZ ZVEZDE!!!
e

e moj dekele

pre preko 1 godinu

da sam bio poznat igrac nikad ne bih bio trener ...da me neki tvorza menja a napakovao mi raznorazne Kange, Kangve, kunfu pande,francuske bikove i ostalu sirovinu .Idi bezi sta mu to treba u zivotu
L

Luja

pre preko 1 godinu

Situacija je upravo obrnuta. Nesrećnom Kangi je napakovan nemač pojma i amater Stankela.
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Jesu Dervisi janjicari i principi tatlabani nepravezidjeni ali i medju navijacima Crvene Zvezde ih ima. Pogotovo na forumu, pljuvali su Stankovića izrugivali se time sto ga igraci zovu mister, bogami i prizivali ovog Milojevića, nadam se da ce konačno ucutati. O tome koliko su pljuvali Terzića, Gobeljica i Srnica da ne pričam. Kad Stanković izadje sa Kangvom i Kangom sto je toliko ofanzivan, kad ubaci Srnica ili Sanoga u tim opet ne valja. O tome koliko su nadobudni i puni sebe, uvereni da sve znaju o fudbalu i košarci da ne pričam. Ovako ni puma ne bi hejtovao. Sa ovim su se složili...
Z

ZvezdasSrb

pre preko 1 godinu

Apsolutno, najveće zlo po zvezdu su ovi navijaci zvezde , vrse neverovatan pritisak ,vredjaju svog trenera,koriste grobarske uvrede ...a o fudbalu pojma nemaju I umisljaju da smo mi real Madrid, ma I gori su od navijaca reala
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Ne, nego ćemo da mazimo po glavici Terzu, mitu i mr. Stankelu jer su nas iz LŠ izbacivali Omonija, Šerif i Makabi i izbili nam iz dzepa >50 miliona evra.
K

Koan

pre preko 1 godinu

@ Ognjen Drinski..Tebi su izbacili novac?Ajde ne lupetaj ,da si malo pametniji bio bi glup kao qrac.
H

Hannibal

pre preko 1 godinu

Častan potez Dejana Stankovića. iako u vrlo delikatnom trenutku. Miloš Milojević je dobar i perspektivan trener koji već poznaje igrače, tako da privikavanje ne bi trebalo da bude problem. Ne znam šta da mislim, ok je bilo da Deki ode nakon dve godine uzastopnog ispadanja od objektivno slabijih timova (u to ubrajam i Glazgov Rendžers), ali možda nije bio najbolji trenutak za toliki rez? Svejedno, Milojeviću treba pružiti punu podršku i nadati se da će Zvezda biti još uspešnija sa njim na klupi.
G

Gost777

pre preko 1 godinu

ti znas da je dobar I perspektivan trener.
S

Samrok R

pre preko 1 godinu

Stolica sa druge strane brda.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

samo da mu je laptop napunjen sve ostalo manje bitno .Trener sa novih prostora, novih dimenzija, skice,crtezi, grafika, statistika ...tu smo fudbal novog doba mozda donese i kockaste lopte sa sobom, inovacija, napredak u igri sta li vec.
L

Ledeni

pre preko 1 godinu

Ljudi moji pa ovaj je teški dunster. Evo drugar svedjanin se upisao od smeha kad je čuo da nam je ovaj novi trener. Oterali ga iz Hamarbija, a posle toga dominantni Malmo srozao do sredine tebele i ispao od jednog Žalgirisa u kvalifikacijama za LŠ. Kaže mi drug da je Malmo igrao najgori fudbal u poslednjih 15 god. Ova nesposobna uprava je upravo vratila partizan u trku za titulu i sledeće godine plasman u LŠ je ugrožen.
G

Gostinho

pre preko 1 godinu

Pa sta hocete vi, kako da se ugodi ovom isfrustriranom narodu? Nije bio dobar Deki, ne valja ni ovaj sad?!
V

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Ali je zato Stanković vanserijski trener, unapredio je ekipu tako da jedva može da igra 45 minuta ozbiljnog fudbala i primi 5 golova od Makabija iz Haife.
L

Ledeni

pre preko 1 godinu

Nisam imao ništa protiv Dekija, jednostavno nekad slabiji tim na papiru izbaci jači kao sto smo i mi izbacili salzburg, jang bojs, krasnodar... U nekim situacijama stvarno nismo imali ni sreće. Nije Stanković kriv sto Borjan prima gol sa trideset metara ili dva poništena gola protiv rendzersa zbog par centimetara. Mislim da smo kao nacija previše kritični prema svemu, pa do pre 5 god smo sanjali bilo kakvo evropsko takmičenje a sad nesrećan poraz smak sveta.
O

Opsaala

pre preko 1 godinu

Ili lažeš ti ili ti laže "drug". Iz Hamarbija nije oteran već nije hteo da ostane jer je imao ponudu Malmea. Nije srozao Malme do sredine tabele već su zaostajali 4-5 bodova za prvoplasiranim, na sredini sezone. To se u švedskoj ligi koja je strašno izjednačena lako stiže. Osvojio je kup sa Malmeom posle 30 godina. Mrlja je ispadanje od Žalgirisa, mada malo opravdanje može biti veliki broj povređenih igrača. U ovom momentu najbolje rešenje pored nas i nadam se da će dobiti barem trećinu vremena koje je dobio Stanković, da normalno radi.
K

Keba

pre preko 1 godinu

Koliko samo losih komentara...uzas! Ja bas mislim da je Milos pun pogodak! Jos kad bi otisao Mrkela i dosao recimo Grof Bozovic...e to bi bio posao! Milose, dobro nam dosao! Napred Zvezda!!!
m

miloje ko ?

pre preko 1 godinu

mogu da zamislim kad Kanga ne je.. mistera 5% kolko ce ovog da trpi
C

Cjepka123

pre preko 1 godinu

Otvorih, vudeh naslove... prvo što pomislih, valjda će Ohi biti prvi špic.Ne znam, trebala nam je promena, ni ovaj trener nema neko iskustvo...aj videćemo, neka je sa srećom.
M

Makijan

pre preko 1 godinu

Moze se golim okom videti da se Deki izgubio na vise frontova. Prezastitio pojedince, dosledan ostao nekim svojim neuspelim i nerozonskim potezima(Erak desni bek, Ohi klupa..) Sta drugo da uradi kada mu ekipa onako izgleda drugo poluvreme? Da cekamo nasu ligu i da dominiramo protiv Javora? Pojacanja je dobio kao nikad je ulozeno. Najveci problem po meni je sto je totalno olabavio odnos prema igracima, to se vidi iz aviona. Oni i ovako limitirani on ih tretira kao bogove ljubi u glavu stiti Alo, debelo su placeni realno pojedinci i vise nego sto vrede. Premije paprene a zive u Srbiji kod familije. Pri tom fizicki oskudni ne mogu da izdrze tempo i jak ritam Mora gladniji da budemo mladji igraci da grizu za dobar izlazni transfer. Shodno tome tako i da ubuduce dovodimo. Sramotno je da je Rodic duplo vise placen od Makabijevog beka Sundgrena. Roda sa dusom u nosu u 55 min. ne moze da izdrzi tempo nije to toliko ni u spremi. Imamo i Bena na klupi u 33 godina sa 60k mesecnom platom pa gde to vodi?? Naravno da mu se ne ide. Zbog cega doveden Motika? Da bude na tribinama?
D

Direktore

pre preko 1 godinu

Ljudi da je Ranko Stojic na mestu Mitra Mrkele sad bi već pratili protivnike iz grupne faze LŠ. Realno.
G

Gost pa,da.

pre preko 1 godinu

Braćo grobari,ne brinite,sad i mi imamo svog Petrića.Verovatno je postavljen da uništi Zvezdu,što bi rekao Žeks.
D

Deyan X

pre preko 1 godinu

Delijo brate, nemoj mesati babe I zabe, neko je vodio Goricu od prve do druge lige, a neko Mjalbi od druge do prve lige. Sa Malmeom Ispao od Zalgirisa, ma ajte molim vas .. a Taj Zalgiris bacao na kolena Ludogorets, I zamalo usao gde I CZ u LE. Ovaj decko ima stofa I dokazao ga je ....
G

Gostivojr

pre preko 1 godinu

dokle pisanja i uporedjivanja ko koliko vredi, na primer kao Jsd vredi 10-15 milki a niko ne bi dao za sve njih 15 dinara , ispali od Makabija pa sta ( nije bilo srece , mozda smo je potrosili protiv na primer Krasnodara, ima nas koji dolazimo na stadion evo već 40 godina i dolaziću dok sam ziv na sever naravno), ideno dalje glavu gote braćo Delije....
Z

Zvezda pre svega

pre preko 1 godinu

Miloše, vrati Nebojšu Miloševića i da pravimo čudo. Trebaju nam takvi stručnjaci.
M

Menjaj bato...

pre preko 1 godinu

Još samo da se Kanga složi sa tim....
N

Nexu

pre preko 1 godinu

Mrkela, tebe treba dobro platiti da se u nista ne mesas, da se ne bavis dovodjenjem igraca i da nista ne komentarises.

Miki

pre preko 1 godinu

Stanković je u trećem pokušaju izgubio, sada od kluba koji je 4 puta manje vredan i time napravio veliku rupu u budžetu kluba. Zaslužio je da ode! Nadam se da će Milojević, trener modernog profila i velikog znanja uspeti da stvori evropski respktibilnu CZ!
G

Gost666

pre preko 1 godinu

koliko puta je manje vredan Olimpijakos od Zvezde??? tj Makabi od Olimpiajkosa??? vi o fudbalu pojma nemate samo znate da gledate vrednost klubova po transfermarketu sto samo govori o vama
G

Gostinjo

pre preko 1 godinu

Pošto u zadnje 2 godine, Zvezda nije bila dobra u Evropi, ispade prvo od Milana na proleće i onda od Rendžersa.
T

Trile 1212

pre preko 1 godinu

Zato je ispao od žalgirisa

Miki

pre preko 1 godinu

U surovom i aktuelnom fudbalskom profesionalizmu, gde je cilj profit a sve ostalo sekundarno, verovatnoća za njegovo ostvarenje se meri upravo vrednošću kluba. Niko ne može više puta da ne poentira ako za to ima realne uslove iskazane vrednostima. Stoga, bez obzira na emocije, ostvarenje cilja kanališe nagradu i kaznu. Stoga, Stankovićeva sudbina je relna u skladu sa rezultatom!
3

33 titula

pre preko 1 godinu

Kako se nasladjuju komsijski borovi ka da je nama crkva krava a ne njima.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Vecina odusevljena, kao znaju kakav je trener, pratili mu rad od malih nogu, znaju da je on a ne Deki bio trener (nista smesnije), znaju mu filozofiju, kakav je kao autoritet, da li moze da se uklopi u ogromna ocekivanja i sl. Istina je da ce ga ti isti popljjuvati najstrasnije kod prvog kiksa, kao sto su to radili sa Dejanom Stankovicem, pa i sa Vladanom Milojevicem. Istina je da niko veze nema o njemu kao treneru i da osim nekih uspeha sa nizerazrednim skandinavskim timovima, nema bas neku karijeru. Na prvu loptu deluje da ce imati ogroman izazov da uspostavi autoritet i mir u svlacionici. Meni licno ne deluje kao covek koji zna da se postavi kao sef, ali ajde da vidimo...Jedno je biti trener u nekom skandinavskom timu, drugo u balkanskom, jedno u Hamarbiju ili Malmeu, drugo u Zvezdi, jedno prvi pomocnik u Zvezdi, sasvim peto prvi trener tima sa mnogo vecim ambicijama od logistike kluba i jednim od najnezahvalnijih navijaca na svetu, spremnih da ga stave "na vesala" kod prvog kiksa. U svakom slucaju srecno. Sudicemo za mesec-dva.
G

Goat Djape

pre preko 1 godinu

Ako je prvi kiks ne ulazak u ligu Sampiona protiv ekipa koje bi trebalo po svemu da su losije od Zvezde onda OK. Mislim da je i Deki shvatio da nije dorastao zvezdinim prohtevima. Oprastam mu ona prva dva promasaja, ali ovaj gde je u dva utakmice nadmudren na isti nacin od strane protivnickog trenera, ni sam sebi nije oprostio. Hvala mu na svemu, i tako bi trebao svako da uradi ko uvidja svoje greske da ode iz Zvede i na taj nacin pomogne klubu.
G

GeOs

pre preko 1 godinu

@goat djape.... A ko to procenjuje da li je neka ekipa losija ? O cemu se radi, ti znas da je Makabi losija ekipa ? Manje vredi ? Zvezda-Krasnodar... Koliko je ko vredeo ? Salcburg ? Utakmica je pokazala suprotno, a vrednost tima koja ti je ocihledno merilo "boljih" i "losijih" APSOLUTNO nema veze. Svaka utakmica je prica za sebe, nekad imas srecu, i lopta te slusa, nekad je sve suprotno. Ima takvih dana. I to ne mozes da sprecis, koliko god trenirao. To se desava svim timovima i klubovima. Vrednost nema veze...(ima u drsticnim razlikama) Pogledaj samo vrednost Viljareal-Machester u finalu LE. Ma imas milion primera. A to da ljudi pljuju Stankovica je tek neobjasnjivo, barem meni. Sto bi neko vec napisao "Stankovic je kriv sto nije osvojio LS"....
C

Cinjenica...

pre preko 1 godinu

Da svima bude jasno, M.Milojevic je dosao samo zato sto su navijaci umislili da je on mozak ekipe a stankovic eto neko ko je njega slusao, Sto je klasična laz koja moze da prodje kod nepismenih ljudi koji nemaju pojma ni o fudbalu a ni o zivotu...procitali na forumu i poverovali, Uprava kada ne zna koga ona dovodi one da bi zadovoljili navijace a ne zato sto ima neku plan, navijaci zvezde nisu svesni da ovo prednost moze da se istopi za cas...u ovako vaznoj sezoni dovoditi trenera koji nije imao uspeha sa prethodnim klubom moze samo ova uprava.Pre svega zabrinjavajuce je defanzivno ,jer ovaj trener nikad nije brinuo o defanzivi.
r

radamelo

pre preko 1 godinu

Kad je mogao stankovic da ode valjda je red i borjan da se preseli negde. Dogodine i Katai sto se tice prve postave, a sto se tice klupe nadam se da ce mnogo njih dobiti zamenu krsticic gobeljic pankov...
p

podesen

pre preko 1 godinu

Stramaconijev pomoćnik ljosnuo,Duh aminovao,sad pravac u Napredak iz Kušiljeva.
D

Dejan galenika

pre preko 1 godinu

Ovaj Milojević, prezimenjak onog Milojevića, je dobro dete i već je iz senke sastavljao tim u eri Dejana Stankovića, u sezoni Milana. Misterioznom rukom vrteo je rulet i- dobijao. Sada mu treba dati vremena da pokuša da sredi neke stvari. Počevši od svoje frizure. Idemo dalje...
a

alo bre

pre preko 1 godinu

ti znas da je on sastavljao tim??? dal ste vi pri sebi kada pisete ovakve nebulozne komentare,??
a

ak79

pre preko 1 godinu

napokon prisrojan trener i bilo je krajnje vreme.
N

Neverovatno

pre preko 1 godinu

Nadam se da će moći da izdrži pritisak šampionskog tima. Sa Malmeom je bio 5. Sa 7 bodova zaostatka za vodećim timom. Srećno Miloje Juniore
P

Prvo skoči pa reci hop

pre preko 1 godinu

FENOMENALNO! Bila nam je potrebna promena! Nema veze s Dekijem, jednostavno nam je bila potrebna. Jedva čekam da vidim sastav u subotu protiv Javora. Imam neki osećaj da će se podosta razlikovati od sastava protiv Makabija. Vidimo se na Marakani. Bez obzira na moju pozitivnu reakciju, prvo skoči pa reci hop.
G

Gost jel

pre preko 1 godinu

A ko to treba da ispadne iz tima sem Srnića?

Aleksandar Trajkovic

pre preko 1 godinu

Dobra prica sad da vidimo sta oni klinci koje smo pokupovali vrede.Dobar trener.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Svi igrači koji nemaju kondicije za celu utakmicu nemaju šta da traže u timu, nebitno kako se zovu, samo tako Zvezda može da napreduje.
V

Vec vidim

pre preko 1 godinu

U novembru Pizon prinudna zamena.
S

Senior

pre preko 1 godinu

Dok nije bilo interneta bilo je lepse. Kad vidim ove komentare bude mi zao sto tehnologija postoji. Nekako se ogoli kakvi smo ljudi i sa kim sve delim ljubav prema Zvezdi.
G

Gost od tri dana dosta

pre preko 1 godinu

Kako si lepo sročio ovo kume, apsolutno isto mišljenje imam.
S

SDFR

pre preko 1 godinu

Ajde i Mrekla napolje zajedno sa Dekijem, ovo je njegov neuspeh vise nego Stankovicev.
G

Gostii

pre preko 1 godinu

očekivano
M

Mika1389

pre preko 1 godinu

Ja ne znam zasto ljudi toliko kukaju za stankovicem!? Ok legenda igracka ali ne trenerska! Ja ne znam da li 90 % ljudi gleda fudbal na TV drugih liga, malo pogledas kako drugi igraju pa uporedis sa ovim vamo pa tamo i sa nasim fudbalim konkretno zvezdom. Sto se lazemo mi igre nemamo, nismo je imali ni prosle godine ali sa tim rezultatima se zamazalo malo oci i prolazilo. Sto je sad problem sto je deki otisao 3 godine je sedeo dosta brate nisi uspe daj drugog normalno skroz. A da ne pricam da Katai ne moze da igra ozbiljan fudbal ali to je katai i on mora da igra pa ne mora, od one bolesti decko nije isti ali i za njega ima uloga da se nadje u timu, korisni bi bio sa klupe u 60tom nego ovako a u nasoj ligi moze kako hoce. Za bekove se slazem da se tale sa gobeljicem mto je sig, on ne moze igra brt ne znam u partizanu ae sad se mali kaobprozivamo ali realno decko ne moze igra fudbal. I da ne duzim jer i mene smaraju dugi komentari , nisam strucnjak ali malo gledam pratim malo sam igrao ko je god realan slozice se samnom. Hvala
N

Ne

pre preko 1 godinu

valja ovo ne svidja mi se zato sto nije trenutak bio za ovako nesto. Moglo je ovo kada se završi prvi deo prvenstva
V

Videcemo

pre preko 1 godinu

A kad je, da cekamo da nas partizan dobije, da ne prodjemo grupu u LE. Stvari ne stimaju nije dobro moralo je da se presece. Da nismo napravili ovoliku bodovnu prednost pitanje je sta bi bilo do kraja sa prvenstvom jer nije dobro. Osim ako verujete da nas Vucko toliko gura kao sto se vade malo da ali brateoni ga preteruju.
L

Lažna avangarda

pre preko 1 godinu

Nadam se da je objektivno javno mnjenje zadovoljno odlaskom i Dekija.....i izvinjenje za tastatura-Zvezdaše što su Ančeloti, Klop i Pep bili zauzeti, pa je morao ovaj da preuzme...
i

ivko svemirko

pre preko 1 godinu

Majstore batali tu ironiju. Ironija je za pobednike, a mi to nismo. Tri godine nas prcaju timovi koji imaju bezmalo 3x manji budzet od nas i opet bas prolaze. I te kako treba da snosi odgovornost. On je selektovao tim, on je pravio taktiku, on je zamenio kondicione trenere kad je otisao milojević i doveo dva italijana, on je bio u svađi sa igračima... Jer i dalje misliš da nije glavni krivac?
s

sta pricas ti?

pre preko 1 godinu

Otkad je u fudbalu bitan budzet?
T

Teeeja

pre preko 1 godinu

Krivac je i za dve duple krune... i titule...I prvo mesto u grupi u LE... I pobede protiv grobara koje V. Milojević (uz dužno poštovanje) ne bi dobio još 5 godina, jer je za tako nešto potrebna velika strast, a ne samo znanje. Mislim da je Deki mnogo doneo Zvezdi, baš mnogo. I znam da će uvek biti vas koji ćete da ke..te ko bi trebalo da igra, ali takav smo narod. Pa jedan Novak Đoković je najispljuvaniji Srbin od strane svog naroda, šta više reći... Zato nam i ide kako nam ide. Samo uz tebe!!..
L

Lažna avangarda

pre preko 1 godinu

Ne pada mi napamet da vršim kilometarske internet analize.... Mi kao da smo nivo Reala i Bajerna, pa je smak sveta ako ne igramo LŠ, a i LE je krupan zalogaj... Mene je Zvezda razmazila, jer me navikla na velika ostvarenja, ali sam bez obzira na svojih pola veka realan i prizeman.... A ako budu, ne daj Bože, i ovakvi rezultati ponestali, svi ovi tastatura stručnjaci će pogasiti monitore i opet praviti Miloja, pa i Dekija od blata... Vala, mi Zvezdaši-foteljaši smo najgora sorta navijača..... Kao baba-narikače!
R

Realni Arth

pre preko 1 godinu

Zao mi je Dejana, tri godine tri titule, tri Evropska proleca, dva Kupa, pa bas uspesno, i sad cista nesreca protiv Makabija, inace uveren sam da bi ih slomili na produzetke, ali otom potom. Citam neke komentare Grobara kao eto i vi ko mi, pa nije bas tako, polako, vi na sezoni ste menjali do tri trenera a mi zadnje 6 godine tri trenera Bozovic, Milojevic, Stankovic, eto sad Milos. A vi gospodo krenete sa Tomicem, pa nastavlja Mirkovic, pa zavrsava Milosevic, znaci to sto smo mi menjali na 6 godina vi sjebali za sezonu, zato kazem lagano nismo isti! Srecno Dekiju i da uspe u karijeri kao trener, a Milosu srecno, vec posle derbija da bude razlika 10 ako ne i 12, jer sumnjam da ce Partizan da slavi i Kragujevcu! Srecno!
J

Jaro

pre preko 1 godinu

Ko god da je osvojice titulu bez da se ne oznoji, mogli su i Radojka iz Donje pambukovice uzeli bi tutulu, nego samo ih Evropa . ebe..
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Шта Европа? Погледај ранг листу УЕФА...
G

Gost6eue

pre preko 1 godinu

nek dovede desnog beka sa sobom
1

12

pre preko 1 godinu

Dolazi Veske.
M

Mhm

pre preko 1 godinu

Taj Vesko ni kad je bio mlad nije napravio ni jedan sprint u Zvezdi, a ne sad. Ko nađe jedno njegovo trčanje uz aut liniju na Jutjubu svaka mu dala.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Priželjkivao sam nekog iskusnog stranog trenera koji je radio u ligi petice, ali šta da se radi. Nema sumnje da će Miloš igrati skroz drugačiji fudbal od Dekija, da će igrati na gol više, na nadigravanje. DOBRODOŠAO MILOŠE.
G

Gost jel

pre preko 1 godinu

A na šta je Stanković igrao,majke ti?Ko sve ovde ne komentariše.
9

91

pre preko 1 godinu

Milos Milojevic je bolji trener od Stankele brt moi ujedamo ko kobra. I to mnogo bolji, Stankovic i nije trener to je i sam izjavljivao pre Zvezde, dosao ovde da se uci, da smo imali trenera a ne navijaca na klupi sad bi igrali Ls. Srecno novom treneru.
j

jadni ste

pre preko 1 godinu

sram te bilo....
K

Klocna

pre preko 1 godinu

Milos Milojevic zvani Klocna ( Kamen)...e moja Zvezdo
V

Vladimir II

pre preko 1 godinu

Nije Klocna nego Cokna, klenu
Z

Zvezda pre svega

pre preko 1 godinu

Verujem da je ovo dobar potez. Mlad, stručan...pri tom je veliki zvezdaš(jako važna stavka). Puna podrška za Miloša!
z

zaks

pre preko 1 godinu

A Deki to nije bio , je li ?
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Ocekujem Srnic I Gobeljic aut, a da vrati Ohija.
a

abc

pre preko 1 godinu

Sta ti očekuješ, je li mozes da se setiš golova oke smo dali proti Makabija nije bilo davno, i ko je učestvovao kod Svakog od četiti gola?! Pešić sine, od postizanja golova do građenja akcija za golove.
9

987

pre preko 1 godinu

Molim te pod hitno stupi u kontakt s njim i ponudi se kao savetnik.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

@abc Kad kazem "vrati" mislim vrati u ekipu. Pesic igra dobro (mada imam i dalje rezervu da li je dovoljno dobar napadac za Zvezdu). Stankovic je Ohija potpuno odstranio toliko da u utakmici kad Pavkov nije isao u Haifu, Ohi nije bio ni u protokolu za utakmicu nego je Ben menjao Pesica.
T

Tomy

pre preko 1 godinu

Videćemo kakav će Milojević da bude trener ali da Zvezda nema milion eura da dovede neko jako trenersko ime koje će da klub podigne na viši nivo u svakom pogledu, igračkom, organizacionom, psihološkom, to ne razumem. Izbor Stankovića za trenera Zvezde je pokazao koliko uprava Zvezde ima skroman kapacitet i nema viziju da klub podigne na viši nivo od lokalnog. Moraš da platiš znanje i iskustvo ili ostaješ tu gde jesi.
Z

Zovla

pre preko 1 godinu

Penzionisace Petric i ovog posle derbija. Petric je talija.
s

smradizan

pre preko 1 godinu

Nemoj posle da placete kad budete 8 na tabeli nakon derbija! Miloje vas gasi sledeci vikend....
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Здраво да си, до краја сезоне ћеш заборавити да је и Петрић у једном тренутку био тренер Партизана.
P

Podrska za Miloja

pre preko 1 godinu

REALNO VRATIO NAM SE PRVI TRENER KOJI JE I OSVOJIO TITULU PRE 2.GOD I POSTIGAO SVE USPEHE KLUBA,STANKOVIC JE UCIO OD NJEGA,OVAJ JE BIO GLAVNI!
S

Samo pitam

pre preko 1 godinu

Od koga je ucio trener Zalgirisa?
H

Haha

pre preko 1 godinu

Kao sto se Klop slepao pored Buvaca, a Mileva zasluznija za sva otkrica od Ajnstajna.
Z

Zabrinut

pre preko 1 godinu

Dobio otkaz u Malmeu I zvala ga Zvezda,jadan je nas fudbal.
j

ja psv !

pre preko 1 godinu

smjenis trenera i dovedes njehovog bivseg pomocnika hahahahha
S

Splicani jug

pre preko 1 godinu

Sad ce Miloje u derbiju da vam objasni kako musa dere jarca! Vidimo se....
B

Boki 81

pre preko 1 godinu

Posle treceg neuspelog pokusaja da se plasira u Ligu Sampiona protiv realno lakih protivnika realno je da podnese ostavku.Trebali su da vrate Vladana Milojevica koji je sa losijom ekipom i mnogo manje ulaganja dva puta usao u Ligu Sampiona !
7

777

pre preko 1 godinu

Kako ti znas ko je laksi protivnik a koji nije, kako vas nije blam da pisete takve komentare, taj lak protivnik Serif je pobedio Real u Madridu posle zvezde izbacio i Dinamo zagreb, alo bre probudi se...Nemas pojma o fudbalu
S

Sotir

pre preko 1 godinu

Ti kaze tvoj deda Soca sto je podneo ostavku!! Trazio je od dr da suspendije kangu, ovaj ga odjebo!! To ti je ceka istina!! Sramotaaaa prodali Stankovica zbog budalcine koja ce ako igra u derbiju dobiti crveni
O

Ohi da ostane

pre preko 1 godinu

OHI SAD TREBA DA OSTANE U KLUBU,BENA SE RESITI,DOVESTI DOBROG BRZOG SPICA I TO JE TO! OHI,PESIC I NOVI SPIC!👍
G

Gost dokle

pre preko 1 godinu

Zbog vas maloumnih,zamrzeću Ohija ni krivog ni dužnog.Inače Pešić je klasa za Ohija
S

Sotir

pre preko 1 godinu

Za ovu nasu ligu trener vam i ne treba!! Don i gazda sve zatvorili a za ligu evrope vam isto nije potreban strucnjak jer tu nenate pomoc!!
P

Pamti pa vrati

pre preko 1 godinu

Sad ce mo da vam dobro objasnimo u derbiju kako se zatvara i rusi bunker! Vraticemo vam sa kamatom sa ono smejanje,radovanje i navijanje za makavi! Vidimo se uskoro.....
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Вас маг Петрић спасе на Малти...
S

Sotir

pre preko 1 godinu

@pamti pa vrati neka neka! Samo ako dodje Gojko sisa!! Eeeej Makabi 169 vas oducio!! Tu nema ovog sveprisutnog! Il znas il si tupadzija!! Dalii 15 miliona evra za pojacanja, vratice od lige sampiona jad ono tamo prc Ljuljaaaj Javoree
S

Sotir

pre preko 1 godinu

@д.г pozdrav od Florijane!! Vas cuveni trener V. Milojevic 3:3 i sta cemo sad
Z

Zvezdaš iz Kumodraža

pre preko 1 godinu

Vidim da se svi hvataju ispadanja Malmea od Žalgirisa... Da, Žalgiris koji je ove sezone izbacio Balkani iz tzv. države Kosovo (koji igra grupnu fazu LK), onda Malme, pa jedan nerešen rezultat sa Bodo Glimtom (koji igra grupnu fazu LE), ispali i otišli na Ludogorec u play off za LE i ispali posle produžetaka i završili u LK. Ne možemo znati kako će biti, ali jedno je izvesno, igrači će kroz par meseci trčati 90 minuta. Takođe, siguran sam da Ohi ostaje i da će biti prvi špic, Pešić klupa. Prvi napadač i igra svaku, kao Pavkov kod Miloja, samo sa još boljim učinkom, jer i jeste bolji ( Hvala Pavkovu na svemu, svakako). Isto tako, očekujem manje sukoba i povlađivanja. Pri vršenju izmena jasno se videlo da je sa nekim igračima Stanković imao drugarski odnos, bukvalno, a to nije dobro zbog ostalih. Tako je i dolazilo do nesporazuma, da ne kažem svađa. Dobar trener je pre svega dobar psiholog, a Milojević to svakako jeste mnogo više nego Stanković, iako je imao izuzetnu igračku karijeru. To su dve različite profesije. Srećno i jednom i drugom.
N

Nemam reci...

pre preko 1 godinu

Koje zlo ste vi po zvezdu...Vi odlucujete sve ko ce biti prvi spic ko ce biti trener... Prilicno ste bolesni i bahati...
K

Kumodraž

pre preko 1 godinu

Da, mi odlučujemo jer klub pripada nama, a ne nekim BOMBArderima koji rade šta hoće, a uglavnom izdaju neka saopštenja, lažu i kradu, a onda kukaju i kažu kako je neko drugi kriv za njihov neuspeh. A vi Krlje pa verujete Šojiću i njegovom rođi, BOMBArderu.
Г

Грдне ране

pre preko 1 godinu

Зашто 80% људи кука?! Деки је урадио добар посао, и свака му част, али види се да је могло и боље, с обзиром какве смо противнике имали у 4 колима. И да вас подсјетим Деки кад је долазио опет је народ кукао, први посао као тренер, био је добар играч али неће бити тренер итд. Опуштено, подршка за Милоја па да видимо шта ће бити. Надам се да ће гурати младе играче, и добро је што играмо против екипе попит Јавора, да вратимо самопоуздање

DADDY_COOL

pre preko 1 godinu

Ај нека је са срећом !
G

Grobar134

pre preko 1 godinu

Ciganima puno srece u Kup Uefa Takmicenju Pa da Izgrmimo svi u Sredu i Boze Zdravlja da Prezimimo U evropi Koficijent Je Bitan i Zdrav Rivalitet.Pozdrav Svim Pravim Navijacima
О

ОКНАРБ

pre preko 1 godinu

дОВЕДИ рАДЕТА КРУНИЋА И КАСТАЊЕДУ,ДЕСНОГ БЕКА И НАПАДАЧА,А ПРИЈЕ СВЕГА КОНДИЦИОНОГ ТРЕНЕРА И ПСИХОЛОГА.НАЂИ СТРАНЦА ГОЛМАНА.СРЕЂНО ТИ БИЛО.НЕЋЕШ БИТИ КРИВАЦ АКО НЕ ПРОЂЕМО ГРУПУ.КРИВИЦА ЈЕ УПРАВЕ И ИГРАЧА КОЈИ НЕМАЈУ СНАГЕ ВИШЕ ОД 60МИН
S

Srki987

pre preko 1 godinu

Rade Krunić, još jedan ofanzivac? Aman ljudi dosta je! Igra u Milanu, moraš da platiš obeštećenje i pitanje da li bi pristao i Milan i Rade, nema ništa od tog posla.
n

neshha

pre preko 1 godinu

Aman, nauči kako se koristi "caps lock"!
B

Boogy

pre preko 1 godinu

Odlična vest. Dekija ubila sujeta. Miloš je odličan trener, moderan. Ovo što se uhvatili Žalgirisa samo mogu da kažem da ne postoji trener koji nije imao neki kiks. Sportski pozdrav
A

Avenger

pre preko 1 godinu

Sasvim korektno od Stankovića da ponudi ostavku jer ipak ispadamo tri sezone za redom od slabijih rivala u LŠ. Ne znam zašto, ali mi je delovalo da gubi svlačionicu i da je poprilično zadrt. Vladana Milojevića je Zvezda davno prevazišla po pitanju stila igre i mislim da sa novim trenerom idemo ka modernijem pristupu fudbalskoj igri.
d

druze

pre preko 1 godinu

vladan milojevic je igrao igru koja je donosila rezultat.A sa ovim modernim fudbalom ispadamo od omonije serifa i slicnih.Sta je trebalo sa vujadinom savice jovancicem i milicem da igra tika taku?
a

alo bre

pre preko 1 godinu

Ti znas da su to slabije ekipe od zvezde???U kom svetu ti zivis????
S

Sedorf10@druze

pre preko 1 godinu

Bravo! Bitan je samo rezultat. A Miloje je imao neverovatan rezultat sa jako slabim timom. To je stvarno bila umetnost. Uci sa Vujadinom Savicem i Gobeljom u Ligu Sampiona. Neponovljivo. I to 2 puta. Tako da treba imati postovanja prema tako velikom uspehu. Al ovde da osvojis ponovo Ligu Sampiona sa Zvezdom sutradan bi rekli : " A osvoio si al znas igrao si bunker, nije to to." Ne znamo da cenimo uspeh i sopstvene ljude.
G

GostČA

pre preko 1 godinu

Ja mislim da bi u ovom trenutku Robi Prosinečki bio pravo rešenje za Zvezdu. Čovek je sada iskusan, nije više početnik i dobro bi nam došao. Upravo reaguj!!!
J

Jaooo ne ne

pre preko 1 godinu

Vraca se vesovic. Mi nemamo skautin, Marin nikada nije bios skaut i mislim da je samo postavljen da se vadi novac, zamislite da Lewa postane odma skaut u Bajernu, nikada u ziovtu. Nikadaaaaa…. Mi smo daleko od skauting u SL. Sve ide preko Dasmidamti Rovers
W

Walt

pre preko 1 godinu

Baš da vidim kako će da objasni Kataiju i Rodiću da moraju da vrše presing i više trče. Ima da ga izbuše dok si rekao keks.

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Pa igraće Azarov i Mitrović ako ovo dvojca neće da trče i vrše presing.Pa upravo zbog takvog odnosa prema igračima Stanković je i ispao od Omonije, Šerifa i Makabija jer nije imao isti odnos prema svim igračima. Katai i Rodić su mogli da ne treniraju i imaju zagarantovanu mesto u timu. Imaš 30 igrača u rosteru i igraće onaj koji svojim radom i odnosom to zasluži.
M

Miksea

pre preko 1 godinu

Moralo bi i neko čišćenje ekipe da padne, teško će Milojević nametnuti autoritet na "stare kajle". Ako ima ponuda za Kataija, pa možda čak i zaraditi nešto krupnije na Ivaniću investirati u mlađe igrače.

Mr 007

pre preko 1 godinu

Hvala ti Boze,hvala i Makabiju😂,samo raspalog Stankelu da ne gledam u svetinji😉,sto bi grobari rekli. Hteo sam Vladana,ali je i Milos odlican strucnjak,svakako dobar potez uprave.
A

Aco CZ

pre preko 1 godinu

A sad ne valja ni Milojevic? A kad je isao prosle zime pricali svi u glas da je on glavni i najviše zasluzan za uspehe, da Deki nema pojma, da Milojevic treba da bude glavni trener. Ljudi dajte podrsku coveku!!!
j

jaaaaaaa

pre preko 1 godinu

pretpostavio sam da ce on da bude zamena jer je bio u sistemu kluba pre dve godine a sada nije da mozes da nadjes normalnog trenera u sred sezone
G

Gost Dajpe

pre preko 1 godinu

Hvala Dekiju na svemu, ali i on je uvedo da nije jos uvek na tom levelu da vodi ovako veliki klub, zelim mu srecu u karijeri, a novom treneru Milojevicu mnogo uspeha sa nasom Zvezdom. Idemo sad Ado i levi bek, pa da napravimo iskorak u ligi Evrope, a do godine sa uigranom ekipom da se dostojanstveno nosimo sa velikanima iz elite.
a

armija

pre preko 1 godinu

levi bek je stigao, desni nam treba...
7

7777

pre preko 1 godinu

Zanimljivo ovog "trenera" su navijaci promovisali u trenera , sto znaci da uprava nema pojma da vodi klub vec slusa navijace.... Sto znaci da ovaj klub nema buducnost sa takvom politikom. Sta ce biti ako ovaj trener izgubi derbi??? Da li ce sve te sto su uzdizali ovog trenera zacutati ili ce se po pravilu da se povuku u svoje rupe??? Sta cemo onda da radimo??? Ta prica kako M Milojevic je mozak strucnog staba a Stankovic je bio posmatrac je klasicna laz u koji su poverovali dosta njih.
W

Walt

pre preko 1 godinu

Pa ovaj ne može Žalgiris da prođe a smatra se da je Zvezda podbacila jer je ispala od Makabija.
S

StrhMeJe

pre preko 1 godinu

Ne znam sta da kazem.Nema iskustvo,karijeru,praksu,autoritet????.....Mozda je dobr li mislim da noje sad momenat.Treba nam Robi Siniša..
G

Gost443

pre preko 1 godinu

Za razliku od Stankovica iskustvo ima
6

6897

pre preko 1 godinu

Ima minimalno iskustvo za ovaj nivo.
B

Bandžos

pre preko 1 godinu

Meni se želja ispunila,Miloje dobro nam se vratio i srećno !
M

Mikula

pre preko 1 godinu

Nije se vratio Vlada Milojevic ovo je Milos
O

Oho lepak

pre preko 1 godinu

Ako sad ode Ohi to znači da on i Deki nikad nisu ni bili u sukobu. To će biti kraj Ohijeve sekte. Neće ih niko nikad izvaditi iz depre.
p

pesic Amater

pre preko 1 godinu

pesic i ben najgori spicevi u istoriji fudbala Ohi za njih dvojicu izmislio fudbal!
J

Js8

pre preko 1 godinu

Ko je sad ovaj bezimeni hoce i on da se malo vezba kao i Deki pre njega pored toliko ozbiljnih trenera sramota.
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 1 godinu

Tog bezimenog su hteli neki ozbiljni klubovi sa severa evrope dok je bio pod ugovorom sa Hamarbijem, ima on i te kako lepo iskustvo. Svakako mnogo, mnogo vece nego kad je Stankovic seo na klupu. Koga bi ti hteo da dodje za trenera Poketino mozda, on ima ime i prezime i mozda iskustvo koje bi tebe zadovoljilo, a i slobodan je?!

Nestasko

pre preko 1 godinu

ЗВЕЗДО ЗГАЗИ ИХ СВЕ добро дошао,нек је са срећом
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Samo gledajte braco kako ce Ohi sada da eksplodira.
1

12151

pre preko 1 godinu

Taj nije eksplodirao ni protiv Radnika, zasto bi sada.
S

Sverige

pre preko 1 godinu

Sta hocete time da kazete??? Svaki drugi komentar je kako je Milos sa Malmö ispao od Zalgirisa. Pa i Dejan je ispao sa Zvezdom od Makabija..koja je razlika?? Malmö je rupa..zivim ovde u svedskoj i pratim ligu..s**nje su zesce ove sezone. Djurgården im je najjaci tim trenutno, a kolko su jaki pokazuje i njihov uspeh u evropi..do mojega.. Dejan je ipak srcem vodio Zvezdu..nije zasluzio toliko pljuvanje..sve najbolje u daljoj karijeri Deki! Pravi zvezdasi ce te uvek voleti! Ziveli!!!
B

Bravo Terzo

pre preko 1 godinu

Najbolje moguce resenje u ovom trenutku! Milojevic je licno covek sa cijom taktikom smo osvajali titule i pobedjivali u Evropi dok je bio pomocni trener odnosno PRVI TRENER jer je Stankovic kad je dosao u klub i sam izjavio da je doveo Milijevica da UCI OD NJEGA trenerski posao! Bravo za upravu,Miloje je moderan i mlad trener u usponu,bice bolji od Stankovica za 50 klasa,eto videcete i samo uskoro! Bukvalno nam se vratio PRVI trener od pre 2.god!
K

Kakoe

pre preko 1 godinu

Ovo nije pravi Milojevic, ovo je Milojevic sa Ali Expressa
N

Nikola108

pre preko 1 godinu

Jebote ko da su mene pitali ko da bude naslednik Stankovica! Vise puta sam pisao ovde da je on najbolje resenje posle odlaska Stankovica. Super ocekujem dobre rezultate i atraktivnu Zvezdu. Milojevic poznaje klub, zna vecinu igraca, poznaje sistem, poznaje ljude. Vrlo talentovan trener. Verujem u njega.
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Mislim da je ok resenje mada sam vise bio za nekog iskusnog stranca ali Milojevic ima napadacki stil ok resenje e sad kako ce se snaci to je druga stvar
N

NIkola108

pre preko 1 godinu

za trenera Stranca??? Sta smo mi Srbi maloumni pa pored nas osam miliona ljudi, mi treba da dovedemo stranca. I to obicno nekog drugorazrednog(Zeman, Klemente, Mateus), jer para za drugog nemamo. Kakav podanicki mentalitet ti imas! Uzas jedan!
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

@ Nikola 108 A šta je falilo Mateusu jel uveo Partizan u Ligu šampiona a drugo ko kaže da dovedemo nekog trećerazrrednog što ne dovedemo nekog ozbiljnog sa jakim referencama
G

GostBM

pre preko 1 godinu

Deki je očigledno izgubio autoritet u svlačionici. Čisto sumnjam da će ga Miloš imati pored Kange, Borjana, Rodića, Kataija..........
G

Gosttt

pre preko 1 godinu

Autoritet se stece uspesima 😉
1

12

pre preko 1 godinu

Ne, nego se uspesi sticu autoritetom.
а

ађутант

pre preko 1 godinu

Мистер,тренерски шустер.Као играч громада.Милојевићу, настави стопама презимењака.Биће задовољни звездаши.
G

Galaktikosi

pre preko 1 godinu

Hteo sam da Stankovic ode jer je 3 šanse propustio a protivnici nisu bili top klubovi ali neznam koliko je Milojević pametno rešenje. Nadam se da će biti još bolje nego sa Stankovićem. Hvala Dekiju za sve a Miloju srećno! Zvezda
6

6192629192629

pre preko 1 godinu

Nije lose resenje. Ja sam bio za Zutija ili Igora Angelovskog, ali i ovako nije lose.
m

mazarboris1@gmail.com

pre preko 1 godinu

Neverujem šta ljudi pišu.Kad je Milojević išao iz Zvezde svi ste pisali kako je on bolji od Dekija i da su sve zasluge zapravo njegove.Umalo dan žalosti niste objavili,a sada kada je došao na našu klupu sad nevalja jer jer je mlad,nema iskustva i tako bla bla.Ko e svetu udovoljiti .....
D

DekiCX

pre preko 1 godinu

Ocigledno nisu isti ljudi
S

Sani Boj

pre preko 1 godinu

E moji zvezdasi, pa da li je moguce da vi ne vidite o cemu se radi. Pale su teške reci na relaciji Terza madjija - Stankovic. Lice sa poternice je ogorčen jer nece moci da strpa u svoj džep para koliko je mislio od lige šampiona. Covek kojo je unistio OFG BGD i nije uspeo da sanira 2 mil evra duga, uz to i prisvojio tudje pare dolazi u Zvezdu i dug povecava za preko 30 mil evra, krajem 2020 dug 61 mil evra, prošle godine minus 6 mil evra pa racunajte. Uz to oprosteni dugovi Agrobanci i Marfin banci od 23 mil evra, svake godine od sponzorstva i ostalihh davanja izmedju 12 i 15 mil evra. Svi podaci dostupni na sajtu APR a. Pa sa takvim parama svako od navijaca bi bio najbolji. Ja tu ne vidim ni uspeh ni zasluge ni sposobnost. Zvezda je bolji tim od Makabija, nije Stankovic kriv sto Borjan prima gol sa 30 m i sto daje kosku Ivanicu. Tesite se jer vidite kako se Partizan unistava, opet uprava i nametnuti ljudi. Jasno je zašto nekom ne odgovara privatizacija.
G

Gott

pre preko 1 godinu

Sa konja na magarca. Katastofa. Stalno neki sto odradjuju praksu kod nas. Dajte se vise u pamet. Platite trenera ebo nas on da nas
T

Terminator 2

pre preko 1 godinu

Hvala Dekiju za sve uradjeno! Misljenja sam da nije on jedini,niti najveci, niti isključivi krivac za tri neuspesna pokusaja za ulazak u LS! Nije mister pratio godinu dana Tomanea nego Mrkela! Setite se da je ceo prelazni rok cekao da mu dovedu napadaca i doveli ga 3.dana pred Omoniju! Nije mister kriv sto produzili ugovor Gobeljardu, kojeg ne sme da ubaci u igru, a beka krstenog nema pa mora sa Cupom da improvizije!Nije mister kriv sto nema zadnjeg veznog a ovi mu uvalili Krsticica mrtvaka, a Nikolic nije kalibar za evropu!Nije mister kriv sto za Rodica nema zamena vec 5.godina!Nije mister kriv za La Paru, Kanjasa, Zandera.... Terzi jo i Mrkelinjo treba da lete iz kluba,riba smrdi od glave!
A

Analiticari

pre preko 1 godinu

Slusam pre dva sata u caffeu vecem,pricaju neki momci, bili na tekmi Srbija -Grcka u kosarci,razgalamili se,analiziraju, a mislim da iako imaju max 30 godina da nisu basket sutnuli od osnovne skole. I jedan rece,a kad igramo protiv Belgije,ostali se zamislise,pp tuc muc.nagadjaju nesto,datume,dok jedan malo vsipreniji ne rece posle 5 minuta,pa ne mi smo sad u grupi gde se vec ogralo sa Belgijom i preneli bodovi u novu grupu,itd,itd. ucutase se minut od neznanja,a ond aopet razrada krenula??? E tako i ova vest,komentarisu ljudi kojim aje RTS sredstvo informisanja o necemu i nekome. Neki brane Stankovica,do juce ga napadali,a da ih pitas a koga to trenirao pre Zvezde Stankovic, pojma nemaju. Ali su kontra, kontri uvek. I da je postavljen Murinjo,Zidan,bilo bi verujem 70% negative u fazonu ispusen treneri,nisu vise neki,itd.
G

Gost99

pre preko 1 godinu

hajde smiri se, ne pricaju u skupstini
A

Analiticari

pre preko 1 godinu

@gost99 de,de momcino izusti,napisi recenicu bar. Razumem ja tvoje godine,ali negde da ucestvujes u necemu sto se zove "posalji komentar", moras biti sadrzajniji,elokventniji i vispreniji. Crtanjem i mumlanjem ne moze se daleko.
a

asi

pre preko 1 godinu

A ti vidim mislis da si strucan i za basket i fudbal.
A

Analiticari

pre preko 1 godinu

@asi vangice,sta jos vidis...pa vidis basketu bi te odrao ko macku,dao 10 fore,a fudbal dobro mali igrao sam tkz.futsal, za neke ekipe koje su bile medju prvih 5 u Srbiji...necu dalje
В

ВтбО5

pre preko 1 godinu

Изгледа да Деки и Терза читају коментаре по порталима, поднесе Деки оставку... И Терза доведе Милоја... Следећи пут у коментарима пишите на ког Милоја мислите :) Шалу на страну, ја сам овог лика скроз сметнуо са ума, али мислим да је одличан тренер и да ово може бити једна супер прича, наравно ако га испоштују управа и играчи "важнији" од клуба.
Б

Бибарс

pre preko 1 godinu

Станковићу је стигла понуда од Теодора Драјзера, коју није могао да одбије.
а

ађутант

pre preko 1 godinu

Гроф Божовић је слободан.Канга,Кангва,Леталек,Доналд,Ибањез,Уго....Мислите о томе.
1

1212

pre preko 1 godinu

Grof Bozovic moze, ali samo kao sportski direktor. Kao trener vise nikad.
ц

цане

pre preko 1 godinu

Али ови генијалци који мисле да су га отерали коментари са моцарт спорта хахахахахахаххахахахх сјајно...
P

ProfaMI

pre preko 1 godinu

Šteta za Zvezdu što je Stanković otišao, mogao se bar strpiti pa na polusezoni otići. Ovako sad novi trener Milojević koliko će uspjeti šta napraviti ne znam, sve će se vidjeti u utakmici protiv Javora i Partizana i strah me je da će se Partizan vrlo lako vratiti u trku za prvo mjesto.
L

Likoblik

pre preko 1 godinu

Mozda je ovaj novi Miloje dobar trener ali neka mu je bog na pomoci.Nezgodan trenutak za dolazak u Zvezdu,postavljeni su visoki standardi u Evropskim takmicenjima,trazi se jos vise,ekipa solidna ali sa ociglednim manama,pritisak javnosti ogroman.Vidjeti cemo ima li taj kapacitet,mozda bude pun pogodak a mozda propast.Neka nam je sa srecom svima.
L

Likoblik

pre preko 1 godinu

Mozda je ovaj novi Miloje dobar trener ali neka mu je bog na pomoci.Nezgodan trenutak za dolazak u Zvezdu,postavljeni su visoki standardi u Evropskim takmicenjima,trazi se jos vise,ekipa solidna ali sa ociglednim manama,pritisak javnosti ogroman.Vidjeti cemo ima li taj kapacitet,mozda bude pun pogodak a mozda propast.Neka nam je sa srecom svima.
G

Gostieer

pre preko 1 godinu

Alo bre Upravo, dovedite Roberta Prosinečkog! Sad je pravi trenutak za to. Robi više nije početnik kao nekada. Molim Vas uradite pravu stvar.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Samo sto se Robi nije pokazao kao preterano dobar trener. Bar nije za nivo Crvene zvezde.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Odmah podrska za Milojevica. Pa zar niste vecina vas govorila da je on u stvari glavni trener a ne Stankovic? Od njega ocekujem isto kao od Stankovica, a to je da unapredi igru za jos jednu, dve lestvice. A da, i da ukloni Srnica i Gobeljica iz tima da ih ne gledam ove sezone ni minut vise.
O

Odlicno resenje

pre preko 1 godinu

OVAJ COVEK NAM JE I DONEO SVE TITULE I USPEHE DOK JE BIO POMOCNI TRENER,STANKOVIC JE LICNO IZJAVIO DA MU JE ON BIO GLAVNI MENTOR OD KOGA JE UCIO KAD JE DOSAO U KLUB! ODLICAN TRENER!👍
m

mesina

pre preko 1 godinu

Opet se dokazalo da veliki igrač ne može da bude i dobar trener.Kao Robi,veliki igrač a tuga od trenera,posle trećeg kola je već morao da sastavlja saopstenja.
N

Nesmajnik

pre preko 1 godinu

Verovatno najbolji izbor. Poznaje ekipu, mlad je i trener sa potencijalom. Valjda ce imati dovoljno autoriteta u odnosu na upravu kako bi se izborio sa njihovim muljanjem. Sport je neizvestan, zato nek' ima i srece :)
M

Micas

pre preko 1 godinu

Moze,sto da ne..kad vec nismo uzeli makabijevog trenera,kako je samo nadigrao dekija sa slabijim igracima..tu se vidi sta je zapravo trener.
S

Samo napred

pre preko 1 godinu

Samo napred komsije idete ka tome da imate goreg trenera od nas. Ja vam od srca zelim na klupi ovog Zalgirisa.
Д

Драгиша Мишовић

pre preko 1 godinu

Ау како погрешан тајминг,није спорно да после неуспеха у квалификацијама трећу годину за редом дође до разлаза али не пар дана пред дерби...требао је да остане до полусезоне да изгура и да наследнику остави време да се ухода јер ће пауза због светског првенства бити 4 месеца скоро...колико је само танка линија од еуфорије па до колапса,само пар дана.
E

Ejj bre

pre preko 1 godinu

Odlican analiticar i takticar, kaze neko o Milojevicu a nema pojma o fudbalu
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

Ne zelim nesto posebno da komentarisem osim da je bilo potrebno nesto mijenjati. O momentu bi se moglo vise pricati i komentarisati. U svakom slucaju Stankovicu hvala za sve. Nedostajala je samo LS.
Г

Гост977

pre preko 1 godinu

Најјача је фора када се ви Звездаши истресате на Партизановим објавама да је са нама спрдња и сл., као да сте сила небеска. А спрдња је са вама једнака (кулминирала Џајићевом изјавом да је ова Звезда јака као и 1991.), само што ви то не желите да видите. Карма је чудо, и све је то један зачаран круг бесмислености нашег клупског фудбала.
S

Serbo

pre preko 1 godinu

Ispratili smo ratka iz pečenjare, janevskog, sa pinta i razne druge priučene trenere, biće ih još, bez nervoze
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 1 godinu

Puna podrska Milojevicu. Odlican analiticar i takticar, mislim da ovo moze da bude dobar reset za ekipu u kojoj se definitivno nesto negativno desava... Nadam se da ce se okruziti dobrim ljudima na klupi i da ce dovesti jos tih par igraca koji nedostaju da bi ekipa bila kompletna jer ipak do kraj prelaznog roka je ostalo jos jako malo vremena a nam desni bek i zadnji vezni jos uvek nedostaju, Ohi na izlaznim vratima znaci i napadac.
G

Gost838

pre preko 1 godinu

Odlican analiticar i taticar koga izbaci Zaligiris, da je takav jos bi bio u Malmeu...
R

Ros

pre preko 1 godinu

Koliko vam igraca jos treba? Imate ih 34 na platnom spisku.
e

ejjj

pre preko 1 godinu

Ti znas da je on dobar takticar i analiticar ti???
P

Podrska za Milojevica

pre preko 1 godinu

Pa Milojevic nam je licno i doneo sve uspehe i titule dok je bio pomocni trener,Stankovic je bio samo statista a Miloje prvi trener i Mozak cele ekipe! Po meni je ovo EXTRA potez,covek je za 10 klasa bolji i veci strucnjak od svih trenera sa ovih prostora! Videce svi to uskoro....
E

Ejjj

pre preko 1 godinu

A sta se to negativno desava? Jel vi shvatate koje nebuloze pisete???
@

@Podrska za Milojevica |

pre preko 1 godinu

Tebe posle poraza u derbiju vise necemo videti na ovom portalu jer ti si bot...
B

BibaStruja

pre preko 1 godinu

Dobar je Miloš kao trener on igra napadački fudbal ali jedina mu je mana defanziva, ne radi toliko na defanzivi kao na ofanzivi
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Zato će se vjerovatno zabetonirati nekim novim desnim bekom. Na sreću ima Dragovića tako da ne bi trebali puno da brinemo. Sreća
D

Dell

pre preko 1 godinu

Odlično. Pa on je Stankoviću i vodio tim dok nije otišao u Malme.
C

Cisto da te podsetim

pre preko 1 godinu

U to vreme nas je Partizan dobijao u derbijima sa Savom Milosevicem. Zvezdi treba ozbilja trener, a ne trener kime je najveci uspeh kup sa Malmeom.
A

Aloo bree

pre preko 1 godinu

Kako nije, da te podsetim da tad nismo mogli da dobijemo kljakavi Partizan!
M

Ma Bravo Dečko

pre preko 1 godinu

Ti znaš to ??? Reko ti Pavkov ili Katai? Ili si bio deo ekipe, svlačionice ? Ili samo lupaš, kao i većina ovde. Dejan izmislio FUDBAL za ovog poluznalca 😑 Vreme će pokazati. Polako samo
A

Avenger

pre preko 1 godinu

Taj partizan koji pominjete, pod Savom uopšte nije bio kljakav, a niti je Zvezda bila toliko kvalitetnija koliko je sada.
E

Eh

pre preko 1 godinu

Povedi i Birmančevića sa sobom
Y

YayaT

pre preko 1 godinu

Trener koji nije po volji Malme-u je trener po volji C. Zvezde? Gde je tu logika? Mislim, srecno i sve to ali brate ubio te Zalgiris usred Svedske
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Ubio i Šerif Real u sred Madrida, pa? Porazi se dešavaju. Da je samo Makabi, niko Dekiju ništa ne bi zamerio.
Z

Zvezdaš iz Kumodraža

pre preko 1 godinu

Da, Žalgiris koji je ove sezone izbacio Balkani iz tzv. Kosovo, (koji igra grupnu fazu LK), onda Malme, pa jedan nerešen rezultat sa Bodo Glimtom, ispali i otišli na Ludogorec u play off za LE i ispali posle produžetaka i završili u LK.
A

Al'

pre preko 1 godinu

Brate sa Malmeom.. Brate, gledao sam ih i pratio na tiketima, prosek. Malo jači od čuke, voše.. Malo jači od kisele!! 😂😂😂
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Za ovog je Gordan Petrić Muslin. Živi bili pa videli.
L

Ludaci...

pre preko 1 godinu

Ode Deki... E moja Zvezda, kad si dozvolila da komsijski medijii i mnogi botovi smenjuju trenera....Tuzno.
S

Stop stankvoci

pre preko 1 godinu

Ja sa clanskom kartom sam lupao komentare, ja! I mi zvezdasi. A ako su i partizanovci to je njihova stvar,mene zanima moja Zvezda i mojoj Zvezdi Stankovic nije dorastao. A ti imas samo klasican nas mentalitet da si vec zaboravio sve njegove greske i vec ga zoves nazad u Zvezdu.
D

DSB

pre preko 1 godinu

Podrska za Miloja nema potrebe da se pljuje
R

Rad na odredjeno

pre preko 1 godinu

Milojevic Misa 22 iz Nisa
V

Voodoo

pre preko 1 godinu

Ubica groba-groba-ra
G

Gost2882

pre preko 1 godinu

Ocigledno da Zvezdi treba trener kome se tu i tamo moze odrediti ko ce da igra, a ne neko od integriteta.
H

Hmmm...

pre preko 1 godinu

Ko je ovaj klinjo? Sin od Vladana Milojevića? Da se opet uče na našoj Zvezdi?
M

MilojevicIII

pre preko 1 godinu

Idi prati Zadrugu,tamo ce biti sin neciji. dajte ljudima objasnite prvo da nema 2-dva Milojevica u Srbiji. Stablo.
b

brxysd

pre preko 1 godinu

I ti pratis Zvezdu, ostavljas komentare i pljujes naravno. Ne znas ko je Miljevic M
X

Xyz

pre preko 1 godinu

Nadam se da ste svi koji ste terali Stankovica spremni da izađete javno i priznate da ste pogresili kad dodje vreme za to. Lako je kritikovati bez ikakve odgovornosti. Lako zaboravljamo neke stvari.
P

Pirlo

pre preko 1 godinu

Koje stvari? Dosao na plus 9, prvu godinu, drugu umalo usrao sa Radnikom bas glupim izmenama pa pa Terza peglao prolecni deo. Ovu sezone Zvezdi i netreba trener za nasu ligu. Tri ispadanja u tri kvalifikacije za lš i koliko izgubljenih miliona… Svi se slozili da je u Haifi krivac i to nebude dovoljno slepcu vec jos goru izmenu i neznanje pokaze ovde. Da nepricamo o ponasanju pored i van terena , odnosu sa igracima manirima koji nisu za Zvezdu.
O

Opa Miki

pre preko 1 godinu

Nisam ga nikad pljuvao, ali molim te reci ljudima kada je to vreme koje treba da dodje za priznavanje i sta tacno treba da se prizna. Iskreno Stankovic je bio djene, djene trener i to se nece promeniti koliko god svi njegovi naslednici bili gori od njega. Igrali smo super u nekim utakmicama ali to je sve na lozenje, a ne na njegovu postavku, taktiku ili nesto trece. Ispadao je svake godine u kvalama za LS od ekipa koje je Zvezda mogla i trebala da pobedi. Grupnu fazu LE smo isto igrali toplo, hladno. Kad je jak protivnik nema zime jer su svi naelektrisani da pobede, ali fali motivacije protiv treceg i cetvrtog sesira, a mi nismo u situaciji da mozemo da igramo preko one stvari takve meceve. Zato smo i bili u situaciji da moramo da dobijemo Bragu da bi bili prvi, jer smo neshvatljivo lose odigrali 4. i 5. mec. Sve u svemu dobar za domace prvenstvo i derbi sa Partizanom, ali u Evropi relativno tanko., moglo je dosta bolje. Puna podrska sledecem treneru, pa cemo na polusezoni da sumiramo prve utiske, jer covek dolazi nakon letnjih priprema, sezona je vec pocela i ne bi trebalo odmah na njega da se svaljuje krivica ako dodje do nekog kiksa. Srecno i Dekiju u nastavku karijere.
I

Iz sljivika

pre preko 1 godinu

Evo, još jednom da ga pljunem.
D

DrMo

pre preko 1 godinu

Robert Prosinečki
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Ne znam sta da napišem, nesto nije stimalo sa Stankovićem i ja sam zelio da ode, al sad mi ko malo ovo sve djeluje konfuzno, al nadam se da će sa Milošem krenuti na bolje 🤷‍♂️
l

lopina

pre preko 1 godinu

je namazan Milojević je vec dvadeset dana u Bg i bio je opcija ako do ovoga dodje... Deki je imao fantasticnih stvari tipa obe sa Milanom...ali i Omoniju gde daje coveku da sutira penal a ovaj bukvalno bez treninga sa ekipom...Milojevicev odlazak se i te kako osetio proslog leta Dekijeva ideja bez Kange i Degeneka nas je kostala papreno...ove isto...hvala mu i srecno... Miloju puna podrska...
O

Odlican Trener

pre preko 1 godinu

ODLICAN IZBOR!👍 OVAJ COVEK NAM JE I DONEO TITULE DOK JE BIO POMOCNI TRENER STANKOVICU,CIM JE ON OTISAO KRENULO JE NIZBRDO,SVAKA CAST UPRAVI STO GA JE VRATILA,PUN POGODAK!👌
Y

YayaT

pre preko 1 godinu

Cim je otisao krenulo nizbrdo sa prolaskom grupe u LE ...Odmori
@

@YayaT

pre preko 1 godinu

Sve utakmicd koje smo pogubili i ispali iz Evrope ili kvalifikacija za LS su bile nakon odlaska ovog coveka sa mesta pomocnog trenera stankovicu,sto znaci da nam je licno on bio Mozak ekipe a Stankovic samo marioneta koja sama nije mogla nista da uradi! To je cinjenica!
N

Ne viči konju

pre preko 1 godinu

Smiri se. Lekovi su dostupni.
7

7070

pre preko 1 godinu

Kako li ce Ohijevi svedoci da prezive ako sad Ohi ipak ode, pa se time dokaze da nije sukob sa Stankovicem razlog prodaje, nego cinjenica da lik ne zna.
g

golst

pre preko 1 godinu

Vraćaj Vladana Milojevića a ne ovog što je ispao od Žalgirisa
M

Marcoman

pre preko 1 godinu

Da vrati onog, s kim nas je Bajern trpao sa 6 komada na Marakani!
1

125

pre preko 1 godinu

Preporuka mu je ispadanje od Zalgirisa lol
T

TNT

pre preko 1 godinu

Opet ovaj grobar. Možeš li postići rekord 200 postova pod drugim nikom.
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Stanković čita komentare sa portala,oni mu izbacuju igrače iz postave,određuju taktiku,prave probleme sa igračima.Jasno se to videlo na konferencijama za štampu,gde čovek citira likove sa portala.Samo nema pojma,da su to 99%komentari dece,onih koji nikad loptu šutnuli nisu ili eventualno grobara koji namerno prave pometnju.Stanković je za mene najveće razočarenje u istoriji Zvezde,ne zbog rezultata,nego zato što nije imao m... da izgura ovo do kraja i onda pošalje sve "dušebrižnike" tamo gde im je i mesto.
9

90909

pre preko 1 godinu

Pa tek je onda debil ako mu portali kroje posao. Da se ugleda malo na Pešića, kenjali su ovde 20 dana o Teodosiju kapitenu, ovaj se počešao za levo mudo i pobedio Grčku, čak i bez Micića.
@

@bezEU4ije

pre preko 1 godinu

Ocekivano posle ove 2 utakmice...samo ne znam ima li ko dostojan u ovom trenutku da nastavi sa priblizno istim radom i zalaganjem...Miloje i Stankovic su uradili dosta za Zvezdu i svaka cast na tome..velika je stvar da posle toliko promasaja igramo 6. sezonu u Evropi za redom...ko god da dodje na mesto sefa struke neka je sa srecom al voleo bih da to ne bude niko ko je vec bio jer kad god bi se neko ponovo vratio, a imali smo prilike da vidimo tako nesto do sada, nista nismo postigli. Zvezdane, odluci brzo i mudro.
D

Dečko dileja

pre preko 1 godinu

Zvezdan nas polako ali sigurno vodi preko 75m duga.. a ti mu se divi i dalje

pestogenovese

pre preko 1 godinu

ma ovo je samo privremeno, ide i derbi u sredu mora neka intervencija hitna. Svakako nek mu je sa srecom, mozda mu se posreci!
T

Tjtjrj

pre preko 1 godinu

Sta prozivate coveka? Kakav je to malme tim, pratite li pa pricate tako??? Ajde da pustimo da debituje da odradi neke utakmice pa cemo lako pricati o njegovom znanju. Covek ima novu viziju fudbala a sad je ekipa dosta pokretna i mislim da cemo izgledati odlicno sa novim sefom struke! Podrska za novog trenera blizi se i derbi pa cemo da vidimo kako ce to izgledati dobio je vruc krompir, kakav god bio partizan derbi je derbi!
h

hahaha 1

pre preko 1 godinu

Ko je bre pokretan?
G

Gost9292

pre preko 1 godinu

Ovaj je ispadao od Zalgirisa, eto kakvu viziju ima...
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

Gospodo sa Mozzarta i ostalih portala...molim Vas-ukinite mogućnost komentarisanja!!! Mišljenje je kao dupe-svako ga ima,i zahvaljujući gomili nezahvalnih nemača pojma smo prvo oterali Milojevića a sad i Stankovića-najuspesnije trenere u zadnjih 30 godina. Nama nista ne valja i nikad nije dobro-jer smo zatucana,nezahvalna i neuka marva. Veliki pozdrav za iskrene Zvezdaše,koji su patili u nekom prethodnom periodu(Tole super liga i Dule prosvetitelj) pa sad umeju da cene
s

strela¹¹

pre preko 1 godinu

Napusti mozzart jel te bije ko po ušima ili te više ne plaćaju za sendvič.
V

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Pune dve godine je tim na okupu, nijednog bitnog igrača nismo morali da se odreknemo, potrošeno je 7 miliona evra na pojačanja ovog leta, imali smo samo 4 utakmice kvalifikacija, bili smo povlašćeni, imali smo revanš na Marakani pred 50.000 navijača i nismo uspeli da prođemo Makabi iz Haife, a još smo iprimili 5 golova od njih. To je kardinalan neuspeh i potpuno je normalno da se trener menja.
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Druže,svaka ti čast za svaku reč i treba tamo da se vratimo.Stručnjaci koji kažu da jedan Katai ne zna da igra fudbal,da je Ben sa 150 nameštenih i datih golova prevara,da je Dragović deda,kojima Marin nije valjao,koji su pjuvali Boaćija i Degeneka,e takvi"znalci su nam oterali trenera.Evo ja tim"stručnjacima kažem,veze nemate sa životom.Dajte Kataija i Dragovića Partizanu,nećemo videti titulu narednih pet godina garantovano.Neja daju Kosanoviću da nas vodi,on je stručan,pa da zaboravimo i na trofeje i kada smo pobedili ozbiljnu utakmicu
B

Beda

pre preko 1 godinu

A zadnjih 10 godina je Terza superliga i Čovke prva i ABA liga. I u vreme Toleta i Duleta Zvezda nije dobijala manje para od Partizana, a zadnjih 10 godina u fudbalu 100 mil evra vise, a u kosarci 30 mil evra vise. Sve lepo pise na sajtu APRa, tako da ne lupaj gluposti.
a

asa67

pre preko 1 godinu

Mišljenje je kao dupe-svako ga ima - to vazi i za tvoje misljenje, decace.
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Pa nisu ga valjda komentari oterali, vec Haifa, Omonija i Tiraspolj.
G

Gost@beda

pre preko 1 godinu

Ma naravno, pise na APRu ko je od koga vise dobio. Nemoj da si naivan. Em ne znas em ne kapiras.
E

E Bedo Bedo

pre preko 1 godinu

...ja pucam sebi u koleno ako ti znas sta je APR...kada igras sa juniorima neko pokusava da ti unisti klub, a ne kada svake godine imas po nekog reprezentativca i gomilu stranaca...i ima li negde koliko duguje KK Partizan?? i odakle mu da vrati??
b

brxysd

pre preko 1 godinu

Odlican komentar, svaka cast.... Pozdrav za sve Delije i iskrene Zvezdase.... SAMO ZA TEBE I UVEK UZ TEBE A NJIH KO J.. E
4

