Komentari na vest

Miroslav Tanjga prvi kandidat za trenera Vojvodine

С

СТРАХ

pre gotovo 3 godine

Бојим се да недобијемо птичији грип, од силних новинарских патки, којима нас свакодневно бомбардују... Ако се овако настави, ево нама нове пандемије, БРЕ!
C

Crvenbeli

pre gotovo 3 godine

To je Bajatigas javio novostima i tačno je. Prava stvar Legenda Vojvodine. Bio je i sportski direktor 2001 al se razipao kao i Vislavski sa kostićem i ošo. Posle 5 g rada kao pomoćni trener Mihi koji mu je Kum red je da postane trener svoje Vojvodine. Tim pre što u najtalentovanijih generaciji 2004 i 2005 igra njegov sin Tanjga junior koji je i i pionirski reprezentativac uz još 7 igrača njegove generacije koji su u reprezentacija a do 16 i 17 godina. Uz to dolaze još dvojica slavonskih Vojvodinaša u klub tj vraćaju se Gajić i Vorkapić kao glavni skaut. Prava stvar. Al sad je najvažnije da Kosan prebrodi teško stanje u bolnici. Neka bude jak i što pre ozdravi. Srećno
S

Slaninar

pre gotovo 3 godine

Ako se obistini imas pivo od mene. Drzi se Kosane !
K

Koan

pre gotovo 3 godine

Večernje Novosti,dobro, onda nije tačno.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Милорад - бог објективног новинарства! Кад би се његова количина изконзумираних томпуса преточила у новац ниједно дете у Србији никад не би морало да се лечи СМСовима
P

Prijatelj

pre gotovo 3 godine

Tanjga i Miha su legende Vojvodina. Tanjgi je velika zelja da samostalno vodi svoju Vojvodina i to se oduvek zna. Sada ima priliku, mlad tim i ne veliki pritisak. Podrzavaju ga svi iz uprave, a i navijaci. Ima podrsku Mihe za ovaj korak.
j

jedna jedina

pre gotovo 3 godine

Vosa zove svoje sinove....
s

slaninicaaaa

pre gotovo 3 godine

Slavuljub (psiho) Djordjevic je novi kouc.
J

Jasno kao dan

pre gotovo 3 godine

Ništa od ovoga. Miha uzima Juve na leto (Corriere della Sport) i normalno je da će i Tanjga sa njim, to je životna prilika.