Marko Milovanović (©MN Press)
Marko Milovanović (©MN Press)

Milovanović povredio ligament kolena, pauzira do dva meseca

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.11.23. | 12:42

Ispao je iz kombinacije za sastav taman što se priključio prvom timu Almerije i postigao prvenac

Taman što je Marko Milovanović počeo da dobija prostor u Almeriji kod Gaiske Garitana – povredio se. Osetio je bol u kolenu tokom treninga, a pregledima je ustanovljeno da je došlo do uganuća kolateralnog ligamenta.

Srpski napadač pauziraće od šest do osam nedelja, što znači da do praznika neće biti u kombinaciji za sastav. Ne da se Marku Milovanoviću… Dobio je šansu u Kupu kralja, postigao je pogodak posle dve godine i štošta mu je išlo naruku. Posle prvenca u dresu Almerije dobio je minute i u Primeri protiv Alavesa, ali umesto da se ustali i redovno igra vreme će provoditi u ambulanti.

Izabrane vesti

U nezavidnoj poziciji je Gaiska Garitano. Almerija je zakucana za dno u Španiji, nema niti jednu pobedu i pride ima ogromne probleme sa povredama. Luis Suares je u autu, Ibrahima Kone za koga je na račun Lorijana uplaćeno 7.500.000 evra takođe. Otvorio se prostor Marku Milovanoviću, međutim, umesto da zaigra i u duelu sa Real Sosijedadom ići će na dodatne lekarske pretrage.

Žele u Ameriji da se uvere da su tip i tačan stepen povrede precizno dijagnostifikovani, da kolateralni ligament levog kolena nije ozbiljnije stradao. Ambulanta je puna. Luis Suares i Ibrahima Kone dolaze na redovne preglede, duže će biti van terena, dok su Mark Pubil i Martin Šviderski operisani. Najmanje što je Gaiski Garitanu u ovom trenutku bilo potrebno jeste dodatno skraćenje igračkog kadra.

Sreća nije naklonjena Marku Milovanoviću, a sličnu povredu nedavno je doživeo i Bogdan Planić. Srpskom štoperu je takođe stradalo koleno.



tagovi

Marko MilovanovićAlmerija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara