Komentari na vest

Murinjo dobio dodatnu municiju: Potpisao Beloti!

L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Ovo ne valja za navijače Intera. Do sada su se nadali da će biti bar treći ili četvrti ali izgleda da od toga nema ništa. Atalanta ako zaigra kako zna, a Roma proigra sa novim pojačanjima, realno je da osvoje mesta za kvalifikacije za LŠ. U tom slučaju Inter je peti, ako se izbori i sa raspalim Napolijem i još gorim Laciom koji ih je upravo raskantao. Tmurna budućnost čeka crno-plave ove sezone, dok ljuti gradski rival nikad laganije osvaja skudeto.
E

Erector

pre preko 1 godinu

Dodaj još neki plus, malo je ovo za tvoje standarde.
L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Jesam.
I

Il Romanista

pre preko 1 godinu

Sjajno! Najbolje od svega što je opet slobodan igrač, a donosi ekstra kvalitet. Da podsetim Roma je samo 7 miliona evra potrošila ovaj prelazni rok, a prihodovala je oko 40 miliona bez Felixa koji još nije prodan zvanično. Maestralno. Jako je važno da je Abraham dobio konkurenciju u špicu, jer ima očajan početak sezone (da ne budem rasista, ali klasično crnačko prošle godine sam bio dobar znači klasa sam igrač stav). Dolazak Belotija koji garantuje golove u Seriji A će i njega malo da pokrene da se bori za mesto pod suncem. Negde sam pročitao da Roma prati Saula sad u poslednjim danima prelaznog roka. Realno to bi bila bombica, pitanje je ipak koliko je realno. A ovi što kažu bod protiv Juventusa, pa sinovi uzmite vi bod Juventusu kući i to još kad ovi povedu odličnim slobodnjakom u drugom minutu. Mogla je Roma činjenica, da pritisne još malo i proba da dodje do dva tri, nakon izjednačenja, ali i ovo je više nego odličan rezultat.
F

Fulvio Bernardini

pre preko 1 godinu

Slazem se za prelazni rok,zaista nevjerovatan posao je uradjen, i prodato dosta igraca koji su bili visak!!! Za Abrahama se ne bih slozio, njemu je i prosle godine trebalo malo vise vremena da udje u formu, a ove godine je dosao Dybala i opet trebaju da se uigravaju,doce on i ove godine do svoje kvote od 20 golova u prvenstvu... Beloti je iskusan napadac koji ne mora da se prilagodjava na ligu i koji donosi minimum 10 golova po sezoni, i odlicna je zamjena i odmor za Abrahama, a bogami i njih dvojica u tandemu kad zatreba mogu da naprave ozbiljne probleme svakoj odbrani.... Kao sto sam i naveo prije mjesec dana kada je dosao Dybala a pomi jao se dolazak Belotija, njih dvojica znace minimum 20-ak golova i 10+ asistencija, to je upravo ono sto je i nedostajalo ovih godina.... DAJE ROMA!
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Sa ovom ekipom na papiru realno je da Roma može do Scudeta. Prošle sezone su bili samo neko ko može da zasmeta, sada se pridružili velikoj šestorki ako bi se Atalanta racunala. Znaci 7 ekipa u borbi za titulu. Biće zanimljiva borba, nadam se kao i prošle sezone gdje se do poslednjeg kola nije znalo ko će uzeti titulu.
L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Burazeru, bez uvrede, ali nemoj pratiti fudbal.

RossoneroVero

pre preko 1 godinu

Milan prvi, Napoli drugi. Svi ostali se mogu poređati dalje, kakva borba sedam timova...

ST8

pre preko 1 godinu

Kako su juce igrali ulazak u LŠ bi bio premija.

elmagico

pre preko 1 godinu

polako, treba sve to da se slozi plus Matic i Kristante prvi put zajedno igrali, sto ne bi smelo da se desi vise
G

Gost449p

pre preko 1 godinu

Inace je potrebno igrati dobro i lepo da bi se uzeli bodovi haha jel? Juce su odigrali lose i ruzno i otisli sa bodom iz najtezeg gostovanja u Italiji. LŠ ce im lagano biti obezbedjena ove godine a videcemo koji ce im dometi biti.

Katalonija

pre preko 1 godinu

Ozbiljna Roma, mozda i ozbiljnija od konkurenata...
N

Nesmajnik

pre preko 1 godinu

Sta sad, i Abraham i Beloti u napadu u prvoj postavi?
G

Gost28

pre preko 1 godinu

Ne nego izvrsna motivacija za Abrahama jer zna da ima i vise nego dobru zamjenu ako ga neće ići! I Roma igra Europa ligu svakako treba prava špica a to je Belloti !!
K

Kosta11

pre preko 1 godinu

Odlican igrac.
b

bobrockrock

pre preko 1 godinu

Il Gallo! Stize i mali Camara sjutra ali kakav colpacio za kraj fenomenalnog prelaznog roka! Bravo Pinto!

Bürgermeister

pre preko 1 godinu

Od ove Rome mozda nesto i bude. Dosta su jaci nego prosle sezone.