Komentari na vest

Nađ: Partizan mora i može mnogo bolje

Toto-ko-tunjo

pre 22 dana

I dođe nova uprava, a sa njom Klop, Gvardiola...
J

Jelenko P

pre 22 dana

Partizan mora i Mogao BI BOLJE da nije "trenera" poput NADJA, DULJAJA, PETRICA STOLICE I STANOJEVICA kao i aktuelne uprave koja vas postavlja za trenere. TEBI (Nadju) jedino svaka cast sto priznajes da je Partizan tu gdje jeste samo zahvaljujuci golmanu Jovanovicu. Jos ako budes covjek( za razliku od Duljaja i Stolice )i sam odes nakon ovog fijaska onda ti niko nista nece zamjeriti.
I

Ivan82

pre 22 dana

Grobari,što volim kad ste složni... Malo malo pa casovi ljubavi!
S

SB

pre 22 dana

Jel ti to nas navikavas na to da je bas svaka ekipa koja igra protiv nas " opasna" i da treba da budemo srecni kad izvucemo bod? mrs bre u 3 p.m m@yku ti j...
M

Mauro Tasoti

pre 22 dana

A kako se Ovusu saplate o loptu svaki put kad je ima u nogama.
J

Jxjsnz

pre 22 dana

Samo se nadam da ti neces voditi ekipu u novu sezonu to bi bilo ravno samounistvu, ali posto znam da to odgovara ljudima iz senke znamo sta nas ceka
D

Dosta bre više

pre 22 dana

A ko će da vodi?Murinjo?!Nemate za licencu,odakle vam pare za dobrog trenera,igrače?Shvatite jednom da ste paraziti i da vam nije svevišnjeg pitanje je da li bi postojali!
t

tole

pre 22 dana

Idi i ne okreći se i ti i ova poltronska i poslušnička uprava ali sve te želje su čista utopija nažalost...
G

Gorostas

pre 22 dana

Ja sam imbecil glavati iz kafica bez i jedne odgledane utakmice Partizana ili bilo kog drugog tima. Samo TRUJEM iz kafica jer sam pogan.
P

Podrska za Upravu

pre 22 dana

PODRSKA ZA NADJA SA JUGA👍
G

Grobarcina

pre 22 dana

PUNA PODRSKA ZA NADJA I UPRAVU!
G

Gost GM

pre 22 dana

Nađ idi skoči u sahtu molim te
O

Ovih Par Klinaca odigraše bolje

pre 22 dana

nego svi osim Ace Jovanović i Saldanje
L

Lepo..

pre 22 dana

Lepo sad da odete Vazura Vucela Ti,Krqlj...Onda stoperi i levi bek obavezno..Tri brza igraca u sredini i nasu decu pustati..Nikako i nikad vise igrace iz nase lige kupiti uzeti sem iz nase sklole...
G

Gostza

pre 22 dana

Pokazi svoju ljubav prema klubu, pa idi. Nije Antic za Partizan, nije Omusu, nije jos dosta njih pogotovu iz odbrane, ali ti spadas u grupu najlosijih, tu gde su Antic, Ovusu. Budi bar ti covek pa odlazi.
b

batabane

pre 22 dana

Kad trener igra sa amaterskim igračima znači da je i on amater. Jeste Nikolić dao gol, kada mu je Janković dao loptu kao na malim golićima. Ali gotovo svaki duel je izgubio, a ni jednu loptu, koja je išla malo ispred njega nije stigao. Bile su mu visoke lopte koje je morao da udari glavom. Dali će Nadj da odgledam snimak, da vidi bruku. Ali i od Arandjel i Antić. Nezainteresovanost Severine, ne preciznost, odnosno veliki broj grešaka Ovusu. Naši mladi igrači, Trifunović, Janković, su igrači za Ovusua, Kalulua, Goha. Jedino Severina ima kvalitet, ali kad hoće da igra, a to je retko.
G

Gostza

pre 22 dana

Pa on treba da ima sa kim da igra.
G

Grga Cvarak

pre 22 dana

Dosta stari vidiš, ali dosta stvari i ne vidis, to jest vidiš samo krajnji rezultat, ali ne i sta je dovelo do tog rezultata. Pricam ovde na prvom mjestu o strancima i njihovom učinku u Partizanu. Da, ima tu njih par koji nisu za Partizan. Ali ako pričamo o Nathu, Zahidu, Severini, Saldanji… to su majstori fudbala za ove naše nabedjene zvezde. Zamisli kako je igrati Nathu kad te prvo preskoče sa kapitenskom trakom (daju ju Markoviću jer je Markovic “Partizanovo dete"), pa ti ju onda dadnu samo da bi ti ju opet uzeli na kolo prije kraja sezone (svaka čast Jovanovicu, ali to se tako ne radi)? Ko bi se normalan trudio u takvoj situaciji? Zasto bi npr. Severina bio motivisan da igra kad vidi ko mu je trener i ko sve igra oko njega? Ili kad mora da se pakuje i ide nazad u Holandiju da bi idiotima pokazao da nece trpiti nepoštovanje ugovora koji su potpisali? Koja je Saldanji ili Zahidu motivacija da daju svojih 100% kad vide koliko amaterski se vodi klub? Garantujem da svaki od njih moze bar jedno 20, 30% bolje od ovoga sto trenutno gledamo, ali u klubu koji je uredjen i gdje se zna sta se radi umjesto sto nam se treneri okreću kao na ringespilu, a igraci bježe iz kluba zbog neisplaćenih plata (Asano, Dijabate, vjerovatno Kanute, a bice ih garantovano jos).
b

batabane

pre 22 dana

@Grga čvarak... Ja ne vidim razlog, za tvoj odgovor, jer ustvari, apsolutno isto mislimo. Ova četri igor a koje si pobrojao kao majstore, jesu majstori, i ja to i mislim i kažem, i njih nisam kritikovao. Osim, Severine jer je majstor, a to kaže kad hoće, a uglavnom neće, ne samo danas. Da je od početka sezone d. beka, iza njega igrao Živković, još od momenta kada su iz Sabaha, a pogotovu, Nordejslanda, pored Arandjela i Filipovića prolazila krila, a i bekovi, kao da ih nema, slažem se sa tobom, da bi i Severina bio bolji. Ali džaba kad to Duljaj i Nadja ne shvataju. Isto važi i za Antić, prolazi pored njega, centrira koliko hoće svako krilo, bek. To je dodatno izazivalo nesigurnosti i kod štopera, koji su bili njihove žrtve. Jedino me razočarao Kovačević. Ne toliko zbog lošijih partija, jer je bilo i dobrih, već zato što sam mnogo više očekivao od njega, i vidi se da ima sve da bude 5x bolji.
G

Grga Cvarak

pre 21 dana

Nemoj shvatati moj komentar negativno. Nisam kritikovao. Samo sam htio da ukazem na to da stranci igraju daleko slabije nego sto stvarno mogu jer te ova nasa zemlja i liga jednostavno ubiju u pojam. Severina je savrsen primjer za to i u principu, zbog njega sam i napisao komentar jer si napisao "moze kad hoce". Da, momak definitivno ne daje svojih 100% i da, "igra/moze kad hoce", ali sto se mene licno tice, to nije njegova krivica niti je krivica ni jednog od ovih ostalih stranaca koje imamo. Grantujem da bi i taj Ovusu, Kalulu, Goh bili daleko bolji u nekom sredjenijem sistemu. Ali jbg, tesko je biti motivisan u ovom mulju. Zato su oni sa najvise kvaliteta/potencijala i pobjegli odavde cim su skontali gdje su dosli. Za Zivkovica se i dalje necu sloziti sa tobom, ali oko vecine ostaloga, naravno da se slazemo.
S

Skauting

pre 22 dana

Neznalice jedna, odlazi sa Duljajem,da si D.Jovanovica ubacio uzeo bi 3 boda!!!
B

BESTIDNICIIII

pre 22 dana

NADJ JE POTPUNO ISTI KAO OVA UPRAVA, SVI MU VICU ODLAZI, AL ON NEMA NAMERU DA ODE.
?

??

pre 22 dana

Tek je dosao
и

изборен реми

pre 22 dana

еуфорија у загребу
Р

Реално

pre 22 dana

не може боље ви сте један мали клуб увек били
B

Bida

pre 22 dana

Bili dok vam nije disao vodja na vladt i u klub jel tako
M

Marko689

pre 22 dana

S tobom moze samo gore...
U

UPRAVA NAPOLJE…

pre 22 dana

NADJ ODLAZI !!!!!!!
P

Pexy

pre 22 dana

Alberte O D L A Z I