Mitrov Fulam od večeras jači za Vilijana i Kurzavu, treće pojačanje na lekarskim

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.09.22. | 18:34

Tim Aleksandra Mitrovića aktivan u poslednjim satima prelaznog roka...

Najavili smo da prvi posao Fulama poslednjeg dana prelaznog roka trebalo da bude Karlos Vinisijus, snažni napadač Benfike koji bi predstavljao ispomoć Aleksandru Mitroviću, međutim ispalo je da su Kolibari pre prvog pika angažovali beka i dvojicu krila.

Klub iz Londona pohvalio se na društvenim mrežama da je potpisao ugovore sa brazilskim veteranom Vilijanom, francuskim defanzivcem Lajvinom Kurzavom, dok ostrvski mediji navode kako je Dani Džejms, mladi ofanzivac Lidsa, na lekarskim pregledima.

Izabrane vesti

Vilijan je dve nedelje bio na probi na Krejven kotidžu tako da je ovo očekivan potez. Marko Silva je očito zadovoljan onim što je video od nekadašnjeg igrača Čelsija i dao mu jednogodišnki ugovor.

Kada je Lajvin Kurzava u pitanju ugovorena je pozajmica sa Pari Sen Žermenom, međutim bez prava na otkup ugovora idućeg leta.

Kada prođe medicinske testove Džejms bi takođe trebalo da stavi paraf na jednogodišnju pozajmicu, s tim da bi Filam u njegovom slučaju trebalo da ima pravo otkupa. Saznaćemo u narednim satima i za koliko...


tagovi

Letnji prelazni rok 2022VilijanLajvin Kurzava

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara