Komentari na vest

Mrkela o zimskom prelaznom roku, Spajiću, Olajinki, podmlađivanju Zvezdinog tima

W

W.W

pre preko 1 godinu

E moj mrki,ode ti Kukubabi,a tako dugo si ga skautirao,gre’ota jbg…
S

Stevo Fukui

pre preko 1 godinu

Brat Mitar prica jedno te isto godinama. Naucio ove fraze, floskule i ispaljuje ih za milost ne zna. Sedi u kancelariji, malo slaze karte, malo pogleda jutjub (smesni klipovi mu zanimljiviji od fudbala), izadje da digne sal i da se slika, ide na pripreme tamo mu sve placeno, uhlebio sina. Zezaju ga u klubu za mitsko biće Kulibalija, za Diona bika, Riška Miška a on se samo smejulji... Ide plata, budu i bonusi, da mu Arizona malo i od tih kombinacija i njemu milina. Zovu ga za novine da prica a on nabubao sta da kaze i samo to vrti. Podmladjivanje ekipe, prelazni rok - ziva stvar, radimo najbolje, lopta je okrugla, zelimo titulu, danas svi igraju fudbal, pravi razliku, namestio glavu, zeli iskorak i slicno. Nek' ubaci malo merkato, difens, brza tranzicija, idemo visoko i slicno. Da obogati repertoar.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Nemam ništa protiv politike dovodjenja igrača na kraju ugovora. Nemam ništa protiv činjenice da ne možemo da otkidamo prvotimce iz liga petice. Ali ima sve protiv amaterizma. Zvezda na najvišem upravnom nivou radi AMATERSKI. Stvarno mi ni pranje para ni kradja ne smetaju toliko koliko činjenica da poznajem amaterske sportske radnike koji su za Terzića i Mrkelu Bafet i Gejts.
а

армата

pre preko 1 godinu

Мито, ок радиш колико имаш пара и колико ти дон Терза дозволи. Много комбинација и промашаја имате. Огроман играчки кадар, нажалост мањак квалитета већ само квантитет. Немамо баланс у екипи већ дуго. Тренер опет који се учи. Надајмо да је бољи од предходног који није знао гдје бије.

Aleksandar Trajkovic

pre preko 1 godinu

Stvarno bi mogao da pogledas Andrija ....Mogao bi dobro pojacanje.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

Ma dobro pusti prelazni rok,,,,, živa stvar,,,, rastemo,,,, NEGO Mrkela ! Ajd ' još jedanput nam lepo ispričaj, kako si dugo skautirao Kulibalija, i kako si zaključio da nam je to ključni napadač (koji treba zameni "smotanog" Ohija) ZA LIGU ŠAMPIONA I LIGU EVROPE. I kako si zaključio da je to idealan centarfor za Zvezdu, koga plaća samo 40.000,00 evra mesečno, A koji u Francuskoj nije zarađivao ni 4.000,00 evra mesečno.... i koga niko nije hteo ni u Francuskoj drugoj ni u trećoj ligi.... i koji danas služi samo za umiranje od smeha i publike i sudija i stadionskog osoblja kad ga vide kako barata loptom.... I kako misliš i kome da ga prodaš, kad Kulibalija ne bi primio u tim ni trener F. K. BAVANIŠTA, i to za džabe. Stvarno Mrkela, USPEO SI DA URADIŠ ONO ŠTO NIKO NIJE USPEO U ISTORIJI ZVEZDE, NITI ĆE IKO VIŠE IKAD USPETI DOK SE ZEMLA OKREĆE. SVAKA TI ČAST.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA.

pre preko 1 godinu

I da dodam apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. GDE SMO BILI PRE GOSPODINA TERZIĆA A GDE SMO SADA. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače, napravio od Zvezde Evropski klub. Samo napred Gospodine Terziću U INAT DUŠMANIMA.
N

Nikola021

pre preko 1 godinu

Dovescemo ako se ukaze dobra prilika.U prevodu ako on i Terza imaju masnu proviziju.Nista od onog iz Kopenhagena,nista od Ada,nista od centarfora.Vola bre ne znate da ubodete.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Mitke priznaj da si doveo Holanda u Zvezdu. E jesi vragolan 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Ja zaista ne razumem koja je funkcija ovog coveka u Zvezdi. On se pojavljuje samo na promociji igraca da drzi sal,dres i da kaze kako su tog igraca dugo pratili bla bla bla.Ja ne znam da li je on kao sportski direktor gledao nekog igraca,belezio sta i kako,pratio jednog istog igraca na vise utakmica i zakljucioda nam je takav potreban.Postalo je toliko iritantno gledati ili citati njegove izjave. Majstore,svaki prosecan gledalac ko se iole razume u fudbal vidi da se mi nismo pojacali vec nagomilali sa par igraca a nikog prodali nismo izuzev Bena kojeg je odveo njegov bivsi trener i prijatelj. Svi vide da Pankov,Srnic,Gobeljic,Mijailovic,Krsticic,Kulibali,Veljko Nikolic ne mogu biti nikakva pojacanja za klub jer stagniraju...Klasicni limit igraci koji ni u LE ne prave razliku.´Na platnom spisku imamo 60-70 igraca ili ko zna koliko,ne znate ni gde cete sa njima. Puna su vam usta da podmladjujete ekipu a na kraju na terenu sve stariji od 27 godina izuzev Erakovica. Doveli ste povredjenog stopera koji nije igrao godinu dana,koji nece igrati jos par meseci i tek tada poceti da trckara.Dali ste mu ugovor na tri godine a pusticete najvaznijeg igraca odbrane Dragovica.Em ce biti rupa u odbrani njegovim odlaskom em ce Erakovicu pasti cena jer je Erakovic uz njega stasao.Jednom recju Mrkela,veze ti nemas sa poslom sportskog direktora
T

Totalisti

pre preko 1 godinu

Napravili ste ekipu za ping-pong ligu. Za ostalo će drugi sledeće godine kada vi uprskate i lš i odete u konfederaciju ako je bude u septembru.
s

san snova

pre preko 1 godinu

Mita ima posao iz snova. Vrhunska plata, besplatna putovanja, ne radi ništa i prati fudbal iz loze.
b

barranjacccccc

pre preko 1 godinu

Mitar "dugo smo ga pratili" Mrkela 😆😆😆
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Da imaš obraza i morala samo zbog Kulibalija bi dao ostavku. Nego, šta je sa Spidijem? Jel još uvek igrač Zvezde? Samo u zadnjih godinu dana Kulibali, Rišairo, Pićini, a onaj kog ste pogodili (Ohi ) ste brže bolje oterali iz vama znanih razloga.
G

Gost ali bukvalno

pre preko 1 godinu

Pa normalno da su ga oterali, nije se uklapao u šablon promašaja.
Z

Zvezda pre svega

pre preko 1 godinu

Za sada ovo lici na prethodni prelazni rok. A on je bio ocajno odradjen. Amaterski. Potpuno bez plana i ideje. Jedino uliva nadu bek iz Argentine. Spajic se oporavlja od teske povrede,a pri tom je u godinama kada to mnogo teze ide(imamo primer Picinija). Pojacanje iz Ceske dolazi na leto i pitanje u kakvoj formi ce doci jer je vec bivsi igrac. Bek Nikolic je korektan za nasu ligu, a zar Gobeljic nije(ali to je ok jer je dosao Argentinac). I dalje nista od napadaca i zadnjeg veznog... Prvi dizem ruku za podmladjivanje, za vecu minutazu nasoj deci, Prucevu,Mustafi,Azarovu...Ali samo se plasim da ce njihovo mesto po ko zna koji put zauzeti Srnic,Gobeljic,Pankov,Krstovic, pa i u nekim trenucima kada nema potrebe za to:Pesic,Sanogo,Kanga,Rodic,Borjan...
M

Maestro

pre preko 1 godinu

Zaboravili ste majstori da prvo dovedete ozbiljnog,iskusnog trenera!Bez toga sve pada u vodu.
D

Daledale

pre preko 1 godinu

I ugradicete se najbolje sto mozete
G

Gost2

pre preko 1 godinu

Ko da sam ga prozvao danas,pa sta reci tj napisati a ne uvrediti ovakvu moralnu gromadu,prima covek lepu kintu za sta,za nista,Monci I Morata bi se odrekli plate da su na mesto doticnog gospodina a njemu lepo ni brige ni pameti...Zvezda ima 50 igraca neka javno kaze koga je on licno doveo I skautirao,ne Marin ne Zvezdan nego on licno a svi znamo da nije nikog...e sad da mu je sin mladji on bi ga stavio u tim I dao platicu od 50,000 € mesecno al sva sreca pa je malo mator a Ofk Beogradu nek je Gospod u pomoc
G

GostRider

pre preko 1 godinu

Sramota,sta bese sa Adom i onim iz Kopenhagena?Ado ode do Suboti e a za onog malog nista odjednom!Najgori sportski direktor u istoriji kluba,naravno da nisu doveli ova dva pomenuta igraca i dobrog napadaca kad miraju da igraju Srnic i Sanogo,za sta bi inace orimali masnu platu.A sta ako nas prestigne Partizan?Ni tad ne bu dali ostavke a posto placaju vodje navijaca ni oni im se ne okrecu,za sad!
d

darkobg

pre preko 1 godinu

Ado nije igrao dve godine kako treba zato ga i nisu jurili

Aleksandar Trajkovic

pre preko 1 godinu

Dolaze obojica Ado pod uslovom da se rascisti oko njegovog ugovora, da zvezda nepopije kaznu.Valjda ti je jasno da je njega zvezda dovela...Al sve je to nebitno mi nemamo 9 cak ni Ohi nebi mogao da bude dovoljno bitan u LS a kamoli neko od ovih.Napadac koji pravi razliku za 3 mesto NAPADAC imam sad krila pazarili smo odbranu bekove sredinu.FALI NAPADAC nek daju brate i 5m al nek dovedu nekog u formi nek ima i 30 god samo da je u formi i da je igrao jacu ligu i ima iskustva da moze sam jebeno da da GOL.Ako to dovedu imacemo tim onda sve prelazi na trenera da nam izbori 3 mesto.Naravno ako bude neka grupa smrti bez lakog protivnika i to nemora al makar mozemo da se nadamo sreci na zrebu.ALI FALI NAM NAPADAC!
g

ganga

pre preko 1 godinu

Bravo Zvezdo! Dobar posao do sada,podmladjujemo se a ne gubimo kvalitet!
K

Konfa

pre preko 1 godinu

Za sta kvalitet za konfederaciju!?
g

ganga

pre preko 1 godinu

Kvalitet da vas deremo gde stignemo
S

Sladajac

pre preko 1 godinu

Šta bi sa onog iz Kopenhagena?,pojeo vuk magarca,igraće nam Srnjić,Krstić, Nikolić,Sanogo,svaka ti čast na podmlađivanje...
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Nikada smešniji prelazni rok. Kakav bre Spajić, Olajnika? Sa njima među ale evropskog fudbala? Koga bre više mažete, lažete?
A

Astoria

pre preko 1 godinu

Bez namere da nipodaštavam ičiji rad i trud, ali rezultati govore sami za sebe. A oni kažu da ste vi, gospodine Mrkela, vrlo neuspešni na poziciji sportskog direktora fudbalskog kluba Crvena Zvezda. Bilo bi interesantno saznati koji vam je procenat uspešnih transfera koju su realizovani u okviru kluba. Tu, naravno, mislim na igrače koji su opravdali uložena sredstva. Prosto mi je neverovatno da imate neogračičeni kredit Uprave, koja ni ne pomišlja da vas zameni sa nekim drugim. Štaviše, sin vam dobija poziciju u OFK Beogradu, to mu valjda dođe kao "nagrada" za dobre sportske rezultate. Činjenica je da Zvezda stagnira duže vreme i da je jedan (dobar deo!) odgovornosti i na vama, gospodine Mrkela. Većina igrača koje ste selektirali su se pokazali ne loše, već kao POTPUNI PROMAŠAJI. Procenat uspešnosti u dovođenju igrača vam ne ide na ruku i cenim da bi sličan, ako ne i bolji, rezultat ostvario bilo ko na vašem mestu. Lično smatram da je vreme da se povučete i prepustite mesto nekom sposobnijem. I da prestanete sa nerviranjem ove napaćene fudbalske javnosti, jer, da vas podsetim, Crvena Zvezda nije privatni klub, nije ničija prćija niti Alajbegova slama, te shodno tome morate imati društvenu odgovornost u poslovanju i obavljanju svoje funkcije. Vaša ostavka bi bila moralni čin, ako je išta od morala preostalo u vama i oko vas. Na kraju bih dodao da je skandalozno izjaviti: „Igrao je značajnu ulogu u Slaviji iz Praga, a mi smo iskoristili mogućnost da ga dovedemo za džabe na leto." Konstantno ponavljate, iz prelaznog roka u rok, da je najbitnije da igrača dovedete za džabe! Pa da li je to najbitniji kriterijum, pitam ja vas? Čujete li vi sebe? Sluša li vaše izjave bilo ko u Upravnom odboru ili je (bojim se) to samo vaš preuzeti oblik ponašanja. Ako je ovo drugo, onda u Crvenoj Zvezdi sledi velika čistka ukoliko se ponovi minula sezona. ZVEZDA IZNAD SVIH!
G

Gost RS

pre preko 1 godinu

Druže Zvezda je nažalost baš to što si napisao,Alajbegova slama i prćija onih kojima je malo što vedre i oblače pa još i sinovima namještaju poslove. Od odlaska Vladana Milojevića lagano idemo nizbrdo. LŠ koju igramo sledeće godine je rezultat njegovog uspona i,treba reći, one jedne Stankovićeve grupe iz EL. Koja uprava i odbori,niko ne smije da pisne? Kad si čuo da je neko podigao glas i pozvao na odgovornost,osim nas stručnjaka sa neta?
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Neću uopšte da čitam tekst. Tebe kada vidim, uvek mi digneš živac. Niti znaš da dovedeš igrače niti znaš da prodaš igrače, ali zato znaš da držiš godinama Militarce Gobeljića, Srnića, Krstičića, Nikolića, Pankova, itd itd itd. I naravno znaš da primaš astronomsku platu za ne rad. Treba da vas bude sramota, igramo LŠ a mi se pojačavamo kao da igramo LK. Niste se naučili pameti za ovih 6 godina Evrope, stalno pričate o nekoj lestvici koja se podiže a mi stagniramo godinama. Niste iskoristili 6 godina Evrope da podignete Zvezdu na veći nivo, ni igrački ni finansijski. Ali ste zato vaše privatne račune podigli na mnogo viši nivo.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

И ја не читам,нити њега нити Терзића ...некад трећину текста,ал и то ми је превише...а Мркелу никад.
W

W.W

pre preko 1 godinu

Ti Mitre brate,samo jos Anu Nikolic nisi doveo u klub sa recima:Dugo smo pratili ovog igraca,ako se adaptira,bice top pojacanje…Daj otkaz vise ili ga dobij,samo da ima ko da ti ga da,mislim otkaz,ono drugo ti svi mi dajemo u mislima hahaha
d

deku maky

pre preko 1 godinu

Krastqvi sine, taj Mustafa je jedini na koga ce zaraditi novac-ali menadzeri ne klub!! Tvoj Katai je samo ovajdio finansijski klub,on nije na nivou cele godine,njegov maks.je prosao,jedino dođe do izrazaja u nasoj ligi.!! I tu nakon 30.min jedva hodi..caba pripreme za njega.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Otarasiti se jos Gobeljica, Krsticica, Srnica, Veljka Nikolica, Mustafe, Kulibalija.
R

Red Star Belgrade

pre preko 1 godinu

Mustafa da igra na svojoj poziciji on bi dokazao da je bolji od Kataia koji nije mogao ni u raspalom Alavesu da igra.Covek ne moze ni da potrci vise ali je vazno da nama igra prvu.Nisi ti realni posmatrac.Da jesi video bi da Mustafa igra u napadu,a njegova pozicija je krilo.
O

Oop

pre preko 1 godinu

Mustafa se trudi,mlad je i brz
k

krastaman

pre preko 1 godinu

Mustafa bolji od Kataia? Brate bre.... Neograničen net i ograničen intelekt su nova pošast ovog veka!!!
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Дајте Кулибалија у КК док се не опорави Мартин. Колико си промашио трансфера. Замислите Кулибали колико има месечно... Јел се сећа неко нпр Бакајока или В.В.Паре или Фалка ,јел тај још код нас?
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Falko je standardan u Kaljariju!
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Позајмица? Или оно наше ,нула динара и давес' посто од наредног трансфера
@

@zvlat

pre preko 1 godinu

Falco nije standardan, mislio sam da bolje pratiš tržište ali slabo od tebe.Svaku drugu odigra 20-ak minuta a svaku četvrtu, petu počnne do nekog 65-75minuta pa izmena, dakle isto kao kod nas, ništa nije napredovao.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Ok. 10 utakmica, 574 minuta! U pravu si! Moja greška!

Aleksandar Trajkovic

pre preko 1 godinu

Covek koji ima 50 x vecu platu od bilo kog normalnog navijaca, ima bonuse za sve uspehe.Pogodi jednog igraca u 20 i nesto prica u novinama.Priljatelju prodaj Erakovica za 20 milki pa se javi, dovedi 9 koja ce dati u LS 5/6 golova pa se javi...Ovako je smesno em uzimas ogromne pare em si u poslu mrka kapa al hajde verovatno ima i gorih.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Па може он да доведе нападача, са 5-6 голова у ЛШ, ако му газда да паре. Може и роналда да доведе
M

MRKELINJO

pre preko 1 godinu

Gospodin Mitar Mrkela. ☺️
g

ga

pre preko 1 godinu

Priznaj Mito da si u kosarkaski klub licno ti doveo Bena Bentila
G

Gost99

pre preko 1 godinu

I Holanda
G

Gost75

pre preko 1 godinu

....pa dugo ih je pratio i tek posle dugog praćenja shvatio da ne igraju fudbal no košarku. Čovek je dakle pravi sportski genje, a ja ću da podsetim one koji se sećaju šta smo mu skandirali osamdesetih godina prošlog veka: Mito m.j..ne!