Komentari na vest

Mingeza odlepršao u Vigo! Jedan Barsin balast na izlaznim vratima, drugi se drži za štok

Marko Pavlovic

pre preko 1 godinu

Ko bi spašavao bilo koga od beogradskih bliznakinja koje su pijavice našeg društva. Ko je spašavao Notinghem forest, steauu, ili gomilu drugih klubova sa dugom istorijom. Naprotiv treba se stati već jednom na put sa pijavicama narodnog novca. Katalonci samo se igrajte, uživajte bankrot je blizu.

Katalonija

pre preko 1 godinu

Tu je, iza coska...
P

Princ

pre preko 1 godinu

Ja ne znam sta je problem , posle kupovine red je i da rasterete budzet, Laporta je uradio ono sto je jedino mogao kad je prodao prava da bar malo stabilizuje i ne moze klub sa takvom istorijom i sa katalonijom koja stoji iza kluba tek tako da propadne , jel su ljudi ludi , pa zamislite da Zvezda propdane kod nas ,pa cela nacija i drzava bi se udruzili da ispeglaju stvari kao sto je vec ucinjeno prastanjem poreza i svega silnog..Klub sa takvom istorijom
E

Eto'o

pre preko 1 godinu

Zašto bi Mingeza bio nezadovoljan? U Vigu će igrati standardno dok bi u Barsi bio peti-šesti štoper.
E

Esnajder

pre preko 1 godinu

Barsa će ove godine biti šampion, siguran sam. Real je slabo odgovorio sa pojačanjima. Da je došao Mbape bio bi prvi favorit dok je sad Barsa. Problem će biti Realova dva pojačanja pošto Ridiger nije srećan kad igra beka kao ni Alaba, a ako Militao bude na klupi opet problem pošto će mu visiti nastup u Kataru. A što se tiče Čuamenija već se piše da uopšte ne razgovara sa Kasemirom pošto su konkurenti za jednu poziciju, a boje se i jedan i drugi da bi mogli ostati bez reprezentativnog poziva ako ne budu dovoljno igrali...

Marko Pavlovic

pre preko 1 godinu

Xaxa, dobar sarkazam, dobar, dobat. Ulepšao si mi dan. Svaka ti čast.
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

Konačno da su oterali Mingezu, čovek prošle godine zalutao kao Holender u Partizanu
p

pfc barsa.

pre preko 1 godinu

nista manje los od Desta, cak pouzdaniji
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

Dest je Miljković za siromašne, samo što je brz
O

O čemu bre?

pre preko 1 godinu

Kakav je ovo izuzetno subjektivan tekst, ovo je pisao neki navijač Reala ili Bajerna, 100%. 1. Niti je Laporta dovodio tonu tog lošeg materijala, niti im je plate dao. 2. Kakav je problem u rasterivanju? Čuj molim te, žele da prodaju igrače koji su im višak i nemaju kvalitet za Barselonu. 3. Barsa nikada pred bankrotom nije bila, a niti će biti. Na raspolaganju imaju prodaju 75% TV prava, BLM, Studios i sve te delove, imaju enorman broj mogućnosti da za par sati u klub ubace 1,5 milijardi i sve završe. 4. Plate se očigledno smanjuju, do sledece sezone će otići i najveći potrošači u vidu Pikea, Buskeca, verujem da će se i sa De Jongom stvar završiti pozitivno, a ove će Laporta uspešno da se resi “škart” materijala. Malo objektivnosti ne bi škodilo, nisu potrošili 450 miliona, nego 150 i od prodaje zaradili do sada 40ak.
g

gost123

pre preko 1 godinu

autor ovog teksta se vodi pricom rekla kazala...

Marko Pavlovic

pre preko 1 godinu

Bitno da vrsni poznavaoci znaju da mogu da uzmu 1,5milijardi za par sati. Svaka čast. Xaxaxa
I

Iniestaa

pre preko 1 godinu

Vrati ce se Barsa na stare staze,samo lagano.Prosla uprava ih unazadila i onda slag na tortu corona.Da je Xavi doso od starta prosle sezone krbala bi se sa Realom za prvo mesto,ali zato ove godine ce pogotovo.
m

madaaavaziii

pre preko 1 godinu

svet je lep kada sanjamo ;)))) hahahhahaha!!