Komentari na vest

Mrkela: Ove godine smo najviše pokazali! Bahar autoritet, a i Pep dovodi igrače za 100.000.000 da ne igraju

V

Viki Miljković

pre 4 meseca

Pišem ovo dan posle derbija. Nije prošlo ni 7 dana, a ova vest je već sjajno ostarila i može služiti za neki udžbenik u budućnosti.
K

KLJAJICEVO

pre 5 meseci

Koliko moras da nemas srama da sve ovo izneseš kao "činjenice" . Ove godine igrali protiv Lajpciga i Yb, prosli put liverpul, psg, napoli...Trener mu gleda iz kancelarije treninge, sa igracima ne komunicira, hemija ravna nuli, sve sto dohvati pogresno uradi, i ovaj ovde prica bajke sram ga bilo!
W

W.W

pre 5 meseci

Hocu ostavku makar jednog funkcionera Zvezde!!!Najmilije bi mi bilo da si to bas ti,ionako nista ne radis.Ostavka ili otkaz!!!!
Z

Zoran M.

pre 5 meseci

Od svega korist su imali vasi dzepovi. Bolje bi igrala Zvezdina deca. Neko mora da odgovara za ovakve promasaje.
S

Sramota

pre 5 meseci

sta pricas. Bolje rezultate bi imali da nista niste menjali. A potrosili ste tolike pare. Nista ti ne verujem.
N

Nebitan63

pre 5 meseci

Koje NEBULOZE prica ovaj Mrkela ? Sto ne kaze da je Kopenhagen prosao grupnu fazu LS sa duplo manji budzetom od Zvezde? Kako to da od 20 pojacanja 20 su totalni promasaji usput dovedem su igraci sumnjivih kvaliteta I placeni milione? Ko je za sve to odgovoran?
V

Viki Miljković

pre 5 meseci

To koliko smo pokazali će biti merljivo kroz transfere igrača, odnosno, da li su drugi klubovi na tržištu prepoznali ko je pokazao i ko će posle Zvezde igrati na višem nivou od trenutnog. Sve ostalo je čist populizam.
Č

Čičak traka

pre 5 meseci

Naš najveći problem je naš mentalitet jer hoćemo sve sad i odmah! Ne može stihijski da se pravi tim svake godine i da se očekuju dobri rezultati, mora da postoji neki sistem, mozak sistema, radilice, šrafovi, poluge a to se gradi kroz nekoliko sezona a ne u avgustu za jesen. Za uspeh su potrebne pare, pametan sistemski rad i strpljenje. Ovde je jedino bilo para - to znamo (a znamo i kako) a sad nit ima para nit je razvijen sistem, ostala samo stihija a nakon nje sledi pustoš. Upravo to smo gledali preksinoć, gledali smo sistem protiv stihije... i to treću postavu sistema. Bahar uz sve svoje vrline i mane nije krivac za to, zna se ko je zadužen za sportski sektor, ko je pompezno najavljivao proleće u Evropi a koliko je to zapravo bilo realno u klubu u kom se radilo nesistematski. Gotovo 2 godine se znalo za direktan plasman u LŠ a ti čekaš avgust da praviš i uigravaš tim za jesen? Prodefiluje ti 20 nekakvih stranaca kroz tim umesto da si pare uložio u jednog pravog, dokazanog i da gradiš tim polako. To je smešno s obzirom na fudbal koji se danas igra u svetu. Bolje je dovesti jednog ili 2 dokazana stranca top klase i potrošiti 20-30mil pa i 50 mil nego bacati svake godine još veće pare na 20 panjeva koji te posle još i tuže! A onda uz te kvalitetne strance i u sklopu sistema sazrevaju i tvoja deca, ne igra prednji vezni zadnjeg ili krilo, a zadnji vezni beka ili štopera nego igra svoju prirodnu bogom danu poziciju i usavršava se na njoj, a onda ta deca izrastaju u igrače koje prodaješ za 15-20mil a ne za tepsiju ribe da trenutno pokriješ plate i troškove. Glavni problem je, bez trunke sumnje, politika kluba i sportskog sektora, stihijski nesistemski rad. Verovatno se tako lakše i brže pune nečiji privatni džepovi na račun kluba i države.
S

Stari delijs

pre 5 meseci

Da, vidi se po rezultatima! Ćuti molim te, ne brukaj se više.
V

VozMagla

pre 5 meseci

Kad ovaj glavuran samo kaze a,meni nije dobro. Bivsi spo kadar,gradski sekretar za sport iz 98,99tekad se maznjavale gajbe i lova uzimala u bg. Sto pre odu on,terza i dzaja zivnucemo. Ovo je sramota da sever ima zastava manje nego nekada jug i zapad u doba 1945 2018 ta.
S

Slanina

pre 5 meseci

Od 32 ekipe u Ls, Zvezda je 32. Ovo je slika i prilika stanja u zenlji. Mozda se sve raspada, ali verujte nam na rec da smo tigar.
G

Gost47

pre 5 meseci

Ko drugome kopa raku, I sam u nju upada, cilj im je da načisto unište Partizan, a poguraju zvezdu da u budućnosti niko više ne može da obore njene rekorde, I rezultate, ali ipak ima Boga pa sve vidi.
e

ef21

pre 5 meseci

Nema onoliko dobrih trenera, koliko ima zainteresovanih klubova. Pogotovo ako nemate neograničen budžet. Ako Bahar sa stručne strane zaslužuje da vodi Zvezdu, taj problem vojničke komunikacije se može rešiti tako što ćete postaviti nekog ko posreduje između njega, igrača i uprave, razume fudbali i njegove zamisli, a ima emotivnu inteligenciju i zna sa igračima.
N

Novak majstor

pre 5 meseci

Mrkela jel si spremio sebi neku odstupnicu u Argenitini ili Paragvaju , za Terzu sam siguran da jeste? Zavrsavaj to pod hitno nece te Terza udomiti kao ovde jer je izvor presusio !
B

Brine

pre 5 meseci

Ti si mrkela prolupao ,ti prediš pepa i siti sa baharom i Zvezdom ,oni mogu da kupe igrača i od 500000 € i da im sedi na klupi ,sli mi taj luksuz nemamo zato sedi 1
Č

Čičak traka

pre 5 meseci

Tako je, i to da ga kupe samo da ga ne bi kupio neko od konkurenata. Bolje i da sedi na našoj klupi nego da igra za nekog od protivnika.
L

Lepi mica1

pre 5 meseci

Fenjeras lige sampiona😆😆😆razbili ste😆😆😆koga boli nek stavi minus😆😆😆
G

Goss

pre 5 meseci

Sad se javljaju gejlije a kad je dovodio nemilice i trošio meleone onda je bilo bravo napadamo LŠ sve navijački licimuri miljenice na čelu sa prevarantom duhom
O

Ojo

pre 5 meseci

U istoriji Zvezde najgori sportski direktor.
d

d. g.

pre 5 meseci

Mrki ništa nije kriv. On je samo Terzin amortizer. Doduše dobro je plaćen za to. Nama treba sportski direktor da pokrije pre svega Srbiju. Previše toga nam prvo iz Srbije promakne. Sinoć je utakmicu počelo tri srpska igrača. Jel problem na zadnjeg veznog da probamo da vratimo Ilića ili dovedemo Maksimovića. Za pare od Bukarija vratite Radonjića. Mladenovića ste propustili. Kasnite sa Lukovićem i Sremčevićem. Izgleda da Neško pre prepozna talenat od tebe. Priča s Dragovićem je gotova. S njim smo imali rupu u odbrani. Bez njega ne zna šta imamo.
@

@retardu

pre 5 meseci

Mladenovića su propustili,a nije čovek javno rekao da ne misli da se vraća u srpski fudbal...bitno da si se ti ovde iskenjao i kako ti misliš ispao pametan...a ko prati ovaj klub zna da ti momci nabrojani ne žele da dođu u srpski fudbal nazad...sad si ti Tesla,a ostali ćoravi,gluvi,glupi i ludi...
U

Ugi30

pre 5 meseci

Mrkela zvani Istina
D

DSB

pre 5 meseci

Ovaj se drogiraa
0

0777

pre 5 meseci

MARS IZ NASE ZVEZDE NEZNALICE JEDNA
p

prti

pre 5 meseci

Barah Bahar zuti karton. Mrkela crveni odavno.
R

Rafael Di Zeo

pre 5 meseci

Ovaj vas u oci gleda laze pa i sam misli da je istina
k

kratko i jasno

pre 5 meseci

mars iz kluba neznalico jedna
U

Uncle Fester

pre 5 meseci

Sad ce smrki da nam objasni kako je ovo uspeh, ulozili smo "samo" 20 miliona u ekipu, mada je i to pitanje, vrv opet potrpali u svoje dzepove
M

Mladi momci

pre 5 meseci

Pozdrav za gospodina Mrkelu. Ocekujemo poziv gospodina Mrkele, sa njom su uvek provodi zagarantovani
g

gde bi

pre 5 meseci

vi isli sa Mitom..moze li i dzaja sa vama?
m

milisav kekez

pre 5 meseci

esam vam reko da ce zvezda da bidne zadnja u grupi lige od šampijona osvojili su jedan bodova za sve utakmice najgori su od svih ostalih ekipa u ligi od šampijona svi su osvojali više bodovi od zvezdu imate sreću sto mančester suty igro sa trećim ekipom protiv vas da su igrali u najačem sastavu dali bi vam deset komadi jedva čekam da dodješ derbe da vam dadnemo tri razliku pobedu i da opet begamo na prvi mesto u ligu neka svako dobro znaju da će partizan da bidne šampijon
G

GLASAJTE

pre 5 meseci

Ostavke Mrkele, Terzića i Čovića +, ostanak u Zvezdi -.
a

ajde bre

pre 5 meseci

Cuti i pokrise sa usima,pogledaj Kopenhangen i Bodo pa YB a ti se hvatas za Siti ko slepac za kobacicu ...sramota
M

Mhm

pre 5 meseci

Nisam ni očekivao da ćeš nešto pametno reći!!!
u

uzalud pitaš...

pre 5 meseci

To je bilo 10.11.1998., dan posle čuvene "magle na Marakani", druga utakmica Zvezda-Milan. Regularno 1-1. Produžeci. Kontra za nas, Mrkela, brz ko munja, sam na Galija (gk) ali kada si ..... i nemaš herca, da ne kažem nešto drugo preskače ga i Gali sam iznenađen njegovom reakcijom, uzima loptu. Na severu muk (gori nego u Londonu). Umesto ladno 2-1 i verovatno zapečaćene sudbine rosonera, odlazimo u penale i dovidjenja. Od tada ne mogu da smislim dotičnog a tek sada kada je pomoćnik vrhovnom dotičnom, duplo golo. Kakav je bio na terenu ostao je i kao neki funkcioner. ..... I dan danas poludim kad se toga setim. Pozdrav za Zvezdaše koji pamte te 2 novembarske noći.
d

d. g.

pre 5 meseci

Neće biti 1998.
b

bilo je 88

pre 5 meseci

deset godina ranije..znao je da igra i brzina i tehnika ali kad cuje da igrac trci pored njega tad je gotov..sve zaboravi
R

Realno gost

pre 5 meseci

Ne zaboravi da je promasio i penal na toj utakmici i da smo njega ispali. Samo dajem cinjenicu.
H

Hulio

pre 5 meseci

Mrkela ostavka !
U

Uzas

pre 5 meseci

Demagogija i prodavanje magle godinama. Voleo bih da vidim da su on i Terzic vlasnici kluba i da daju svoj novac da li bi držali sebe na ovim funkcijama. Nisu trener i igrači sami došli već su ih oni doveli….. Idi po svoje mišljenje ……
U

Upravo oni od 100milki na klupi

pre 5 meseci

Samo sto vam Bob i Hamilton akademci setali obramu i onda je bitno da ti seres...Znamo svi da Zvezda i 10x jaci nemaju sansu protiv City ali bar cuti..
O

Ognjen Drinski

pre 5 meseci

Bib i Hamilton već vrede po , bar, 50 miliona evra.
h

hamilton je

pre 5 meseci

juce prvi put decko zaigrao za prvi tim a ima 18 godina..a kamavinga vinicijus itd su sa 18..a zvezdin talenti lucic itd igraju vec par sezona..hamilton posle onog gola juce minimum 80
T

Trike

pre 5 meseci

Gos.Mrkela zivi u svom svetu i laze samog sebe niti je BAHAR neki trener niti je autoritet . Bio je dobar fudbaler a kao rukovodeci kadar je NULA i MARKO MARIN isto Cim oni daju podrsku jednom treneru koji za godinu dana nema prvih jedanajest za mene nije trener ni za BETON LIGU SRAMOTA sto takvi rade u SRPSKOM FUDBALU a da ne SPOMINJEM TERZICA.
l

lll

pre 5 meseci

Au!
m

mirijevac

pre 5 meseci

kako mu je terza lepu izjavu napisao da ne mora on da se blamira.. posto svi znamo kako voli da daje izjave kad god se postigne neki uspeh

Bojank91

pre 5 meseci

Igrali smo duplo bolje nego prošla 2 učešća u LŠ. I na oko i statistički gol razlika je bolja. Zvezda je na dobrom putu i zaista je sve jača i stabilnija iz sezone u sezonu. Zadatak za sledeću sezonu (daleko je i ova od kraja) je pojačati sponzorstva pre svega, a onda nadograditi tim. Da smo došli do polufinala LŠ i da nas tu ugazi neko 5:0 vi biste pljuvali opet. Šta je lakše? Da vam neko da 30 miliona i kaže vam da sastavite ekipu od 16 igrača za LŠ ili da vam da 600 miliona? Ne zanosite se. Svakako podržavam priču da se malo promene vlasnici fotelja u klubu
S

Sjajno

pre 5 meseci

I poslednji smo od 32 tima, ti si dečko puko skroz.
B

Blek Stena

pre 5 meseci

Znači ovo prodavanje magle je prevršilo svaku meru. Nisu bre svi u ovoj zemlji veverice. Jedan bod od mogućih 18 i i što je najgore igra na nivou amatera predstavlja se kao uspeh. Ako je i od Mrkele mnogo je.
1

131200

pre 5 meseci

Čista demagogija.
v

vuk sa dušom

pre 5 meseci

Prodavanje magle ili m... za bubrege narodski rečeno,cin šesti!!!
M

Micura

pre 5 meseci

ozbiljno ste iskidali u Ligi Šampiona ove godine .......32 . mesto od 32 tima ..........zamisli ne daj boze da ste podbacili
Z

Zvlat BG

pre 5 meseci

Stend ap komičar u pokušaju!
O

Ojo

pre 5 meseci

Samo si nam ti falio danas,Mrkela Promašaj
Т

Терза Орловски

pre 5 meseci

довешћу вам сад Жељка Бувача да вам замажем очи...
S

Samoistina

pre 5 meseci

Daleko ste vi od partizana, oni su ispali u prvom kolu lige konferencije trecerazredno takmicenje od djece Norsjeland 0-6 A u prvom kolu su skrsili mocni Sabah na penale... E to je uspeh, i to nam daje pravo da vas kritikujemo.
l

lupetas...

pre 5 meseci

Kako igramo u prvenstvu, Znaci liga sampiona nikad bolje odigrano, a prvenstvo nikad gore, pa kako se to slaze?
G

Gost "

pre 5 meseci

Eh da mi je jednu godinu primati Mitinu platu i raditi ovo što on radi....
г

гост

pre 5 meseci

Имали смо један бод... Шта смо показали?
N

Nemanja8989

pre 5 meseci

U Srbiji je trend prodavati maglu… U svakoj sferi nam vredjaju inteligenciju,jezivo…
G

Grajkula

pre 5 meseci

Bez ljutnje, sta te zadrzava ovde??
M

Mhm

pre 5 meseci

Ša malo je i moja zemlja a ne samo vas bahatih
N

Nemanja8989

pre 5 meseci

Zato da bih vama botovima drmao kavez😉
D

Don Vito Corleone.

pre 5 meseci

Sram gte bilo! Ti si zadovoljan sa poslednjim mestom u svim grupnim fazama LŠ, sa svega jednim osvojenim bodom i to u Beogradu protiv slabašnog YB, nerezonskim šutem Brukarija iz mrtvog ugla, za izjednačenje. Izgledali smo smešno sinoć protiv trećepozivaca Sitija! Gde su ti ta vajna "pojačanja" iz Afrike?! Nisu se videli na terenu! UPRAVA NAPOLJE! Podrška za Vidića!
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Uglavnom se slažem, i dole u mom komentaru sam kritikovao ljude koji vode klub, samo što je razlika izmedju mene i tebe, ta što ih ja dobronamerno kritikujem a ti podlo i zlonamerno prozivao Zvezdu i "Afrikance" koje pominješ u svakom tvom komentaru. Ja ih kritikujem da bi bili bolji, a ti zato što si ubačeni provokator. ZVEZDI UVEK PODRŠKA. NAPRED ZVEZDA.
C

CRAZY NORTH

pre 5 meseci

ljudi ajde malo realno. jeste zvezda osvojila 1 bod. i jeste 32.ekipa od 32. to stoji. ali i jeste bila u teškoj grupi sa sitijem i lajpcigom i to se znalo da ćemo teško protiv njih. pravio je bahar greške oko formacije ali treba priznati da ovaj tim igra lepši fudbal od onog milojevog tima. jesmo uzeli 4 boda ali smo se branili 90minuta i nismo prešli centar. psž 6:1, bajern kod kuće 0:6, 4:0 totenhem itd.... ovaj put smo se i mi nešto pitali. plus igraju mladi igrači. kod miloja nisu igrali nikad. dajte timu i treneru malo vremena. možda vas nervira barak sad ali letos smo ga dizali u nebesa. nek se koncentriše na domaću ligu sad. nek uzme tu titulu. nek prođe još jedan pripremni period sa ekipom. moj ortak turčin kad je čuo da dolazi šerif endijae nije mogao da veruje jer je cepao mreže po turskoj. treba i njemu adaptacija i naravno malo sreće. u domaćoj ligi jeste teško probiti bunker i zato izgleda zvezda loše. ajde sačekajmo taj derbi gde se mi pitamo. partizan će igrati bunker i na kontru. njima je cilj samo da ne izgube i slaviće nerešen rezultat sa glodarima. sportski pozdrav ❤⚪
G

Gost Djape

pre 5 meseci

Sve sto si napisao ima smisla. Dodao bi da Endiaj nije stil igraca koji ce napraviti direktan prodor, vise je sidras, kao Mitar, reprezentacija je cekala Mitra da nadodje 5 godina, i stalno su ga pravdali da je dobar a mi to nismo videli, ali se na kraju pokazalo da se cekanje isplatilo. U utakmici protiv sitoja po meni je njegova najbolja partija od kad je dosao, bez greske je na ledjima nosio igrace sitija, i svaki put izborio faul za nas. Pustite ekipu da se koncentrise i da zavrsi prvenstvo na prvom mestu. Ne znam zasto toliki minusi coveku na ovako realan komentar.
E

E turčin

pre 5 meseci

Ti ortak pa jbte te turčin.
R

Radee

pre 5 meseci

O cemu prica ovaj fikus deset godina nije u stanju da dovede krstenog beka i spica gol nam nije dao samo ko nije igrao sa nama trebalo bi ga isutirati nogom da vise ne pridje stadionu
p

podesen

pre 5 meseci

Mita je za 10 godina podigao preko 2.5 MILIONA evra sa blagajne zvezde,toliko nije zaradio igrajuci fudbal za celu karijeru.Ucinak u minusu,a tek doktor sta je zahvatio ,kad bude krenulo da pliva,hvatace se ljudi za glavu.
B

Blinkeri

pre 5 meseci

Ne lupetaj,oni pobedili Liverpul i igrali nereseno sa Napolijem.
D

Dosta lazi

pre 5 meseci

Bahar mora da leti
G

Goust@Dosta lazi

pre 5 meseci

@Dosta lazi - kažeš da Bahar mora dea leti, ašta je sa Terzićem i Mrkelom?! Da li i oni moraju da lete?!
Y

Yap

pre 5 meseci

Izgleda da stvarno postoji paralelni univerzum.. ovaj sigurno nije u nasem 😏😂
e

edo555

pre 5 meseci

Ima li ovaj covek srama?dok se dobijaju funkcije sbog drugarstva nema tu srece.Dali ce ga neko pitati zbog cega je jos na tom mestu iako je doveo 20 igraca i napravio krater u budzetu od 25-30 miliona.Obraz djon
M

Muskatirovic

pre 5 meseci

Druze bas mi je cudno sto je hrabri terzic podmetnuo tebe da nas lazes,pravo muski.
х

хахахаха

pre 5 meseci

још нас и зајебава....

kln

pre 5 meseci

bahar autoritet? pa sto onda pravi glupe izmene i uvodi ono sto mora
Z

Znači li to

pre 5 meseci

32/32 sve jasno kao dan. Dosta laži, navijači sve vide
f

ffffff6

pre 5 meseci

Da li ovaj klimac glavom veriuuje u to sto prica ili u napisan tekst?? Draza mu je neka igra 1 bod i 2-3gila manje primljena od 4+3boda 4 miliona i koeficijenti.. kakav lignjoslav
B

Bob.f

pre 5 meseci

Hahahaha..Da niste pobedili 5:0 ????
P

Pa1

pre 5 meseci

Sve je u pravu! Nismo se obrukali, sa svima smo bili ravnopravni koliko je to moguće. Samo gazi!
v

vroom

pre 5 meseci

Izvini Zvezdane, nismo te prepoznali....
N

Nele007@Pa1

pre 5 meseci

@Pa1 - Prepoznao sam te! Ti si onaj koji svako jutro dobiješ SMS poruku sa dežurnim mišljenjem, što je zank za prepoznavanje vas botova, te nove veštačke inteligencije!
G

Gargamelu

pre 5 meseci

jedan!Ne želim ni da čitam članak.Da li te je sramota tvoje nesposobnosti?!Daj ostavku i ustupi mesto nekom sposobnijem!
l

lazovu

pre 5 meseci

koliko je bodova Miloje osvojio 4+3, koliko je novca doneo klubu koliko je popravio rejting kluba!!? koga vi mazete?
T

Trancer

pre 5 meseci

Bahar Mora da leti . Dosta je bilo foliranja, LS jeste liga bogatih ali prvenstvo gde se mucimo nije. Prestanite da lazete navijace zvezde da igramo sjajno a ustvari se mucimo
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Mučimo? Ubedljivo smo prvi (Bodovi štita se neračunaju)
P

PD

pre 5 meseci

Najviše uložili ali ne i najviše pokazal. Ako nije dovoljan pokazatelj to što su bili najgori od 32 ekipe. Ali kao i obično i ovo će da prodje kod nas Srba, već vidjeno više puta da se neuspeh predstavlja kao uspeh. Ima i tako jedan najpametniji čovek, šta god da uradi ili se desi predstavi kao uspeh. Sportski pozdrav
a

aloo

pre 5 meseci

Smena Bahara na zimu ako zelimo titulu i uspehe u evropi,
b

bobanRS

pre 5 meseci

Ti si mi prvi na listi! Najveće pojačanje za Zvedu bi bilo da ti odeš! Kako te nije sramota da tako pričaš, preuzmi odgovornost i odlazi! pamtim sve tvoje kikseve, a mnogo ih je bilo!
b

brukaaa

pre 5 meseci

A sada sledi subotica i novo mucenje i cuvanje rezultata ako damo gol, to je igra kod Bahara... Bruka i sramota cuj bolje igramo nego prethodne LS, kako te bre nije sramota, sa kojim igracima je v milojevic dobio Liverpul?

Crazy-North

pre 5 meseci

Posle ovakve retardirane izjave Mrkele i pored svih njegovih bezbrojnih promasaja čovek mora da dobije momentalni otkaz.Neka mi neko kaže jedan njegov dobar potez, samo jedan.
v

vroom

pre 5 meseci

Sta ste bre pokazali? Mrkela,kao i Terza rade po sistemu : Hvalite me usta moja posto niko drugi nece.....
N

News

pre 5 meseci

Zvezda sto je dovodila skuplje igrace manje je bodova osvojila. Ovo je bila najlaksa grupa koju je Zvezda imala
S

Slavuj

pre 5 meseci

Mene čude navijači Zvezde kada gutaju ovakve priče, kao da se radi o slijepcima koji ne gledaju utakmice svojim očima. Mrkela prosipa priču o dobroj igri, a klub ove sezone ima i dva poraza u nikad slabijoj ligi . Grupa u LŠ je bila po mjeri i šta bi 32 mjesto . To što on priča je čisto prodavanje magle i sada ide priča da je najvažnije pobijediti Partizan koji je pi mnogo čemu na dnu. Bitno je biti prvi u selu , a ne poslednji u gradu, eto tako se vi odnosite prema Evropi. Terzić vam prosipa priču o milionima, svjetskim rekordima, ulaganjima u tim. Milioni uloženi u sumnjive fudbalere, iza čega se kriju dilovi sa menadžerima. Ovu djecu će rasprodati i dovešće još nekog Šerifa kojeg će skautirati Marin i Mrkela. Koliki je dug, koga briga, zaradilo se nešto ali se potrošilo više. Vama samo jedna sezona van LŠ je katastrofa ,što se vidjelo prošle godine kada ste u LE zaradili 12 miliona, što je tek trećina potrebnih para. Još jedna takva sezona i Bog da vas ne vidi. A iduće godine idu kvalifikacije i nema više direktnog plasmana nikad više. Jedno je čudo nema ni jednog povika protiv uprave. Bitna je koreografija, a stadion niste popunili već dvije godine. Krčag ide na vodu dok se ne razbije.
С

Стари делија

pre 5 meseci

Без блама и срама. Ово само деца могу да прогутају и наравно ботови да се диве. Волим звезду и волећу је, а ове преваранте не доживљавам искреним звездашима. Џаба им ботови по мрежама, стадион је мерило, а он је све празнији. Јуче су на нису делили карте, као и на предходне две. То све говори, где је звезда данас на челу са терзићем, а видели смо ложу синоћ.
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

Kako te nije sramota da se javiš. Napredovali smo u igri??? Najbolja liga šampiona od ove tri??? Čoveče bodovi se broje i računaju, plasman se računa, sve ostalo su alibi i prazne priče. Kada smo izbacili Kopenhagen na penale i ako su bili bolji u tom dvomeču, bili smo odprilike tu negde istog nivoa, oni sada igraju osminufinala lige šampiona sa čini mi se osam osvojenih bodova u grupi, a mi opet poslednji u grupi, sa jednim bodom. I ti bez sramote pričaš sa zadovoljstvom o nekom napredku. Zbog takvih kao što si ti i slični, i ne napredujemo, jer slavite stative, prečke, solidnu igru u porazima, postignute golove u porazima itd itdddddd, samo vas još nisu obavestili da to ne donosi bodove.
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Oni to grade 15 godina i daleko više učešća u LŠ. Mi smo tek na pola puta.
0

0211

pre 5 meseci

Gotovo je. Kucnuo je čas, morate da odete.
G

Gost RS

pre 5 meseci

Opravdavaš svoje pomašaje pričom kako Pep dovodi skupe igrače koji ne igraju, niti imaš obraza niti ima ko da ti zvizne jednu vaspitnu da nikad dviše tako nešto ne izgovoriš. Može vam se i to je to al bar ne vrijeđajte inteligenciju ljudima. Da si čovjek ko što nisi otišao bi sam.
P

Puci

pre 5 meseci

Primas platu i zabole te za pojačanja i Zvezdu ,drugi misli.Samo sve dodj na naplatu kad tad! Bolje ćuti ,sve smo videli i igru i pojačanja. Naće se već neko ko će izračunati koliko si doneo a koliko odneo para Zvezdi.
B

Bida

pre 5 meseci

Oticice dru kad im kaze onaj sto ih je tu postavio i doveo tvorzu mrkelu i vazuru
g

gost011

pre 5 meseci

čovek nas ubedjuje da je pobeda protiv liverpula manje vredna od toga sto smo se nosili sa mesanom ekipom sitija, da je bod protiv napolija manje vredan od boda protiv jang bojsa, a da je trijumf nad olimpijakosom losiji nego da "napadnemo" lajpcig. i to sa brat bratu 10x skupljim timom, bez preterivanja. spektakl.
S

Strasno

pre 5 meseci

A bahar ostaje dok nas potpuno ne unisti
A

Alooo

pre 5 meseci

Bahar mora da ide, dosta je bilo lazi, sve o njemu govori mucenje u svakoj utakmici prvenstva
l

lazovi i lopovi

pre 5 meseci

a tebe posle onakve igracke karijere neka te je sramota da lopina brise pod sa tobom...
M

Mikicaaa

pre 5 meseci

Ovakve prazne price gutaju samo maloumni.
v

veselaSova

pre 5 meseci

ovo izjaviti bez srama... dno dna
s

sramota...

pre 5 meseci

Ako smo tako dobri u LS, zasto se u prvenstvu mucimo u svakoj utakmici ,skoro na svakoj utakmici primaml gol, Dokle vise zamajavanja navijaca zvezde?
F

Fkto

pre 5 meseci

Šta ovaj radi u klubu? Odlazi pijavico. Sezona je neuspešna, sve ste promašili, od trenera, do pojačanja. Morali ste da delite besplatno karte, da ne bi bio poluprazan stadion sinoć.
M

Monteroo

pre 5 meseci

Kada je dolazio pep kao igrac da sve debelim zubom i figom tresao se a kod nas nigde stranca perica i njegus ... A sad se kezi ....pozdravlja pesica i izgazi te s trecim timom
G

Gost Pera Trta

pre 5 meseci

Ovi su bar 100e u bunar bacili sa dovodjenjem stranaca.Jedini stranci za koje mozes kazati da su bili dobri to su Le Talek i Micel Donalda.
D

Daško

pre 5 meseci

ne slazem se s tobom, bilo je u Zvezdi dobrih još stranaca pored njih dvojice neki su jos uvek tu, samo je problem sto su se neki nalazili u Zvezdi u pogrešno vreme Ibrahim Gaj, Kastiljo, Li Adi, Molina, Dauda,Ben, Kanga, Bukari, Boaći iz prvog mandata, Ugo Vijira.... Nisu to sve igrači koji su otisli iz Zvezde i napravili neke karijere, al su pravili razliku kod nas.
n

navijac crvene zvezde

pre 5 meseci

lopove celavi mars iz zvezde
S

Simon haman

pre 5 meseci

Zasto zvezdasi cute???
M

Mixa1989

pre 5 meseci

Zato sto placenici sa severa cute i biju nas za zapada ako nesto kazemo.
D

Dokle vise

pre 5 meseci

Navijači zvezde treba da ustanu i da prekinu ovo laganje, jer moraju da sačuvaju Bahara, Ovo više nema smisla, vreedjaju nam inteligenciju, mučimo se u prvenstvu svaku utakmicu a ovaj nam priča nebuloze
K

Kon

pre 5 meseci

Sve je super, pare u džepu, Bahar autoritet, skupa a nekvalitetna pojačanja. Vama jeste super, skupa kola, odela, nikom račune ne polažete, Alajbegova slama, drpaj dok je magla.
D

Dokle više.

pre 5 meseci

Pa pričali ste ti i terza da je cilj treće mesto. "IMAMO TIM ZA CETVRTFINALE LIGE EVROPE". I ŠTA SAD!!? Teške noge, lopta nije htela u gol, sudije, vetar, loš teren??
c

coa1987

pre 5 meseci

ovaj se drogira
R

REALNISTA

pre 5 meseci

Ti si i ove godine kao i svake prethodne dokazao da nisi dorastao funkciji koju obavljas.
D

Da objasnim

pre 5 meseci

Crvena zvezda je u drugoj uzastopnoj sezoni napravila pad klupskog koeficijenta. U prošloj se, neuspesima u Ligi Evrope, spustila sa 46.000 na 42.000 bodova, a sada je na 40.000. Na UEFA listi, po učinku u poslednjih pet sezona, Crvena zvezda je na podeli 46. mesta sa Olimpikom iz Marselja. Pre godinu dana bila je 42, a 2021. se nalazila na 35. poziciji.Dopisano je 5.000 (4.000 za učešće u grupnoj fazi i 1.000 za remi sa Jang bojsom), a iz obračuna se gubi 7.000 osvojenih u takmičarskoj 2018/19, kad je Crvena zvezda prvi put zaigrala u grupnoj fazi Lige šampiona. Tada je, sa boljim trenerom nego sada i jeftinijim, ali srčanijim timom, na startnih 4.000 dodala 2.000 za trijumf nad Liverpulom i 1.000 za remi sa Napolijem. U daleko težoj grupi, osvojeno je više za klupski koeficijent. I u sezoni 2019/20. u grupi Lige šampiona, Crvena zvezda je sa trenerom Vladanom Milojevićem osvojila više nego Bahar. Imala je 6.000, zbog pobede nad Olimpijakosom. Sada je takmičenje zaključeno bez trijumfa, u situaciji kad se u žreb ušlo iz trećeg šešira. To je ogroman rezultatski neuspeh. Moguće je da pad koeficijenta, međutim, nema za posledicu gubitak statusa nosioca u plej-ofu za Ligu šampiona, ukoliko Crvena zvezda odbrani titulu u Srbiji i bude u prilici da se domogne elitnog takmičenja i naredne sezone. Za razliku od ove, prvak Srbije neće imati direktno mesto u grupi. Dobija, međutim, povoljnost da ga čeka samo jedno kvalifikaciono kolo, a prema sadašnjoj projekciji od plej-ofa bi startovali još i prvaci Turske, Švajcarske i Ukrajine.Ko završi drugi u aktuelnom prvenstvu Srbije, počeće kvalifikacije za Ligu šampiona od drugog kola i imaće jako težak zadatak jer su završne prepreke četvrti u Francuskoj, treći u Holandiji, drugi u Portugalu, Belgiji, Škotskoj, Turskoj… Liga šampiona će se od septembra 2024. godine igrati u drugačijem formatu. Praviće se zajednička tabela za sve učesnike (36) i u prvoj fazi svaki klub će odigrati osam utakmica (po četiri kod kuće i na strani), a onda bi najboljih osam išli direktno u osminu finala, smešteni od devetog do 24. mesta igrali prvu nokaut rundu, a pozicionirani od 25. do 36. mesta bili eliminisani.
g

gostović

pre 5 meseci

dobro. i?
A

AS-AS

pre 5 meseci

nemojte nas nervirati makni te nam idiote i njihove izjave njih smo svi siti njih samo puskom mozemo oterat
R

Ris

pre 5 meseci

Cilj je bio da budete treći u grupi a uz malo sreće da se juri i drugo mjesto! Septembar nije bio toliko davno, znamo svi šta se pričalo. Tri godine za radom se ispadalo od timova koji su bili u slabijem šeširu(Omonija,Šerif i Makabi), a godinu dana ranije se znalo da ove sezone idete direktno u LŠ, i opet bez rezultata. Što se tiče domaće lige i moja baba da je na klupi CZ uzela bi titulu.

Искрено речено

pre 5 meseci

срамото једна
R

Rekord

pre 5 meseci

Sa Sitijem egal a Blazer ušao u istoriju LŠ sa najviše odbrana. O, svašta!
1

1980

pre 5 meseci

Gde je doktor? Poslao Mrkelu da nas ubeđuje kako je sve u redu a nije.
Z

Zlatko Krdžević

pre 5 meseci

Istrpeti Bahara! Sad nema nazad! Sve je ovo dobro!
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 5 meseci

Jel ovaj nas zajebava? Ozbiljno pitam.
2

2332

pre 5 meseci

Pa u ligi sampiona nije izgledalo tako lose to je tacno stvoreno je dosta sansi koje nismo koristili ali je nazad promaj. Prodali smo Erakovica i Azarovia a ko je doveden?Djiga je veoma los ali to slabo ko kaze i kakav penal pravi sinoc levog beka nemamo jer Rodica ne racunam jer ne moze vise da to igra i ko je skautirao Ndijaea pa covek nije bolji od Kulibalija. Kraso je dosao da bi sedeo na klupi i uzimao 600.000-700.000e godisnje i plus bonus za potpis i jos dosta gresaka kao u svakom prelaznom roku.
J

Jejeje

pre 5 meseci

Kraso moze da se proda za 3 miliona minimum i da se bude u plusu 2,2 miliona na njega,Serif je bolji od Kulibalija 6 put verovatno je lazna cifra transfera predstavljena,nece ga gol ali Jos je rano za prognozu dobro cuva loptu dobro se krece,dobar u skoku,solidno brz,ono sto je lose je slab dribling u igri 1 na 1, završnica za sad losa totalno bez koncentracije i pas kao najgora osobina ne zna da odigra na prvu realna cena je negde oko 2 miliona evra
2

2322

pre 5 meseci

Mi one sto igraju startnu postavu ne mozemo da prodamo 3 milona a ne rezerve a Ndijae nema nikakav kvalitet covek ne zna da trci a ni da udari loptu i koliko je tacno placen ne znam i ne interesuje me.
B

Bogdan58

pre 5 meseci

Mada se ti ne pitaš ništa, zbog tvoje demagogije, zajedno sa Baharom, Šerifom Nedaje i Djigom, odmah posle utakmice sa Partizanom, napusti Crvenu Zvezdu !!!

Gost55

pre 5 meseci

Показали смо дефинитивно напредак што се тиче Европе. Остаје жал само за Берном где смо "подбацили" и испромашивали. Већ у десетом минуту је могло бити 2:0 за нас. Против Ситија, који је играо са првим тимом, смо водили на полувремену са 1:0. Највећа грешка је продаја Ераковића. Да је он остао са Ђигом и Драговићем, све би било другачије. Треба нам уз Шерифа још један нападач, голгетер. Шериф је јуче одиграо маестрално. Он није класичан шпиц, већ други нападач, испред њега мора обавезно да иде још један нападач. Морамо поправити игру у домаћем првенству, освојити титули и спремати се за следећу сезону.
D

Danilo911

pre 5 meseci

Smesan si, najgora ekipa u ligi sampiona ove sezone i vi zadovoljni...Haos
M

Majmun

pre 5 meseci

Cilj je bio da igramo brze, ili pak da prodjemo grupu, mozda? Endiayeu treba vremena da se adaptira? Pa zar nije doveden za Ligu Šamiona, ustvari mozda za Radnik iz Surdulice? Uz duzno postovanje istih ipak je teren u lošem stanju pa nam treba ovakva cepanka, da da u pravu je sve Mrkelica... DOSTA JE VIŠE OBMANJIVANJA ZVEZDAŠA I PRANJE PARA PREKO VANLAPRE, RIŠAIRA, TOMANEA I SLIČNIH! Marš iz svetinje!
Ц

Цане

pre 5 meseci

Срамотан си...
P

Pjer Karden

pre 5 meseci

Ovi mapetovci iz uprave su me po prvi put u životu doveli dotle da mi se zgadio tim za koji ceo život navijam,svakog poštenog navijača dovode u situaciju da počne da navija protiv sopstvenog kluba.Lik nas bukvalno otvoreno zajebava i treba bojkotovati sve utakmice da niko ne dolazi,da se ta mafija ne legitimizuje bez razloga.
N

Niko1212

pre 5 meseci

Bože sačuvaj šta sam sad pročitao. Samo Alibi Srbina Spasava

VecaBg1971

pre 5 meseci

Ocigledno se svi mi navijaci Zvezde kopcamo na ledjima !!! Cekaj bre, jedan bod ukupno na 6 utakmica, ako dobro citam tabelu. Ako je ovo najvise, ok, gore moze samo ako se ne osvoji niti jedan. Bez pobede i sa 15 primljenih golova u tih 6 utakmica, sine Mitre, koga ti pravis ludim ?!
M

Mosa pucko

pre 5 meseci

Koliko je meni odvratan toliko je sto se rezultata i igre tice sto posto upravu ....sa Citijem i Lajpcigom sve cetiri utakmice skoro egal na sve cetiri utakmice smo dali po gol l,jang bojs u Bernu najbolja Zvezdina utakmica u ligi sampiona osam mrtvih sansi toliko nisamo imali za prethodne dve lige sampione kad sve saberes e sad da su pametni da dorade tim ....mada iskreno liga sampiona je druga dimenzija za mnoge klubove .
?

??

pre 5 meseci

Miso legendo, sta ti znaci egal? Sa svima smo mi bili egal, al sta imamo od toga. Na sve to, nismo ni bili egal. To je cito zavaravanje, tim ekipama da je trebao gol vise dali bi. Nemoj da se palite i da pisete tako gluposti. Da smo mi dobili YB u obe utakmice pa da komentarisemo siti i lajpcing. Ovako smo jedna velika nula, nemoj da verujes svemu sto cujes, nego onom sto vidis. Nemoj da gledas statistiku nego rezultat. Dzabe nama svaku utakmicu da imamo 20 suteva vise od protivnika ako gubimo, a nemamo. Ne zamlacuj se, to su ti prazne price
C

Czz

pre 5 meseci

@mosa ako ti je prva tekma sa sitijem bio egal onda nema o cemu dalje da komentarisemo
M

Miskoveco

pre 5 meseci

Veco koliko ste vi uzeli bodova od Norsjelanda? 6???
P

Pravi Walter

pre 5 meseci

Mito odlazi!!!
p

pedja986

pre 5 meseci

srbija, zemlja uspeha!! sve je ovo normalno. majstore, u kormalnom drustvu ti bi danas bio na birou, a menica tvoja licna kojunsi potpisao kada si garantovaomuspeh bi bila pustena u banku.