Komentari na vest

Mrkela najavio veliki transfer: Nadam se da ćemo brzo da završimo Milunovića

G

Gost 1990

pre gotovo 2 godine

Maksimoviceva greška protiv Bordoa mi je i dalje u glavi ! Zbog nje nismo prošli Bordo.
m

mr.wolf

pre gotovo 2 godine

A meni u glavi jos Mijatoviceva precka... nikakav igrac je bio...
m

misko123

pre gotovo 2 godine

Ovo znaci da je Erakovic prodat Marseju..i to za dobru cifru.
c

cobe1985

pre gotovo 2 godine

bolje milun nego maksimovic u svakom slucaju. kratko je nama pamcenje koliko ja vidim. milun je imao sjajnih utakmica u zvezdi. nosio je odbranu. dao je neke veoma vazne golove. zvezda u sezonama s njim na terenu veoma retko skoro nikad je primala golove iz prekida. dobrodosao nazad deda
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Zaboravili su koliko smo golova postigli iz prekida posle kornera.
N

Nexu

pre gotovo 2 godine

Korak napred pa korak nazad.Taman smo malo dobili na brzini i eksplozivnosti sa Bukarijem i Kangvom i sad dovodimo kornjacu Milunovica.
B

Boze nam pomozi

pre gotovo 2 godine

A bekovi nista koji ce nam k...c.
G

Gostbre

pre gotovo 2 godine

levandovski dolazi u zvezdu...zvezda ima malo vise para od barse
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Zvezda ima para pa skoro kao KK Pobegulja.Zvezda prodaje Erakovica za 12mil i Ivanica za 4mil kada prodju kfalifikacije za LS.
T

Trpke

pre gotovo 2 godine

Necemo Miluna,ocemo Maksu !!
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Moze druze samo ako ti imas 950000e da mu isplatis Maksimovicu godisnje platu.

ivan2nina@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Sa Milunom u zadnjoj liniji, Čupa može da igra desnog beka, pritiom, dobijamo bolju igru u prekidima, i u odbrani, a pogotovu u napadu, jer Milun se nadavao golova!! Dobićemo i na rotaciji, ako se nedao bog povrede Drago ili Čupa!! Tako, ne drobite previše protiv čoveka koji je mnogo dao Zvezdi!!
O

OFK

pre gotovo 2 godine

Uzimaj, otimaj, dovodi 100 igraca iako ti ne trebaju, kao dete kad udje u prodavnicu igračaka i htelo bi sve da kupi. Ovolika bahatost, oholost, odsustvo empatije za druge, uzivanje u dekadenciji je nevidjeno u istoriji fudbala u Srbiji. Ma neka svi drugi nestanu, samo daj pa daj i nikad dosta, a pare, ma ne brinite, iako je dug 90 mil evra, drzavni bankomat radi za miljenicu. Veliki greh prema malim klubovima i malim ljudima, to sigurno jednog dana nece izaci na dobro. I bas je za ponos da klub koji ima budzet veci od 31 kluba prve i superlige bude prvak, zaista fantastican uspeh. Ostali imaju jugo, a Zvezda ferari i onda se trkaju. Da li je moguce da je 99% navijaca, a i drugih ljudi toliko licemerno da ne nazove stvari pravim imenom. Pa valjda i drugi treba da zive, gde ce vam duša, zar nemate ni malo stida. Pozdrav od navijaca jednog malog kluba koga je g.Terzic unistio i nije uspeo da sanira dug od 1,5 mil evra, ali je zato u Zvezdi umeo da smanji dug za 50 mil evra, magija nema šta.
B

Bruka

pre gotovo 2 godine

Ali zato se u Srbiji bolje zivi rece Covic. I nije to toliko strasno da Zvezda ima budžet veci od svih klubova prve lige i superlige zajedno, ipak treba mnogo para kad se od 10 igraca pogode dva.
B

Beda

pre gotovo 2 godine

Terza magija smanjo dug za 50 mil evra, a oni opet duzni 90 mil evra, ma dajte im 500 mil evra, malo se daje
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Као ви у кошарци. Само вам титуле фале.
G

Gost123456

pre gotovo 2 godine

samo ne Maksimovic
Y

YayaT

pre gotovo 2 godine

Ide sa na sigurnu LS sledece godine. Tesko je naci neko pojacanje koje ce uklopiti toliko brzo i doneti kvalitet odmah. Videcemo u toku sezone, Bukarija i Kangvu tamo negde u blatu Srbije, ipak nam trebaju igraci kojima ne moras nista da objasnjavas. Milun ima odlican skok, ali su realno svi ti golovi su stigli zbog Benovih centarsuteva. Steta sto nismo zadrzali Erakovica, nakon dve lige sampiona bi vredeo duplo.
G

Gostzum

pre gotovo 2 godine

Ispušena muštikla
G

Gostfkcz021

pre gotovo 2 godine

Milun je odlično pojačanje za rotaciju na mestu štopera, s obzirom na naš budžet i finansijske mogućnosti.. Plus što je dobar momak i što pozitivno utiče na ekipu.. Svi bi mi voleli da možemo dovesti De Lighta i Kulibalija, ali... Koliko para, toliko muzike..
M

MILUN voli zvezdu

pre gotovo 2 godine

Lepo je što je dečko zvezdaš,ali stvarno nam ne treba kao zamena za Čupu! Milun osim igre glavom nema nijednu karakteristiku štopera potrebnog ZVEZDI u ovom njenom momentumu! Prespor je i praktični je samo velika rupa! Za Degeneka je Terza govorio kako ga je Zvezda prerasla i to je tačno ,ali je Zvezda prerasla i Miluna. U današnjem fudbalu potrebni su momci poput Dragovića i Čupe. Brži spretniji, koji funkcionišu kao par. Sa nekoliko cm više npr 188cm, bili bi jedan od najjačih parova u Evropi. Milun je kao i Gobelja ZVEZDANOVA ljubimac i to mnogo košta ZVEZDU. Ako zaista imamo plan za EVROPU onda deo tog plana ne mogu da budu ni MILUN, ni GOBELJA,i to je čak i laiku jasno!
l

laik

pre gotovo 2 godine

je za tebe misaona imenica
Š

Šahmat

pre gotovo 2 godine

Voleo bih da se produži ugovor sa Sanogom,jer nemamo zamenu za njega.
O

Ova sezona

pre gotovo 2 godine

Je kljucna za Zvezdu i ostale u ligi, tako da sve sto se sad radi nekako i mogu preci preko toga, da ne moramo krpiti tipa da nam stopera igra katai...neka navlace igrace i dovode, ponavljam kljucna sezona!!!
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Dobar za skok,atmosferu..za superligu odlican..u evropi mora sa tri stopera gde se gustinom neutralise manjak brzine..u sve se uklapa nas djed,bas sam ga gotivio
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Valjda treba napred da idemo, a ne da se vraćamo.
B

Babo Dirka

pre gotovo 2 godine

Ovog leta tri velike transfer bombe za "iskorak" (pravljenje razlike)! Golgeter Šiljo, Djed i Veške. Dominacija se nastavlja. Podrska za Mitru i gdina Terzica. Momci rade ozbiljan posao. Rešavaju!
I

Ivan Purenjak

pre gotovo 2 godine

Primaju po par par hiljada mesecno bez kombinacija a rešavaju šta? Sudoku, mozda!?
C

Chbc

pre gotovo 2 godine

Dokaz da su zvezdini igraci dobri samo za pingpong ligu, cim odu napolje istina ispliva na videlo.
F

Franc Krajc

pre gotovo 2 godine

Volio bih znati kako se to "završava igrac"? Kako ga "reše"? Zar direktor jednog drzavnog preduzeca nema dovoljno sirok vokabular vec govori kao nekakav uličar?
o

ovo

pre gotovo 2 godine

je čak i odlično
G

Gost Vlada

pre gotovo 2 godine

Citajuci ove komentare,mislim kad bi doveli Ronalda,Mesija i nejmara,opet ne bi valjalo,opet bi se pisalo da su matori,splavari itd.
N

Nexu

pre gotovo 2 godine

Sta ti nije jasno? Covek je spor ko puz! Hocemo iskorak. Hocemo igrace koji fizicki mogu bar donekle odgoviriti zahtevima fudbala na najvisem nivou a ne kornjacu koja bukvalno ne moze da potrci. Ne bi bio problem da je covek samo spor. On je toliko spor da je to tesko recima opisati. Na najvisem nivou to ne ide, jedino ako budemo igrali bunker u svom sesnaestercu svih 90 minuta u LS. A da li je to iskorak koji cekamo?Ako budemo parkirali autobus, 5-6 komada nam ne gine po mecu. Protiv vrhunskih timova ne prolazi bunker. Moramo probati igrati fudbal koliko toliko i ponekad izaci iz svog sesnaesterca a za to je prvi preduslov imati fizikalce u ekipi koji bar donekle mogu parirati zverima iz LS. Serif je solidno parirao svim timovima u LS ne zbog visokog individualnog kvaliteta vec sto su svi igraci bili fizikalci.
D

Djordjo

pre gotovo 2 godine

Dobrodošao kuci Milune u vazduhu najaci
G

Gladiola

pre gotovo 2 godine

Milunovic ako je i sad na nivou na kom je bio u Zvezdi je odlično pojačanje za Evropu, a ako će da se šeta kao Krstičić onda neka se ne vraća
A

Avenger

pre gotovo 2 godine

Sa Milunovićem smo opasniji mnogo iz prekida,a to uvek može dobro doći kad protivnik igra bunker.
G

Gostaaaaaa

pre gotovo 2 godine

Samo jos Savic i Stojkovic fale za splavove.
G

Gost1986

pre gotovo 2 godine

Гобеља, Савић и Жуле су били сплавари.... Не знам за Милуновића...
C

Ch T

pre gotovo 2 godine

Zvezda dovodi po principu "uzmi sve sta ti padne pod saku"...Milunovic je skroz korektan stoper ali NIKAKO NIJE ono sto Zvezdi sad treba,pa cak i da Erakovic ode!Famoznog desnog beka ni na vidiku...Mitrovica ce upropastiti kao sto su i Radulovica,Motiku,Mustafu...Cemu gomilanje krilnih igraca....?Maksimovica vec ima logike dovesti...Zasto se odustalo od Ada??Cemu(bolje reci kome)sluze Krsticic i Srnic?O "slucaju Gobeljic" ne vredi ni govoriti....Ovim mucenom Mrkeli bi najpametnije bilo da se ne oglasava...Kako to da nikom ne padne na pamet da se Grofu poveri uloga sportskog direktora a da se Rambo ukljuci u skauting....????
U

Ub Ub Ub

pre gotovo 2 godine

Pa mozes se zato sto ima te pamentnu transfer politiku u fazonu ,mogu ja da promasim od zadnjih 20 Transfera u zadnjih tri godina 15 ,kad ce Drzava, to jest konkretno jedna Partija ili jos konkretnije jedna Osoba, iz drzavnog Budzeta da pokrije. I onda izadje Transfermag i prica kako je Budget 40 Miliona ali kako i otkud te Pare ,niko ne pita jer zvezda od prodaja Igraca u zadnij 5 godina dali je uopste presla ciftru od 18 - 20 Milliona a plus ima 33 Igraca na platnom Spisku vec Godinama ,koji naslabiji Ugovor 300.000 godisnje a skoro svi u prvom Timu imaju minimum 500-600.000 Evra godisnje.Ali kao so rece moze se kad za Promasaje niko ne odgovara i kada se svaki Promasaj nadogradi iz Budgeta Drzave.
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Od ovog coveka nisam ni ocekivao da izjavi nesto bolje i pametnije....pretplacen covek na izjave vezane za potrosene i spore povratnike. Jer bolje od toga ne ume, i ne moze.
T

TerzaMagic

pre gotovo 2 godine

Jos Dani Alves na beku i to je to.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

tako je đede falio je tvoj skok u prošloj sezoni i ofanzivno i defanzivno!
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

A meni fali jos samo - Pancev, Belodedic, Najdoski, Binic, Jugovic, Dejo genije, Robi i Mihajlovic, pa da se pali masina....za jos jedan "usati" pehar lige sampiona. Ajde breee vise...
G

Gost 8

pre gotovo 2 godine

Realno gledano ako se domnognemo Lige šampiona ključne pozicije u timu su odbrambeni igrači , tu je bilo najviše propusta u prošla dva nastupa. A oni dovedu Milunovića plus desnog beka još nema . Pa kad da se uigra ta zadnja linija, glupo.
M

Mita Mrkela

pre gotovo 2 godine

Izvinjavam se navijacima sto nam je izmakao De Ligt. Odbio nas je jer u nasoj ligi ima vise utakmica nego u Bundesligi i to ga previse umara. A tako je malo falilo
A

Apocalipto

pre gotovo 2 godine

90% komentara Omalovažavanje! ovde bi Ronaldu i Mesiju nasli mane ne bi odgovarao... Milunović bio u timu sezone Lige Evrope i opet ne valja!
L

Leci se

pre gotovo 2 godine

Veliki vodjo,leci komplekse,malo je 2896 daj jos igraca za sponzorusu,samo da kompleksi nestanu,dajjj o veliki vodjo...
A

Apoel

pre gotovo 2 godine

Jedini problem je što najverovatnije ode Erak a on je jedini da kažeš brz štoper... Drago, Milun, Maksa su sve visoki, jaki ali sporiji štoperi... Idealno za evropu sa tri štopera bi bilo Dragović - Eraković - Maksimović.
B

Babaroga

pre gotovo 2 godine

Ja sam prosle godine najvise pisao ovde protiv njega i nekako necenim njegove fudbalske kvalitete ali bi sad voleo da se vrati iskusan je moze nam pomoci!!!

Stoska92

pre gotovo 2 godine

Ajmo dedoo, pa i maksimovic Tandem dragovic, deda, malsimovic nikad jaca zvezda 💪🏻💪🏻
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Je l je moguće da dovodimo ovog? Katastrofa...
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Jel ti toliko bilo tesko da smislis nick pa si odlucio da se posluzis mojim? Ne naplacujem, slobodno pitaj sledeci put, samo nemoj da me blamiras nepismenoscu!
K

Kornjaca pesic

pre gotovo 2 godine

Vidim raspisali se ovde neki "strucnjaci" kako je Milun 'star i spor' a isti ti likovi sa istim nadimcima na vest o povratku matorog Sporaca pesica od 30 i kusur god.u klub na sva usta su ga hvalili i pisali kako "brzina i godine nisu bitne" jer je on toboze mega giga napadac i slicne gluposti! Pa taj isti pesic sad da se trka sa Milunovicem na 200-300 metara izgubio bi od Miluna i zaostao jedno 30 metara na cilju koliko je Spor,cak su nasi najsporiji spicevi Pavkov i Ben duplo brzi od njega! Toliko o tome!
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

On je za Miluna brzi Gonzales.
@

@gost e

pre gotovo 2 godine

pesic je najgori spic koji je ikada igrao u Zvezdi! Treba mu 80 sansi za jedan gol,katastrofa!
K

Koga ovaj

pre gotovo 2 godine

pojacava...domino klub penzionera.
D

Dejan Pizon

pre gotovo 2 godine

Veliki Djed
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Ocekuju se bombe i u Partizanu hajde.
Š

Šizojinjo

pre gotovo 2 godine

Ekstra, kad dolazi pojačanje koje nije povratnik ili preporuka ljudi koji nisu zaposleni u ovom klubu 6 godina?
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Bukari, Kangva, Mitrovic…
X

XD

pre gotovo 2 godine

Jesu li ti roditelji skratili vreme za igranje igrice pa si besan?
Š

Šizojinjo

pre gotovo 2 godine

Kangvu definitivno nije našao čovek koji nije zaposlen u ovom klubu još od 2016 god :D
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Molim,molim šta kažu grobari, nešto nije u redu?
I

Info

pre gotovo 2 godine

Skok Milunovića nam je najviše falio prošle sezone. Budući da ćemo u LŠ najčešće igrati sa 3 štopera, dolazak Miluna ne isključuje dolazak Maksimovića. Isto tako dolazak Pešića ne isključuje dolazak Desersa od kojeg se nije odustalo. Maksimović, Desers i Muriljo su igrači koji bi trebalo da se završe.
A

Alooo

pre gotovo 2 godine

Igrati sa tri stopera je smrt . Sta smo ikad dobili kada smo igrali sa tri stopera???? Bez sanoga nam je odbrana katastrofalna.
Z

Zigi

pre gotovo 2 godine

Najsrećniji bih bio da bude kao što ti kažeš.Medjutim iz Mrkelinih reči se da zaključiti drugačije.
S

Sladajac

pre gotovo 2 godine

Sledeće godine dovodimo Degeneka...
S

Svi

pre gotovo 2 godine

Pljuju maksimovica a u sebi se mole bogu da dodje. Mozemo da polemisemo.do.sutra ali on ima bolju karijeru i od dragovica da se ne lazemo.
a

a5cu

pre gotovo 2 godine

Sto svi kukate kao niste za Miluna, covek je za nasu ligu Vidic, zato ce i da dodje, zbog rotacije. Mora Dragovic nekad i da odmori tipa protiv javora, proletera, partizana...
G

