Lazar Marković (©Starsport)
Lazar Marković (©Starsport)

Muzika za uši navijača Partizana – Lazar Marković: Spreman sam!

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.07.20. | 10:14

„Dobro sam odradio pripreme“, kaže brzonogi napadač

Najveće pojačanje za novu sezonu Partizan bi mogao da dobije iz – svojih redova. Oči fanova crno-belih su usmerene na Lazara Markovića, koji je blistao na pripremama, pogotovo na generalnoj proveri protiv Proletera, gde je postigao gol, a za dva asistirao.

Dobar deo prethodne sezone Markec je propustio zbog povreda, nije ga bilo u timu jesenas kada se lomilo oko prolaza u Ligi Evrope, ali je dobra vest za sve u crno-belom taboru što je brzonogi napadač odlično odradio pripreme i što se oseća – odlično.

Izabrane vesti

Odradio sam dobro pripreme, bez povreda i pokušaću da pružim maksimum. Iz utakmice u utakmicu biću još bolji. Spreman sam“, rekao je Marković u razgovoru za klupski sajt.

Večna tabela Superlige: Partizanu najviše titula, Zvezda rekorder po pobedama, Rad šampion po porazima

Zdrav i prav Lazar, kao nekad, biće bitna karika u šampionskim snovima Partizana.

Nadam se da ćemo da osvojimo titulu. Kao što je rekao šef, a slažu se i saigrači – idemo na prvo mesto, to nam je najbitnije. Imamo dobar tim, ako sve bude kako treba, nadam se da ćemo da budemo šampioni“.

Osovina koja bi mogla dobro da funkcioniše je Marković – Zdjelar. Pokazali su to protiv Proletera, gde je napadač „namestio“, a vezista postigao gol.

Saša je strašan igrač, za lige petice. Znam da ima ponude, normalno je i što Partizan želi da ga zadrži. U svom Partizanu želim najbolje igrače, tako da bi najbolje bilo da uđemo u Ligu Evrope i osvojimo titulu, pa da vidimo šta i kako dalje“.

Marković se vratio u Partizan prošlog leta, kada mu je istekao ugovor sa Liverpulom. Iako na Enfildu nije dobio preveliku priliku da se pokaže, Lazar ne krije da je srećan što su Crveni posle 30 godina dočekali titulu.

Liverpul je jedan od pet najvećih klubova na svetu i zaslužuje titule, kupove, evropske trofeje... Normalno da sam čestitao, puno mi je srce kad bivši saigrači i prijatelji ostvaruju uspehe. Sa nekoliko igrača sam i dalje u kontaktu, neke nisam 'zakačio'. Voleo bih da jednog dana u Ligi šampiona zaigraju moji klubovi, Partizan i Liverpul“, poručio je Lazar Marković.

Prva prepreka na tom putu je u subotu Napredak, superligaška premijera u Kruševcu. Sa Markovićem na desnom boku Partizana.


tagovi

Lazar MarkovićFK PartizanSrbija

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara