Saša Jovanović u duelu sa Kvinsijem Menigom (©Starsport)
Saša Jovanović u duelu sa Kvinsijem Menigom (©Starsport)

Na Čairu novo lice - isto prezime: Saša umesto Lazara

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.08.22. | 16:14

Lazara Jovanovića, koji je otišao u Izrael, zameniće Saša Jovanović, doskorašnji fudbaler kragujevačkog Radničkog

/Od dopisnika Mozzart Sporta iz Niša/

Posle promene trenera, Radnički iz Niša bacio se u potragu za pojačanjima. Novi šef struke, Saša Mrkić, brzo je skenirao situaciju u ekipi, tri pozicije označene su kao najproblematičnije - golmanska, štoperska i krilna, a danas je rešena ova potonja.

Izabrane vesti

Na Čair je stigao Saša Jovanović, levokrilni fudbaler rođen 1993. godine. U prošloj sezoni nastupao je za Radničlki iz Kragujevca, pre nekoliko meseci mu je istekao ugovor i u Niš dolazi kao slobodan igrač. Promenio je mnogo klubova u Srbiji, pre Kragujevca igrao za Rad, najduže je nosio dres Čukaričkog, od 2015. do 2018. godine, a ima i sezonu internacionalnog iskustva (2018/19), provedenu u austrisjkom Volfsbergeru, nesuđenom rivalu Nišlija u trećem kolu kvalifikacija za UEFA Ligu konnferencije.

Jovanović bi u timu trebalo da zameni svog prezimenjaka Lazara, koji je pre par dana otišao u Izrael.

Već je stigao u Niš, u ponedeljak popodne će trenirati sa ekipom, a ukoliko sve administrativne formalnosti budu završene u toku sutrašnjeg dana, imaće pravo da debituje u sredu, kada Radnički gostuje Kolubari u odloženoj utakmici trećeg kola Mozzart Bet Superlige.



tagovi

Saša JovanovićRadnički NišRadnički KragujevacMozzart Bet SuperligaLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara