©Reuters
©Reuters

Mohamed Salah slavi uz čaj od kamilice: Ovo je posebno, ali još nismo na poziciji na kojoj želimo da budemo

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.03.23. | 20:26

"Veoma je posebno pobediti utakmicu sa takvim rezultatom. U isto vreme, ne želim da u sledeću utakmicu uđemo sa previše samopouzdanja. Samo treba da ostanemo skromni, da igramo i pobeđujemo", rekao je Egipćanin koji će skromno u krugu porodice obeležiti fenomenalno veče

Mohamed Salah insistira da njegovi igrači moraju da ostanu skromni uprkos istorijskom slavljnu nad velikim rivalom Mančester Junajtedom od 7:0.

Egipćanin je postigao dva gola i imao dve asistencije u okršaju na Enfildu, ali je kompletna ekipa bepsrekorno odgovorila na zadatke koje joj je zadao šef struke Jirgen Klop.

Izabrane vesti

Liverpul, koji je nedavno praktično bio otpisan iz trke za Ligu šampiona, sada je prišao četvrtoplasiranom Totenhemu na samo tri boda zaostatka.

"Veoma je posebno pobediti utakmicu sa takvim rezultatom. U isto vreme, ne želim da u sledeću utakmicu uđemo sa previše samopouzdanja. Samo treba da ostanemo skromni, da igramo i pobeđujemo, jer nismo u poziciji na kojoj želimo da budemo. Nadamo se da je ovo dobar podsticaj koji će nam pomoći da nastavimo da pobeđujemo", rekao je Mohamed Salah.

Večerašnjim golovima Salah je postao klupski rekorder svih vremena, ispred legendarnog Robija Faulera, sa 129 gola u Premijer ligi. Sada sledi proslava u krugu porodice.

"To je veoma posebno. Taj podatak mi je bio i mislima od kada sam došao ovde. Posle moje prve sezone uvek sam jurio taj rekord. Doći do njega danas, u ovakvoj pobedi nad Junajtedom, bilo je neverovatno. Idem kući da proslavim sa svojom porodicom i popijem čaj od kamilice", dodao je Egipćanin.



tagovi

Mohamed Salah

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara