MOZZART uz pomoć Milana Pavkova donacijom u opremi obradovao najmlađe fudbalere Borca

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.04.19. | 12:27

U prostorijama Gradskog stadiona u Čačku uručeni dresovi i rekviziti polaznicima omladinske škole Zebri

MOZZARTOVA društveno odgovorna akcija "Humanitarni tiket u podne” nastavlja da usrećuje širom regiona, a poslednja stanica bio je čuveni čačanski Gradski stadion gde je najmlađim fudbalerima, zahvaljujući dobitnom tiketu Zvezdinog prvotimca Milana Pavkova, uručena kompletna sportska oprema.

Dobitni tiket Milana Pavkova

Uz želju da im novi dresovi i rekviziti budu dodatni motiv za vredno treniranje i uspehe, predstavnici kompanije Mozzart uručili su donaciju i istakli da je Mozzartovo trajno opredeljenje ulaganje u sport, omladinu i zdrav način života, jer je to direktno ulaganje u budućnost. Prema rečima predsednika FK Borac Predraga Teofilovića, ova donacija je ujedno i najava boljih dana za čačanski klub.

Izabrane vesti

"Bez ulaganja u mlađe kategorije nije moguć dugoročni opstanak nijednog kluba. Zahvaljujem kompaniji Mozzart što je odabrala baš nas i prepoznala značaj obezbeđivanja što boljih uslova za trening ovoj deci. Takođe, sport bi trebalo da bude dostupan za sve što i jeste naša misija. Verujem da je ovo početak lepe saradnje, kao što verujem u svetliju budućnost našeg Borca. Kompanija Mozzart, u okviru svog društveno odgovornog poslovanja kontinuirano pomaže sport u našem gradu i hvala joj na tome", istakao je Teofilović.

Kroz akciju “Humanitarni tiket u podne” samo u proteklih nekoliko meseci MOZZART je pomogao  brojnim pojedincima kojima je potrebna pomoć, kao i ustanovama i organizacijama u ovom gradu kao što su Crveni krst u Čačku, OŠ “Dragiša Mišović”, mnoge škole opremili smo televizorima, KK "Železničar" pružamo kontinuiranu podršku. Društveno odgovorno poslovanje kompanije prepoznatljivo je i kroz obnovu popularnog “Želovog” i košarkaškog terena kod “Sokolane”.  Zahvaljujući stalnom ulaganju u sport posredstvom akcija “Novi dresovi za nove šampione” i ”100 terena za jednu igru” kompanija Mozzart dobila je epitet najvećeg donatora sportskih kolektiva u regionu.


tagovi

humanitarni tiketMilan Pavkov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara