Komentari na vest

Murinjova Roma je lak plen za velike: Džeko načeo svoje, Sančez bombom overio polufinale (VIDEO)

G

Gnomeo

pre oko 2 godine

Murinjo je lak plen za velike i male
G

Gile Interista

pre oko 2 godine

Forza Inter ! ajmo na spavanje :) sto je ovde muk sad ?! nije valjda da svi cuvate decu AHAHAHAHAHAHAHAHAHA
P

PopajFJ

pre oko 2 godine

A izasao si iz rupe konacno malo da se izduvas i svoje komplexe prosipas nakon dolaska Vlaovica za kojeg si tvrdio da nema sanse da dodje pa kad je dosao nestao s portala jos vas i Milan pokiso pa kud ces gore po tebe
J

Jak Čempionšip

pre oko 2 godine

Realno, više je do kvaliteta Čempionšipa nego Mitrovića, jer da je obrnuto, on ne bi bio tu, nego u recimo Napoliju :D Ali da, navikli smo da čitamo i slušamo hvalospeve svake nedelje, kao da se radi o legitimnom kandidatu za Zlatnu loptu :D Nemam ništa protiv Mitra, jedan je od najbitnijih igrača naše reprezentacije, nemam taj problem sa klubaštvom kao neki, koji žele da zanemare u potpunosti uticaj jednog igrača kod tog gola Portugalu, koji je svojom kretnjom navukao na sebe 2 igrača i tako ostavio Mitra samog. To niko ne može da mu ospori, ali eto, neki žele a ipak ne mogu i neće moći, znaju oni koji su :D
G

Gile Interista

pre oko 2 godine

A sta Mitar ovde, ovo je Kup italjie prijatelju, sto smaras ovde o Mitru na kup italije ?
M

MadeinChina

pre oko 2 godine

Zivorade,svaka ti čast...
M

MadeinChina

pre oko 2 godine

Čist faul vidala pre drugog gola...isto kao i cist faul dzeke protiv venezije....
I

Inter

pre oko 2 godine

A ti samo pratis utakmice Intera i navodne greske u korist Intera. Taj "faul" Dzeka protiv Venecije nije ni bio u akciji koja je prethodila golu, VaaAR se gledao, odluceno je da nema faula, dok po protokolu VAR se cak nije ni smeo gledati u toj situaciji, jer to nije akcija iz koje je dat gol. Ovde kod ovog duel Vidala i igraca Rome se vidi da je igrac Rome unapred poceo da pada, a tek onda je Vidal stavio ruku na njegovo rame. Pa Ziru je u derbiu odneo Sanceza, pa nikom nista. Da je bila obrnuta situacija ne bi se moglo ziveti od navijaca Milana, kako se njih neko plasi i kako nekom smeta jak Milan, te svi rade protiv njih.
A

Asr27

pre oko 2 godine

Ono je bio čist faul nad Oliveirom pre nego što je Sančez dao gol. I ne naravno ovo nije opravdanje za poraz, jer je ono stvarno bila katastrofalna utakmica sa naše strane. Bitno je da se u proslom mecu gleda faul Abrahama, a sada Vidala ne. Ako sudija nije video sada, mogao je barem VAR da gleda. Skoro pa stalno nama se sudije nameću. Fudbal nikad nije i nikada neće biti pravedan. 21.vek je a pravila se jos ne znaju kada je faul, kada se svira ruka za penal, kada je penal itd itd....
Y

Yala

pre oko 2 godine

Ovako je i Milan trebao pasti. Ali sreća neka im se vratila i uzese 3 boda ! Ali riješit će njih neko tipa Sampdoria ili verona vrlo brzo ! A šampioni idu dalje !
G

Gostii

pre oko 2 godine

Buahahahahahha jos boli poraz i bolece dugo ahahahahahahahaha
T

TiP

pre oko 2 godine

Murinjo posle Junajteda i otkaza gde je uzeo LE, morao da okonca klubsku trenersku karijeru i ode u selektore, bojim se posle ovog izleta u Totenhem i Romu da ce ga mnogi zaboraviti da je nekad bio TOP trener.
K

Kosta11

pre oko 2 godine

Zna taj da se proda.
6

6800008

pre oko 2 godine

Pa čekaj burazeru, kad su Roma i Totenhem bili šampioni? Bar trofej neki kada su poslednji put uzeli? Kao da je čovek preuzeo timove koji osvajaju Ligu Šampiona peti put uzastopno pa da ih je unazadio da budu peti-šesti u prvenstvu. Praktično kako su i stajali takvi su i sad. Za ozbiljnije mora i sastav da se pojača ozbiljnim pojačanjima, a ne nekim 30+ polovnjacima koje niko iz PL neće i igračima Sportinga, Porta.. (koji jedini i pokazuje nešto ruku na srce).
G

Gile Interista

pre oko 2 godine

Kakva golcina Sanceza za same spice gol godine u Seriji A, fenomenalno je namestio loptu i pogodio malu mrezu, Dzeko takodje fantastican go postize, ovo je dokaz da kad Inter ima vremema da spremi mec da im niko nista ne moze, bila je ta reprezentativna puza i samo to je spasilo milan i nista vise, Inter nije imao vremema da spremi mec, a provukli su milan faulom zirua nad Sancezom pre gola milana, evo kako bi prosao milan kao i Roma da je Inzagi imao vremema dan vise da spremi mec, mogla je ova Roma da pretrpi totalnu katastrofu, Inter je u prvih 15 minuta dao go i imao jos tri sanse i to sve u prvih 15 minuta meca, Barela precka i jos dve sanse, jedina steta na ovom mecu je povreda Bastonija, ali ima Inter odlicne zamene, cak i Gosens igra stopera po potrebi i to veoma dobro ustvari odlicno, FORZA INTER ! Dusmami na spavanje sad ste opet tuzni :)
Z

Zivorad

pre oko 2 godine

Ja nisam gledao ovu utakmicu, cuvao sam decu. Porodica je najvaznija
h

hahhaahaha

pre oko 2 godine

Davno sam rekao vise navijaci intera komentarisu vesti o Milanu nego Interu evo nigde nikoga buahahhahahahah
J

Jaro

pre oko 2 godine

Edineeee majstoreeee, i sa 36 je igracina evropskog kalibra..
D

Dalibor33

pre oko 2 godine

Inter bih trebao da dovede jovica kao zamenu za njega mislim da bi to bio pun pogodak za obe strane
@

@dalinor

pre oko 2 godine

Ja bih, ti bi, Inter bi.
S

Slepi Gost

pre oko 2 godine

Smalling je Romin Megvajer..