Pedri (©Reuters)
Pedri (©Reuters)

Muka muku stiže: Barselona ostala bez Pedrija i Albe

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.09.21. | 19:16

Od ranije su van stroja Dembele, Aguero, Fati, Brajtvajt...

Drugi put u poslednjih godinu dana Barselona je na stadionu Kamp Nou pretrpela debakl od Bajerna. Nije ovog puta bilo 2:8 kao u avgustu prošle godine, ali je rutinskih 3:0 nemačkog šampiona ogolilo istinu da je Barselona sada daleko od krema evropskog fudbala.

U Kataloniji se uveliko rade ozbiljne analize stanja u timu, Ronaldu Kumanu se broje poslednji dani na klupi iako on tvrdi da "zbog njega Barsa ima budućnost", a da je tačna ona stara da muka muku stiže potvđuju vesti da su van stroja od sinoć Pedri i Đordi Alba.

Izabrane vesti

Ponedeljak, 21.00: (1,25) Barselona (6,75) Granada (13,0)

Supertalentovani vezista doživeo je povredu mišića kvadricepsa leve noge, dok je iskusnom levom beku stradala zadnja loža na suprotnoj strani. Prema sadašnjim informacijama momku s Kanarskih ostrva predstoji pauza od minimum dve sedmice, mada je to optimistična prognoza. Pedrijev slučaj je privukao pažnju evropskih medija jer igra praktično drugu sezonu bez dana pauze. Posle obaveza u Barsi prošle sezone nastavio je sa Španijom na Euru, da bi zatom bio priključen olimpijskom timu u Tokiju, da bi se odmah vratio u klub gde je počeo novu takmičarsku godinu, tako da povreda nimalo ne čudi...

Alba je posle specijalističkih pregleda dobio manje optimističnu prognozu, pa je tako prva prognoza da bi van stroja mogao da bude bar mesec dana.

Suočen s velikim gubicima u trenutku kada su zbog povreda već odsutni Usman Dembele, Serhio Aguero, Ansuom Fatijem i Martin Brajtvajt, Ronald Kuman će sada morati da pruži veći prostor mladim nadama Gaviju i Alehandru Baldeu. Obojica su sinoć dobili šansu, zajedno s Mingezom i Demirom.



tagovi

PedriĐordi AlbaBarselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara