Nikola Maksimović (@Reuters)
Nikola Maksimović (@Reuters)

Mojes hoće Maksu

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.09.20. | 23:42

Pregovori počeli...

Dogovora između Napolija i agenta Nikole Maksimovića nema i sva je prilika neće ga ni biti. Pisali smo o tome ranije danas, a nova vest koju plasira italijanski Skaj kaže da je srpski štoper na meti Vest Hema.

Napoli navodno ne bi imao ništa protiv da proda Srbina za odgovarajuću sumu novca, jer ne može da se dogovori sa Falijem Ramadanijem oko nastavka saradnje. Čekićari su ozbiljno zagrizli i već započeli pregovore sa italijanskim klubom, tvrdi Skaj.

Izabrane vesti

Poznato je da Dejvid Mojes muku muči sa štoperima. Njegove visoke zahteve trenutno ispunjava samo Isa Diop i srpskog reprezentativca vidi kao njegovog dobrog partnera.

Trenutno nema infromacija dokle su dve strane stigle u pregovorima, niti se pominje cifra...

Tržišna vrednost Nikole Maksimovića iznosi 18.000.000 evra. To je nešto manje od onoga što je Napoli izdvojio za njegov dolazak iz Torina 2016, kada se, podsćanja radi, Vest Hem takođe zanimao za bivšeg igrača Crvene zvezde.

Ovog leta Mojesova prva želja bio je reprezentativac Engleske Džejms Tarkovski. Nudio je Mojes do 30.000.000 evra, međutim Barnli je tražio 50.000.000. Čekićari se verovatno nadaju da će Maksimovića moći da dobiju za mnogo manje novca. Pogotovo što mu ugovor ističe za manje od godinu dana.


tagovi

Nikola MaksimovićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara