Komentari na vest

Može li Partizan kao u Mitrovim snovima: Finale Lige konferencije je naučna fantastika

M

Ma šou ste

pre preko 2 godine

Mitar ne kaže da će ući u Premierlig sa Fulemom ali zato je siguran da Partizan može do finala LK ha ha ha....kakva ložana!
M

Mop

pre preko 2 godine

@951357 Aj molim te mi reci odakle si? Ja recimo znam neke priče ali ti pišeš kao da si upoznat. U vezi Grobara znam nešto i znam. A šta ti znaš recimo? Ja recimo znam da Alcatraz ne postoji dugo vremena. To je samo priča. Šta ti znaš, ovo ono?
O

Orao

pre preko 2 godine

Upali u grupu fenjerasa i pobedili svetske sile fioru i anortozis i dizete ih u nebesa.. Hahaha vic godine

goranc333@gmail.com

pre preko 2 godine

Sačekajte da se napravi Kup Zokija Šumadinca. Tu je vaša šansa😏
B

Boli li?

pre preko 2 godine

Pa bolje i to nego da te siluju u LS peticama, sesticama...I onda dodjes u Srbiju "sav ponosan"sto su te skrnavili. A mozda vi ovo i volite ,ko zna? Ima gi raznih danas.Sto rece Ciga sa Kaleniceve pijace, koji prodaje polovne stvari u zvezdinom dresu.
a

alexinho

pre preko 2 godine

Nego, sinovac, ne reče jel misliš na Liverpul ili Milan? A da, vi imate taj za malo Junajted i na poluvremenu Real. Bra'o!

goranc333@gmail.com

pre preko 2 godine

Istina. Ti što su nas "silovali" bi protiv vas izveli petliće. Sasvim dovoljno 😏
P

PLAN

pre preko 2 godine

Dovesti još jednog vrhunskog centarfora, a zahvaliti se na saradnji: Brežančiću, Loli, L. Pavloviću i Bahebeku (ako je još član Partizana), uz dužno poštovanje prema svima njima. Tokom zime odigrati 2-3 prijateljske protiv ozbiljnih klubova iz Zapadne Evrope.
N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Ima dosta ekipa iz top liga koje nikada nisu osvojile neku evropsku titulu i ovo im je zicer tesko da ce olako da shvate ovo takmicenje kada prodju grupu, cak i ako bi im uprava rekla lagano nemojte da se cimate fokus bacite na ligu i ti igraci hoce trofej zbog sebe...tako da mislim da ove price nemaju mnogo smisla, treba da idemo korak po korak da se fokusiramo na ono sto mozemo uz malo srece i dosta truda a to je prolazak grupe sa prvog mesta i uz dobar zreb i prvog protivnika mozemo da savladamo...
S

Sve su upregli

pre preko 2 godine

Neverovatna kampanja vlada i Partizanovi rezultati se predstavljaju kao nikad viđeni na ovim prostorima, pobediše Floru i Anartozis u kupu konferencija, kako li se već zove, već se prave tekstovi i kombinacije za nekakvu jesenju titulu, priča se kako "Partizan zajedno sa Zvezdom" donosi koeficijent, a to što su ispadali u sezonama kupanja dok je Zvezda igrala LŠ i LE, nikom ništa. Veštački se pravi atmosfera kako je nemoguće da Partizan kiksne bilo gde jer je nate sada odjednom liga preslaba, a prošle godine je bila neregularna kad su se mrzli na -20.
P

Parni-Valjak

pre preko 2 godine

Prva stvar, Partizan ispadao u sezonama kupanja dok je Zvezda igrala LŠ i LE i skupljala bodove za Srbiju. Laž. Partizan nije ispadao stalno, u sezoni 2017/2018 uzeo je 8 bodova u grupnoj fazi LE i prezimio. U sezoni 2019/2020 je skupio takođe 8 bodova u grupnoj fazi LE. Druga stvar, naravno da je ovo prvenstvo sada regularnije od prošlih kada imamo VAR, te su se Partizanu i Zvezdi svirala 3 penala za 21 kolo i nema više penala van 16m, golova iz gol auta i tome slično. Sada, kada je liga regularna vidi se da su večiti tu negde i da će po svoj prilici derbiji odlučiti šampiona države.
.

...usta, pusta...

pre preko 2 godine

Vi bi bili ljubomorni i da Partizan uspesno igra klikere. Jednostavno to je neka mrznja, ljubomora, zavist, da se bude bolji tako sto se drugi nipodastavaju. Krckajte se vi svojoj zlobi prema nama jer vi u Evropi mozete samo da pijete pet i sest komada kad god se ponadate. Bruka ste a hvalite se , nema vam ravnih.
M

MikiVeliki12

pre preko 2 godine

Po meni dosta toga zavisi od žreba i ishoda mečeva sa Gentom. Ako budemo prvi u grupi izbegli bi Totenhem i Romu u 1/8 finala,takođe i AZ i Feynord verovatno. Dosta toga zavisi od timova iz LE koji bi se pridružili u 1/16 i sreće pri žrebu naravno. Realno je da ako budu prvi u grupi prođu i 1/8 i 1/4 ako bude ok žreb. Ne bi me iznenadilo da doguraju do polufinala isto koliko me ne bi iznenadilo ni da ispadnu u 1/16 od nekog tima iz LE.Zbog toga je dvomeč sa Gentom ključan,da vidimo gde smo i koji su nam dometi
P

Parni-Valjak

pre preko 2 godine

Koje vi probleme u životu imate da se svađate na svakoj vesti 00-24h? Gde je bre poštovanje za protivnika, uvažavanje nekoga ko zna da igra fudbal, ko ima iza sebe neki uspeh, pobedu??
L

LUBA

pre preko 2 godine

Dali ste vi novinari normalni, što se SPRDATE sa Grobarima. Da naša neka ekipa osvoji to, to je u domenu NAUČNE FANTASTIKE.. Partizan da osvoji, odavno se nisam ovako slatko nasmejao hagahahahahaha. Nadam se da nema cenzure....
A

Aca1981

pre preko 2 godine

Stvarno bre ljudi kakvo je ovo novinarstvo??? Spuštate se na nivo najgorih tabloida. Navijam za Zvezdu ali ovo što ću napisati nema nikakve veze sa omalovažavanjem Partizana nego sa realnošću. Pored Totenhema i Rome ima tu još nekoliko jako dobrih timova u LK ali jeste vi novinari svesni kakvi sve timovi mogu da dođu kao trećeplasirani iz LE??? Pa Zvezda je imala mnogo sreće na žrebu. Kakvi timovi su mogli da dođu iz trećeg šešira (o prvom da ne govorimo) ne bi ih dobili Zvezda i Partizan kad bi od najboljih iz oba kluba sastavili startnih 11. Partizan će proći grupu, ako bude imao malo sreće može da bude prvi i uđe u 16. Ako bude imao mnogo sreće na žrebu može u četvrtfinale i to je to. Mnogo je toga ako ovo ako ono i do četvrtfinala. Drago mi je što sad i jedni i drugi bar izbacujemo ekipe, koje su daleko od evropskog vrha, ali su nam pre bile nepremostive prepreke. Čini se da je to sve bolje u poslednje vreme ali polako sa finalima, nemojte pisati reda radi.
P

Poz

pre preko 2 godine

A ko se lozio prosle sezone da ce da uzme evrokup? ovi Zvezdasi toliko izmisljaju da boli.Ovo je rekao Mitar u fazonu sve je moguce.
M

Mare002

pre preko 2 godine

Ne može. Ovogodišnji Partizan je naduvana priča koja će da pukne ko balon u toku sezone.
G

Gosti

pre preko 2 godine

Ložite se kad dođu iz lige evrope ozbiljne ekipe ima da deru sve redom
K

Kakva kampanja

pre preko 2 godine

Kakvo pumpanje i veštačko uzdizanje Partizana, pa ako se dese neke neprilike, ubedili su ih da su favoriti za Intertoto kup, pravac Skupština.
M

Mop

pre preko 2 godine

Vidim ovde se proziva Soči a oni treći trenutno u Rusiji. Dobili Zenit. I ne nemojte sad opet o tome šta će biti na kraju prvenstva u Rusiji već se sadašnja forma gleda, tako da taj tim uopšte nije naivan kao što se ovde neki trude da ga predstave.
M

MikiVeliki12

pre preko 2 godine

U Rusiji se zna,Zenit najjači.CSKA više nije što je bio pa se stvorila grupa od 4 tima iz Moskve + Soči,Rubin,Rostov i Krasnodar koji su svi sličnog kvaliteta manje-više.Tako da nije velika razlika između 2 i 7 po kvalitetu recimo
9

951357

pre preko 2 godine

I Šarlroa je bio prvi u Belgiji, dobio Briž pa završio 13. od 18 ekipa. Naravno da se gleda kraj sezone jer se tad vidi pravi kvalitet. Upravo zato što je forma trenutna a kvalitet dugoročan. A ako baš želiš formu, onda moraš da uzmeš u obzir sve faktore, a to je da Sočiju nije igralo nekoliko igrača, da su imali nekoliko novih igrača, i da stoga nisu bili u formi. A i sad nisu, imaju skor tipa 6-0-4 ili tako nešto, tako da baš i nije neka forma. U svakom slučaju, ekipa je operisana od napada, ali takve su sve ekipe u Rusiji koje se ne bore za titulu ili LŠ, i jedan prosek od tima. Možete da ih veličate koliko želite, nisu ništa posebno, sredina tabele, samo zavisno od forme, rasporeda i sreće da li će biti gornji ili donji dom. Mitomani ste neviđeni.
G

Gost45777

pre preko 2 godine

igrac vise celu utakmicu, desava se..
M

Mop

pre preko 2 godine

@951357 Glupak forma je relativna stvar. Nekad jesi u formi nekad nisi. Mada si ti u svojoj standardnoj formi uvek. Si šutnuo loptu u životu. Verovatno ne. Kako bi našao vremena kad si na Mozzartu stalno.
G

Gost007111

pre preko 2 godine

Sama rec kaze..moze..al samo u snovima
S

Sa suzama u očima

pre preko 2 godine

Tottenham i Roma?! A, LASK, AZ, Slavia, Union, PAOK, Rennes, Vitesse, Copenhagen, Feyenoord, Basel? Prvo da vidimo "instituciju" protiv Genta.
S

SELEKCIJA

pre preko 2 godine

Dovesti još jednog vrhunskog centarfora, a zahvaliti se na saradnji: Brežančiću, Loli, L. Pavloviću i Bahebeku (ako je još član Partizana), uz dužno poštovanje prema svima njima.
b

bojank911

pre preko 2 godine

Mi se sprdamo ali ko god dogura do finala ozbiljne će pare uzeti. Svakako raste popularnost kluba
G

Gos

pre preko 2 godine

Družr kakvo ceno finale a klubovi iz lige evrope koji su trećeplasirani će biti jači od svih ovih
m

ma niko

pre preko 2 godine

nikad nije ni gledao ko je osvojio intertoto kup.Ja ceo zivot pratim fudbal i nikad nisam gledao finale intertoto kupa gledo sam samo kad nasi timovi igraju to takmicenje.Tipa osvajali ga u 21 veku timovi poput troe lensa i perudje,velikani tipa partizan sve
H

Hulio

pre preko 2 godine

Da li šta vi normalni... Pa ne možete ni soci da pobedite... Nemoj te našu ligu gledati jer tu je zatvoreno sve.. Ali tako ćete tresnuti od pod da vam neće biti dobro a onda kreće kuknjave, kriv AV, kriv covic, terzić, bia, cia, pokemoni, dzedaji itd
S

Spgha

pre preko 2 godine

Partizan je ove sezone za najjačeg protivnika imao Crvenu zvezdu u večitom derbiju. Pametnom dosta.
M

Mirotvorac

pre preko 2 godine

Santa Klara je jaci tim od vas a za Soci da i ne govorimo oni su druga dimenzija za vas. Vi ste tu negde priblizno kvaliteta Anortozisa...
R

Reč je reč

pre preko 2 godine

Još jedan u nizu članaka o partizanu koji dokazuje da se na mozart portalu favorizuje partizan.Dovoljan je glupi povod da bi se istakla neka vest vezana za mali partizan.
1

123456789

pre preko 2 godine

Ostvarili 2 pobede u grupi protiv 2 kluba ranga Surdulice i odmah se naložili da će osvojiti..
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Ma jok, o tome se ne treba ni razmisljati!
G

Gost Rajder

pre preko 2 godine

Kad se setim da su bili "sigurni" i samo proglašeni osvajači Evrokupa u košarci pre 2 godine...
z

zeks pantic

pre preko 2 godine

a koliko vi trofeja imate u kosarci
R

Reč je reč

pre preko 2 godine

Zex Pantić samo prošle sezone tri komada a vi?
F

Fudbalista

pre preko 2 godine

Domen naučne fantastike, i ništa više od toga, koliko god ja voleo Partizan. Bez obzira na kvalitet, imamo jedan ogroman razlog koji će nas spustiti na zemlju. Kad prvi postignemo gol "ubijamo igru". Ubijamo fudbal u pojam umesto da ubijemo protivnika na terenu. Čuvena bata Đorina škola, daš gol pa čuvaš rezultat. To će nam se obiti o glavu kao i uvek do sada. Samo nek ne bude u nekom poslednjem minutu.
D

Delija.momak

pre preko 2 godine

dok zvezda ima osvojene trofeje sampiona sveta i evrope ovi se jadnici nadaju nekom ćupu treće evropske kategorije...da zaplace covek od tuge... ali gromada ...
B

Bolek

pre preko 2 godine

Naravno da hoćeš da plačeš. Ti znaš da u dubini duše voliš samo Partizan i već godinama patiš jer si zbog trofeja izabrao drugi klub. Isplači se slobodno, biće ti lakše.
G

GioGio

pre preko 2 godine

Jedva pobedis Napredak u Krusevcu, Floru koja do juce umesto fudbala brala masline, prvi si na tabeli 10ak odigranih kola i odma osvajas LS. Ne ide to tako grobari. Ko visko leti nisko pada kaze nas narod.
o

opet ja

pre preko 2 godine

pobedis napredak uz pomoc varalice sudije
z

zeks pantic

pre preko 2 godine

brala masline u estoniji? hahahaha
P

Poz

pre preko 2 godine

A koji je smisao ligde da sve pobedjujemo sa 5:0?Draza mi je ta pobeda protiv Napretka nego neke lagane
7

777

pre preko 2 godine

Mastaju o finalu liga konferencije... Ne bih dalje nista pricao 1991. Sportski pozdrav
R

RedStar91

pre preko 2 godine

Ako uz dobre igre bude i dalje srece, kao sa Socijem u revansu ili sa Santa Klarom u prvoj utakmici, kao i srece u zrebu, moze ta LK i da se osvoji! Nije to nemoguca misija ni za Partizan a ni sutra za Zvezdu ako je bude igrala. U LK nastupa par dobrih ekipa a ostalo su timovi osrednjeg ili slabog kvaliteta. Bilo bi lepo za bilo koga da udje u finale ili osvoji ali to neci imati neki znacaj u Evropi. Ipak je LK trecerazredno takmicenje.
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Osvojiće je šerif ove godine 😉
G

Gost e

pre preko 2 godine

Sta da osvoje,jesi li ti pri sebi,pa Fejnord bi im dao deset.Svaka ekipa koja ispadne iz Le bice dva nivoa iznad,gde vam je ljudi realnost.Voleo bih ja da Zvezda igra finale Le ali problem ce biti vec prva utakmica na proleće,cetvrtfinale naucna fantastika.

Mr 007

pre preko 2 godine

Gromada je to😂
M

Missed

pre preko 2 godine

Kako je lepo videti da se delije toliko interesuju za Partizan,totalna dominacija u pracenju vesti i komentarisanju...poz
Z

ZMAJ 76

pre preko 2 godine

Ma bolje da ispadnemo odmah, da osvojimo titulu i onda ako bi imali raspored ko Zvezdana, ulazak u Ligu Šampiona. Nama se nikad nisu padali Šerifi, Omonije i slične drugorazredne ekipe. Uvek smo imali rivale iz ozbiljnih liga. Svi se smeju Sočiju, a on dere Spartak Moskvu kad god stigne. Santa Clara Braga odigrali nerešeno. Mi ih dobili sa dva razlike u Bg, lagano, Zvezda jedva pobedila u samom finišu utakmice. Igraju Ligu Evrope samo zbog početne pozicije koju su obezbedili kradjama i penalima godinama unazad. Od kad je VaR samo kraduckaju. Mislim i tu ih sudije guraju ali ne baš onako providno kao do ove godine.
G

GostJovan

pre preko 2 godine

Da, ipak su Omonija i Šerif smešni za lavove svetskog fudbala koji su padali PFC na žrebu. Setimo se CohanQ, Rila, Zaglebie Lubina, Shamrock, RFS, Sveti Djordje ili kako vec ona ekipa od prošle godine, Petah Tikva. Sve su to velikani sveta fudbala. Smešno je to porediti sa pobedom vs Liverpul, Krasnodar, Sparta P. Eliminacijama Salcburga, Jang Bojsa. Partizan kad pobedi Floru to je za tv špice, nažalost tog kalibra su i oni. Pozdrav od srca
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Zmaj76 Imali li smo Serif 2005 god u beg 1-0 Odita, Tiraspolj 0-1 opet Odita! Poz
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Gost Jovan uzeo najbolje i najgore od svega. Čuo je za sve navedene klubove ali verovatno nikad nije čuo za Žerminal Ekeren i Ksamaks verovatno nije.
O

Objektivac

pre preko 2 godine

Ja ne znam kakvi su ovo tekstovi šta je ovo nijedan navijač Partizana nije napisao bukvalno nigde da Partizan može do finala Lige konfenrencija i da je to realno.Izgleda se ovim tekstovima masovno privlače kompleksaši na vesti o Partizanu jer više prate naš klub nego njihov kao onaj ludak što nije znao kad mu klub igra a zna napamet svaku Partizanovu utakmicu kao i šta se dešavalo na njoj.
7

73

pre preko 2 godine

A jednom je moj Misko vozio 2 km vezanih ociju...Svi ti verujemo.
O

Ostoja 77

pre preko 2 godine

Hahah Pobedili floru I amortizer i odmah su za finale... Hahhhaha Koja komedija, čekamo I molimo se bogu da prodju grupu, I pridonesu koeficijentu, posle toga prva ekipa koja im naidje sta trace ih... Uh uh jao jao
O

Ostoja7

pre preko 2 godine

Al pazi što jedan jadnik dole poredi Hrvatsku reprezentaciju I partuzanku... Svaka pomisao da će partizan uzeti ovaj Evropski trofej, je ravna putovanju kroz vreme to jest naučnom fantastikom!!!

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Svaka cast kad se igra finale?Jel osvajate?
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Čuš finale, ma osvaja to gromada lagano
V

Vlax

pre preko 2 godine

Nemoj Mitre, sreće ti. Da izađemo kao prvi iz grupe i puna kapa. Kakva finala i polufinala, to može u košarci, u fudbalu je SF.
P

Protest pred skupstinom

pre preko 2 godine

Cak je i botoksirani Stanoje realan... Naucna fantastika...
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Ovo je razlika izmedju grobara i nas zvezdasa. Mi ne zivimo u nekom ubedjenju, oni da. Naloze ih ovi bivsi igraci ili iz uprave, oni se napale i misle da su najjaci. Zamisli da mi kazemo da cemo igrati finale Lige Evrope. Druze, ako prodjemo grupu, bice pakleno da prodjemo i prvu tekmu nokaut faze, to su sve azdaje.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Под један не заборави да они у трофејној сали држе реплику ушатог уз посвету, 15оминутни прваци европе '66, а да им је највећа победа међународна победа 0:0 против реала голом саше илића 15 сантима са спољне стране стативе. Друго, поредити Лигу Европе и Лигу Маринка Роквића је као поредити квалитет железничких услуга у Јапану и Србији
A

Adrian Mutu

pre preko 2 godine

Zaboravljate da dolaze treći iz lige evrope gde će se takmičenje pojačati kakvo finale mitar je odličan igrač ali nikad nije bio najbistriji momak lupeta jedno je verovati a drugo je javno iznositi želje i mašte prvo da se pobedi gent pa polako dalje a što se tiče totenhema i rome pa totenhem se ne cima ni oko lige evrope a kamoli oko ovog takmičenja koje će mu doneti ulazak u istu tako da oni lako mogu nenadano da ispadnu dok roma nije osvojila trofej godinama i murinjo sigurno želi da se pokaže sa trofejem makar i to bilo iz ovog takmičenja roma će u skorije vreme teško drugo osvojiti
9

951357

pre preko 2 godine

Pa LK je smesna, sem nekoliko ekipa i jos toliko koliko ih udje iz LE nema ozbiljne ekipe. Tako da realno, ako im se otvori zreb i ako imaju srece kao i do sada, mogu do nekog cetvrtfinala, nakon toga vrlo tesko. Ali bitno da je lozenje pocelo.

Nenad Dimitrijevic

pre preko 2 godine

Od vas, Lazo, nema vecih srecnika....
M

Mop

pre preko 2 godine

Oni sto vam metnuli 9 lakih komada su sad neozbiljni.
9

951357

pre preko 2 godine

@Mop - ti što su nam metnuli 9 komada već 3 godine ne igraju zajedno. To i naravno da jesu, kad je i ekipa slabija i trener slabiji. @Nenad - samo vi nemojte o sreći. Počnimo od ukidanja pravila gola u gostima, pa utakmice sa Sočijem pa utakmice sa Santa Klarom, pa utakmica sa Florom. Kamion sreće imate ove sezone.
M

Mop

pre preko 2 godine

Opet izvrćeš stvari(spin najgluplja i najpotrošenija reč u Srbiji trenutno). Činjenica je da vas je taj neozbiljni Totenhem odlučio od fudbala. I čoveče jel radiš ti išta u životu sem što se na svakoj vesti o Partizanu javljaš i glumiš glas razuma? Od očigledne mržnje si se sa razumom odavno pozdravio.
9

951357

pre preko 2 godine

Nema šta da izvrćem, mi smo igrali protiv Totenhema koji je bio na vrhuncu u poslednjih XX godina, a ovaj Totenhem iz ove sezone svakako to nije. I to je činjenica. A čisto da uporedimo: Totenhem Zvezda (šutevi 19:13, u okvir 12:5), Junajted - Partizan (šutevi 16:2, u okvir 7:0). Pa sad ti vidi ko je zapravo pregažen. A javljao bih se ja i na Zvezdinim vestima ali ih ili nema ili nisu interesantne i zabavne kao ove vaše. Nema šta da glumim glas razuma, ja jesam glas razuma. Skoro sve što sam rekao se ostvarilo. Pa sad ti vidi da li ja mrzim pa mračim ili zapravo vidim realno pa vam otvaram oči. A ne mogu da ponavljam više da vas ne mrzim, već ste mi zabavni. Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti.
J

Jahhahh

pre preko 2 godine

Jedva klaru I soci prošli ... Prva ozbiljnija ekipa, ima tako da ih rasturi tako da će sledeće godine nammerno da ispadnu u kvalifikacijama... 😁 🤣 😂 tugo moja o čemu se ovde piše... Pa dal ste vi normalni majke Vam!??! Napretku gol iz penala, ponovljenog, jedva aloooo

Nenad Dimitrijevic

pre preko 2 godine

A soci tukao Zenita i Petersburgu...
9

951357

pre preko 2 godine

@Nenad - i Šerif tukao Real u Madridu. I Zvezda tukla Liverpul. Hoćeš da kažeš da je Šerif bolji od Reala? Ili da je Šerif veoma ozbiljna ekipa? Ili hoćeš da kažeš da je Zvezda bolja od tadašnjeg prvaka Evrope i sveta? Ili da je Zvezda veoma ozbiljna ekipa? Fun fact - ni Šerif ni Zvezda nisu imali igrača više skoro sat vremena i ni Šerifu ni Zvezdi nije protivnički golman poklonio gol. A Soči(ju) jeste.

Darko Lazic

pre preko 2 godine

hajde ds budemo realni do 1/4 finala partizan/zvezda bi mogli lagano uz srecu mogu i do 1/2 finala/finala. da jesu tu totenhem, roma i ko zna ko jos iz le ali sta te kosta da 180minuta parkiras bus i cekas penale protiv totenhema recimo koji u ping pong kupu ne bi igrao ni sa omladincima a liga evrope i ping pong kup su po moeri za nase klubove
9

951357

pre preko 2 godine

Pa kad dodje u polufinale, ne bi izveli klince vec prvi tim, jer je to vec borba za trofej.
G

Gost 94

pre preko 2 godine

Da li je ovo realno šta pišu novinari? Partizan još nije ni grupu prošao. A one sezone kada je prošao izbacila nas je prosečna Evropska ekipa Viktorija iz Plzena sa nekim napadačem Krmenčik. Podseća me kao Noletu kad se unapred prepiše zlatna na Oi, a on bude četvrti.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Нито су ово новинари нити је Ноле партизан
S

Sale Kg

pre preko 2 godine

Ovo je sa namerom pušteno. Kako bi sutra ako npr. prodju grupu, i ako takmičenje bude prekinuto zbog Korone mogli da pričaju, da nije prekinuto oni bi osvojili.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Izjava jeste preterana i treba ici utakmicu po utakmicu,mi grupe nismo prosli,pa Mancester Siti prvih par godina ulaganja nije mogao da prodje grupe u kojima je bio najjaci tim bez obzira sto su i ti drugi rivali bili jaki,PSZ ne pobedi Klub Briz koji je jak ali ni blizu njima.Uvek je sve moguce,dosta jakih timova je vec ispalo,potcenjivanje se cesto obije o glavu ljudima a ako ne izadjes na teren i ne pokazes da si bolji ali ne da budes bolji i ne pobedis vec budes bolji i obavis posao kako treba,tek onda mozes da gledas napred.Moguce je da ce biti jos neko iznenadjenje,da neki favorit u dvomecu ispada.Uci ce iz Lige Evrope timovi koji jaki ali Partizan moze da igra protiv svih na gol vise i tako treba da bude dok god preko puta nisu timovi kao sto je Totenhem,tu vec ne treba ni cekati 90 minut da primis gol za ispadanje bunkerom ali ne treba se ni zaletati.Vitese je jak ali ne i nepobediv,PAOK,Ren je jak...Ajde da ne preterujemo nego da se pokazemo sto bolje,da pobedimo sada ove koji su nam u grupi,da prodjemo grupu pa da vidimo sta dalje...
G

Gost4323

pre preko 2 godine

I protiv tog Totenhema se moze igrati a i pobediti, dokaz je Dinamo prosle godine.. Pobedila je i Zvezda Liverpul, Šerif dobije Real.. Ko zna koliko će to zanimati Totenhem i Romu kao najveće favorite, pogotovo ako Totenhem bude jurio LŠ a Roma ako bude u trci za prvo mesto.. Ne treba ni da se ložimo, ali u ovom takmicenju realno možemo protiv većine, zato je zanimljiv fudbal jer su iznenadjenja uvek moguca
@

@gost 4323

pre preko 2 godine

E moj kralju, vas bi dinamo razne, kakav crni Tottenham za vas... Vi ste jedva prošli Santa karu... Soćiju ste dali gol u poslednjim sekundama... Zamisli kako bi Kane i Son prolazili kroz zdjelara pogubljenog I ostale pajsere... Hahahhhah molim se Bogu da vam baci Tottenham ako prodjete grupu!!! Hahahhhah pa da vidite kako je to igrati sa aždajama... A ne samo amortizer i Flora..
B

Bugarin 76

pre preko 2 godine

Au jbt, jesam teski grobar, ali ovakve izjave su bas previše. Nek prezime dace bog, jedni i drugi, ali razmisljati o finalu, polufinalu je suvisno.
G

Gost978

pre preko 2 godine

Sa ovakvom odbranom i bez pokretljivog kreativnog veznog iza napadača sreća je da uopšte igramo i LK. Svaki ozbiljan tim će markirati Natha, koji je previše spor i već u ozbiljnim godinama, nema snage za 90 minuta jakog tempa protov ozbiljne odbrane. A kada njegova dodavanja eliminišu, Partizanu ostaje mučenje preko bokova ili neki prekid. Prolaz dalje iz grupe bi bio premija za ovaj tim.
G

Gostvvv

pre preko 2 godine

Jako takmicenje nema sta...
r

rea

pre preko 2 godine

Skoro kao KEŠ 1991. (igrala 3 ozbiljna kluba, englezi bili suspendovani, ostalo sve klubovi u rangu Slavije, Spartaka, Levskog...).
X

Xexexc

pre preko 2 godine

Joksa ispunjava svoju kvotu besmislenih tekstova.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Uvek moze da se masta,ko je mogao da sanja da ce Grci biti sampioni Evrope ili Hrvati u finalu SP?!
G

Gosthdjej

pre preko 2 godine

Ahahahaha JEL OVO PORTAL NAUCNE FANTASTIKE???
N

Nenad NBG

pre preko 2 godine

Da je ovo takmičenje osnovano pre 20 godina, večiti bi imali realne šanse za finale. Sad kad se konferenciji pridruže le gubitnici, dobro pitanje je koliko je realan prolazak osmine finala...
s

sefeeee

pre preko 2 godine

ko je gubitnik ha ha ha ha ha
G

Gost Ša

pre preko 2 godine

Navijači Zvezde navijačima Partizana govore " ne ložite se". A u stvari, jedini koji se lože su zvezdaši. Mitar pustio buvu a oni kao somovi na bućku! Hahaha! Mitre, care! 😄
@

@gost ša

pre preko 2 godine

Hahahah smešan si A mitar eno opet izgubio u čampionsipu, I to 4:1 neće taj iz druge lige nikad!!! Treba iz repke odstraniti sto pre, a i ovo sto lupeta je smešno... Pa zar nije svestan da mu se pola evrope smeje zbog ove izjave!??
G

Gost9

pre preko 2 godine

Bajke su na drugom spratu.....
P

Poppppa

pre preko 2 godine

Ajde, ne ložite se.
T

Tropiko

pre preko 2 godine

Proćiće u sledeći krug jer su dobili baš lake protivnike, a za dalje nema šanse. Ko god im zapadne od tih nabrojanih nema šanse.
C

Cirkus klub

pre preko 2 godine

Vi ste veciti gubitnici, i sto pre to shvatite bice vam lakse..Kako vam samo loze da nesto mozete da osvojite...A vi verujete ovim burek narucenim pricama...
S

Serbona

pre preko 2 godine

Gubitnik prica, komlleksi se usijali
I

Ivan Nbg

pre preko 2 godine

Ko prica o finalu, ajde ko? Mitar je tako odvalio, cisto da da ekipi neki podstrek ili sta vec, Sportski zurnal nicim izazvan napravi anketu medju nekim igracima,pritom Stanojevic kaze da je to naucna fantastima, i vi sad prisivate svima nama etiketu da pricamo kako cemo u finale! Pa dajte malo realnosti, sad cete sledecih godinu dana da u komentarima pisete kako mislimo da smo projektovani za finale... Idite malo na vesti o vasem klubu, na svaku vest o Partizanu prvo 15 vasih komentara pa onda jedan navijac Partizana..Strasno
А

Адмирал ГепраТ

pre preko 2 godine

Одавно ништа смешније нисам прочитао, части ми. Поздрав!

Wolfasin

pre preko 2 godine

Bilo bi lepo, ali ne samo finale nego osvajanje. Teže bi mi palo izgubljeno finale nego ispadanje u četvrtfinalu npr.
v

vuc

pre preko 2 godine

Dete sa online nastave zar ne bese tu Mancesterovac? Lazni navijac Djavola a veliki navijac Nk Zagorske 32 divizije.
k

kme

pre preko 2 godine

boze sacuvaj sta ovi pisu...
д

д.г.

pre preko 2 godine

Како Срби имају кратко памћење. Сочи прођен на срећу, густо било против Санта Кларе и одједном се осваја лк. Само још напишите да је Санта Клара квалитетнија од Роме, Тотенхема...
G

Gostza

pre preko 2 godine

Totenham, Roma, jos ako se iz LE spuste Napoli, Marsei, Fenerbahce...Ludogorec?!? Gigant, nema sta i to mocan. Ali dobro, u pisanju i treba koristiti mastu
x

xaxaxa

pre preko 2 godine

xxaxaxxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Delija

pre preko 2 godine

Tako je kada groBARI mastsju, sanjaju🛌🛌 Gent vas vraca u realnost a mi uzimamo 5 u nizu! KUP JE VAŠ 🤣
S

Serbona

pre preko 2 godine

Au kakav kompleks... Milina citati tvoju patnju
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Ne preterujmo zaista. I Mitar je odvalio budalastinu
v

v1ad

pre preko 2 godine

Tu je i Fejenord (odbijam da kazem Fajenord), Kopenhagen, ima tu par timova jos koji su iznad Partizana. Koliki je domet Partizana ce se tek videti u mecevima sa Gentom. Dosadasnji protivnici nisu bas neki reper.
G

Gostsamja

pre preko 2 godine

nasu ligu su zatvorili, to je i njihovima jasno pa ih ni ne gledaju. za LK, realno nema jakih timova, ako im se poklopi zreb, mogu do 1/4 laganica. videce se prava jacina tima protiv belgijanaca, do sada u evropi nisu imali ozbiljnog protivnika.
A

Alessandro

pre preko 2 godine

Ovako su preprošle sezone osvojili Evrokup u košarci a i ove su ga unapred sebi pripisali. Sport je nepredvidiva stvar i favoriti ne pobedjuju uvek, odigrali su tek dve utakmice i još mnogo posla je pred njima. Treba ići korak po korak ali cenim Mitrovićev stav da treba stremiti visokom plasmanu pa će i on biti dostižan jednog dana ako se pristupi na pravi način.
M

Može

pre preko 2 godine

Pobedili na startu dva najveća favorita
I

Idemo

pre preko 2 godine

Kad je Grčka osvojila EP sve je realno i moguće
G

Gostčić

pre preko 2 godine

golgeter naše reprezentacije slabo prati partizan.Da prati, znao bi da on igra u ligi konferencija, tako da nikako ne može da igra finale lige evrope
К

Кокеза

pre preko 2 godine

Није он то ни рекао, него су мајстори из моцарта опет погрешили. Прочитај реченицу испод Митрове изјаве, ако ви цигане уопште читате.
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Јуче постали јесењи прваци, данас ушли у финале ЛК, браво комшије.
e

e moj ti

pre preko 2 godine

Postoji u kladionici virtuelni fudbal, možda tu osvoje ,i ne neku LK ,nego LŠ. Kakva su gromada u obzir dolazi samo pobeda protiv PSŽ u finalu

Boka123

pre preko 2 godine

pa ako bude partixan prvi u grupi, to je 1/8, ako ima srece i ne dodje roma il totenham, nego tipa fejenord ili lask, moze 1/4, sto je skroz realno, a uz malo srece mozda i polufinale, ali da se ne zanosimo
G

Gostttt

pre preko 2 godine

taj fejnord ili lask, posle prve utakmice ne bi mogli fizicki da se oporavite za revans... sa santa klarim ste bili iscrpljeni a ovi nivo iznad toga igraju a mozda cak i dva
k

kidalicaa

pre preko 2 godine

ovi zive u nekom svom svetu. kakvo crno finale, na jedvite jade se izborise sa ovim duducima iz grupa, i u grupe su jedva usli.
G

Gost Gost Gostic

pre preko 2 godine

Au brt, izasli iz rupa posle 5 godina i sad sanjaju o letu na Mars, hahah
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Prvo mi da pobedimo Gent u BG... da prvo skocimo pa kazemo hop.
K

Kiki Lesandic

pre preko 2 godine

Like this.
b

box

pre preko 2 godine

Da li je ovo realno....
G

Glavni gost

pre preko 2 godine

Bahahahahahahaha ja ne znam... Pricaju o finalu nekog takmicenja kao da ja kazem sad cu da isprzim jaja,a finale igrali jednom pre 70 godina
0

0211

pre preko 2 godine

Hahaha nije 😄