456

pre preko 1 godinu

Sa hamarbijem igrao odlicno, sa malmeom osvojio kup, uveo one amatere iz trece u prvu ligu. To sto je ispao od zalgirisa nista ne govori jer je taj malme u rangu partizana po situaciji znaci nece moci da ga digne gvardiola i murinjo zajedno a ne Milojevic.
J

Ja sam jaaa

pre preko 1 godinu

De je igrao odlicno, prosecno ni dva gola po mecu nisu postizali, a isto toliko su i primali. To sto u jednom klubu vodi dobro, ne znaci da ce biti dobar i za drugi klub
4

456

pre preko 1 godinu

A sta je trebao da ima prosek sa hamarbijem 6 golova po mecu? Covece to je hamarbi i to je za njih sasvim dobro.
a

auuuuu

pre preko 1 godinu

a ide derbi, a teska grupa u le...pomazi drzavo pod hitno ili cemo doziveti sudbinu Partizana!
G

GostPa

pre preko 1 godinu

Ovaj trener je u kvalifikacijama sa Malmeom ispao od Zalgirisa. Malme posle izdomirao do kraja kvalifikacija. Sledece sezone ce mu biti lako, jer nece igrati kvalifikacije. Sto se tice Evrope, opstace u Zvezdi ako bude uspeo da prodje grupu i osvoji prvenstvo. Prvenstvo vec ima u dzepu, ostaje mu da prezivi grupu Lige Evrope. Sto se tice Stankovica, verujem da ce naci angazman u Italiji. Ako ne prvoligaski (mada verovatno hoce), onda drugoligaski. Veliki je zalogaj klupa Zvezde, on je za 2,5 godine ostario 10 godina. Sve u svemu je radio dobar posao, bez obzira na ispadanje od klubova podjednakog kvaliteta. Mozemo reci da mu ne nedostajao i faktor srece, jer je protiv Omonije ispao na penale, protiv Serifa na dva neregularna gola koja bi bila ponistena da je koriscen VAR. Protiv Makabija smo bili losiji, ali i nismo imali srece sa primljenim golovima u drugoj utakmici. Vracala mu se sreca u grupi, penal protiv Brage ugostima npr. Dosta utakmica smo bili inferiorini, a ostali neporazeni (Braga obe utakmice, Mitjiland u gostima), a u prvoj sezoni je imao nesto laksu grupu. Medjutim, Liga Evrope je bila snaznija prosle godine, a ove godine smo dobili teze rivale nego prethodne. Monako je jaci od Brage, Fenerbahce je podjednake snage kao Ludogorec, a Trabzon je jaci od Mitjilanda. U svakom slucaju, Dekiju hvala za sve. Nije jedini krivac, verovatno nije ni glavni krivac, jer uprava kluba nije u stanju da dovede godinama drugog levog beka, nemamo desnog beka i zadnjeg veznog koji ume da podeli pas unapred, osim sto preseca protivnicke napade. Dekijevi Italijani su bili promasaji (Falko i Picini), jedino je Falcineli bio donekle pogodjen. Ne moze ovde da igra neko ko potcenjuje nasu ligu, kao ova dvojica Italijana. Zato Afrikanci kidaju, za njih je ovde itekako dobro za zivot. Ocekujem i od Azarovija da bude dobar. Jednostavno, dolazi iz skromnije drzave. Ocigledno da su nam takvi potrebni da pomognu nasim igracima (ne i da igraju a da nasi propadaju ukoliko imaju podjednak kvalitet Nikolic > Kangva), a ne neki Italijani, Holandjani (La para), Francuzi (Dioni), Spanci (Kanjas) i slicni. Srdacan pozdrav.
t

trpko

pre preko 1 godinu

Pa šta onda. Idi na svoje vesti.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Битно да ти знаш какав је тим фенербахче, тиме си све реко. Ниси ни морао да пишеш толико редова. Када играмо са фенером??
G

Gostbhhh

pre preko 1 godinu

Žalgiris ima trenera koga je trebalo da dovede zvezda chaburin je i naš namučio sa suduvom sad vodi Žalgiris čovek forsira pas igru bez izpucavanja
J

Još jedan nesposobnjaković

pre preko 1 godinu

Hahahaha ovaj je ispao sa Malmeom od Žalgirisa. U pitanju je fudbal, ne košarka.
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Pa i Ludogoets se namučio sa Zalgirisom..
4

456

pre preko 1 godinu

I partizan ispao od samroka, u pitanju je fudbal a ne konobarisanje.
L

Lepe vesti

pre preko 1 godinu

Zadatak novog trenera će biti da ekipu dobro spremi za sledećegodišnje takmičenje u BRIKS-ovog ligi šampiona, odlučeno je na skupštini kluba da se ne igraju više takmičenja pod okriljem Uefe u kojima sude neutralne sudije i nema odlaganja mečeva na inicijativu velikana iz Bogdana Ljutice.
B

Belidza92

pre preko 1 godinu

ovaj čovek veze sa fudbalom nema.. zalgiris ga unistio..proglasen za najgoreg trenera Malmea u istoriji
T

TNT

pre preko 1 godinu

Ajde na partizanske vesti grobari. Komentarišite žreb tamo. Ostavio si 20 istih komentara protiv Milojevića. Providan si partizanski biti.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Очекивао сам озбиљнији приступ проблему и напредак. Наша рак рана је спортски директор.
9

93854

pre preko 1 godinu

Zaboravio si Mađiju.
1

1947

pre preko 1 godinu

Pa zar pored toliko dobrih trenera i legendi ac zvezde vi dovodite neke animuse, a imate bata Djori Kosana Zivadinovica, i jos puno njih !!!
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Pa bolje da su Milijasu dali posao. Sa ovim mi ni titula Nije vise toliki zicer,sva sreca Pa imamo dovoljnu zalihu. Lik je rodjen za POMOCNIKA,Nema on tu harizmu niti autoritet za glavnog trenera
B

Bonus

pre preko 1 godinu

Evo Deki ima autoritet i harizmu pa je igrao sa 15 igrača u rotaciji ukupno koji mogu po poluvreme da trče maksimalno.
G

Gost82

pre preko 1 godinu

Jer LIMENI nije mogao
C

Ceka partizan ceka

pre preko 1 godinu

Poziv posle derbija jer odlazi gordon
V

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Stanković je morao da ode iz istog razloga iz kog je i Milojević otišao - atmosfera u ekipi. Ista greška je napravljena dvaput, kod Milojevića su se osilili takozvani "gardisti", koji su pomislili kako im se može štošta, dok je kod Stankovića to Katai, koga nije imao herca da ga malo stavi na klupu kada je prestao da se trudi. Ne može trener da bude drugar i ortak sa igračima, nema pravo da ima miljenike, a da ne govorim što je uspeo barem sa trojicom (da znamo) da se ozbiljno pokači. Hvala Stankoviću za sve, vreme je za novog trenera, vreme je da se igrači trgnu i ponovo bore za mesto u startnoj postavi.
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 1 godinu

Sa trojicom!?! Degenek, Kanga, Pavkov, sada Motika, Ohi, Sanogo... Mnogo je to za 2,5 godine.
G

GostRider

pre preko 1 godinu

Jeste iz Knjazevca ali je dosta vremena proveo u Nisu
D

DaJaKazemSvoje

pre preko 1 godinu

Realno..Veoma pametna odluka i za njega i za klub,kao i za nas navijace. Ne znam sta klub ceka sa pozivom Vladana Milojevica, covek je free agent jos od aprila meseca, ja da sam na njihovom mestu vec bih ga zvao putem Whatsappa? Verujem da bismo ga svi docekali otvorenih ruku , covek je legenda Zvezde uveo nas je u LS onoliko puta .
L

Lik iz klake

pre preko 1 godinu

Vreme je pokazalo da je serif bio bolja ekipa, vreme ce pokazati i da je makabi bolji...jedino mu na dusu ide omonija, ali to je bio pocetak. Svako ko misli da smo igracki bolji od njih neka se obrati doktoru...ovaj ako bude imao 3 boda u LE bice top...
d

dedavelja

pre preko 1 godinu

Eh da je Siniša zdrav pa da pravi čuda sa zvezdom.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Правио је менаџерска чуда и репрезентацији , поготово у Загребу са Шћеповићем и сличнима
d

dobroJe

pre preko 1 godinu

Ovaj lik je super trener,zapravo on je uvek i kao pomocni trener do prosle godine vodio treninge u Zvezdi i videcete pun je pogodak njegovo postavljanje za sefa. A sad ako neko hoce zvucna imena,to je nesto drugo. Bice Ok.
K

Ko o cemu

pre preko 1 godinu

A sta ako ne bude pun pogodak ti ces da se zavuces u rupu zar ne???
D

DobroJe

pre preko 1 godinu

ja razumem da vas 99% navijaca Zvezde se ujedno Pink i slicnih postavki u glavi,pa ne znate nista o nikome dok ne poznat realiti zvezda. ja samo znam da svi strucni ljudi sto nesto znaju vec dve godine i vise za ovog coveka kazu da je mozak. A sta ja imam gde da se povlacim ili uzdizem?? Pa nisam ja Terzic. Ali ako me stave da budem umesto Terze,evo pune odgvornosti moje prihvatam mesto.
Ц

Цане

pre preko 1 godinu

И ја бих да учим на звезди, ако може... обећавам одма ћу избацити срнића, а ерак неће играти бека... подржите ме, без да ме ословљавате са мистер...
t

tvuxucudeperu

pre preko 1 godinu

a sto ne MILIJAS ILI GACINOVIC IZ PUZARA PAZARA
G

GostRider

pre preko 1 godinu

Moj Nislija,dobar decko kum mog druga,zna fudbal u malom prstu
J

JPG

pre preko 1 godinu

Izgleda da zalgiris zna malo vise fudbala i od njega, kuma i tebe...
P

Petokraka news

pre preko 1 godinu

Posle vatrenije dobrodošlice, uskoro i ovog teraju u komentarima ti isti koji su dobrodošlivali, i to drvljem i kamenjem.
e

ecipecipec

pre preko 1 godinu

dobrodošlivali?
b

breakingg

pre preko 1 godinu

Upravo su official objavili da je novi trener Zvezde. Hajde da vidimo, mozda sve na kraju bude bolje po tim.
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Dobar izbor i bez trzavica. Mogla bi uprava da mu dovede Adoa i desnog beka za dobrodošlicu. Milojević je u Beogradu još od utakmice sa Pjunikom!!!
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Kakav bre Milpjević,jeste li vi svi u kompletu pri sebi?
j

juzny

pre preko 1 godinu

gani svaka čast, mislim da cete naci bolje resenje, nazalost partizan to nije učinijo, iako mislim da svi beze od klupe partizana pa otuda i sadasnji trener.....
G

GostMILE SLINA

pre preko 1 godinu

MILIJAS ILI ONAJ PORTUGALAC KO SE SECA KAD JE BIO KAD JE IGRO SA 5 POSTAVOM CZV
d

dottore 13

pre preko 1 godinu

Deki hvala ti na svemu, mi te i dalje volimo. Nadam se da će novi Miloje da nastavi stazama starog i da malo razdrmamo Evropu ove godine. Nije ovo ni toliko loše koliko se nekima čini.
T

Titulaaa

pre preko 1 godinu

Nanana nanan Robert Prosinecki... sad je vreme za velikog Zutog!!!!
C

C7

pre preko 1 godinu

Mirkela ugledaj se na Dekija, odlazi iz zvezde.. Marin za direktora, paa nek on bira trenera po igracima i stilu igre koji hoce da forsira, a nadam se da bi to bio nemacki stil s puno tempa i trcanja.
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Kakav crni Mrkela covece,Jel ste vi ljudi toliko maloumni ?! Mrkela se pita u zvezdi Koliko Ja I ti.
J

JPG

pre preko 1 godinu

Trazili ste, evo tastatura zvezdasi....
M

Maja-Bec

pre preko 1 godinu

A sta je trebalo da bude? 3 puta nije uspeo da se plasira u LS ,a igrali protiv pacera. Sta sad trebamo da patetisemo. Neka vodi sa sobom Borjana,Gobeljica,Rodica,Srnica,Kataija, ma moze celu postavu koja je igrala protiv Makabija(osim Dragovica,Erakovica i Kange). A da imamo prave navijace na severu,danas ne bi imali ni upravu,a ne placene. I ti onda pises o tastatura navijacima. Pa vidis po komentarima da ne zelimo Stankovica za trenera,lopine u upravi,i placene navijace na severu. Dosta sa patetikom.
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Ko je ovaj klinac? Dajte Muslina ili smo gotovi. Ni titulu videti nećemo.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Moderan trener, batali Muslina i slicne penzionere koji su ostali u proslom veku
G

GostPankowv

pre preko 1 godinu

MILIJAŠ NOVI TRENER TREBA DA JE.
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

Covek ispao od Zalgirisa... U fudbalu
s

sta je

pre preko 1 godinu

sporno i ludogorec juce umalo ispade od zalgirisa u fudbalu.Taj zalgiris u fudbalu igra isto takmicenje ko i mali partizan
M

Miksea

pre preko 1 godinu

Dobrodošao Mali Miloje! Samo da spremi nove kondicione trenere uz sebe, pošto ovaj sada tim nema snage ni za 60 minuta igre, Rodić umire na 50 minuta.
B

Bluka

pre preko 1 godinu

A tek Srnić, diše na škrge i odigra do kraja.
V

Vladan7777

pre preko 1 godinu

A tek Katai, ako dobaci do 35,vrh
G

Gostbanjalucki

pre preko 1 godinu

moze ,dobro dosao podrska
J

Jole al pravi

pre preko 1 godinu

Idemo Knjazevac!!!
D

DELIJEBRE

pre preko 1 godinu

BRAVO TERZO MADJIJO ! <3 IMA DA IGRAMO ATOMSKI FUDBAL !
S

Sladajac

pre preko 1 godinu

A nosonja Mrkela?,obraz đon...
O

Ojo

pre preko 1 godinu

Ako je istina,divna vest Promjena je neophodna
W

W.W

pre preko 1 godinu

Nadali smo se njemu,i dobili smo ono sto smo hteli, a za sve one koji se plase momenta za promenu trenera:Opustite se,i laik bi znao sa ovim trenutnim timom da pobedi jadni partizan sa makar dva razlike…Sad ce Ohi da uleti u sigurnu rezervu za Pesica,Erak nece igrati beka,vec stopera.Treba nam jako neki dobar desni bek,ofazivni,makar iz nase lige,svaki ce da odradi posao bolje od Eraka.Sve ostalo imamo,samo da se uigra dodatno.I kondicije fali dosta na zalost…SP
G

Gosttttt

pre preko 1 godinu

Vešović dolazi. Pregovori u toku.
M

Mosa pucko

pre preko 1 godinu

Deki sve najbolje i hvala ti za sve . Deki po meni apsolutno jedini krivac za neuspeh protiv Makabija ...E sad po meni geska uprave sa Milojevicem,Zvezdi treba proveren i iskusan trener sve sto Milojevic nije . Sta ce biti videcemo nisam optimista .
G

Gost1212

pre preko 1 godinu

O hvala k....školovan trener konačno
h

humska.rs

pre preko 1 godinu

Ovaj podneo neopozvu ostavku, a ovi posle sat vremena nasli novog trenera. To je stanje kluba koje je dovelo do toga da postanu rekorderi da osvajaju titule i iz 1946. Sto se Stankovica tice, zali boze takvih manira. Zanimljivo je da u Italiji im ne nedostaje, mozda ga Liberec angazuje ili eventualno Kluz.
E

Eh

pre preko 1 godinu

Druže, on dao ostavku posle meča. Namerno rekao da li sam ja trener za Zvezdu, da bi posle nekoliko dana otišao.
s

svakako

pre preko 1 godinu

i jedni i drugi trenutno daleko kvalitetniji od tima iz humske

NemanjaKZ

pre preko 1 godinu

Pazi ovog kako on zamislja neopozivu ostavku. Pa nije ti to Football Manager da samo izadjes i obrises save i onda krenes sa novom ekipom i sve se desi u roku od 2min.
9

91

pre preko 1 godinu

Tacno, Stankovic dao ostavku posle utakmice videlo se to kad je sa sinom izlazio sa stadiona da je to to.

07.08.16

pre preko 1 godinu

Ako bude ovako,odlicno.Zna tim,atmosferu....
G

Gost321

pre preko 1 godinu

A Limeni?
D

Djovani

pre preko 1 godinu

SINISA MIHAJLOVIC! Kako znate i umete
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Да менаЂери,какав је тим у Загребу извео,сраман лик
S

Stankovicu podrska

pre preko 1 godinu

Svoj stoci koja je Stankovica oteral i to pred najvazniju utakmicu HVALA STO LUDNICU U KLUBU STVORILI.
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Ludnicu je stvorio lažni Mister sa svađom u svlačionici, klanovima, svojim nesuvislim potezima.
H

Hepek

pre preko 1 godinu

Koja razlika kod nas i komsija. Nama ode trener i vec istog casa imamo novog,a kod komsija celo leto traze trenera jer niko nece da ih vodi
Z

Zlatno doba

pre preko 1 godinu

Takozvano

RARITET

pre preko 1 godinu

Ajde razmisli glavom zbog čega je to tako.
A

Av bato

pre preko 1 godinu

To je najveca razlika ! Stotine miliona ubaceno ,ruski sponzori(davanjem najmanje rudne rente na stetu Srbije) logistika ali opet nesto fali..a drma se stolica polako i usnici ..
H

Hepek

pre preko 1 godinu

@raritet ajde ti nama objasni zasto je tako? Placete ovde po vestima uprava napolje a nikako da se skupite i oterate ih vise. Ne znam,mozda cekate podrsku delija? @av tako : vlast vam ne valja u fudbalu ali vam je zato dobra u kosarci. Veciti licemeri
G

Gostmiki1234

pre preko 1 godinu

Svi znaju da je on vodio ekipu prvih god9nu dana a da je deki bio samo figura... u ovom trenutku jedini dobar izbor...
A

Alo bre

pre preko 1 godinu

Sta ti bre znas ko je vodio ekipu kako te bre nije sramota???
Д

Домаћин

pre preko 1 godinu

Само једно питање за све навијаче црвене звезде зашто морате да ниподаштавате Пешића константно,а уздижете охија?И ја готивим охија превише и треба да игра више и заслужио је одличан играч,али људи моји Пешић је дупло бољи играч,ем има гол инстинкт као охи,ем много много боље фудбал игра боље од охија,па видели сте и сад на утакмици,човек је п о г и н у о значи коске је оставио на оном терену.Искрено вас све молим немојте више тако да се опходите према шиљи врхунски играч и врхунски момак,али да да треба да игра охи доста више треба,и то мислим да и у неким системима би могли играти и заједно,зашто да не.
P

Prčanj

pre preko 1 godinu

I ja volim Ohija, ali Pešić je uvek prvi izbor.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Против ЦСКА тамо одбије се лопта од њега ко од пањ,а игра се тај меч за славу. Дерби омаши три ,па га да....и на Маракани кад је боцнуо Мустафу исто му се лопта одбија ко од пањ ал је стигао. Проблем је што наши јуре гол машину Десерса и доведу потпуно други профил играча Пешић је као Фалћунели,Жиру. Охија нису разиграли ,човек добије једну лопту по мечу
b

brtbrt

pre preko 1 godinu

Iskreno, mislim da vrlo mali broj navijaca Zvezde nipodastava Pesica, vecina tih komentara dolaze od prerusenih grobara i ko zna cijih botova.
s

siljo siljo

pre preko 1 godinu

posto je pesic voli da cita komentare, ne bi me cudilo da je ovo on licno pisao ha ha ha😀
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Drugo pitanje, sta je to Ohi uradio u Zvezdi da bi dobio bilo kakav status. Buklvalno su dva-tri neuroticna klinca koja ne vole Dekija napravili buku i poceli da izmisljaju neke samo njima znane price i podigli mu status. Lik nas direktno izbacio protiv Rendzersa, nema bas nista sto centarfor Zvezde treba da ima. Nista. Ni brzinu, ni skok, ni sut, ni dribling, ni igru u polju, ni kretnju, ni zavrsnicu. Sve je to prosecno. Nismo mi Vosa, partizan, Radnicki. U Zvezdi centarfor stranac mora da brije. Ni Pesci nije za prvog napadaca Zvezde, ali je domaci igrac i idealna zamena (zbog glupog pravila o 4 stranca), a Ohi je znatno gori od njega. Bar za klasu. A mora da bude bolji za dve klase da bi bio prvi napadac. Bar na nivou Bocka iz prvog mandata.
C

Camil

pre preko 1 godinu

Nemas ti pojma druze,dzaba mu trud dzaba mu sve,decko nema pojma!
G

Gost&po

pre preko 1 godinu

Nadam se da ce da promeni i "strucni" stab, da ga ne bi Dekijevi ortaci strucnjaci saplitali, a nama ostalima kidali zivce narocito sa fizickom spremom igraca... Sportski pozdra. Sve najbolje
Y

YayaT

pre preko 1 godinu

Cekaj bre, pa zar nije ovaj Miloje Dekijev drug?
e

ecipecipec

pre preko 1 godinu

Deki i Terza su drugovi, a vi ste kum.
T

Tako jeee!!!

pre preko 1 godinu

Ovo sam prizeljkivao jos od kako je otisao iz Zvezde!!!
G

Gosttt

pre preko 1 godinu

Deki sve najbolje,Puna podrska novom treneru...
g

got ja

pre preko 1 godinu

dolazi psiholjub đorđević. odbio je slogu iz Parada da bi došao u voljeni klub
R

Realan skroz

pre preko 1 godinu

Dobra odluka, podrska i nista drugo. Mozda je trebalo probati sa Milojem al aj...
G

Gostoooo

pre preko 1 godinu

Ne ne Milojevic Zvezdi treba trener stranac.
P

Pa djsl54$&

pre preko 1 godinu

Nije sad vreme da menjamo trenera nekoliko dana pred derbi i desetak dana pre prvu utakmicu u evropi. Možda se i pokaže kao dobar trener. Mada mislim da bi Vladan Milojević bio bolji i sigurniji izbor. Najbitnije je da pobedio Partizan i osiguramo titulu. Sa ovakvom igrom kao protiv Makabia realno teško možemo nešto u Ligi evrope. Treba nam hitno desni bek i da se eraković ne prodaje nego da se vrati da igra standardno sa Dragović kao štoperi.
K

Karmma

pre preko 1 godinu

Šta ti je karma, iskompleksirani Stankovic otera Nebojsu Milosevica, dobrog lojalnog coveka i odlicnog taktičara i metodičara, a zameni ga ulizica, manipulator i prodavac magle Milos Pokisla Kokoška Milojević. Neka i treba tako.
S

Samo Limeni Samo Limeni Samo Limeni

pre preko 1 godinu

Dajte bre Limenog .. Čivek ima harizmu i znanje... Dokazao se u Zadruzi a i slaže se sa limenkama iz Železnika.
P

Preletacevic

pre preko 1 godinu

Svi koji hoce Prosineckog, neka se zamisle kakav se fudbal igrao tada. Lik je blejac klasican, samo neka spika, viski i pljuge.
G

Gost55

pre preko 1 godinu

najbolji fudbal se igrao
P

P. P.

pre preko 1 godinu

Kad se, bre, najbolji fudbal igrao?! Protiv Rena u gostima? U derbijima koji su odlučivali titulu? Ajde, ne zasmejavajte više ljude Prosinečkim, koji je smešan trener i nigde nije uspeo.
М

Мићке

pre preko 1 godinu

поред жива косана, овог довели у звезду, лебе мекани
t

trt

pre preko 1 godinu

Ovaj trener je zavrsavao 90% stvari i skanutinga Dekiju. Ja sam prezadovoljan, mozda nema harizmu, ili bar mi ne znamo za nju jer je nepoznat javnosti. Ali ima strucnost, to sto je ispao od Zalgirisa, pa sta sada… i Zvezda je od Haife …
A

Alooo

pre preko 1 godinu

Ti uporedjujes Litvasnki fudbal sa izraelskim???

rty

pre preko 1 godinu

@ Alooo A ti poredis Malme sa Zvezdom? Malme ima budzet 10 puta manji.
T

Talgo beach

pre preko 1 godinu

Ovaj trener je zavrsavao 90% stvari i skanutinga Dekiju. Ja sam prezadovoljan, mozda nema harizmu, ili bar mi ne znamo za nju jer je nepoznat javnosti. Ali ima strucnost, to sto je ispao od Zalgirisa, pa sta sada… i Zvezda je od Haife …
D

Dekija istok

pre preko 1 godinu

Razneo ih Žalgiris. Jebo ga posed lopte na kom insistira ..
3

321321

pre preko 1 godinu

ovi sto pisu "sa malmeom ispao od zalgirisa" verovatno mislie da je malme u rangu barse :D
G

Gost111

pre preko 1 godinu

Ako je ovo tacno, Ohi zavrsava sezonu sa minimum 25 golova
S

Sladjann

pre preko 1 godinu

Trener početnik i slab.......gde ga nadjoste!!!!!zašto nekog pravog trenera ne uzmete!!!!!!koji bre Milojević
W

WanBi

pre preko 1 godinu

Eto Stanković je bio fudbalski mag kad je došao. Kada je došao nije znao ni u kojoj formaciji tim treba da igra.
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Ajde ok je.. Bar dolazi neko ko može sve ovo da nastavi. Bio je tu kao pomoćnik Stankoviću, otišao u Švedsku, napravio solidan rezultat. Bio sa Malmeom u LS. Nije sve tako crno. Više me pogodio odlazak Stankovića nego ispadanje od Maccabija.
M

Misko123

pre preko 1 godinu

Po meni je Nebijisa Milosevic..bolji..ali ne zaboravimo i Nebojisa i Milos su sve radlili umesto Dekija..pripremali utakmice,kondiciju,taktiku..
G

Gostih

pre preko 1 godinu

Ti znas? Bio si sa njima?
G

Goust

pre preko 1 godinu

Bravo, Terza! Sad ide nadgradnja. Divna vest, srećno!
z

zvezdas014

pre preko 1 godinu

ako se ja pitam Slavoljub Muslin, ali taj covek pristaje samo ako on pravi tim, a ne Terza i Mrkela
G

Gost44

pre preko 1 godinu

barem ce sad Ohi i Sanogo zaigrati
D

Deagle

pre preko 1 godinu

Ohi ce da vam ode.Mislim da su mu dozvolili da ode ili je vec otisao.Negde sam skoro procitao.Ostali ste samo sa Pesicem u napadu
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Pa možda se Ohi aktivira, jer je Milojević upoznao skandinavski fudbal pa možda to bude neki plus…
n

nemanja1512

pre preko 1 godinu

OTERALI DEKIJA STRUCNJACI KOJI SAMO KOMENTARISU OVDE KO BABE NEKE A STADIONA NISU VIDELI, SRAMOTA
M

Medeni92

pre preko 1 godinu

Pali bre super vest, vreme je da se pruzi prilika nekim igracima
C

Chevu123456789

pre preko 1 godinu

i sta ako neko nije video stadion? Ti si pametniji od njega?
W

WanBi

pre preko 1 godinu

O čemu ti pričaš druže? Daj Bože da si bio par puta na stadionu, a ovde izigravaš velikog navijača. Stanković je svoje fudbalsko (ne)znanje pokazao zato treba dati šansu ovakvim ljudima koji dok su bili uz Stankovića kao pomoćnici, nisu bili tipični pomoćnici, već i treneri, dok je Stanković glumio vođu navijača.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Jeste otiša je zbog komentara na ovom sajtu. Sa kakvim budalama ja delim vazduh.
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Trenutno najbolji potez. Zašto ? Poznaje tim.
O

Odks

pre preko 1 godinu

Možda se i pokaže dobro ali nije sad vreme za promenu trenera nekoliko dana pred derbi i desetak dana pred prvu utakmicu u evropi. Mislim da bi Vladan Milojević bio mnogo bolji izbor ali ajde videćemo nadam se da grešim. Najbitnije je da oderemo Partizan i osiguramo titulu.
B

Bnm

pre preko 1 godinu

Opa krenula su kola polako nizbrdo... Ode Stankela Serifovic grof od Omonije rodom sa Haife a dodje lik kog je Zalgiris napucao i urucio mu otkaz. Bravo za mezimicu, krupnim koracima u ponor! Ziveo Milan Pavkov!!!!
G

GostRajder

pre preko 1 godinu

Tugo moja, sta se kod vas tek desava? Jel ti ovo najlepsi dan?
P

Prti

pre preko 1 godinu

@ Bnm Mogli bi mozda probati sa alhemicarem od Samroka iz Santa Klare od Flore i Faune? Gde je on koji velikan je pokupio tog maga fudbala?
1

1389

pre preko 1 godinu

Dobar potez igracemo Kao tim brze I modernije.srecno
A

Ahaaa

pre preko 1 godinu

Kao sto je Malme igrao brzo i pobedjivao . Jos je on selektirao ekipu . Ne mogu da pobede u gostima ni pretposlednjeg na tabeli . Toliko o vasem Milojevicu no2.

ДинароидВојо

pre preko 1 godinu

Мислим да је у овом тренутку само Владан Милојевић најбољи избор.
L

Lik iz klake

pre preko 1 godinu

Super...bas odlicno. Veliki si Dejane!!!
L

Loznica

pre preko 1 godinu

Od danas me Zvezda nezanima bruka bre Indijanci jedni on je ucenik onog glupog Milojevića,koji derbij nije dobio ,bravo jel to Pametni Mrkela doveo stručnjak koji je doveo ove panjeve,oterati bagru koja uzima pare u svoje dzepove,dabogda izgubili i derbi i titulu smradovi !
D

Daleko bilo...

pre preko 1 godinu

Da izgube derbi.....pa da nama ostane uprava... Ne baksuziraj životati...
T

Tata Menažera

pre preko 1 godinu

Neverovatan strateg i fudbalski znalac, samo me brine nedostatak reputacije.
B

Barem se

pre preko 1 godinu

Ne poderise
9

901111

pre preko 1 godinu

Oba kluba sa državnih jasli promenili trenere u sezoni kupanja. Pa vi posle pričajte nešto o trenerskoj vrtešci u ligi...
9

91

pre preko 1 godinu

Zvezda promenila 2 trenera u zadnjih 5 god o cemu ti?
G

Gost11

pre preko 1 godinu

Zvezda je najbolje igrala kad je on bio pomocnik Stankovicu

Sasa Zivkovic

pre preko 1 godinu

Vladan Milojević, poznaje dosta igrača, sa slabijim timom izbacivao jače ekipe, jedino pametno rešenje
G

Goust

pre preko 1 godinu

Miloš Milojević, care. I, da, odlično rešenje!
G

Gostinjo

pre preko 1 godinu

Ivanića upropastio, da dodje Miloje, računaj 0:0 u Sredu.
W

WanBi

pre preko 1 godinu

Gostinjo - A sa Stankovićem je bilo nešto previše bolje u derbijima? Srpski derbiji su toliko negledljivi već duži niz godina, tako sa je glupo pisati kako će biti 0:0 kad smo u poslednjih 11 derbija samo jednom videli 3 gola.
Z

Zzzp

pre preko 1 godinu

Tražili ste, dobili ste..
G

Gostih

pre preko 1 godinu

Bukvalno, čitam sad komentare i smejem se. Do pre mesec dana su kukali da on dodje a sad kao, ispao od Žalgirisa. Pa drugovi, vi skupite pare na gomilu pa dovedite Gvardiolu. A ne, on je igrao 2 2 sa Njukaslom, ne valja...Anćeloti?
Z

Zzzp

pre preko 1 godinu

Ne može Anćeloti on je osvojio sve tako da nema dovoljno ambicija da nas trenira..
S

SUNĐER BOB

pre preko 1 godinu

alo bre kupote normalnog trenera! ovaj je losiji od Stankovica!
G

Gost778

pre preko 1 godinu

Ljudi ROBERT PROSINECKI!!!Setite se samo sa kakvim krsevima smo igrali lepo za oko ali u nedostatku kvaliteta i PARA rezultati su trpeli
M

Marko O

pre preko 1 godinu

Stoje cava i srdjan na sredini, dodaju se, jer ne znaju sta ce sa loptom.
L

Laufer

pre preko 1 godinu

Top trener ozbiljan takticar znalac... recimo kao Murinjo na srpskom nivou... Stankovic je ucio od njega, svi oni prekidi su njegovo remek delo ne Stankelino... mlad zeljan top izbor
E

Exe

pre preko 1 godinu

Covek je sa Malmeom ispao i vi zelite ovog??? Kako mozete Tako slepi da budete.
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

I Vladan Milojević je ispao sa AEK-om od Veleža pa šta je sa nama sve uradio. Isto tako u Saudijskoj Arabiji nije bio ništa naročit, tako da ne zna se još. Mada mislim da smo prerano smenili Stankovića.
p

paaaaaa

pre preko 1 godinu

desava se svasta i taj zalgiris po rezultatima nije ni malo naivan....to ne znaci da je los trener,mislim da moze samo bolji da bude od stankovica,nadao sam se povratku drugog miloja doduseee
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Mister Stankela ispadao tri puta i izbio nam iz dzepa 50-70 miliona evra. Malo li je?
T

Tomiks

pre preko 1 godinu

Svako ko prati i gleda fudbal a ne Livescore zna kakva je trenercina ovaj covek. Srecno!
I

Idemo svi

pre preko 1 godinu

Odlicno! Hvala Deki, za koju godinu nam se vrati!
o

omoindzuafo

pre preko 1 godinu

Evo Ohija najzad u postavi!
J

Junker

pre preko 1 godinu

Milos i te kako dobro poznaje Pesica, nemoj biti siguran da ce Ohi preko noci doci do startera.
G

Goran Novi Sad

pre preko 1 godinu

Ljudi Zvezdi treba ime autoritet a ne neko ko ce da se uci i usavrsava...PREVAZISLI SMO TAKVE TRENERE!Nisam za ovog Milojevica nikako
R

RSB

pre preko 1 godinu

Ovo je uzas nisam nesto zadovoljan...
z

zvezdaš zauvek

pre preko 1 godinu

Tako jeee!
G

Gost samo gost

pre preko 1 godinu

E ovaj ima da nas pogura.Sram vas bilo sve koji ste Stankovica pred derbi oterali,samo me zanima ocete vi koji ste protiv Stankovica preuzeti odgovornos ako izgubimo od Partizana pa vise nikada na stadion doci i prestati komentarisati.Hvala vam lepo sto ste pred derbi i mozda najvazniju utakmicu u sezoni haos izazvali.Sram vas bilo ako uopste za sramotu znate.
6

666

pre preko 1 godinu

Sine , sine , ovo se odavno kuva i trebalo je da se desi poodavno . Nije ovde samo rezultat vec i mnogo, mnogo kvadrata . Pusti to , nije to za tebe - osim ako neces da doniras minus od oko 30 mil.EUR Stankovica , ali nazalost i drugih. Bice OK i vise od toga u derbiju.
G

Gost8155

pre preko 1 godinu

Ovaj bi mogao uneti.novi zivot Ohiju koji zasluzuje da bar dobije sansu.

Acid Trip

pre preko 1 godinu

Ne taj Milojevic onaj drugi alooooo
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

bravo nas covek, moderan trener bice to dobro
B

Bananas

pre preko 1 godinu

Ispao od Žalgirisa sa Malmeom, izgubio kući i na strani i dobio otkaz

milford

pre preko 1 godinu

Zalgiris je za dlaku mogao da izbaci Ludogoreca. Nisu oni tako losi kao sto se predstavlja
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Čist amaterizam! Terza, šta radiš? Prestani da se kockaš sa klubom !!!
K

Kol

pre preko 1 godinu

Sta nas sad ceka cz opet krece da pravi greske,ali ajd pustiti covijeka da radi.Hvala Dekiju
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Jel ovo onaj sto je dobio otkaz pre par meseci?!
I

Izzzzggubio

pre preko 1 godinu

Od zalgirisa sa malmeom
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Kuku ocu, kuku majci, gde bre ovaj, pogledajte sta je uradio lik sa Malmeom i kako je dobio sut kartu.
D

Drž' se Žuti

pre preko 1 godinu

Robert Prosinečki,ohohoooho...Robert Prosinečki...
Z

Zovla

pre preko 1 godinu

Milojevici ne umeju da igraju derbi za to je Stankela majstor iako je dunster
Л

Лукаку 98

pre preko 1 godinu

Сад кад он узме Декија за помоћника :)
G

Gost98

pre preko 1 godinu

Mislim da smo prebzro izabrali novog trenera. Miloš će možda u budućnosti biti dobar, ali sada nije pravi izbor za ovakvu Zvezdu. Sa Malmeom je ispao od Žalgirisa, a pre toga jedva prošao Islanđane, toliko o tome...
M

Mememme

pre preko 1 godinu

A sta ako je Zalgiris jednostavno bolji ? Jak si ti lik ali Tyson je Tyson. Znaci to da si slab?
I

Iban82

pre preko 1 godinu

Ako je Žalgiris Tyson onda jbg...
Ц

Цане

pre preko 1 godinu

е моја звездо...
Г

Гост1991

pre preko 1 godinu

Није ми брате овај за Звезду уз сво дужно поштовање. Управа се изгледа труди да ми ову групу не прођемо.
x

xy

pre preko 1 godinu

Pa čovek sa Malmeom ispao od Žalgirisa... Nisam optimista, ali se nadam da grešim
O

Ole

pre preko 1 godinu

Daj bre ovog je Zalgiris izbacio sad iz kvalifikacija, izgubili obe utakmice i u njihovom prvenstvu ocajni, vratite Vladan Milojevica
e

el cholo

pre preko 1 godinu

Ja ocekivao Baraka Bahara
b

breakingg

pre preko 1 godinu

Ovo uopste nije lose. Mozda ostavka Stankovica na kraju i bude korisna za ceo tim...
7

777

pre preko 1 godinu

Pomocnik Stankovica zamenjuje Stankovica??? kakav je bre ovo cirkus...
G

Grobar....

pre preko 1 godinu

Nenad Lalatovic? Glupost ako njega ne postave...Samo da obrazlozim, voli czv, veliki motivator, a znanje barem 3x vise od Dejana..
N

Noke

pre preko 1 godinu

Mnogo dobar covek i dobar trener. Vise je Stankovic ucio od njega nego on od Stankovica. Sve u svemu, lose po Zvezdu da menja trenera u ovom trenutku.

Pakal

pre preko 1 godinu

Tako je bre, bravo!
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Većina nas ga je htela još onomad. Dobili smo što smo želeli. Nemoj posle da kukamo. Samo me brine kakav je sa kombinacijama Gobelja, Srnić i to.
M

Miljan1990

pre preko 1 godinu

Dužni smo Robertu Prosinečkom! Seti te se šta smo mu obećali? Ovom timu fali harizma, borbenost, mangupski pristup utakmicama i protivnicima. To taj čovek može da donese sa sobom
G

Gost787

pre preko 1 godinu

Robi je legenda i zaslužuje mesto trenera. Milojević je mogao pored njega...bio bi to tandem!!!

…..

pre preko 1 godinu

Sta je pljuvači,nije vam valjalo dve duple krune i dva evropska proleca,brzo se zaboravilo ispadanje u prvim kolima kvalifikacija i snovi o grupnoj fazi lige evrope
I

Idemo wuis

pre preko 1 godinu

TOOOOOO napokon ce se ovaj klub voditi na moderan nacin ne mislim sto se tice taktike vec treninga skautinga itd.iliti igracemo moneyball
b

bermude 86

pre preko 1 godinu

Opasan trener pravi potez
r

realno85

pre preko 1 godinu

dobar izbor, poznaje vecinu ekipe a dobro se pozbato da je takticki dosta potkovaniji od stankovica. sretno
S

S99

pre preko 1 godinu

Hocemo Lalatovica da nas uvede u polufinale lige evrope,sad ili nikad!!!
L

Lud sam

pre preko 1 godinu

Tako je bre! Onomad kad je bio trener rekose da nemamo sredstva i da titula nije prioritet i on na kraju dobi' otkaz. Nismo ispali fer, imao je škart ekipu, ovo sad je druga pesma. Ima žara, energije i bas taj x faktor koji nam fali!
X

Xhee

pre preko 1 godinu

Pa do jutros smo imali cirkuzanta za trenera.
Z

Zvezdas6

pre preko 1 godinu

Top, bolje nije moglo
Ж

Жути

pre preko 1 godinu

Роберт Просинечки!
X

Xhee

pre preko 1 godinu

Dobrodosao. Svakako ne moze biti losiji od Dekija.
T

Triton

pre preko 1 godinu

Nadao sam se Zidanu
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Imajuci u vidi vase finasiske mogucnosti?!
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Najbolji moguci izbor u ovom momentu. Srecno milose !
4

456

pre preko 1 godinu

Ohi trlja ruke
B

Bravo

pre preko 1 godinu

Dostojna zamena, nadam se da će biti pravi izbor.
G

Goran Novi Sad

pre preko 1 godinu

Ljudi Zvezdi treba ime autoritet a ne neko ko ce da se uci i usavrsava...PREVAZISLI SMO TAKVE TRENERE!Nisam za ovog Milojevica nikako
@

@@@@

pre preko 1 godinu

A koji autoritet ce doci da mu sef bude terza a sportski direktor mrkela?
E

Enzo

pre preko 1 godinu

MOŽEEEEEEE
G

Gost109

pre preko 1 godinu

Ko je to
b

brxysd

pre preko 1 godinu

Ne znas ko je on i pratis Zvezdu. E moj ti.
G

Gostik

pre preko 1 godinu

dobar je to trener svakako bolji nego stankovic ima nekog iskustva vec je radio u Zvezdi.