Komentari na vest

Misterija Vlahovićevog stanja: Piksi se već jednom opekao…

S

Sf

pre 8 meseci

Ma kako da ne, zavisi od Vlahovića. E ovo spinovanje i uzdizanje Vlahovića je već odvratno. Drvo obično.
v

vlajko jagodinac

pre 8 meseci

4-5-1 ?
R

Realnost

pre 8 meseci

Tebra, gde su ti zulufi?
I

Ildzo

pre 8 meseci

... ali Mitrovic igra u SA??? cemu taj komentar kad covek ima kao saigraca neymara I igrao preko 1og u evropi? Uozbiljite se, covek je u formi I nas najbolji spic bez premca...
I

IvanBeli

pre 8 meseci

Koja bre igra zavisi od njega, isti đavao igrao on ili Milik. Bukvalno dva solidna, prosečna špica, ovde ispade da je on Mesi.

boban milosevic

pre 8 meseci

Mitrovicu ce karijera polako da ide na dole
P

Pitam se...

pre 8 meseci

A kad je isla na gore?
B

Babaroga

pre 8 meseci

Mitrović iz sezone u sezonu daje golove uvek, svuda i svima. Svoj raskošni talenat i da je golgeter je pokazao kada je postigao sa 18 godina gol komšinici i kockastima
M

Ma da bre

pre 8 meseci

Aj da si rekao Joviću ide karijera na dole, pa i da skapiram šta si hteo da kažeš
@

@ma da bre

pre 8 meseci

U pravu si, Real, Fiorentina, Milan, uzas od karijere. Ali zato Anderleht, Njukasl, Fulam i Al Hilal je vrh.
B

Babaroga

pre 8 meseci

Razni diletanti su prošli kroz te klubove i nisu pokazali ništa kao ni Jović. Odigrao jednu i po uspešnu sezonu u životu. Mitar gazi i ne staje
T

Tite

pre 8 meseci

Samo da ne igramo sa 2 spica i sve će biti okej
G

Gostgost

pre 8 meseci

Mozemo da igramo sa dva spica, Jovic i jos jedan. Jer je njemu to prirodna pozicija i sistem, a ovoj dvojici nije
m

marios

pre 8 meseci

kakav jovic....pa on ne igra prfesionalan fudbal
S

Saturn

pre 8 meseci

Dr Milutinovic koji sebe naziva ekspertom mu je unistio preponu , uz to mu je i vadjena hrskavica kolena , jer mu je preforsirano telo kod doticnog doktora koji ne zna da balansira i koji bi trebao da zna da je svako telo drugacije i da ne moze da radi s Vlahom isto kao i sa Tadicem
g

gost12823

pre 8 meseci

Kod tog doktora treniraju I Tadic,Mitrovic, Milenkovic,Lukic,Modric,Brozovic,Kovacic,Rog,Jarmolenko,Under,Bufon,Perisic,Jovetic,Vesovic, Dekatelare I mnogi drugi asovi. Cuo Sam mnoge price da je Npr. unistio Filipa Djuricica 2021 I da se jedva izvukao I posle toga nikad vise nije bio isti igrac kao u sasuolu I da je I neke druge igrace isto unistio, Evo ti kazes za Vlahovica,a I mnogi drugi to tvrde za njega da je prodavac magle. Samo mi nije jasno kako posle svega I dalje vrhunski igraci dolaze kod njega na terapije I oporavak?
J

Junker

pre 8 meseci

A sta si ti po zanimanju? Okej, tvoj ovaj komentar ima donekle smisla, ali pricas o coveku koji je priznat. Sigurno nisu ludi nasi igraci sto rade s njim.
S

Saturn

pre 8 meseci

#junker Ne kazem da ne zna , al ne mogu isti program da rade svi igraci , eto Joveticu , Djuricicu , Lukicu i Vlahi ocito ne prija taj rad , jer njihovo telo ne moze da izdrzi taj intizitet mozda dodje s godinama kao kod Tadica , svako telo je za sebe i potreban ku drugaciji princip rada , nprm stavi Noletu 10 kg misica ne bi bio isti igrac kao kad je na ovoj ishrani , il Nadal koji radi s tegovima dok Nole vise radi na nekim drugim stvarima ( joga , kapoera , stezanje itd. )
g

gost111111

pre 8 meseci

Samo da preciziramo: covek uopste nije doktor, nema medicinski fax, fizioterapeut sa srednjom skolom, vrv dobro edukovan, ali nedovoljno da pazi sta radi sa ipak osetljivim stvarima.
V

Veljko9

pre 8 meseci

Ja sam srecan i Mitrovicem i kao zamena Petar Ratkov koji sutra igra LŠ, takodje i obavezno da igraju Pavlovic i Terzic, igraci Salzburga.
B

Babaroga

pre 8 meseci

Probati sa 4 u odbrani. Levi bek Terzić ili Mladenović, štoperi Pavlović i Bleki i desni bek Eraković