Nemanja Milunović (©MN Press)
Nemanja Milunović (©MN Press)

Milunović blista u Alanji, Evropa nadohvat ruke

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.11.21. | 11:12

Turska 1: Tim s Mediterana odličan na startu sezone, a srpski štoper, osim što je stub odbrane, postigao je prošle nedelje i debitantski gol u dresu novog kluba

Istanbulski giganti, Bešiktaš, Galatasaraj i Fenerbahče, posrću ove sezone u šampionatu Turske. Trabzon je istakao ozbiljnu kandidaturu za titulu, dok su Hataj i Alanja prijatna iznenađenja. Tim s Mediterana je imao slabiji početak, ali kako prvenstvo odmiče, igra sve bolje. U životnoj formi igra Nemanja Milunović, iskusni štoper koji je letos potpisao dvogodišnji ugovor sa ovim timom.

Ne samo da je nekadašnji defanzivac Crvene zvezde stub odbrane nego je prošle nedelje uspeo da postigne i debitantski gol u dresu novog kluba. Prošle nedelje je protiv Geztepea, minut pre kraja, zatresao mrežu rivala za remi (2:2) Alanje. Priliku da makar na dva dana pretekne drugoplasirani Hataj, tim iz poznatog turskog letovališta ima na gostovanju "fenjerašu“ Rize koji je sakupio samo četiri boda, a primio je najviše pogodaka u ligi (24).

Izabrane vesti

18.00: (3,10) Rize (3,35) Alanja (2,30)

Na kormilu ovog tima je nekadašnji as Galatasaraja Bulent Korkmaz. I ove sezone najbolji strelac je Brazilac Davidson koji je postigao četiri gola. Alanja je posle lidera Trabzona najbolji gost u ligi. Ima 11 bodova u prvih šest kola, a poraz je doživljen samo na startu sezone protiv Hataja (0:5).

--------------------------------

Utakmice šampionata Turske možete da gledate uživo na portalu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.

---------------------------------

Prva zvezda Rizea je francuski napadač Loik Remi. On je ove sezone imao problema s povredama, pa je igrao samo na pet utakmica. Na poslednje dve je ulazio u finišu, a protiv Alanje bi konačno mogao da se vrati u startnu postavu. Radi se o nekadašnjem igraču Marselja, Njukasla, Čelsija, Hetafea, Lila, a drugi sezonu brani boje Rizea. Prošle sezone je postigao sedam golova, a ove njedan. Za Rize danas ne može da igra zbog povrede Brazilac Mendes.

U proteklom prvenstvu, Alanja je osvojla četiri boda protiv današnjeg rivala. Na svom terenu je dobila sa 2:1, dok je u Rizeu bilo 1:1. Prethodne tri godine, Rize nije pobedio na svom terenu tim s Mediterana.

----------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-----------------------------


tagovi

Turska 1TurskaTurska Super ligAlanjaNemanja MilunovićGazijantep

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara