Komentari na vest

Na koliko još katastrofalnih poraza ima pravo Marko Roze?

Kukaa

pre oko 2 godine

Razvojni klub Bajerna iz Minhena. Najgora odbrana ikada. Kolko godina je onaj mrtvi Burki branio, nikad krštenog golmana imali nisu
K

Ksale

pre oko 2 godine

Pa Borusiju svake sezone neko propisno odere, ove Leverkuzen 5 : 1, prošle Štutgart 5 : 1, pretprošle Bajern i Hofenhajm po 4 : 0, a pre toga opet Bajern sa 5 : 0 i 6 : 0. Ofanzivno su odlični, daju dosta golova i uvek imaju dobre napadače, ali im zato odbrana redovno škripi. To je do loše selekcije igrača koja dovodi do neuravnotežene odbrane. Ne možeš imati ofanzivne bekove poput Hakimija, Gereira, Šulca, Menijea, ako su ti štoperi spori poput Humelsa ili redovno znaju da kiksnu poput Akandžija. Uz to, oni su klub koji kupuje mlade igrače, razvija ih i preprodaje, tako da na sve probleme u odbrani treba dodati i te mlade igrače koji nemaju dovoljno iskustva, a njihove greške nema ko da ispravi jer im i partner u odbrani redovno kiksa.
K

Kdkd

pre oko 2 godine

Mozes da imas toliko ofanzivnih igraca, jer onda nije bitno koliko si primio, nego koliko golova daju tvoji napadaci, cija cena tako enormno raste i ti zaradjujes. Proveren Borusijin recept iz perioda posle Klopa.
R

Radašin

pre oko 2 godine

Herardo Seoane bi Dortmundu dobro legao po mom mišljenju
К

Косингас

pre oko 2 godine

Озбиљна незналица. Милоје га подесио на фабричка подешавања у Салцбургу. Тешка превара од тренера.
B

Bla bla truc

pre oko 2 godine

@Kosingas A Milojevic je neki strucnjak ? Ti za ovog kazes da je neznalica,a Milojevic,Stanojevic su ti ocigledno strucnjaci.Gde god su otisli dobili su otkaz veoma brzo.
@

@ bla bla tr...

pre oko 2 godine

Nemoj baki da pricas tako o Miloju, ono sto je covek uradio sa Zvezdom, to je za udzbenike... A inace mislim da je Roze dobar trener, Borusija je lagano druga, i to im je maksimum. Jedino je morao da bude ispred Sportinga u grupi LŠ, sve ostalo na mestu.
b

bla bla truc

pre oko 2 godine

@@bla bla truc Tebra da je los ne bi vodio on prvo Salcburg pa onda Borusiju M. gde je igrao i LS,a sada Borusiju D. Milojevic jeste pobedio sa Zvezdom ovog ali da kaze da je neznalac to je stvarno previse.Lik je imao rezultate gde god da je otisao.Salcburg,Borusija M. dok nasi strucnjaci terani posle dva meseca.