Serhio Regilon (©Reuters)
Serhio Regilon (©Reuters)

Murinjo prihvata Realovu povratnu klauzulu i krade Regilona Junajtedu

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.09.20. | 20:55

Pevci u pol poziciji za dovođenje 23-godišnjeg levog beka

Totenhema nije bilo ni na vidiku u trci za Serhija Regilona, ali trenutno deluje da je prvi izbio u ciljnu ravninu i ostavio Mančester Junajted da mu gleda u leđa. Tokom dana Danijel Levi i Žoze Murinjo potegli su temu dovođenja defanzivca, a kako stvari stoje, Pevcima ne smeta Realov uslov povratne klauzule, odnosno mogućnosti da vrate talentovanog beka u predstojećim sezonama ukoliko im bude bio potreban. To je detalj sa kojim Crveni đavoli nisu mogli da se pomire.

Sevilji je Regilon bio preskup, pa se odlučila za Argentinca Markosa Akunju. Junajted bi mogao da ga izgubi zbog besomučnih pokušaja da mu spusti cenu od 30.000.000 evra i eskivira povratnu klauzulu. Deluje da bi tim sa Teatra snova mogao mnogo da izgubi. Regilon je defanzivac koji je prošle sezone napravio 105 izleta u protivnički šesnaesterac u svim takmičenjima – nijedan odbrambeni igrač iz Primere ne može da se pohvali da ih je imao više.

Izabrane vesti

Osim premijerligaša, rođenog Madriđanina želi i Inter. Nerazuri mogu da se uzdaju u dobre kontakte sa Konča Espinom, agentom koji zastupa levog beka, koji je posredovao u letošnjoj kupovini Ašrafa Hakimija.

Od levih bekova Žoze Murinjo trenutno može da računa samo na Bena Dejvisa pošto je Dani Rouz bivši u severnom Londonu. Postoji mogućnost da Portugalac na toj pozicij da šansu znatno ofanzivnijem Rajanu Sesenjonu, ali činjenica je da za Regilona i te kako ima mesta i da bi se uz formu iz prethodne sezone lako nametnuo. Totenhem je na premijeri nove sezone delovao dosadno i neinspirativno protiv Evertona, a dovođenjem Regilona, Bejla i Basa Dosta koji su glavne mete moglo bi to da se okrene za 180 stepeni.





tagovi

Serhio RegilonLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara