Mikel Arteta (©Reuters)
Mikel Arteta (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote: Arsenal 1,62, Fenerbahče 1,75, CSKA Moskva 1,80

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.04.21. | 10:37

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Danas su u prvom planu prve četvrtfinalne utakmice Lige Evrope, a bukmejkeri kladionice Mozzart opet su bili široke ruke. U ponudi su tri kvote, najveće na svetu. Proverite! Nigde nećete moći da nađete veće.

ARSENAL – SLAVIJA PRAG (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,62

Izabrane vesti

Šampion Češke je specijalista za izbacivanje timova sa Ostrva. U šesnaestini finala je bio bolji od Lestera, a u osmini finala je eliminisao škotskog prvaka Rendžers iz Glazgova. Sada Slaviju očekuje najteži zadatak, Arsenal, jedan od favorita za osvajanje trofeja u drugorangiranom takmičenju na tlu Starog kontinenta. Tobdžije ne mogu do Lige šampiona preko Premijer lige, pa im je Liga Evrope jedini spas. Londonski kub igraće bez defanzivaca, Brazilca Davida Luiza i Škota Kirana Tirnija. Arsenal je u prethodnim rundama izbacio Benfiku i Olimpijakos. Česi su žilav rival, ali četa Mikela Artete ima ulogu favorita u ovom dvomeču. Opširniju najavu meča pročitajte OVDE.

MALATIJA – FENERBAHČE (ČETVRTAK, 18,00), DVOJKA 1,75

Živnuo je Fenerbahče sa novim trenerom Emreom Belezogluom. Pobeđen je u ponedeljak Denizli sa 1:0 i nastavljena potera za liderom šampionata Turske Bešiktašem. Iako je zimus iz Arsenala stiglo veliko ime, Mesut Ozil, nekadašnji reprezentativac Nemačke, skromne igre plavo-žutih u 2021. godini. Malatija je u očajnoj formi, bez pobede već 11 kola, pa je ovo šansa za najpopularniji turski klub da uhvati priključak za gradskim rivalom. U prvom meču u Istanbulu krajem prošle godine, Malatija je pregazila Fener sa 3:0. Turski gigant teško stiže do bodova u Malatiji. Na prethodna dva meča u ovom gradu u prvenstvu osvojio je samo bod, a nije postigao gol. Domaći tim ima čak sedam igrača zaraženih virusom korona. Opširniju najavu meča pročitajte OVDE.

ARSENAL TULA – CSKA MOSKVA (ČETVRTAK 18.30), DVOJKA 1,80

Armejci posrću ovog proleća, pa je krajem prošlog meseca došlo do smene na klupi. Beloruski stučnjak Viktor Gončarenko je napustio kormilo, a na njegovo mesto doveden je Hrvat Ivica Olić, nekadašnji napadač CSKA iz Moskve. Na debiju novog trenera teško je pobeđen “fenjeraš” Tambov u gostima sa 2:1. Zenit je neuhvatljiv u šampionatu, a šansa za trofej Moskovljana je Kup Rusije. Rival u četvrtfinalu je Arsenal koji se bori za opstanak u prvenstvu. Pre nešto manje od mesec dana pobedio je velikog rivala u Tuli sa 2:1. U prvom delu sezone, Armejci su slavili u Moskvi sa 5:1. Opširniju najavu meča pročitajte OVDE.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

najigraniji parovi danaPromo kvoteMozzart

Obaveštavaj me

Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara