Komentari na vest

Možda je vreme da se Tomas izvini Mileru

Mia San Mia

pre 12 meseci

sada znamo koliko klinaca gleda i komentarise fudbal, i vole samo igrace koji daju golove , koji se dice statistikom , ne razumeju strast igraca i borbu na terenu , njegovu iteligenciju. Drago mi je sto nisam kao i vi fan Neymara i budzatora statistike , nego jos kad kad osetim da neki igrac ima strast i igra timsku igru za pobedu celine!! Vi klinci unistavate fudbal , i stvarate Pogbe, Neymarove, Dele Alije i karakondzule poput njih, objavite komentar, sp.
A

Aruna Dindane

pre 12 meseci

Samo nabedjeni klinci sto fudbal prate os 2015 godine mogu reci za Milera da je nikakav igrac,pa Nemci od Milera nemaju nekog golgetera koji trpa po 30-40 golova po sezoni,mozda Gomez jedno 2 sezone,Miler je tip igraca kao Klose i Klinsman,snalazljiv,pomaze odbrani,trci 90 min kao zdrebe,uvek na pravom mestu u pravo vreme,bas njega zabole za statistiku,Nemci su timski igraci
B

Brko

pre 12 meseci

Gledaj u čojka statistike, a ovdje neki stručnjak napiše da je šeprtlja. Legendaran igrač
@

@brko

pre 12 meseci

To vise govori o kvalitetu danasnjeg fudbala,mani se statistike...
B

Brko

pre 12 meseci

Da ova statistika nije pokazatelj kvaliteta, imali bi barem 50 igrača sa sličnim brojevima u zadnjih 10 godina. A nema ih ni 10. Čovjek je sve osvojio, dvije LŠ, Svjetsko prvenstvo i u svemu je itekako učestvovao.

MakaAlianz

pre 12 meseci

Jedan od najvecih igraca danasnjice. IQ ogroman. Sve kvalitete poseduje za pametan fudbal... Vizija, pozicioniranje, odvlacenje protivnickih igraca bez lopte, asistencije, blokovi kao u kosarci... Plus je talija za svoj klub, kom je lojalan od pocetka do kraja. Jednostavno legenda.
D

Darko55

pre 12 meseci

A golovi? Golove si, slucajno, zaboravio? Miler je ove sezone dao samo 7 golova u Bundes ligi. Mada, mozda ti dugujem i izvinjenje jer je verovatno odvlacenje protivnickih igraca bitnije od golova.

Mia San Mia

pre 12 meseci

Darko55, a De Bruynea svi dizu u vuazduh sa razlogom a po tvojoj prici i je i on los ove sezone , jer je dao samo 7 golova u ligi. cutite klinci , i gledajte.
@

@Mia

pre 12 meseci

De Brujne je centralni vezni. Miler je nesto drugo. Guglaj i pronadji gde igra.
G

Gostimir CH

pre 12 meseci

Eto čovek odigra preko 600 utakmica za jedan Bayern München i vas troica strucnjaka kazete kakav je to igrač. ?????
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Realno ovde su Tomas i Miler protiv sebe.
S

Stari kurajber

pre 12 meseci

Seprtlja obicna,tip igraca kao Inzagi samo mnogo nadobudan i bezobrazan... Hoce ga lopta,svaka se odbija do njega i to je jedini njegov kvalitet.
@

@ssss

pre 12 meseci

Pa zar mu treba veći kvalitet od tog što ga hoće lopta kako si rekao?Miler je legenda Bajerna i Nemačke.Isto važi i za Pipa.Legenda Juventusa,Milana i Italije.
S

Snoopy

pre 12 meseci

Njegov je kvalitet da igra u Bejernu i da je osvojio L.šampiona.Inzagijev isto da je igrao u Milanu i isto osvojio prvenstvo L šampiona....

MakaAlianz

pre 12 meseci

Au, druze... Idi gledaj boćanje.
S

Snoopy

pre 12 meseci

Pa je baš zato sto nema pojma hteo i Ferguson da ga dovede u Mančester..pa nece biti
c

cv

pre 12 meseci

ma kakav miler koliko dobija sanse slabo igra ne secam se kad je dao golova bar 20 u jednoj sezoni
M

Mop

pre 12 meseci

Da, ali zato ima 20 asistencija već dugi niz godina
A

Aleksejko

pre 12 meseci

Mozda je vreme da se i Tomas i Miler izvine veštini kakav je fudbal.