Glod

pre gotovo 2 godine

Kao neko ko stvarno nije ostrascen po pitanju Zvezde ili Partizana, pitam da li neko zna ima li kluba koji je vise puta prodao i nakon toga kupio istog igraca? Meni se cini da Zvezda to radi bar par puta godisnje?!
4

40404

pre gotovo 2 godine

Zvezda osvaja titule i igra Evropu svake godine. Mislite o tome. 🔴⚪️
C

Ciganče

pre gotovo 2 godine

Zašto ne bi. Evo ti primeri i Bosćija i Miluna. Otišli u klub koji je imao abžmbicike, propalo, nema finansija, vraćaj. Zašto ne bi. Nisu ti igrači oterani, nego prodati...
D

Dario1104

pre gotovo 2 godine

Kakvo je ovo poslovanje. Čovek otišao pre godinu dana, nije hteo da produži ugovor i sad se vraća. Zvezda mora obeštećenje da plati, plus plata. Idi mi dodji mi.
Š

Šizojinjo

pre gotovo 2 godine

Pritom kad je odlazio prošle godine upravo je Mocart kao jedan od razloga za to valjao njegovo zasićenje. E pa dobro je da je za čak godinu dana ponovo našao potrebnu glad :D
D

Doktor43

pre gotovo 2 godine

Kad pišeš samo da bi nešto napisao, a ni ne pročitaš... Prema saznanjima Mozzart Sporta u narednih nekoliko dana u Alanji će sa lokalnim guvernerom biti održan ključni sastanak. U slučaju da dođe do značajnog smanjenja budžeta, Milunović će dobiti čiste papire i kao slobodan igrač stići na Marakanu
T

Triton

pre gotovo 2 godine

Jedino je Ajax nspravio vecu glupost sa onim napadacem sto nije hteo da produzi ugovor i presao u Lajpcig
D

Dario1104

pre gotovo 2 godine

Pa ne pišem samo da bih pisao. Ok čak i da ima čiste papire, prošle godine se zasitio, i nije hteo da produži ugovor a ove je sve super. Da li si ti zadovoljan ovima sto su se vraćali ? Boaci, Degenek, krsticic, srnic, jedino je Katai na nivou ili preko. Ovo sve povuci potegni. Da vidimo kako će pesic da odradi …
s

strasno....

pre gotovo 2 godine

Čoveku je duša u nosu već u 20 minutu, katastrofalno....
J

Junker

pre gotovo 2 godine

Brate mili pa kako vise da dovedu? Uzeo nam Bajern De Lihta i Celsi Kulibalija. Ne valja Maksimovic, ne valja Milunovic…
S

Sale555

pre gotovo 2 godine

Ajde djede, vracaj se!
D

Doktor33

pre gotovo 2 godine

Prvi dobar prelazni rok, za sad bez greske, ajde madjijoo izvadi jos desnog beka iz rukava !!!!
G

Gostxx

pre gotovo 2 godine

mozemo da mrzimo terzica , ali tako se to radi, zna koliki je ulog ove sezone i pojacava se iskusno i provereno.. za razliku od nesposobne uprave partizana koji su lopine bar pet puta vece od ovih u zvezdi a pritom ne znaju da vode klub... gde su silni milioni od prodaje igraca? policija sve treba da proceslja i da se konacno dovedu pravdi kriminalci u odelima
P

Perinco

pre gotovo 2 godine

Sve lepo napisano,samo je razlika u tome sto razliku u rashodu i prihodu Partizanu nece drzava nadoknaditi!Zvezdu liga sampiona drzi na nuli,liga evrope gubitak 15-20 miliona,posto Terzic rece da su godisnji rashodi kluba oko 35 miliona!Jbg,cekaj bolja vremena sto se Partizana tice,i ćuti!!!Naravno-uprava napolje!!!
9

951357

pre gotovo 2 godine

Nisam za ovo, star, spor, sklon kiksevima. Mnogo sam više za to da se da šansa nekome iz naše škole.
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Ko je taj iz skole koji moze odmah da igra? Hajde daj ime i prezime i kazi zasto bas on? Milunovic mnogo fudbala zna, a pretpostavljam da bi bio zadovoljan da smo uspeli pre Bajerna da zavrsimo De Lihta…
s

sefkuhinje

pre gotovo 2 godine

milunovic degenek milunovic degenek i tako vecno u krug
T

Tuga....

pre gotovo 2 godine

Najsporiji stoper u istoriji stopera... sramota.