Komentari na vest

Mudrik ogrnut ukrajinskom zastavom video Havercov trzaj i Čelsijevo buđenje

K

Kheshig

pre preko 1 godinu

Celsi sad placa ceh jako lose izvedenim prelaznim rokovima u poslednjih par sezona. Zijeh, Haverc, Pulisic, Lukaku, Verner... sve promasaji. Ako se na sve uracunaju povrede jako bitnih igraca, rezultat je jasan. Mada Celsi, koliko god me napadali sad, radi odlican posao (igracki, ne finansijski) na trzistu. Dovode se perspektivni mladi igraci, jedino spic fali. Ako se na leto rese gorepomenutih, mozda i bude nesto. Poteru cu suditi tek od sledece sezone.
З

Зорањ

pre preko 1 godinu

Слепац!!! Z Z Z
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Ne bas mudri Mudrik
С

СА

pre preko 1 godinu

Ма каква више украјинa, ало, вјештачка творевина као косово и босна што се види из исте плаво жуте заставе, иза свега овога је рат против православља, наравно да су пола украјине православна браћа, али вама је дражи запад, освијестите се, иста прича кружи и за нас још од 90-их као сад за русе, да смо кољачи и сл. Стоп западној пропаганди, увијек било " боље да те турчин мучи него да те латин учи", али већина вас из Србије нема појма, нисте ни осјетили рат 90-их, па онда боље да ћутите..
G

GostBiH

pre preko 1 godinu

Zalutao si ti ovdje
R

Realan skroz

pre preko 1 godinu

Svako treba da voli svoju zemlju. Kakva god da je situacija, pravim Ukrajincima je tesko. Pa bar mi znamo kako je biti u ratu. Al samo sto ovakvo predstavljanje je krajnje rezirano od onih koji su to i zakuvali. Na Engleze mislim u prvom redu... Svo zlo odatle dolazi.
D

Dachaa

pre preko 1 godinu

Eto njega u viteseu
K

Kriticari

pre preko 1 godinu

Nervira me sto novinari misle da toliko dobro poznaju fudbal pa sebi daju za pravo da ocenjuju trenera koji radi u PL i to na osnovu par meseci u novom klub. Okreću javnost protiv trenera a onda kada dobije otkaz slede naslovi tipa "Nisu mu dali šansu". Poter je odličan trener i ima zdrav razvojni put. Preuzeo je Čelsi u najlošijem momentu po klub, kada se nakon skoro dvadeset godina menja kompletno rukovodstvo i struktura kluba. Ima pojačanja koja nije on birao, dosta povređenih igrača a među njima i dvojicu najvažnijih (Džejms, Čilvel) za sistem u kojem Čelsi igra i koji je njemu doneo rezultate u Brajtonu. Pored toga nedostaje prvi golman, Kante koji drži vezni red već 5,6 godina a napadača nema ni na vidiku. Sve u svemu, ako mu daju vremena rezultati neće izostati. Šta se sve pisalo o Arteti posle dve sezone na osmom mestu, a evo sada koračaju ka tituli. Klopu je trebalo par sezona da posloži sve, a i on je prvu sezonu završio na osmom mestu. Instant rezultata neće biti koga god da dovedu.
D

DraganKojic

pre preko 1 godinu

Uh kako je samo hrabar
G

Goshshwt

pre preko 1 godinu

Osecam da ce da pokida momak,strasan igrac.Prepaljen
h

hahaha da da

pre preko 1 godinu

kad je tako hrabar sto ne ode da ratuje protiv Rusije? A da, nije hrabar uopste...
Y

Yuto tabare

pre preko 1 godinu

Ajde ti junace na Kosovo
h

hrabriji

pre preko 1 godinu

je on koji je ponos svoje zemlje i nesto lepo u teskim danima nego ti koji si iza tastature na mocartsportu i pornhabu
h

hahaha da da

pre preko 1 godinu

znas koliko mene briga za kosovo
@

@haha da da

pre preko 1 godinu

Ti voliš kad ljudi nepotrebno ginu? Leči se..
4

46

pre preko 1 godinu

Koliko bode oči to što nemaju devetku... brane se okej, požrtvovano koliko-toliko, može i bolje... Prenose loptu na sredini, dolaze do protivničkog šesnaesterca, imaju brza krila za kontre i onda... ne znaju da završe akciju, odnosno nemaju čoveka za to. Pitanje je da li bi bili ovako loši da su imali bar jednog krštenog napadača (Obamejang nije više igrač ni za klupu, Broja je muva bez glave, napadač za ling long superligu)... Ne mogu da prežalim što su tako lako pustili Žirua da ode, čovek bi sa ovim sistemom npr u ovoj sezoni P O K I D A O .
v

vldblk9a

pre preko 1 godinu

Celzijevo budjenje? Kepa i Silva im igraci utakmice, 25 minuta se brane sa 11 igraca u svom sesnajstercu, valjali se po terenu a sve to protiv Palasa koji je trenutno po formi jedan od najgorih timova u PL. Pola milijarde za ovakav fudbal? Morace tu jos 15ak igraca da se fovede :)