Komentari na vest

Na pomolu revolucija u Humskoj: Tumba i Babović na čelu Partizana, Nikolić trener

r

realniGrobar88Beo.

pre oko 1 godinu

Gde su generali JNA, gde su Mirko Marijanovic, Dačić i Tadić, Dulo i Tolo?! Mislili smo da će naše vreme i moć trajati a to se sada lani zove i nikada se vratiti neće, šta smo uspeli da uradimo uradili smo. Moramo prihvatiti da su naše decenije otišle zauvek.
S

Stari Partizanovac

pre oko 1 godinu

Ovo što sam pročitao je idealno vreme za povratak Partizana. Ako se dovede 3-4 dobra pojačanja i Nikolić, Ilić, preuzmu treninge Partizana brzo će se vratiti izgubljeno. Sve ima svoje vreme za učenje. Ova uprava nas je svemu naučila. Posrtanje KK Partizan nam je najjasnije pokazala šta znači promena iz korena sa novim ljudima znalcima pre svega fudbala i svega onog što ide uz fudbal.
V

VALJAK I PRAVI NAVIJACI NE PROFITERI

pre oko 1 godinu

AJDE DANAS POCNITE ,SVAKI MINUT NAM JE DRAGOCEN. NEMAMO VREME ZA CEKANJE. DA SEZONU SPASIMO. NIKOLICU ,TUMBO ,MILIJA I OSTALI POCNITE .NEMA CEKANJA !
6

687

pre oko 1 godinu

Prijatelju ostavio si 10 komentara! Nema od toga ništa
A

ARMIJA NAVIJACA

pre oko 1 godinu

Sta se sad ceka , od danas nova uprava NIKOLIC trener .Svaki minut nam je DRAGOCEN . AJDE .pocnite da SEZONU NEKAKO spasimo
5

56789

pre oko 1 godinu

ONI OSTAJU DA PARTIZAN ISPADNE IZ LIGE
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Vlada Srbije prebacila FSS-u 2,5 miliona evra iz budžetske rezerve! Da pokriju pozajmicu nekome za porez?
N

Navijaci

pre oko 1 godinu

ONI HITNO JOS DANAS. SVAKI MINUT NAM JE DRAGOCEN. H I T N O !
K

Kup Cede Cvorka

pre oko 1 godinu

Cija su frakcija ova trojica grobari istok- sektor do juga ili zabranjeni
T

TRENER NIKOLIC OD SUTRA

pre oko 1 godinu

HITNO NOVA UPRAVA VEC OD SUTRA.
M

MINUTI su u pitanju

pre oko 1 godinu

NEMA CEKANJA
g

gost31

pre oko 1 godinu

Bas bzv,dobro im ide ne znam zasto bi menjali bilo sta
N

NIKOLIC OD SUTRA MORA POCETI

pre oko 1 godinu

NEMA BRE CEKANJA ,AJDE OD SUTRA. MINUTI NAS VODE U PROPADT.
G

Gost е

pre oko 1 godinu

Катаи, Катаи, где ће ти душа.
G

Gost23

pre oko 1 godinu

Daj BOŽE!!!
C

Cipiripi LE2

pre oko 1 godinu

Mogu da dovedu Abramovica na celo kluba i Murinja da postave za trenera kasno im je sad za to, ove olupine od igraca ne mogu nikog, drugoligase, nisu im pomogla tri trenera ni sok terapije, jedino kome ce mozda da uzmu bodove do kraja sezone i u play off-u ako im se sklone to je Vozdovac jer je Vozdovac obezbedio play off a nema sanse za evropu
b

bez

pre oko 1 godinu

ikakve zelje za provokacijom ali zaista ne vidim partizan kao konkurenta za titulu narednih 7-8 godina minimum..jednostavno usli su u dubiozu kao hajduk split izgubili mnogo vremena upirujuci prstom u druge dok su nisu ispravljali sopstvene greske.Sada su 5 svetslosnih godina iza zvezde a ako topola zavrsi druga i uzme kes onda su i 3 svetlosne iza topole.To se upravo desilo sa hajdukom ne da ga je dinamo otkacio nego i rijeka koja je bila skorije prvak nego hajduk.Znaci tsc pre vidim sa trofejon ne partizan
K

Kdkd

pre oko 1 godinu

Samo sto si ti ili mlad ili slep, pa nisi video da u poslednjih 25 godina niko sem Partizana i Zvezde nije osvojio prvenstvo. A tako ce biti i minimum narednih 25. Kako drzavna vlast moze da se odrzi 20 godina, tako moze i medjusobna saradnja ove dve ekipe. Nema tu svadje medju njima, samo podele plena, tako je oduvek.
@

@

pre oko 1 godinu

2-3 igraca mogu da promene sliku tima, ista je prica bila kad su dosli Diara, Mo i Zuka
S

Stari Partizanovac

pre oko 1 godinu

Uskoro već ove godine i nove sezone, biti drugi Partizan, ako se ostvare ova pisanija koja ovde čitamo. A čini mi se da drugog i nema.
R

Raša P

pre oko 1 godinu

Kada se bude saznalo koliki je dug, svi pomenuti će se razbežati.
Г

Гробар54

pre oko 1 godinu

Уопште нисам за то, да Николић буде тренер у Партизану!Бољи од њега су Јокановић,Пауновић,Ивић,чак и Милошевић!

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Nikolic i Jokanovic su najbolji za takmicarski fudbal, Milosevic je dobar ako hoces lepu igru i promovisanje mladih igraca i njihov pravilan razvoj od kojeg i klub moze dobro da zaradi, Ivic je za disciplinu isto kao i Nikolic dok mi je Paunovic vise za porodicnu atmosferu i zajednistvo, covek obraca detalju na sitnice, ali, pitanje je veliko da li je vec stasao za trenera nekih vecih klubova, definitivno je morao mnogo bolje odluke da donosi i pametnije da bira do sada, nije mu trebao odlazak u MLS ni pod razno.
Z

Za sad samo NIKOLIC ,IVIC ,JOKAN !

pre oko 1 godinu

SVI SU KUL OSIM SAVO. ! POKAZAO JE STA ZNA ,ISTI PETRIC. TREBA da UCI.
Z

ZADNJI VOZ. PROMENE JOS SUTRA !

pre oko 1 godinu

ZNACI IMA BOGA !!!
G

Gost43

pre oko 1 godinu

MNOGO SMO CEKALI. OVO JE TREBALO PRED 3-4 GODINE A NE DA NAM,,HIJENE NISTE KLUB !
b

batabane

pre oko 1 godinu

Mislim da ovi nece jos otici,jer jos nisu osigurali da Partizan nece biti ni drugi.Osigurali samo Zvezdi titulu.Što se plana tiče,ako vec kazu da bi Nikolic imao svu nadležnost nad sportskim sektorom,čemu onda sportski direktor.Ako kažu da ce imati prava kao Ferguson,onda i neka bude gen. menadzer,i onda je to i spirtski direktor i prvi trener.A za odane i dokazano strucne Partizanovce kao sto je pomenuti Vuk Rasovic,ima mesta u sportskom sekteru,bilo trenerskom ili skautingu.Takodje bi Duljaj trebao da ostane kao prvi pomocnik Nikolicu,zaduzen za prvi tim.Predsednik bi trebalo da bude protokolarna licnost i zasluzni član Partizana,kao pomenuti Tumbakovic.Upravni odbor bi trebalo da obezbedi novac za takmicenje,i trebalo bi da veci deo unesenog novca bude njihovo ulaganje.Naravno oni bi procentualno od uloženog ,imali pravo na na ekvivalentnu zaradu,ako je ostvare.To bi i bila delimicna privatizacija,sto bi bilo i najbolje.Predsednik tog upravnog odbora bi bio onaj sa najvecim ulaganjem ,ali mandatar tog upravnog odbora ,kao njegov tim.Takav Partizan bi imao sanse da opstane,i vrati se na staze uspeha.
x

xyzet

pre oko 1 godinu

Ima tu ponešto i dobro, ali ono o zaradi UO od Partizana, izvlačenju para iz kluba? Ti to ozbiljno? UO treba da čine uspešni ljudi, bogati, da prevedem, koji vole Partizan i kojima je zadovoljstvo i čast da pomognu. Treba da unesu u klub ili vlastiti novac ili da dovedu sponzora kroz svoje poslovne i lične kontakte. Kakvo bre uzimanje novca iz kluba? Pa to uglavnom ni vlasnici na zapadu ne rade.
t

turistarista

pre oko 1 godinu

Ovaj članak is sponsored by Ostoja from Chachak
a

aeiou

pre oko 1 godinu

Nemaš pojma. Napisao sam afirmativan kom za Ostoju i naveo dosta pozitivnih stvari koje je uradio u KKP i nije pušteno. Znači, bez hejta ili ljubavi, samo taksativno naveo činjenice. S vremena na vreme to hoću da pošaljem, uporan sam i nikada ne puste. Ne mogu da provalim koja je to igra.
r

reall

pre oko 1 godinu

A ovi su kao bolji?
с

стари гробар

pre oko 1 godinu

Може ли у Србији доћи на неку функцију у било којој области, не само у спорту, неко ко је рођен овде...опет Црногорац
Z

Zabrinut

pre oko 1 godinu

Pazi kada se onaj Kokeza vise nigde ne pominje,diglu su frku da je ukrao milione i covek ladno uziva negde sa tim istim milionima.
G

Gost200

pre oko 1 godinu

A ko zna apsolutno sve šta se dešava u državi? Ko ima koliki budžet, ko koliki porez treba da vrati, ko je taj koji postavlja funkcionere u Crvenu zvezdu, Partizan i FSS? Onaj. Sa druge strane, ne pita se gde su nestale pare i njegov drug Kokeza, to mu nije važno? O tome ćuti?
k

kalabasas

pre oko 1 godinu

Nije negde eno ga u Majamiju ,glumi Tonija Montanu,valjda ce kad se osili kolumbijci uraditi ono sto mi nismo smeli
D

Dzon10

pre oko 1 godinu

Daj Boze da do toga dodje mada cisto sumnjam posto ovi nece da odu jos dugo,bar dok Vucko ne kaze dosta je bilo,a sto se novih imena tice nije mi jasno dokle cemo da forsiramo neke istrosene ljude,Tumba jesi bio tata dok si bio trener,jesi,sad te niko ne j...dva posto i sad bi da te ozive,ej bre ljudi,imamo milion mladjih i sposobnijih od Tumbe,evo ja sam za Batu Mirkovica,srce i dusa,takav nam treba,neko ko ce da grize,a iskreno napravio bi bombu nad bombama,doveo bi Vidica na Tumbino mesto,jeste bio u Zvezdi ali vidite da su ga sutnuli,nek dodje kod nas i nek im objasni ko je tata!
S

Snezu za

pre oko 1 godinu

pr-a
M

MILAN GALIĆ

pre oko 1 godinu

Ako su Tumba i Babović članovi sns netreba da dolaze i tacka.
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

Ma jok, bre. To je žestoka opozicija, nešto tipa Ostoja Mijailović. Doduše manji kalibar, ali ipak opozicija. Pitaj Željka Pantića.
N

NEMA CEKANJA

pre oko 1 godinu

SVAKO JE BOLJI OD VAZURE VUCELE N.NEDICA JOS DANAS NOVI LJUDI
1

101p

pre oko 1 godinu

Dnevna doza vesti fabrikovanih u Prislonici!
G

Gost200

pre oko 1 godinu

U čemu je razlika? Siđu jedni lopovi, uskoče drugi lopovi, siđu oni, onda sledeći. Je l možda odgovarao Lukić za uništenje Crvene zvezde? A Džajić? Aboliran. Vesić? Napredovao. A Kokeza za FSS? Nestao sa parama, ne spominje se više. Đurić u Partizanu? Nanogica nešto kratko. A Terzić za OFK Beograd? Ništa, kao da se ne odvija suđenje, napredovao. Kakvo je to samo đubre od sistema i zakona koje imamo ljudi moji, mi smo u ovom trenutku gori od Albanije i Bugarske.
x

xyzet

pre oko 1 godinu

Slažem se sa tobom, samo bih ipak da pitam, onako generalno? Da li iko može zamisliti da Kokeza sam troši onih 700 mil.? Dobio je on dosta, ne sumnjam, ali ljudi, on je bio samo izvršilac radova, preko njegovog imena je išlo. Da li je iko gledao onu divnu talijansku krimi seriju Hobotnica? Toplo je preporučujem. Živimo u vremenu hobotnice, a Kokeza je samo jedan visiko pozicioniran vojnik dobro podmazane mašine.
S

Small owl

pre oko 1 godinu

E ako oni dodjj...Aj ne smarajte, bice isto.
Д

Ддгхј

pre oko 1 godinu

Ма није могуће. Ја мислио да их држава уништава. Гледајте у кошарци шта им раде... Живим за дан кад ће то зло да ср угаси, а угасићемо га. Није ни црвени близанац много бољи...
N

Neverovatno

pre oko 1 godinu

Koji to vi? I ko gasi koga? To je to, najveći problem Srba je što se mrze između sebe kao ni jedan drugi narod. Klali su se masovno između sebe u 2. svetskom ratu, neki su pohitali da stanu uz okupatore, neki su nedužne komšije prijavljivali i terali u logore i na streljanja, pa se masovno ubijalo 90-tih na ulicama, pa su tenkovi i policija jurišali na goloruki narod, pa su počeli po klubovima da se dele i mrze navijački, da se ponovo ubijaju i kroz sve ove 2000-te godine, da ponovo ne misle na bitne stvari na zajedništvo i porodicu, nego na agresiju i sport kao temu broj 1. Kosovo više niko i ne spominje osim na nekim grafitima. Srbi, šta radite sami sebi i zašto mrzite sami sebe???
Д

Далабу

pre oko 1 godinu

@Neverovatno Друже шта булазниш? Близанци нису српски клубови, један је чак и основан у Загребу.
N

Neverovatno

pre oko 1 godinu

Далабу Još jedan bitan element, mnogo se laže, neviđeno mnogo, toliko da ljudi verju da je laž istina, šta god da je u pitanju, da živimo na Mesecu a ne na Zemlji, da je današnji minimalac u Srbijji 1000 evra, da Partizan i Crvena zvezda nisu Srpski klubovi. Naravno da su Srpski klubovi, zna se i ko ih je osnovao i kad i gde su im bile prve utakmice i ko je igrao u 1. postavi, sve dokumentovano u izveštajima i novinama iz tog doba. Partizan osnovan od strane generala JNA, Crvena zvezda od službe državne bezbednosti. Dosta bre više laganja, dosta!
n

novinarrrr

pre oko 1 godinu

Prosao je 1. april alo!
K

Kalčopolista®.

pre oko 1 godinu

Bolje da se vratimo u susednu drzavu gde smo i osnovani,nema za nas leba u Srbiji!
P

Pa

pre oko 1 godinu

Realno
a

a tebi

pre oko 1 godinu

bolje da se vratis odakle si ozisao...
.

.....

pre oko 1 godinu

Jel Tumbi neko rekao da nema više Mirka Marjanovića?
w

wiki.1

pre oko 1 godinu

Mirko bio predsednik saveza a za to vreme: 3 titule partizan 2 titule zvezda 1 titula obilic

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Mirko bio predsednik Saveza Hahaha E, ovo je biser godine:-D
.

....

pre oko 1 godinu

@wiki.1 Mirko predsednik saveza?! Ahahahah
s

spiritus movens

pre oko 1 godinu

Sto bi rek'o dr. Arslanagic, znate sta je Partizan za Crvenu zvezdu? Sta? Sasa. Staa? Sasa ba.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Pošto ovde na vestima godinama vodite lažnu propagandu kako ste osim fudbala u svim drugim sportovima najtrofejniji klub po broju titula šampiona Države u Srbiji, TO JE LAŽ. Evo 5 najpopularnijih sportova, fudbal, košarka, rukomet, odbojka, tenis. Fudbal 34 titule Zvezda, 27 titula partizan. Košarka 22 titule Zvezda, 21 titula partizan. Rukomet 9 titula Zvezda, 9 titula partizan. Odbojka 12 titula Zvezda, 11 titula partizan. Tenis 26 titula Zvezda, 19 titula partizan. Dakle, lažete čim zinete. To možete da folirate ove klince koji prate sport par godina. Kada bi u tih 5 sportova dodali i ženske klubove oba kluba, skor bi bio duplo veći na strani Zvezde. GAME OVER.
E

E Vito,Vito

pre oko 1 godinu

Ali tenis😂😂😂😂😂😂😂😂😂, daj Vito pa ti si gori nego ovi klinci😂😂😂😂😂
G

Gostbre

pre oko 1 godinu

jel i ona sto je ukro simonovic na broju
J

Jasta1

pre oko 1 godinu

Zbog takvih kao ti nam i propada sport, tj dotakli smo dno.
U

U inat dusmanima

pre oko 1 godinu

Naviklo to da laze i siri propagandu kako su "najtrofejnija institucija" u celoj Evropi a samo u poslednjih 10 godina NULA titula u kosarci i isto toliko EL videli nisu dok im av nije kupio licencu,a u fudbalu cak 6 godina bez ijedne titule i preko 20 god.bez odigrane LS,to oni zovu "institucija".....🤣🤣
ц

црно на бело

pre oko 1 godinu

Још си под утиском ТОП 8?
D

Decenija bez EL

pre oko 1 godinu

@црно на бело... evo prodje 10-11 godina a vi jos niste osvojili titulu u KK i igrali EL na posteno bez kupovine licence,to je za Ginisa!
Z

Zar nema vaterpola!?

pre oko 1 godinu

Nisam znao da je Penis popularniji od Vaterpola u kome imamo titula prvaka Evrope vise nego Zvezda domacih titula 🙂🙂🙂🙂
g

gostgg

pre oko 1 godinu

Jos ce ispasti da ste trofejniji od partizana u kosarci😀a vaterpolo?
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@E Vito Vito. A udarali ste se u grudi što je veliki Zvezdaš Novak Djoković igrao tenis kod vas, kako to da sada tenis nije bitan😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ako ozbiljno pričamo, posle fudbala koji je ubedljivo najpopularniji sport na Svetu, i posle košarke, trenutno je tenis treći sport u Svetu. Ali je sigurno u top 5. @@@. Čim im kažeš činjenice, čim izneseš prave podatke gde vide ustvari gde su, a oni odmah boli te top 8 😂😂😂😂😂 Da mnogo me boli što u Septembru igramo treću LŠ u pet godina.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@@@@@@@@. Evo priznajem, vi ste najtrofejniji u svim sportovima, ubedljivo najviše Srba navija za jsd partizan, vi ste najbolja i najjača navijačka grupa na Svetu, itd itdddddd. Ajde sada možete mirno da spavate večeras, a sutra opet idemo u surovu realnost. 😂😂😂😂😂😂😂
с

стари гробар

pre oko 1 godinu

Ватерполо си видим, прескочио...ненамерно, сигурно...

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Hajde sto si stavio tenis umesto vaterpolu (a i u tenisu smo bili trofejniji od vas isto kao i u odbojci), o vama sve govori to sto u fudbalu racunate i onu titulu iz '46. Vasih dvadeset izvornih klubova ne postoji, od toga dva vise uopste nemate, a osamnaest se i dalje takmici, vase sd predstavlja prevarantsku druzinu, ti si samo jedan mali istureni clan. Vi da ste ispred nas u kosarci, jesi li citav?
@

@U inat dusmanima

pre oko 1 godinu

Kao prvo, vi LS niste videli 26 godina. Od 1992. do 2018. Kao drugo, Partizan je igrao 2010. sto je 13 godina a ne 20. Kao trece, vi EL u kosarci niste videli 13 godina, I kao cetvrto, ni ove godine necete igrati top8 ali cete zato gledati nas.
G

Gost не

pre oko 1 godinu

Партизан у фудбалу има 25 а не 27,бар што се спортских организација тиче.

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre oko 1 godinu

*vaterpola
B

Bojkot

pre oko 1 godinu

Ovi nece otici oni moraju da se oteraju,sedece tu do poslednjeg dinara a sad je bilo priliva!
J

Jovica Negotin

pre oko 1 godinu

Ako budemo 7.na tabeli mozda se ovo i desi.
G

Gost23

pre oko 1 godinu

Tumba, rumba, bumbaaaaaa🤣
I

Ivan Bor

pre oko 1 godinu

Ma prvo platite porez,zasto bi vi bili izuzetak.Rasprodaj ceo tim Imacete da platite porez barem 30%.
I

Igor978

pre oko 1 godinu

Apsolutno je svejedno koće da vodi Partizan ako će i ova garnitura da prihvati ulogu sa budu “večito drugi” i da ne talasaju. Ovi možda mogu da srede finansije, ali sve zavisi od toga sa kojim “ovlašćenjima” preuzimaju Partizan…Ako se Zvezdi nameštaju sponzori sa najjačim ugovorima u državi, džabe nam sve
G

Gost samo gost

pre oko 1 godinu

Da mozda ko hoce da bude sponzor Zvezde prvo vas pitaju da li smeju i koliko para smeju daju.Ima uopste kraja vasem besnilu i ludilu.
@

@Gost samo gost

pre oko 1 godinu

Ne, nego treba Predsednik države da vama dovuče Gazprom, koji kešira po 6 miliona godišnje, a to sponzorstvo se “ispegla” tako što se preko NIS-a koji je u vlasništvu Srbije i Gazrpoma lova vrati Rusima kroz nameštene tenderez A onda kaže taj isti Predsednik, evo daje sada isto jednima i drugima, kao fora državni Telekom uplaćuje svima isto!? Pa šta smo svi mi, balvani!? Dovedeš Zvezdi najjače sponzore od kako si na vlasti, tamo postaviš ucenjeni glavu i poslušnika, pa onda još gore i nesposobnije likove pustiš u Partizan, oni sve upropaste (a i onako imaju duplo manje para pa ne mogu ništa ozbiljno ni da urade i da su sposobni), i onda nakon 6-7 godina sistematskog guranja Zvezde on sada deli lekcije o tome ko je šta platio a ko nije!? Pa kako da plate kada su sada u potpunom kanalu, dok se Zvezdi 10 godina sipalo sa svih strana!? Ničija nije gorela do zore, rođaci, samo likujte
G

Gromki aplauz

pre oko 1 godinu

Nije dovoljno samo da odu, moraju i na sud za sve sto su pokrali.
d

dobargrobar

pre oko 1 godinu

Nista vi nam mozete ..Moze samo da nas mrzite mi smo gromada
@

@dobar

pre oko 1 godinu

Samozvana...
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

Oće li onaj što je sunuo u KK 20 miliona evra ovde da sune nekih 80 miliona?
h

hahaha 1

pre oko 1 godinu

Hoće naravno a šta ćeš ti onda ?Da se roknes.....
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

@hahaha 1, pa kad se ti nisi roknuo u poslednjih deset godina što bi iko drugi? Inače, lepo je što priznaješ da ste njegov državni projekat.
D

Dr Dragon

pre oko 1 godinu

Ovo zvuci kao bajka.Ja prosto ne mogu vjerovati da ce bagra otici.Ima li u Srbiji zatvor za pljackase ???
D

DDF

pre oko 1 godinu

FK Partizan trenutno zasluzuje da bude na 5 mesto tabele i da vodi borbu sa pazarcima za 5 i 6 mesto...😖😖😖
D

Dosta je više

pre oko 1 godinu

Ne pametuj i ne licitiraj, molim te. Partizan trenutno zavređuje poslednju poziciju na tabeli i to ti ja kao partizanovac kažem. Na osnovu neke zalihe u bodovima je četvrti, a igra kao poslednji. Da li će se promeniti, ne verujem.
S

Salesman

pre oko 1 godinu

FK i KK Drzavni Projekat.
V

Vala bas

pre oko 1 godinu

Neko drzavni, neko privatni KK gde idu drzave pare.
m

mozzartsport.com

pre oko 1 godinu

Zasto nema uzivo rezultata, TSC, i kako igra cuka!
d

dragan r.

pre oko 1 godinu

Čuka igra od 18:00.
S

Sascha74

pre oko 1 godinu

Pa zato sto osim Par i cz,niko drugi u Evropi ne moze pobediti gotovo nikoga.Zar neko ovde zaista veruje da bilo ko osim Partizana ako bude drugi,moze imati sansi u kf za LS ,ljudi onda vi verujete u deda mraza
A

Agosta

pre oko 1 godinu

Tumba i Milija? Revolucija? Partizani, komunisti, proleteri jos uvek zive svoje snove!
G

Gile 88

pre oko 1 godinu

@ Pa šta sa tim To pokazuje koliko je teže osvojiti Evropsku titulu u fudbalu a oni koji tvrde kako smo zemlja košarke ta zemlja za 17 godina nezavisnosti ima 3 medalje a od 4 OI od nezavisnosti Srbija na 3 nije ni učestvovala i još nešto sve te titule i Zvezda fudbalsku i vi košarkašku osvojili ste u vreme postojanja u vašem slučaju skraćene a u našem kompletne SFRJ a ni za kakve svoje nacije
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Druze nemoj da se trudis, oni fudbal ne razumeju ni da im ga Anceloti objasni)))))))
P

Pa

pre oko 1 godinu

Ima kad je neko pre 20 godina unistio domace prvenstvo i pobegao u Aba ligu.
G

GrobarRS

pre oko 1 godinu

Ogromna, ali zaista ogromna sramota ko nama sve sedi u klubu. Milivoje, Kralj, VV tandem, jadni Duljaj iskustva nema a kamoli da preuzme Partizan u najgorem trenutku..nama treba ozbiljni reset, od cele uprave pa i igrača. Kad bi isli VV i dosli Tomić i Nikolić već bi bio ogroman napredak za budućnost. VV pricaju o stabilnim finansijama ali nemaju ni za Uefa licencu, pa kakva je to sramota ljudi moji. Čak preposteni covek, ma ljudina Milorad Vucelic moli cak da ga smenu, ali dzentlmen nece dati ostavku. Pa gde mi zivimo, gde ovo ima u p**** m*******. Duša me boli kad vidim kako nam igraju istroseni igraci, pogotovo mentalno. Od fejse, zivkovica, jovica da ne krenem..nekad su tu bili Sadik, Asano, Suma, sada se bore Rikardo i jedan Natho pre penzije, ako oni ne funkcionisu gotovo unapred ne dobijemo utakmicu. Onaj pantic skace sto je smanjio rezultat u 90. minutu protiv jedne vojvodine, na sta smo mi bre spali..ni komsije nisu ni zasta, ali nisu daleko toliko u kanalu ko mi, od prvog do zadnjeg coveka..
G

Gost007

pre oko 1 godinu

Sve je dovedeno na stanje iz 1990.godine. Koliko je Crvena Zvezda bila moćnija tad, toliko je i sad. Čisto resetovanje stanja. I pošteno je tako. Sve što je Partizan ućario uz pomoć ove ili one vlasti oduzeto je. Sada je ponovo tamo gde je bio. Da nije bilo kako je bilo paradoks je da bi i jedni i drugi u ovih dvadesetak godina bili željni titula. Ali ode Arkan prerano...
@

@

pre oko 1 godinu

Resetovano na 1990? A sto se ne resetuke na 66? Pazi ti njega, " nama je dozvoljeno da krademo"
s

srbenda 777

pre oko 1 godinu

Što se ne resetujemo na 1966 kada je sveti klub igrao sa Realom finale kupa šampiona,kada za Zvezdu odgovorno tvrdim niko u Evropi nije ni čuo,kada je Partizan bio ubedljivo najgledaniji tim i to godinama,ovo vrlo lako možete da proverite,sprdo se sa zvezdom pr.radi pobeda od 7÷1, i onda je krenula udba
G

Gost007

pre oko 1 godinu

Čisto da znate. U periodu između dva rata Zvezda je bila prvak dvadesetak puta, Partizan desetak, a neko treći petnaestak puta. Više nekog trećeg nema. Bar za sada. Tako da naravno da neće Partizan izumreti. I baš zato će i dobiti normalnu upravu. Zvezda će da osvaja 2-3, pa Partizan jednu titulu i tako u krug.
p

pitam

pre oko 1 godinu

Kad to steaua bila prvak drugi put..
G

Gnjatić Paviljoni

pre oko 1 godinu

Klasični uhlebi. Pa ovi su vec vodili Partizan i sta? Nista! Tumba kao nagradu za glasanje u FSS-u, Milija propo, Elmer ne moze da nadje klub 2 godine. Posle par kola vikacete cika Mile vrati se!!!
K

Kalčopolista®.

pre oko 1 godinu

CIRKUS OD KLUBA!

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Cirkus moze biti samo covek koji se potpisuje ovde sa 100 nikova, i to mu malo pa krade moj! Samo me zanima jesu li te agrejdovali sa alpske na parizer? Zasluzio si!
S

Soko

pre oko 1 godinu

Nova uprava kao prvo mora resit dva problema povecat redovan priliv novca najmanje pet miliona evra i popravit nas uticaj u fudbalskom savezu za50%. Uprava koja to moze je dobra uprava sve ostalo su samo posledice.
g

gosttt

pre oko 1 godinu

Pa ja je znam sta su vam sudije i fas savez sad krivi….koliko su vam puta sudije progledale,fss vam pomaze i opet ne valja….a da bilo je dobro jedino u vreme toleta kada su vas upravmi odbor cini ljudi na videcum funkcijama u fk borac,bsk,hakdyk kula,mavca i mnogi drugi ,ti klubivi danas ne postoje
P

Postic

pre oko 1 godinu

Pa sta ces vise od Bjekovica
E

Ej ljudi

pre oko 1 godinu

partizana se nikad ne treba plasiti kao kluba i njegove snage, sa trenerom nikolicem, ilicem ili bilo kojeg drugog, samo se treba plasiti partizanovih sudija, sudijskecorganizacije itd
H

Hezonja rešenje

pre oko 1 godinu

Hezonja je rešenje ! Navijač crno belih od malih nogu.
S

Sto da ne

pre oko 1 godinu

Odlican igrac, kude vam je Robi iz Čačka?
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Evo predlazem grobarskim stranicama da se osnuje fond za kupovinu kluba.Garantujem za 1.000.000,00 € moze da se kupe 23 clana.Mozda bude i akcije,kupis Miliovoja i Kralja a Nadja dobijes gratis.
o

opanak11

pre oko 1 godinu

neka mi neko objasni koja budala misli da ce Nikolic doci kod ove dvojice?
S

Setimo se

pre oko 1 godinu

Jel se secate kada su jugosloveni pricali da je Ostoja poslat da ih unisti ??? Pogotovo posle 7 mesta na tabeli.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Titula šampiona Evrope i Sveta. Dva Evropska Mitropa kupa. Tri polufinala Kupa šampiona. Pet četvrtfinala Kupa šampiona. Finale Kupa Uefa. Polufinale Kupa kupova. Četvrtfinala Kupa Uefa i Kupa kupova i ne računam toga ima brdo. Dakle, tri Evropska trofeja i jedan Svetski trofej. 34 titula šampiona Države. 27 kupova. 6 titula u nizu. 3 duple krune u nizu. 3 puta LŠ u 5 godina. 3 LE proleća u 5 godina. Ne računajući one velike klubove sa Zapada, Crvena Zvezda najveći i najtrofejniji klub u ostatku Evrope. I da vam skratim da ne bude u odgovoru to su Steaua i Dinamo K, jesu ali kada bi se zezali. Lako može da se proveri njihovi domaći trofeji i Evro uspesi, i Zvezdini. Dakle, CRVENA ZVEZDA NAJVEĆI KLUB OSTATKA EVROPE NE RAČUNAJUĆI VELIKE KLUBOVE SA ZAPADA. I vi imate tu čast da budete prvi komšija takvog Giganta kakav je FK Crvena Zvezda. Vi i onako nikada niste ni bili dobri u fudbalu. Fudbal pa 10 mesta prazno pa ostali sportovi. Držite se vi ovih sporednih sportova. Vaterpolo i eventualno košarka.
l

lollol

pre oko 1 godinu

Zivis u zemlji kosarke al aj sta god tesi se. Sem u fudbalu ni u jednom sportu niste veci od nas.
n

nikakoboli

pre oko 1 godinu

Ma gde grobarima ista dokazujes,oni ne mare za ikakve zvanicne rezultate ni fsj ni uefi,ni fifi, ni googlu nikome. Samo statistika ala dule,ala stanoje,ostoja i bjeka nekada.
G

Gost 0901

pre oko 1 godinu

Steaua 2 puta prvak evrope
1

12345m12345

pre oko 1 godinu

@lollol zivimo u svetu fudbala...

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Nisu ni u fudbalu, a u kosarci, rukometu, odbojci, vaterpolu i hokeju svakako nisu, pogotovo ne u kosarci, vaterpolu i hokeju.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@IoIIoI. Kao što rekoh, fudbal pa 10 mesta prazno pa ostali sporedni sportovi. A mogu da ti navedem bar 10 sporednih sportova a ima ih mnogo više gde SD Crvena Zvezda ima više domaćih titula od jsd partizan. Samo u Mačevanju imamo 105 titula šampiona Države ejjjj. SD Crvena Zvezda 3 titule ŠAMPIONA SVETA EJJJJJ. SD Crvena Zvezda preko 800 titula i trofeja ejjj.
u

u neznanju je spas

pre oko 1 godinu

Steaua 1x prvak Evrope i FKCZ x1, to je sve iz istočne Evrope ikad, malo proveri pre pisanja gluposti

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

@Don Vito Corleone, vi imate 818 zato sto racunate trofeje svih klubova koje ste prisvojili, a cak 20 vasih klubova nisu vasi izvorni, od toga su dva prestala cak i skroz da postoje. Pobogu, vi u fudbalu sebi kao titulu racunate prvo mesto na kvalifikacionom turniru za uzu Srbiju (Spartak osvojio za podrucje Vojvodine), kao sto vidis, to cak nije bilo ni republicko takmicenje?! JSD ima 835 trofeja za koje se pouzdano zna da su bili zvanicni, a tek kad bude izvrsena dodatna i poslednja provera za 7 Kupova u veslanju, za trofeje u streljastvu (preciznije, u gadjanju glinenih golubova- trap, skit i dubl trap) kao i u plivanju, imacemo konacnu cifru svih trofeja JSD do sad.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@Vlada. Jel u te vaše titule računaš i sve one titule koje vam je dodelio Sud udruženog rada??? I one sportske radničke igre u Čanju??? Dobro zapamti jednu stvar, ZVEZDINA TITULA ŠAMPIONA EVROPE I SVETA U FUDBALU VIŠE VREDE NEGO SVI VAŠI PEHARI ZAJEDNO IZ CELOG SPORTSKOG DRUŠTVA. SD Crvena Zvezda 3 TITULE ŠAMPIONA SVETA, to više vredi nego celo vaše JSD. GAME OVER. NI sam ne znaš kada ste osvojili poslednji put neku titulu u bilo kom sportu, a da to nisu klikeri na velike rupe.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@U neznanju je. Zvezda i Steaua imaju po jednu titulu šampiona Evrope. Samo što je Zvezda veći klub od Steaue jer ima 3 Evropska trofeja, plus Svetski trofej, titula šampiona Sveta. Plus što Zvezda ima više domaćih trofeja od Steaue, koja ne nažalost ugašena i igra kao FCSB.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

@Don Vito Corleone, da, uzasno su bitne te dve svetske titule u karateu, to je epohalni uspeh zasto sto je karate jako bitan sport, i to u Srbiji pogotovo. Bezi bre, dniceja, jedan Kup LEN ili KPK u vaterpolu je veci uspeh od toga, a kamoli ostali nasi trofeji, niste nam vi bre ni do clanaka kad su u pitanju medjunarodni trofeji, smesan si do bola, vi ste ti koji racunate smesne turnire, a meni nesto pises.
c

cile mile

pre oko 1 godinu

Ti računaš titulu pripisanu sa turnira što ni Spartak ne računa,e dete...Malo vam je 33 pa daj i tu.Nema tu obraza.Čovke i Terza vas vode moj bato a nam uvalili Vazuru i sad ste vi pošteni

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Ne, mi sve detaljno proveravamo i nijedan trofej koji nije bio zvanican necemo sebi pripisati, upravo vi ste ti koji to radite. Mozes misliti koliko su bitne dve svetske titule u karateu, nisam znao da je to planetarno popularan sport. Od toga je vredniji bilo koji tj. svaki medjunarodni trofej koji smo osvojili, a nije bas da ih imamo malo, naprotiv, i u tome vas isto sijemo kao nezdravi. Smesan si i patetican.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@Vlado lažovu. Kup LEN vredniji od titule šampiona Evrope i Sveta u fudbalu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Kup LEN vredniji od 3 titule šampiona Sveta 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Menjali bi vi svih 7 LEN titula šampiona Evrope u gnjurenju i titulu Fibinu iz Istanbula, samo da imate titulu šampiona Evrope i Sveta u fudbalu. ALI NE MOŽE.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

lolool-druze dal je realno da si ozbiljan!???????????????????? Da li je realno da ne kapiras gde je fudbal u Evropi po vaznosti, i gde je kosarka???????????????? Kosarka ni u Americi nije u top tri sporta, a tamo je nastala............ A od vas su u kosarci veci i Cibona i Jugoplastika na prostoru bivse Jugoslavije........

JUG

pre oko 1 godinu

Gde je Zvezda danas u fudbalu jel sampion Evrope nema je nigde kao ni nase bivse zemlje a ni sadasnje , igrace grupu LS samo zato sto je u mnogo slabijem takmicenju skupljala neke bodove i na tome se moze zahvaliti i Partizanu bez njega to ne bi bilo moguce.A Partizan je sampion bio i ponovo je u top 8 u sportu u kome je nasa zemlja bila vise puta prvak sveta i Evrope. Vaterpolo klub bio je 7 puta sampion Evrope u sportu u kome je citavu deceniju nasa reprezentacije dominirala to je Partizan a Zvezda je ono sto je i Steaua bila drzavni projekat komunisticke zemlje koji je sa raspadom tog sistema zauvek otisao.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

@Don Vito Corleone, nisam napisao da su vredniji od tog vaseg trofeja u fudbalu nego od vase dve svetske titule u karateu. Sta hoces da kazes, ako je FIBA organizovala '92, to nije titula prvaka Evrope? Zavrsavam ovu diskusiju, plitak si jako.
c

cirkus

pre oko 1 godinu

Molimo vas da MIlojko nastavi da nas uveseljava svojim nebuloznim komentarima... Koja sprdacina
m

madness

pre oko 1 godinu

Revolucija sa Tumbom i Babovicem? Kakav vic....
D

Dojčilo

pre oko 1 godinu

Sjaši Kurta da uzjaši murta...Kako li se samo bagateliše reč "legendarni"....Saša Ilić legenda??? Pa ko je čuo u Evropi za Sašu Ilića...Otiđite u Britaniju pa pitajte sa ser Ivana Golca....To je fudbalsko ime. Vidić je fudbalsko ime...Kakvi Tumbakovići i ova boranija...Ove naravno treba i mora se oterati....ali dovesti ozbiljne ljude....koji su spremni da rade...a ne bitange...Takvih smo se nagledali...
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 godinu

Ako se ovo stvarno dasi častim pićem celu kafanu a bogami ću na sledećim izborima teška srca ali samo zbog ovoga zaokružiti broj jedan.
k

kako da ne

pre oko 1 godinu

videli smo kako je vasa legenda dule vujosevic prosao na izborima i kakvu ste mu podrsku dali. a po cemu neki odlucuju za koga da glasaju, odlicno nam je.
G

Gostdalmatinac

pre oko 1 godinu

Braćo za sportskog direktora Ivan Tomić, najjači sportski direktor ikada, ko prati FKP zna o čemu pričam i kakve je igrače dovodio dok je radio kao sportski direktor
N

Nenad B.

pre oko 1 godinu

Dovoljno je samo reći Žuka, Moreira i Dijara. Ostalo je istorija.
G

GostE75

pre oko 1 godinu

Dobra ekipa ali drzava nece dozvoliti da oni preuzmu Partizan.
D

Decenija bez EL

pre oko 1 godinu

A koja to drzava? Jel ona koja vam nasula 35.mil evra budzeta u igokeu,4.mil platila pantera i 5.mil licencu da igrate EL koju niste zasluzili na terenu,jel o toj drzavi pricas?
1

12345m12345

pre oko 1 godinu

stavrno mislis da se oni sastavjaju i planiraju ista bez saglasnosti drzave? nego vi imate taj problem, cim ste losi to automatski znaci da vas drzava unistava...
G

Gost543ttresa

pre oko 1 godinu

Vauzru je doveo Zeka, sto njega niko ne spominje
y

yorz

pre oko 1 godinu

nije zeka, nego novak nedic!
g

gosthost

pre oko 1 godinu

cini mi se da ti nisi citao tekst

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Ja sam ga spomenuo, zecevic je doveo ovu upravu, a konkretno vazuru je doveo preko vazurinog kuma nn.
@

@vladar

pre oko 1 godinu

Places mnogo glasno, ne sramoti se! Nadji zivot!
P

Placeni ubica Tau Paj

pre oko 1 godinu

Nije nego profesor Vuletic, koji predaje na pravnom fakultetu, a koji je gle cuda zavrsio Vazura, lik je sa 28. godina postao direktor Partizana, lik koji se sportom bavio samo na casovima fizickog.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

@pedja108 sta je to toliko sporno u Toletovom periodu osim nekih trenera kojima je tole sredjivao da treniraju bez licence, osim predsednika koji puca penale jednoj ekipi jer joj je doveo gasprom, ili ne daj boze po 2-3 penala na jednom derbiju ili penala na derbiju kada lopta igraca pogadja u butinu? Sta je sporno? Jel se svake sezone u prolecnom delu igrao derbi koji je u direktnom duelu odlucivao sampiona? A sada? “sampion” odlucen posle 10 kola, ima 25 razlike, brutalni seriju pobeda, i za divno cudo, nezadovoljne navijace koji traze smenu trenera nezadovoljni tom “dominacijom”!?????
G

Gabilondo

pre oko 1 godinu

I ne samo to, nego je odveo seika na Marakanu.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Da dopunim komentar, nesto se ne secam da su ti ugnjetavani iz toletovog perioda igrali grupne faze LE jer im kako oni kazu vise sile nisu dozvoljavale da budu prvaci…Zasto niste kao Partizan iz ovog aparthejda, prolazili u grupne faze evropskih takmicenja, prezimljavali, tamburali vecitog rivala kao one sezone bez sut da vam uputi u 4 utakmice za redom? Znaci neda vam Tole, uzmete istamburate Partizan izadjete u Evropu i prezimite i imate onda argumente da ste “ugnjetavani”…ovako, gubili sve derbije koji su u direktnom duelu odlucivali sampiona, ni jednom niste prosli kvalifikacije, i dan danas se setim Bajkovog penala protiv Bordoa i onog narikanja komentatora koji je samo minut pre toga neartikulisano urlikao kada je zvezda izjednacila na 2-2 i imala rezultat za prolaz u grupu! Stvarno ne znam koje vam stvari nisu jasne iz tog Toletovog perioda!?

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

@Gabilondo, i ne samo to nego je svom francuskom kolegi urucio/poklonio dres zvezde, a ne Srbije. To samo kod nas moze da se dogodi.
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

O čemu ti pričaš? Serije pobeda je imao samo Partizan pod Stanojevićem. Ide serija pobeda, pa poraz od Zvezde, pa opet serija pobeda, pa poraz od Zvezde, pa u plej ofu serija pobeda, pa poraz od Zvezde, pa u kupu serija pobeda, pa u finalu poraz od Zvezde. Osvojili bi titulu da ste jednom, SAMO JEDNOM igrali nerešeno sa Zvezdom.
G

Gola Istina

pre oko 1 godinu

Puno kandidata, malo odgovora, koliki je dug? Doce novi ljudi i odmah ce naci para isto kao u kosarci bili 7 sada u Evropi, i ovi ce isto biti u top 8 ali ce igrati Evropu
d

dobargrobar

pre oko 1 godinu

Samo se vi sprdajte sa nama mi smo gromada I institucija za vas.
K

Kako god

pre oko 1 godinu

Ko bude dosao Partizan nece da bude sampion i ima mozda da bude drugi,trofeja nece biti, ali ce da bude ma pusti trofeje makar smo drugi i nismo otisli pod stecej, i svi zadovoljni i srecni, kao i basket sto je sad ma pusti trofeje bitno je da igramo Aba ligu i Evroligu, dobro je sto se nismo ugasili i bili 7 u Aba ligu, ovako ce u svakom sportu da budemo drugi, Zvezda ce da uzima trofeje i svi srecni i zadovoljni.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Kako su onda SVI srecni i SVI zadovoljni?
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Naravno da je tako, i tako i treba da bude!!!!!!!!!! U fudbalu da slavite kad budete drugi, Vojvodina je drugi najveci srpski klub posle Zvezde. I zasluzuje da se bori za titulu sa Zvezdom.....
@

@gost123

pre oko 1 godinu

Vidimo kako se bori za titulu 30 boda bezi Zvezda, u ovoj cirkus ligi Zvezda je za 5 koplja jaca od svih, sa trecim timom bi se prosetala i bezala bi ne mozda 30 bodova, nego mozda 10-15.
G

Gost Pele

pre oko 1 godinu

Kako vas lože. Niko nije lud da dođe u FK dok je ova vlast.
B

Bikovi su u areni

pre oko 1 godinu

Musa vs Hezonja.....grobari selfije vacare
S

Sascha74

pre oko 1 godinu

Ne znam ko ce doci,da li ce uopste biti promena,samo znam da od ovih ne postoje gori. Mnogo pogresnih poteza ,tesko ih je sve nabrojati. Juce citam,nisam ni znao,poslali dete Vanju Vlahovica na pozajmicu u Atalantu.,strasno i prodace ga za par stotina hiljada ,pare klub kao i uvek videti nece,mozda 10% Siguran sam u nekoj drugoj drzavi ovi i ovakvi ,ima ih mnogo i kod vas ne bi bili ma funkciji vec na optuznici Mi obicni ljudi,navijaci,svadjamo ae pisemo gluposti ovde a oni svi Van fudbala rade zajedno za svoj Konto
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Odgovorno tvrdim da je za 1.150.000,00 € moguce kupiti FK Partizan,23 clana 50.000 € (Albert Nadj bi se prodao i za manje).Evo Ostoja neka proda 3 čuke i ulazi u FK.
Z

Zvornik

pre oko 1 godinu

Dođeš do dva kluba u LŠ a onda to koristi nikad slabija Zvezda unazad 5-6 godina i nikad slabiji drugi klub u Srbiji.
n

nR

pre oko 1 godinu

Kada jedan Stanojevic nije mogao protiv drzave i ostali nece moci. Covek je bukvalno morao da prepusti titulu na kraju.
P

PP

pre oko 1 godinu

Stanojević protiv države? Nemaš ti pojma, Stanojević je deo te ekipe.
B

Blaki

pre oko 1 godinu

Koji Stanoje, Flora ili Fauna,ili možda Šamrok Stanoje!
G

Gost456

pre oko 1 godinu

Nije prepustio. Sasa ilic mu je izbio titulu iz dzepa. Koji je posle plakao u intervju steta sto je arena izbrisala taj snimak da se smejem i dalje kao taj dan. Show program.

goranpravdic011@gmail.com

pre oko 1 godinu

Kako se pise "jedan Stanojevic" kao da je to jedan Murinjo ili Gvardiola a u stvari trener malo slabiji kalibar nego Tumbakovic

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

@PP, ako i jeste, ogolio je koaliciju zvezde i sudija do kraja isto kao i Nikolic pre njega i isto kao u svom prvom mandatu. Zanimljivo je veoma biti takav clan i deo sistema.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

@Gost456, nije mu ni Sasa Ilic ukrao nego vase sudije koje nisu iskljucile njihovog igraca u uvodnoj fazi te utakmice.

Delija

pre oko 1 godinu

Dosadno je postalo pisati o ovoj ekipi iz humske!
B

Butragenjo

pre oko 1 godinu

A sto sad promene kad im je lepo krenulo, pa i u fudbalu su u TOP 8 !!!

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Delije kada cuju ime Marko Nikolic, razdraze se kao bik u koridi kada vidi crveni plast
K

Karamopolistu

pre oko 1 godinu

Ti si bio 🐒 ti si sad 🐒 ti ces ostati 🐒.
D

DekiSum

pre oko 1 godinu

Ma vas ni Gvardiola ne može da vadi iz krize
P

Postic

pre oko 1 godinu

Pa i nije neki trener

Ḍuško dugousko

pre oko 1 godinu

Hahahah cuj ovog, od ELMERA!
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Istina je da nemam dobro mišljenje o Terziću, ali vam dupe pomera. Prvo je ubacio svoje ljude u Savez, sada ubacuje svoje ljude u partizan. Terziću izvini što sam ti ukrao Nik i što ga Ja koristim 😂😂😂😂😂😂😂😂
G

Gost200

pre oko 1 godinu

Terzić odlaže sudski postupak koji se protiv njega vodi od 2011. godine, izbegava ročiša, i prošlog četvrtka se nije pojavio na sudu zbog "prehlade". Detaljni hronološki ekscesi su sabrani u novinama Vreme i to u ovom poslednjem broju od 30.3.2023. koga zanima može da ih nađe. Suština je da taj čovek može da radi apsolutno sve i neće odgovarati dok mu se čuvaju leđa, čovek je jači od jednog Nemanje Vidića i Džajića. A šta će biti nakon cele te priče sa njim, kada više ne bude imao zaštitu ostaje da vidimo. Verovatno opet bežanija preko granice, mada mislim da mu je zabranjen ulazak u Crnu Goru gde se prošli put skrivao, tako da će morati na neku drugu stranu.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Priznaj da su mu lepi nokti. Jok, ja mu se divim, ej, bruko.
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Ja bih razumeo da drzava pomogne nekom klubu jedanput, pa cak i dvaput, ali Partizanu se placa evro licenca svake godine. POstoje dugovi prema igracima, koji s eonda ucenjuju, preti im se da prihvate reprogram, a u stvari klub nema nameru da im isplati dugove. A pre manje od mesec dana slusamo price kako se sve plate u Partizanu redovno isplacuju i nikom se ne duguje. Pa, ko onda laze? I ovi novi ljudi sto treba da dodju. Ni Partizan ne moze bez politicara kao FSS, Ljajic bi posto poto da dobij eneku funkciju, hteo i on da bude predsednik FSS, ali ga nisu hteli. Sad bi da bude drugi potpredsednik?! Cuj tu funkciju. Pre nekoliko godina Zvezda nije igrala lS tj kvalifikacije, zato sto nije imala pare za evrolicencu, drzave nigde nije bilo da uplati tu sumu, vec je brze bolje poslat Partizan da nezasluzeno igra te kvalifikacije i naravno ne uspe. Sramota je da se drzavne pare rasipaju bespotrebno, pritom niko iz drzave nije dao svoje pare, vec nase. Prica se i o velikom uspehu KK Partizan, ali nema pitanja koliko je miliona drzava prosula u to i koji je razlog. Bruka i sramota.
c

comi 85

pre oko 1 godinu

Izvini a agrobanka u čim je vlasništvu???17mil uzmeš i puj pike ne važi...

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Nismo nezasluzeno igrali te godine jer ste vi oteli tu titulu, samo je naknadno ispravljena ta nepravda. Ono sto je bilo nezasluzeno je vase i Vardarovo igranje u KES 1986. i 1987.
@

@

pre oko 1 godinu

Ja mislim da se ta licenca ne placa slucajno, kad pogledas da je tu jos uvek uprava koju teraju vec 5 godina. 6 godina bez titule a predsednik kluba prica kako je sve super itd. Svako normalan vidi , samo vi ne
D

Delija-the-boy

pre oko 1 godinu

Ja imam traume od ovog coveka
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Ovo bi bilo odlicno to bi samo znacilo da je Partizan uspavani dzin koji se jos nije probudio.Dolazak gospodina Marka Nikolica bi bio pun pogodak posto vec zna kako se osvaja titula ali mora on da bira pojacanja.Ni dolazak naseg vinjaka Sase Ilica ne bi bio los legenda Partizana,dugogodisnji kapiten sa cinimi se preko 800 utakmica u dresu Partizana cime je prestigao legendarnog Mocu Vukotica,navijaci Partizana ga vole i covek je castan i posten bez mrlje u karijeri.Prvi je u Bugarskoj sa Cska ispred godinama neumoljivog Ludogoreca i on istinski voli Partizan i navijace Partizana.Voleo bi da na klupi Partizana takodje vidim i stranog trenera recimo bivseg trenera Glazgov Rendzersa gospodina Djovanija Van Bronhorsta on bi uveo disciplinu u Partizan i osvezio igracki kadar i poslozio sve kako treba.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Sasa Ilic jos uvek nije za trenera Partizana, mozda ce nekad cak i biti, ali, trenutno to sigurno i svakako nije.
1

156

pre oko 1 godinu

Bravo za komentar odličan je bivši trener Rendjersa legao bi nam kao budali samar
G

Gost iz Grocke

pre oko 1 godinu

Dzaba nas bilo ista violina svira
G

Gile 88

pre oko 1 godinu

Kad se priča o veličini kluba Zvezda je jedini klub iz SFRj koji je bio šampion Evrope u fudbalu Partizan je bio u košarci ali to su ostvarili i Bosna i Jugoplastika odnosno Split i Cibona i to samo po sebi dosta govori
P

Pa sta sa tim

pre oko 1 godinu

I sta si hteo time da kazes ni sam ne znas? Partizan je osvojio za svoju zemlju i naciju, Cibona i Split za svoje.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

To govori samo da je za nas mnogo lakse bilo da osvojimo u kosarci nego u fudbalu jer smo mnogo talentovaniji za kosarku. Zasto vi nikad niste igrali u finalu KES/LS u kosarci kad je to toliko lako?
m

mighty king

pre oko 1 godinu

Jedna slika menja sve. Pokažeš reciklerima sliku Nikolića, a oni se uzvrte kao da si đavolu prineo krst i beli luk. To će zauvek ostati zapisano kako se Nikolić oteo kontroli i osvojio nameštenu titulu za zvezdu. Tek kad čujem argumente ovih iz zvezde kako nije bilo namešteno čim je Voždovac dobio, šta reći? Samo tu utakmicu niste uspeli betonirati jer se je niste plašili i zato što smo mi premirali Voždovac da se bori. A bilo je namešteno. Predsednikov izliv gneva ka Vučeliću i slavlje Nikolića - neprocenjivo. Samo to vredi više od 20 nameštenih titula.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Ne znam za druge reciklere, ali mene licno bas zabole za pomenutog trenera, ne shvatam zasto bi on nas trebao da interesuje???????????? Nama se posle toga desila najbolja moguca stvar u liku Vladana Milojevica i dve lige sampiona za redom. Ne znam sta ko oseca, ali znam da ni jedan grobar za skoro 80 godina postojanja nije osetio ono sto su osetili zvezdasi u Bariju, ili protiv Liverpula na primer. Tvoj deda nije, a ni tvoj unuk nece....... Meni dovoljno, klub bez tradicije i bilo kakvog rezultata vrednog pomena......
N

Normalno osvojena titula

pre oko 1 godinu

Neverovatno da su neki i dalje ubedjeni da je titula bila namestena u korist Zvezde... Pa osvojila bi je da je bila namestena Ne bi Anđelković proklizao i dao auto gol, i ne bi igraci Voždovca sirili noge kod slobodnog udarca... Covek je stvarno super trener i osvojio je te godine titulu i kraj price.
S

SB

pre oko 1 godinu

Ovo potpisujem
@

@mighty

pre oko 1 godinu

Dajte ujaka Festera da se igramooooo, igramooooo, igramooooooo!
a

asi

pre oko 1 godinu

Jel to onaj Milija Babovic koji je dao pozajmicu CZ od 10 miliona evra pre 7 dana?! Kad je tako zeljan da pomogne sto nije dao Partizanu tu pozajmicu?!
B

Bas taj

pre oko 1 godinu

Jeste inace Kum Zvezdana Terzica i Tast Nenada Lalatovica to vec sve kaze o njemu.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Mozda zato sto nije smeo? Nece ni to biti pozajmica, a cz je pare dobila i od Saveza i nista od toga nije duzna da vrati.
G

Gost9

pre oko 1 godinu

Sto ne das ti te pare?
"

"Baš tako

pre oko 1 godinu

Sin mu bivši igrač Partizana i clan FSS. Jel tako? Čim je tast Lalatu?
e

eh da jeste

pre oko 1 godinu

mozda zato sto zvezda treba da mu vrati 12.5m. to jest, ne ni zvezda, nego u ugovoru pare od lige sampiona idu direktno njemu i ko nije lud da zaradi 2.5m za par meseci. u stvarnom svetu se to zove otimanje 2.5m zvezdi.
G

GostRadan

pre oko 1 godinu

Mozda je za tih 10 milki kupio mesto predsednika, a mozda slobodu, ko ce ga znati, cudni su putevi Gospodnji...
G

GrobarKosmet

pre oko 1 godinu

Svaka cast na tekstu, kao da sam ga ja pisao, bolestan od ljubavi prema Partizanu, al ovo unistavanje sistematski ubija i takve ko mene..
@

@kosmet?

pre oko 1 godinu

Ne patetisi nadimkom molim te...

Bojank91

pre oko 1 godinu

Jeste, i Takuma Asano dolazi.
G

Gile 88

pre oko 1 godinu

@gosttt Siti je trenutno jači od Junajteda ali nikad neće biti institucija kako vi to nazivate u Mančesteru. To što je neko trenutno jači ne znači da je veći i istorijski značajniji .
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Ne znam za koga navijas, ali zato znam da je Zvezda oduvek najveci klub na prostoru Balkana!!!!! Po svim parametrima ubedljivo i bez konkurencije!!!!!!!!!
J

Ja sam jaaa

pre oko 1 godinu

Sve su ovo bajke i price za decu kad i sami znate ko se najvise pita. Ni vucelic ni vazura, a ni ovi ako uopste dodju. Jednostavno FK je ovde u teskoj situaciji, dok je njima donekle islo u poslednjih par godina, KK je grcao, slabo igrao, slabo dovodjeni igraci. Ovde je manje vise napravljen kompromis, ili FK ili KK, ocigledno je ko je izabran izmedju dve sekcije. Jednostavno mi ne ide u glavu da u sezoni koja donosi direktan plasman u LS, FK se ne pojacava maltene uopste pod izgovorom trenera da imamo dobru ekipu, a pritom zvezda samo dovodi igrace kao na traci, besplatno ili pod ugovorom. Jos u zimskom prelaznom roku Partizan je doveo jednog jedinog igraca, nikakav zalog za buducnost, nikakvo ulaganje u tim gde plasman u LS moze da donese 20 miliona evra zaradu.
G

Gosten

pre oko 1 godinu

Pa od cega da dovede? Nemaju dinara. Doveli Dijabajea,Traorea,Kolorada,Andradea
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Vi ste jedini tim u univerzumu koji se uništava tako što se u njega trpaju pare i šakom i kapom i ne mora ništa da plaća ni stadion ni hale ni bazene ni licence ni igrače i zato se sve vodi kao državna tajna jer sve to država plaća.
c

cr24

pre oko 1 godinu

isto kao i u Rupi ( bez dna ).
c

crno bele trtulje

pre oko 1 godinu

Ako dođe Babović njemu će AV mnogo para dati i učiniti sve za svoj JSD kao Ostoji. Umesto da vodi računa o državi i da naplati porez jsd-U-
D

Dileje Sever

pre oko 1 godinu

Nemoj nas više braniti, od brige ćeš nas saraniti.
K

Kontra realnost

pre oko 1 godinu

I opet nece biti na nivou sto vi dobijate vec deset godina unazad. Jer osim para i njegov duh je uz vas
H

Hezonja

pre oko 1 godinu

Neka dodju Hezonja i Musa !
G

Gosti

pre oko 1 godinu

sa kojim parama
j

jugoslav Tasic

pre oko 1 godinu

Ako vam dodje Marko Vjetrovic,Predsednik kluba vam je Terza...
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Jedini čovek koji je uspeo da sruši sistem i pobedi državu jeste veliki Marko Nikolić. Drugi put će biti deset puta teže. I veći projekti su padali. Ovo je možda i poslednja šansa za spas Srpskog fudbala i povratak najveće institucije na ovim prostorima.
G

Gile 88

pre oko 1 godinu

To kao kad navijač Evertona tvrdi da je najjača institucija u Engleskoj a nije najjači ni u svom gradu.
g

gosttt

pre oko 1 godinu

Ma vi ste institucija u svim sportovima ajde
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Beš instituciji koja ni na svom brdu nije najveći FK.
z

zekica

pre oko 1 godinu

Institucije exexe.
p

perazdera6

pre oko 1 godinu

najvece institucije ahahahahaha, zvezda dinamo pa ako ste i treci tek ahahahahahahah
b

boki076

pre oko 1 godinu

Kako da ne uspeo da srusi samo ne pominjes da su oni iz Vozdovca NA GOL LINIJI CEO ZIVI ZID RASIRIO NOGO da lopta udje u gol iz slobodnjaka
A

Ahahahah

pre oko 1 godinu

VI NI U KOŠARCI NISTE NAJVEĆI U OVOM REGIONU, A U FUDBALU JE I SMEŠNO PRIČATI. NEGO BOLJE SE TI JAVI U ONU INSTITUCIJU DA TI IZMERE PRITISAK.
G

Gosttttttt

pre oko 1 godinu

ZAKLJUČAVAJ! 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔒🔒🔒
H

Hej

pre oko 1 godinu

Čime se ti zamlaćuješ. Gledaš redovno History Chanel
G

Gostttttt

pre oko 1 godinu

Isto kao i Deki, Stanoje izgubio obećanu titulu! Nepobedivi mini atletiko! Zaključavaj! 🔒🔴⚪🔴⚪🔴⚪
G

Gile 88

pre oko 1 godinu

Osvojite Ligu šampiona pa onda i ono svetsko klupsko prvenstvo pa onda pričajte o instituciji koliko god hoćete
G

Gostivar

pre oko 1 godinu

Tako misle svih 15 ljudi koji dodju na stadion da gledaju instituciju
u

uludnici

pre oko 1 godinu

Opet radi wifi.........
@

@perazdera

pre oko 1 godinu

Ako ces vec tako onda okreni , Dinamo, zvezda. Ljudi mogu da vas kupe sve sa terzom, igraju redovno ligu sampiona( igraju, a ne statiraju kao vi) , vi ste history channel , steaua bg
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Ljudi ne mogu vise da slusam o promenama na bolje u Partizanu odoh na trafiku da uzmem Sofiji nesto slatko.
z

zauzeto ime

pre oko 1 godinu

ovo mi deluje kao izbori za FSS, za poster Dzaja a konci Nedimoviću, ovde Tumba i Babović .... nadam se da nije ista igra ..... ali svejedno ove trenutne treba menjati, ništa ne donose, partizan nikad lošiji .... 5 poraza u 2 meseca, da ne pričamo o protivnicima od kojih se gubilo (svaka čast Voši za juče, ali realno ništa posebno ekipa, samo smo mi toliko loši)
G

Gost15

pre oko 1 godinu

Ne folirajte se, svi znamo ko ce vas izvaditi iz tog mulja u kome ste!!!
D

Dragan Z.

pre oko 1 godinu

Onaj koji kao duh lebdi iznad Zvezdinog stadiona i pita Terzica sta jos treba? Koje kredite otpisati, koliko para preko privatnih firmi upumpavati u Zvezdu, koliko para grad Beograd da donira Zvezdi, koliko para upumpati putem fantomskih pozajmica koje nikad nece biti vracene, da li treba i po izraelskog trenera sa platom od 1 milion evra godisnje poslati drzavni avion dok se na Partizanu vezbaju Petric pa Duljaj itd itd itd
G

Gostinjo Karioka

pre oko 1 godinu

ko?
N

Nenene

pre oko 1 godinu

Duh koji lebdi možda, kao druge što je izvadio?
H

Hm

pre oko 1 godinu

Gost15 nije ni svestan koliko je u pravu. Nas može izvaditi jedino onaj koji nas je u ovo uvalio.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Sefe vrati se!!! Vecno hvala za osvajanje one titule koja je u napred dodeljena zvezdi, vecno hvala za nearikulisane urlike vucelicu u slusalicu nakon pobede u Nisu : jesam li ti rekao da izgubis, jesam li ti naredio, kako si samo smeo a vucela onako ponizno odgovara, dao sam sve od sebe ali se Nikolic otrgao kontroli, nije me slusao i pobedio je sistem” Nakon osvajanja duple krune, Nikolic je izjavio: “Odlazim ali motivi mog odlaska nisu sportski!!! VRATICU SE KADA BUDE VREME DA ZAVRSIM ZAPOCETO”
Д

Да истина

pre oko 1 godinu

Хахахахаха колико је вама добро, чак иако вам је клуб у...
M

Mille

pre oko 1 godinu

"Šefe vrati se" hahahahahahhahahahahahahaha
r

recka

pre oko 1 godinu

Vučko gde si? Sipaj... novce.
H

Heavy metal

pre oko 1 godinu

Piše se "unapred" i Zvezda velikim slovom.
m

ma vazi

pre oko 1 godinu

pa sta se to promenilo pa se vraca? i dalje su tu isti koji mu nisu dali, ne razumem...ili je nesto drugo u pitanju...
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Kažeš Milija, a u stvari misliš Terza! Vjetrovići se i dalje bave menadžerajem?
G

Gostgg

pre oko 1 godinu

Hvala tumbakovicu ali sto dalje u od kluba, u istom ti mulju plivas kao dzaja terza i ovi danas na celu fss
5

56789

pre oko 1 godinu

KOJE GODINE CE BITI SMJENJENI VAZURA I VUCELA TO NISTE NAPISALI
D

Dragan Z.

pre oko 1 godinu

Bice smenjeni cim Zvezda osvoji 11 titula u nizu. Dotle ce biti tu gde su.
S

Sherlocked

pre oko 1 godinu

Ovog Tumbakovica vam ne bih zeleo ni da dodje da pogleda mec , ma ni pored stadiona da vam prodje. Od naseg jos dalje. Kad to kazem ja kao navijac Zvezde , mozete da zamislite koliko je odvratan ovaj tip iz praistorije bez pola mozga. Tip koji za sebe misli da je najveci fudbalski znalac na planeti u svim aspektima , potpuno siguran u to. Sto je, u stvari , najopasnije. Po sve. Pa sve najbolje da se oporavite , pa da vas lepo izgazimo na terenu.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Za razliku od Piksija, Tumbakovic je bar napisao iscrpan izvestaj nakon sto je prestao da bude selektor i time je pokazao odnos prema toj funkciji. Za koga si jos cuo da je to uradio IKADA? Bolje se vi bavite svojim dzajdenom.
S

Sherlocked

pre oko 1 godinu

@vladar... nikada im nije trazeno da piskaraju , niti su imali vremena za tako nesto jer su letele glave odmah nakon neuspeha. Sa druge strane , nema tu nikakve potrebe za nekim "iscrpnim izvestajima" kako ih ti nazivas i koji su tebi preko potrebni , jer u svega par recenica se moze objasniti zasto nije kompetentan i zasto nije uspeo. Ako tebi treba njegov "izvestaj" da bi ti razumeo njega i situaciju u koju nas je doveo , onda se zapitaj da nisi ti ispod njegovog nivoa , ako moze nize. Sve najbolje i Dzajic prodani je problem svih nas , ako i to ne razumes , pitaj Tumbu da ti dopise par redova u "izvestaj ".

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Nista ti nisi razumeo, dzabe moja replika.
S

Sherlocked

pre oko 1 godinu

@vladar ... razumeo sam da ides po portalu i raspravljas se sa kim god mozes. Sve najbolje.
@

@sherlock

pre oko 1 godinu

Pa vi i ovaj nas raspali tim sa ovim diletantima ne mozete da "ugazite" . Kad ovo go#@o ode sa vlasti , i napokon se PFC oporavi, vi da nas gazite?😂😂😂

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Nisi razumeo da niko na svetu i niko ziv nije ocekivao da Tumbakovic podnese izvestaj u takvom trenutku, a on je uradio to da bi se videlo u cemu gresimo i te greske bile ispravljene. Drugo je to kome je podneo izvestaj, ti "ljudi" niti znaju da citaju, niti bi razumeli, niti izvukli zakljucak iz tog izvestaja, a kamoli da jos nesto cak i prakticno urade.
Z

Zvezda 91

pre oko 1 godinu

Odlicno rešenje nema sta, taman za 2.mesto.
G

Gost456

pre oko 1 godinu

Nikolic ide u madjarsku. Nema nista od toga.
B

Bole-bg

pre oko 1 godinu

Ma pusti te koce da dodje, sta ce da bude sa ovima sto unistise i upropastise Partizan.
T

To bre

pre oko 1 godinu

Dva-tri ucesca u LS i doslo bi do vaskrsnuća kluba inace ovako se ide samo u propast.
y

yorz

pre oko 1 godinu

marko vjetrovic bi bio ogroman benefit nove uprave!!!
O

Ostoja upadaj

pre oko 1 godinu

Ostoja i Savić Zoran . Mozda ipak u njima leži spas
K

Kapetan Drvo

pre oko 1 godinu

Misliš desetine miliona evra iz "nepoznatih" izvora?
D

Dragan Z.

pre oko 1 godinu

Kapetan Drvo - ostavio si komentar na pogresnom mestu. O pozajmici od 10 miliona koju je primila Zvezda od privatnog preduzeca starog godinu i po dana mozes naci vise clanaka pa tamo objavi ovaj komentar.
k

ko god!!

pre oko 1 godinu

Sve jedno, dokle god je ova vlast tu nema spasa. Cilj je da se PFK unisti kao i VKP. Onda svake 10 godine mrvice nade u nekom sportu. Ali na kraju se sve zna.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Ako FK bude unisten, nece biti ni JSD, nece biti nicega pa cak ni tih titula na svakih deset godina...
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

VK su uništili tako što su mu precrtali 7 miliona evra duga, dali bazen besplatno na korišćenje na 50 godina i doveli reprezentativce u njega? Interesantno kako vas vlast uništava tako što vam daje. Nas kad su uništavali, samo su uzimali i otimali...
a

aman...

pre oko 1 godinu

Pa to ste pricali i za KK , smislite nesto novo , pateticni ste...
t

truba

pre oko 1 godinu

Dokle god je ova vlast. Vi ne morate misliti ni o budžetu ni finansijama. Vreća bez dna.

gemathegreat

pre oko 1 godinu

@vladarizsenke71@gmail.com Batice jesi primetio da četvrt veka nema J iz JSD pa nekako i deluje logično. Krajnje je vreme da prestane da egzistira strano telo.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

@gemathegreat, sanjaj o tome da cemo prestati da postojimo...
p

plPik gost

pre oko 1 godinu

Daj Čelavog prepotenka vamo!
T

Tuhel

pre oko 1 godinu

Valjda će sad biti srećni!Kad im top 8,ne da mira pa napadaju Cz...dajte im i u FK!Oni nikad nisu imali 2344 na dresovima,ali su oštećeni
F

FALCO

pre oko 1 godinu

Dajte im 200 miliona,nek dovedu i Nagelsmana, Obradović je došao,došli su igrači, napravili su rezultat...sve ok,pozdravljam!Daj isto tako i u fudbalu samo da ućute,da ih više ne slušamo..ceo život,od njih h neko otima,krade,namešta,oni nevini...podeli im to,i da završimo! Uostalom,znaju Tumba,Bjeka, Zeka i famozni Ćurković,i njegovo čuveno iz insajdera ( neee,neee,neee,ma kakvi )kako se otimaju titule
D

Dragan Z.

pre oko 1 godinu

Nemoj da dobijemo 200miliona, pa to bio bio uzas. Onda bi covek koji kao duh lebdi iznad Zvezdinog stadiona i pita Terzica kako jos moze da pomogne Zvezdi morao da ubaci 2 milijarde - a to ne bi izdrzale ni penzije ni zdravstvo.
@

@Dragan.Z

pre oko 1 godinu

Ne boj se majstore,ne bilo ništa !Samo da vi budete zadovoljni,i ispunjeni!Može i 400
A

Ab

pre oko 1 godinu

Ponekad me navijači Zvezde razočaraju jer se na trenutak ponašaju upravo onako kako su se ponašali i ponašaju navijači Partizana... A ja sigurno nisam lažni navijač Zvezde zato što želim zdravo rivalstvo i derbi na koji mogu otići normalni ljudi sa djecom bez straha da mu neki napaćeni idiot koji MRZI protivnika slupa glavu bakljom il stolicom... Derbi se treba gajiti na sportskim vrijednostima a ne na mržnji... Pa vi pravi navijači i Zvezde i Partizana kako hoćete...
Z

Zuc

pre oko 1 godinu

Ko ovde priča i piše o derbijima?!
5

56789

pre oko 1 godinu

SLAZEM SE OD RIJECI DO RIJECI

gemathegreat

pre oko 1 godinu

Šta ti na severu tražiš sa porodicom ??? Idi na zapad ili istok i neće te niko pogledati, ja šaljem i slao sam ćerku samu na zapad. Dlaka joj sa glave nije falila. Ljudi treba da znaju gde im je mesto.
a

arnaut čečen

pre oko 1 godinu

Dokle više ova TOLUMBA od trenera . Dajte Nikolića i 5 pojačanja i Liga Šampiona zagarantovana .

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Ne bi Tumbakovic bio trener, je l' umes ti da citas? Sta je Nikolic uradio onda protiv Ludogoreca? Sta je protiv nas dok je vodio Videoton? Ima on jos dosta da radi na sebi da bi i u Evropi napravio neki iskorak, ali, slazem se da treba da bude trener.
d

dexiko

pre oko 1 godinu

2017 nije bila tako daleko(pre 6 godina). Vrlo dobro svi znamo šta se dešavalo.Zvezda ima bodovnu prednost.Svaki dan kroz medije pritisak na zvezdu od igrača,trenera,uprave partizana.Javno izjavljuju da je zvezda "zatvorila" sve utakmice do kraja.U svakoj normalnoj državi bi neko krivično odgovaro.Ili onaj što je "zatvorio" utakmice ili ovi drugi za klevetu.Dešava se voždovac i poraz zvezde.Partizan preuzima prvo mesto.Odjednom prvenstvo postaje regularno.Izgleda da ipak utakmice zvezde nisu bile "zatvorene".Partizan osvaja titulu.Ovi pričaju kako je partizan osvojio zvezdi nameštenu titulu.Ali tom pričom pokazuju koliko su plitki.Da je zvezda imala zatvoreno prvenstvo i utakmice nebi bilo poraza na krovu i izgubljene titule.Scenario "držte lopova se i sada dešava.Svi su protiv prepoštenog partizana. ZVEZDAŠI PAMET U GLAVU

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Jadni vi, svi su protiv vas osim sto nisu. Razbucali smo vas te sezone, nemate nikakvo pravo da se javljate, uvek vam pokvarimo zurku, videli bismo vas da ste na nasem mestu!
D

Dragan Z.

pre oko 1 godinu

Bez brige, evo jedan Zvezdas je vec reagovao i dao pozajmicu od 10.000.000evra. Naravno, ovu pozajmicu ce Zvezda da vrati kao sto vraca kredite bankama - nikad. U narednim mesecima treba ocekivati jos novih, bespovratnih pozajmica. To je najnoviji model kako sponzorisati Zvezdu - na uplatnici umesto sponzorstvo napisati pozajmica... koju vlasnik te privatne firme otpise svojom voljom... I kako da Zvezda vrati pozajmicu od 10 miliona kad je privatnik nece nazad???
o

ofk beograd

pre oko 1 godinu

Prvo odvratni ste i jedni i drugi, a evo i kod nas usli sinovi ovih jahaca apokaliste iz Zvezde. Ali ovo videli bi vas na nasem mestu, prijatelju vi na "ovom mestu" prezimljavate u Evropi i igrate grupe svake godine, a ovi su slali poruke za spas kluba, taako da, niste vi jos ni blizu onoga gde su oni bili dok duh niste zalebdeo nad Marakanom...
D

Deyan X

pre oko 1 godinu

Da li se negde spominje kesa koju donose, koliko je velika, tj teska. Partizanu ne trebaju samo novi ljudi, vec sveza lova, I to do krova. Ukoliko zasednu I nista ne mogu da urade, jer nemaju para, dzaba su dolazili. Bice opet, Uprava napolje....

Sakur

pre oko 1 godinu

Cuj tumbakovic ahahahahahhahaha
S

Sani Boj

pre oko 1 godinu

Sve je to lepo, ali treba sprovesti. Ovu dvojicu V i V, ni ime im ne treba spominjati mislim da samo g......motka moze oterati jer ih je tu neko doveo da uniste Partizan što i čine i on im ne da da odu. Sve se sprovodi po planu, da Partizan padne na 5 mesto, da ne igra Evropa i da se ugasi. Pa to jedan čovek, sto nije u opisu njegovog posla, stalno govori.Na komentare tzv.navijaca kluba podno tenka, ciji su idoli lica sa poternice i pid krivičnim prijavama zaista ne treba komentarisati jer su dno dna. Ma nema veze odakle 10 mil evra za porez i koja je to firma dala, ma nema veze otpisani dug Agrobanci 17,5 mil evra i Marfin banci 4,5 mil evra, ma nema veze 60 mil evra od Gasproma, ma nema veze gubitak za prošlu godinu od 15 mil evra, ma nema veze ukupni dug od 70 mil evra, jer ce to sve da se otpise ili neko da pokrije. Ovako nesto nikad nije bilo u istoriji bilo kog sporta na kugli zemaljskoj. Bolest i mrznja prema JSD Partizan.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Objasnio...
G

Gost1234579

pre oko 1 godinu

Ali znaš šta je bilo? Partizan podigne kredit, ne vrati ga, banka ga tuži, i sud presudi da banka treba da plati Partizanu. Stvarno nikad nije bilo tako nečeg...
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

Zaboravih i ovo - mi vas ne mrzimo. Mržnja je grobarska stvar. I to je prosto tako
m

miliona

pre oko 1 godinu

Mislim da bih prihvatio da Čović preuzme Fc Partizan, samo da ova banda ode... Sto dalje... I da odgovara za stanje koje je ostavila iza sebe... Ne samo odu i nikom nista...

Sakur

pre oko 1 godinu

Cim pises covic sa velikm slovom ti nisi navijac Partizana

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Bas naprotiv, bolje i da se ugasimo nego da imamo ikakve veze sa njim...
S

Sudija Picilkas

pre oko 1 godinu

Da je juce izasla ova vest mislio bih da je sala.
V

Vuc

pre oko 1 godinu

Svako ko je optuzen za rasizam u sportu i otkaz iz kluba zbog toga dobio ne sme da radi u srpskom sportu. Mi smo robove i narode oslobadjali. Nismo mi kao komsije fasisti.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Tako je bre, nizas terasa (mala igraca reci), ni po koju cenu ne sme da se vrati celavi Radovac koji vas je ugnjetavao Hahaha E, nema jadnijih komentara od zvezdaskih, majke mi.
U

UMKS

pre oko 1 godinu

Cekaj, zar nisu pisali navijaci partizana da nikolic ne sme da radi u srbiji i da je posle "pobede sistema" bio proteran i zabranjen mu rad ovde...kako to sad a svi su isti na vlasti, sistem se nije menjao? Jao kako se vi sami pokopavate, samo je potrebno vreme...i u kosarci ce za koju godinu da isplivaju svi detalji oko ovih pojacanja i najboljeg trenera u istoriji kosarke koji nema ugovor...samo polako, samo polako...zar je tesko priznati lepo, pomaze nam drzava, bez njih smo u kanalu...zahvaliti se lepo...a ne ovako da vam se smeju svi...

Sakur

pre oko 1 godinu

Ma naravno da nam pomaze drzava sto se vidi po rezultatima i uvecanim dugom za 5 puta,sta bi tek bilo da nam ne pomaze ahahahahahahahahahha
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

A ko vama pomaže???
D

Dzo Black

pre oko 1 godinu

U u svakom.slucaju je ce biti bolji nego ovi sadasnji...Neka dovedu sportskog direktora Ivana Tomica, pa da budemo najaci Partizan u zemlji kao od 2008 pa do 2013...

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

A zapravo do 2015. jer su nam 2014. oteli titulu.
G

GostVolimSrbiju

pre oko 1 godinu

Porez, pa posle mastajte koga ce te da dovedete!
P

PfkNis

pre oko 1 godinu

Platite vi 100 miliona sto vam je oprosteno preko ledja gradjana Srbije.Ej bre vi nasli da pricate o necemu
K

Krcuni

pre oko 1 godinu

Prvo da rupa bez dna iz Ljutice Bogdana plati sva svoja milionska dugovanja pa mozemo pricati.
C

Cuj nju

pre oko 1 godinu

Samo se vi javite "postenjacine",kao i onaj sa pacjim kljunom,sto lebdi iznad rupe
I

Idemo redom

pre oko 1 godinu

Kad vi vratite 17 miliona duga u kosarci i 10 miliona u fudbalu firmi izvesnog Gorana Brksana koji je nekad bio u firmi Milije Babovica.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

@Idemo redom Da je sporno "samo" 10 miliona evra u fudbalu, ni po jada, ovako, zaboravio si kanda jednu nulu...
A

Aebre

pre oko 1 godinu

Samo da ovi paraziti nesposobni odu
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Nece oni tako skoro otici, profa Vuletic koji ih sada pljuje i kritikuje, dao im mandat do 2027. godine.
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Nikolic čeka ponudu kluba iz lige petice, gleda Partizan pred nosom, odbija ponudu Partizana, jer hoće u neki klub lige petice i onda mu prekipi, pomisli ‘’Ne mogu više da gledam i trpim, daj da preuzmem Partizan’’ . Sa njim će se Partizan vratiti na drugi mjesto. Ako ne izbori LS onda će uz Nikolića da pridje grupu u LE.
G

Gost923

pre oko 1 godinu

Ni Milija ni Tumbakovic, isto zlo sa razlicitim imenima...
B

Bljak...

pre oko 1 godinu

Sta sada Milija Babovic nije clan vladajuce stranke, Tumba vam je ok??? Licemeri jedni...
z

zovlqbs

pre oko 1 godinu

Babovic je legenda je ne mesaj babe i zabe
G

Gost344

pre oko 1 godinu

HAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA UVEK.KOMEDIJA SA VAMA
x

xyzet

pre oko 1 godinu

Kada vam duh odleti sa stadiona videćemo ko je komedija. Samo polako, pisaćemo onda. Niste imali za sapun i šampone i kako se ponašate opet nećete imati i to neće dugo proći. Do tada hahači koliko ti je volja, ne dotiče me se. Spremi se za sudbinu Steaue, da te ne iznenadi. Ovo pišem svima koji hahahaču, samo polako.
N

Nekac035

pre oko 1 godinu

Najbolje i najrealnije je da se fk partizan totalno ugasi. Stadion srusi i napravi taj nacionalni ili nesto drugo. Ajmo sad grobari lupajte minuse, “mnogo ste jaki” al u propasti…
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

U potpunosti se slažem ali pod uslovom da se ugasi i tzv KKCZ u koju je država slupala milione evra.Ali ne samo zbog toga nego zbog ozdravljenja i sporta i društva u celini.Kome je do fudbala eto mu Zvezda a ko se razume i voli košarku ima Partizan. Uz ulaganje države i jedinstvo navijača to bi postali respektabilni klubovi u Evropi.Ovako kao neki derbi ,kao loženje ,a na kraju samo prepucavnje, mržnja i deobe.
D

Da da da

pre oko 1 godinu

Na pečurkani je više materijala i mnogo više placa. Treba da odande počnu, da vidimo kako će ići.
D

Daktilografi sever

pre oko 1 godinu

Da se ugasi klub zbog cega, zbog duga od 20 miliona evra, a da ostavimo klub sa stadiona Rajko Mitic koji duguje barem 80 miliona evra, plus 10 miliona nekoj privatnoj firmi od koje je pozajmila pare za porez. Mnogo si inteligentan, kao kisna glista.
N

Ne damo FKP

pre oko 1 godinu

Ko si ti da daješ fudbal bilo kome i ko kaže da su partizanovci odustali od fudbala? FKP treba postaviti na noge, ojačati i da bude glavna pomoć i košarkaškoj sekciji. Tako nešto ima već kod velikana kao što su Barsa, Bajern, Real, zašto ne bi imao i FKP. Mi smo prvi igrali finale KEŠ, kada su oni bili u povojima. Malo mi to pominjemo. Mi smo i stariji klub od njih, koliko, toliko. Ne piši tu svašta. I vaterpolo moramo vratiti kući, da bi opet bili svetski i olimpijski pobednici.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

@matoriekspert, nemoj se samo ti odricati Partizana u fudbalu, to mozes da pises jedino u svoje ime ako i to uopste ima nekog smisla, SRAM TE BILO!
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

Ovo mi i dalje deluje kao da je Ostoja kreator ovih informacija... Taman svi koji su trenutno bez funkcije da dobiju funkciju. Interesantan tajming, bukvalno dan nakon poraza Partizana. Kud se ova vest nije pojavila dan pred skupštinu, pa da se prihvati ostavka? Sem toga, kako ovi misle da preuzmu? Da naprave puč?
S

Sony play

pre oko 1 godinu

druze mi smo izgubili i proslo kolo i ono tamo tako da kad god da je tekst objavljen isti bi komentar bio "kud sad posle poraza". navijaci partizana su sludjeni ne znaju vise ni sta hoce.
a

abc

pre oko 1 godinu

Dve najtužnije pojave u srpskom fudbalu, ne zna se koja je tužnija, su Tumba trener i S.Ilić fudbaler. Prvi put u svetu sporta se moglo čuti kako neki klub želi u kvalifikacijama što težeg, što bogatijeg protivnika, kako bi imao opravdanje zašto je ispao i pokrio mahinacije kojim je osvajao titule. To je bio totalni obrt u sportsko razmišljanu, jer kako opravdati titulu kad te razvale, nakantaju Cesi, pa nikako, ali je lako opravdati kad te elegantno izbaci Lacio?! Tumba baš i nije imao sreće neke od antologijskig "petica u mreži" njemu su pukle od glavu, ona iz Zagreba ga je obeležila za sva vremena, kažu ljudi da Bjeki, Tumbi i Slobi Novakoviću nije bilo težeg dana u životu nego kad su izvukli Kroaciju, u ostalom, imamo i slike sa Maksimira kad je Sloba Novaković "prvi put umro" baš na tom stadionu posle četvrtog, petog gola u mreži...bio je više bled, znoja, uništen za taj dan od trudnice koja je na svet donela "petorke".
x

xxxl

pre oko 1 godinu

Izgleda da tebi ovi valjaju, sve do potpune marginalizacije Partizana, koga će Voša i TSC da otresaju redovno, do gašenja struje i krtičnjaka po terenu. Nema idealnog rešenja, ali promena je neophodna i to odmah. Uvek sam za biznismene koji će doneti u klub, a ne izvlačiti. Da im bude čast i dika što su tu, a ne da gledaju kako će da se obezbede. Jedan upravni odbor od, ne znam, desetak ljudi koji će uneti novac je uvek dobrodošao i to mnogo više nego političari, daleko im lepa kuća bila. Neka cuclaju majku državu i budžet, neka se okanu Partizana. Može i političar, ali samo ako unese neki novac na ime svog političkog uticaja i da ne slušamo o tome na svakoj vesti. Ne nude se nama mnogobrojne opcije, pa mi sad biramo najbolju. Imamo ponor, najgore od najgoreg, dogorelo braćo. I da, treba da mislimo za budućnost i totalnu reorganizaciju, tržišno okrenutu. Tu treba da budemo ispred Zvezde koja nas gazi dok je politička miljenica. Biće njima strašan stres kada ta slavina presuši, a već je presušivala i opet će, neće dugo biti. Piskaraćemo se onda. Moje je mišljenje da ovo može i izdobrati. Kad naučiš na zlo i isplivaš iz toga, onda ti u dobrom kraja nema. Za kraj, mene interesuje samo Partizan koji osvaja trofeje, titule, takvi ljudi moraju doći.
H

Hej

pre oko 1 godinu

Ako se ne plati porez. Katanac. Oni bi da uvode reforme, mogu da dobiju samo tortu reformu.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Vi cete dobiti princes-krofne, imaju lepo punjenje.
p

prvi

pre oko 1 godinu

April bio juce
P

Pjer Karden

pre oko 1 godinu

I još nešto da dodam,svi se pozivaju na Nikolića i kako je uspeo da uzme Zvezdi titulu ispred nosa,sve treba gledati iz drugog ugla,bila je to 2017,Zvezda se tek vratila u Evropu,Marko je ustvari imao na papiru za nijansu jači tim od Zvezde pa ta titula nije neko epohalno čudo,druga se pesma sada peva u situaciji kada i ovakva Zvezda ima za dve klase jači tim.
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

Samo pošteno suđenje, i ne brinem ja protiv Partizana.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Bas onda bi trebalo da brines.
t

turbo

pre oko 1 godinu

Misliš daj penala za penaltka i var da se proverava dok se ne ubedi sudija. Znamo sve. Nema više poklona.
S

Sramota...

pre oko 1 godinu

Znaci sledi drzavni projekat kao u kosarci gde ce se dovesti najbolji igraci Evrope i eto publike i eto uspeha....
Y

Yui

pre oko 1 godinu

Bilo bi mnogo da se posle kosarke ugasite i u fudbalu ..
S

Strasno...

pre oko 1 godinu

Sto mi se povraca od ovih laznih navijaca zvezde koji zele partizanu sve najbolje , Zeljni lajkova svasta ce da napisu, A kao ne vide koliko grobari zele zvezdi sve najgore, Ej pustite vodu kada zavrsite....
R

Rule55

pre oko 1 godinu

Kad Partizan pobedi, ide vest da se plati porez, kad Partizan izgubi ide vest revolucija i spašavanje Partizana, zanimljivo.
j

janik

pre oko 1 godinu

Ma jok, ne treba da plaćate vi porez. A i što bi kada naivna država tj AV može da pokloni. Upisaćeze vam recku i ove godine na porez a pa će vam iz budžeta obezbediti naknadni poklon paket.
V

V. Bulatović

pre oko 1 godinu

Pa i nije neki muštuluk. Kad je bio sportski direktor, Tumba je dao čuvenu izjavu kako je protiv dovođenja Afrikanaca i Južnoamerikanaca jer se oni navodno slabo adaptiraju na "evropski fudbal"(wtf?). A onda je angažovao Radenka Kamberovića i Predraga Luku. Ljudi sa takvim razmisljanjem i djelovanjem nek se drze sto dalje od Partizana. Njemu i Stanoju izreći sudsku zabranu da priđu stadionu u prečniku kilometar.
K

Kareka

pre oko 1 godinu

sve je to lepo zamisljeno ali dok onaj duh sto lebdi iznad marakane ne da odobrenje
t

to onaj

pre oko 1 godinu

Sto vec dve godine lebdi i iznad arene koju vam je zakupio i usput doveo najboljeg trenera evrope i 10 igraca sa fajnl fora kao i ucesce u evroligi?
B

BCS Šabac

pre oko 1 godinu

Posle poraza od Kroacije 5:0 Tumbakoviću bih zabranio ulazak na stadion.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Ko si ti da bilo kome zabranjujes ulazak na stadion? Mislis da bi ih zvezda dobila u Beogradu kao sto smo mi uspeli? Imali su strasan tim i izbacili bi nas svaki put da smo igrali pet puta tog leta.
m

mare1234

pre oko 1 godinu

Sve dok je politicara u savezu i rukovodstvima nema nama boljitka,ni na klupskom ni reprezentativnom nivou.
k

konjarnik republika

pre oko 1 godinu

Luka Stojanovic da dodje u Partizan.Momak je slobodan igrač na leto,treba jedan novi autoritet na terenu.Ima iskustvo,kvalitet i ljubav prema klubu!

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Nastasic, Brasanac, Stojanovic, Jovetic- svima njima isticu ugovori. ???- ???, Markovic, Nastasic, Urosevic (verovatno odlazi)- Kolorado/Traore, Brasanac- Diabate, Stojanovic, Jovetic (neka igra po toj strani, svakako bolje da igra on nego Menig)- Gomes (ako ode, tu bih ja ponovo doveo nekog stranca iako Rikardo sada ima nas pasos)- sve u svemu, moze da se napravi i vise nego pristojna ekipa.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

I Nastasicu, Brasancu i Joveticu isticu ugovori.
G

Gost5555

pre oko 1 godinu

Ljudi, nemamo ni upravu, ni trenera, a vi pravite tim za narednu sezonu.
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

Meni ste vi najjači. Prizivate igrače koji svaki košta pola miliona do milion po sezoni, a država vam plaća dugove za plate da vas ne bi izbacili iz Evrope. Nije vam loš taj biznis model.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

@DžoniRS, upravo tu sam vas cekao, cime ste vi imali da platite 2013. godine, a bili ste u mnogo goroj buli nego mi sada? Da nisu ti vasi igraci igrali za tepsiju ribe, i to girica?
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

E moj ti... A kog smo mi platili milion godišnje 2013? O gospode Bože... Pa i 2017. su igrači dovođeni iz drugih i trećih liga, a ne ovi što koštaju milion godišnje...

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

A koga cemo mi platiti milion evra? Ne verujem da bi sad toliko trazili ni Nastasic i Jovetic. Inace, vi nama da pisete o obestecenjima i platama? Za koliko su vam igrali igraci koji su bili dovedeni te sezone? Da nisu mozda Mijailovic, Pecnik, Ninkovic i mrdja igrali samo za uzivanje publike? Neku platu su imali, a doveli ste skoro ceo tim te sezone. Ako je tacno to da Rajkovica niste ni platili Jagodini kao i da je mozda i onaj procenat propao (a vec je obestecenje samo bilo jako smesno), to samo dodatno govori o vasem bahacenju, za vas ne vaze nikakva pravila. Secam se vasih sponzora tih godina, secam se kompletne atmosfere, secam se prica trenera mnogih vasih rivala i cestitanja titule na pola sezone, secam se kradja i protiv NP i protiv Vojvodine i na tom Derbiju na kojem ste dobili jedan penal na poklon (evo vam Lukac!), a nama nije bio sviran cist penal pre gola pomocu kojeg ste izjednacili, secam se i kraja sezone i kompletne neregularnosti u poslednjim kolima kada su bile one poplave, secam se odlicno svega i dobro pamtim sve...

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Vratili ste vratila mijailovica i mrdju (Milijas je vec bio tu), a doveli Rajkovica, petkovica, pavicevica, Martinovica, Pecnika, Ninkovica i Rakica. Rajkovic/bajkovic (Vesic)- petkovic (Vesovic), pavicevic/Lazic (Arauho, Jovanovic, Stojanovic), Kelhar/Martinovic/krneta (Roberts), Mijailovic (Mladenovic, Nenadic)- Pecnik (Lazovic je uglavnom bio povredjen te sezone, Djurickovic, Miric), Gogic/Kovacevic (Jokic), Milijas (Savicevic, Grujic), kasalica (Milunovic)- Dauda/Rakic (Mihajlovic), mrdja (Onjilo, Jovic). Toliko ste (dobrih) igraca imali na platnom spisku, a niste imali para? Mani me.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Vučela se nada da je zadatak ispunio ali Manitu uvek nađe novi! Dok on ne reši da je dosta ova ekipa u upravi koja je dotakla dno, kopaće i dalje! Kakav Tumba, Nikolić ,Babović?
A

Ab

pre oko 1 godinu

Tužno je što je Partizan u ovakvom stanju, meni kao zvezdašu smeta stanje u vašem klubu, iako pamtim vaše likovanje kada je Zvezda bila u sličnoj a možda i u goroj poziciji ( jer mi smo zbog 1mil gubili licencu za LŠ, država prstom nije mrdala)... Ja Partizanu želim jaku i sposobnu upravu, dobrog trenera i jak tim koji će se moći "pobiti" sa mojom Zvezdom, jer po meni suština sporta i svakog velikog rivalstva (a naše je veliko) treba da bude zasnovano na velikom poštovanju i uvažavanju ali i na kvalitetu sa obje strane terena... Zamislite npr kakav bi merak bio gledati košarku ove sezone, ali bez negativne napetosti i mržnje koja vlada, nego samo sa onom čistom navijačkom napetosti koju sport nosi sa sobom... Jer dok god ne promjenimo taj odnos ostaćemo kvazi navijači...
e

ejjj

pre oko 1 godinu

Jos jedan lazni navijac zvezde
V

Vuc

pre oko 1 godinu

Olimpijakosu,Dinamu,Serifu i Zvezdi ne treba drugi. Sami guraju prvenstva i Evropu.
E

Eto da znas

pre oko 1 godinu

Bas zato sto je drzava dala neverovatne pare da bi napravili f4 tim zato je i tolika tenzija a ti lazni navijacu zvezde bolje ti je cuti... Pravis se da ne vidis sta se radi.
V

Varela

pre oko 1 godinu

Pa vece pare duplo je dobio fmp sa 18 igraca u rosteru i najskupljim ikada Kampacom koji kosta kao cela petorka Partizan
.

.i.poVuc

pre oko 1 godinu

Ooo ziv je
č

čuj

pre oko 1 godinu

Zvezda bila u istoj,a možda i goroj situaciji.Zvezda je bila u sto puta goroj situaciji,da ne ponavljam i nabrajam ,znamo svi.U Partizanu sad igraju igrači ,koji imaju po 600,700,hiljada godišnje.A u Zvezdi igrali ,bukvalno za burek.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Rajkovic/bajkovic (Vesic)- petkovic (Vesovic), pavicevic/Lazic (Jovanovic, Arauho, Stojanovic), Kelhar/Martinovic/krneta (Roberts), Mijailovic (Mladenovic, Nenadic)- Pecnik (Lazovic, Djurickovic, Miric), Gogic/Kovacevic (Jokic), Milijas (Savicevic, Grujic), kasalica (Milunovic)- Dauda/Rakic (Mihajlovic), mrdja (Onjilo, Jovic). Toliko ste (dobrih) igraca imali na platnom spisku, a niste imali para? Prazne price.
D

DarkoZakanj

pre oko 1 godinu

Meni kao navijacu Zvezde mi to smeta,zelim jaci. i Parizan i TSC i druge..fudbal nam tone sve dublje,tesko nalazimo sponzore a u Evropi se brukamo kao timovi i stadioni su nam jad i beda,nek se udruze grobari i rasteraju tu bagru u foteljama.
C

Cer

pre oko 1 godinu

I opet garagani najvise komentarisu vesti oko Partizana. Izgleda da im kuva u stomaku cim vide Celavog makar i na slici.
G

Gost123456789

pre oko 1 godinu

Strah nas da mu opet država ne pokloni titulu
G

Gost Pera Trta

pre oko 1 godinu

Pod ono "vodjenje fudbalskog kluba bude kao i kosarkaskog i dolazak sklop biznismena" ste mislili da drzava mune jedno 30mil eura a predpostavljam da Tumbakovic poseduje njive po Vojvodini kao i Ostoja.
K

K17

pre oko 1 godinu

Samo ti preDpostavljaj....
a

auuuh

pre oko 1 godinu

Nikolic pobedio "sistem" majko mila koliko ovi lazu to je fascinantno....
V

Vuc

pre oko 1 godinu

Slavisa Stojanovic mu oteo titulu.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Nije Slavisa nego drzava. U tom prvenstvu smo samo u prolecnom delu bili pokradeni za po dva boda protiv Novog Pazara i Vojvodine kao i za bolji medjusobni skor sa vama.
M

Miloš111

pre oko 1 godinu

Sta drugo reci kad unistili omladinsku skolu, mozda gresim i bolje ako gresim, ali mislim da necemo moci da brusimo bisere kao sto su Vlahovic, Zivkovic, Mitrović, Lukić, Pavlović, Milenković.
V

Vlahovic nije

pre oko 1 godinu

Nije iz vase skole, proveri kada i odakle je dosao!!!
G

Gost1234567

pre oko 1 godinu

Vi ih i niste brusili, već ste ih prodali dok su bili mladi. Brusili su ih drugi, vi ih samo svojatate. Jedino je Pavlović vaš produkt, a Salcburg će mu biti maksimum karijere
a

abc

pre oko 1 godinu

Zar ovaj što je zajedno sa Vučelom i Vazurom pobedio sistem neće u Juventus, to je bila planirana destinacija posle Rusije, gde je zapelo?
s

svasta...

pre oko 1 godinu

Marko Nikolic pobedio sistem ahahahahah boze me sacuvaj grobarskih lazi I nebuloza

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Nego sta je nego pobedio sistem, samo u jednom Derbiju vas nije pobedio, Mare ima gotovo 100% ucinak protiv vas dok Raca Petrovic ima 6/6.
N

News

pre oko 1 godinu

Ovi svi ljudi su odlucivali kad je bio Djuric predsednik. Djuric je kao i Mijailovic u Zvezdi. Drugi odlucuju a on preuzima odgovornost.
l

lool

pre oko 1 godinu

Jedna vest i grobari opet prate fudbal
M

Mop

pre oko 1 godinu

Decko pa svaki dan isti komentar saljes. U sustini sta se tebe tice sta navijac kluba za koji ti ne navijas prati. Mozemo i kuglanje pratiti ne vidim sto je to tvoj problem, pa isto pises iz dana u dan.
l

lool

pre oko 1 godinu

Ne ostavljam svaki dan isti komentar. Pomesaosi me vrv... A ovo drugo!? Pa brate beskrajno ste interesantno i simpaticni.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Onda prepisuješ. I vi meni ste beskrajno simpatični. Ponavljate se sa 3,4 iste fore na svakoj vesti o Partizanu. Ustvari niste, već ste dosadni do zla boga.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Sefe jedva cekamo da ponovo pobedis sistem i nadmudris drzavu! Mare Nikoloc jedini covek koji je u stanju da se izbori sa ovom stoglavom azdajom 🐉 sa ovom hobotnicom od hiljadu pipaka 🐙
c

cirkus...

pre oko 1 godinu

ahahhaha u koje bajke ti verujes...
j

jeeest

pre oko 1 godinu

mare je ubica azdahaaaa,odma ce da uzme namestenu titulu i tako te bajke....posle prve sezone kad bude isprasen odmah ce da kaze,to je nepravda,kalimero ovo ono i da podvije rep
g

ghost11

pre oko 1 godinu

Mene kao zvezdaša raduje ova vest. Potreban nam je jak Partizan, inace sve ovo gubi smisao. Ne razumem zasto se vi grobari ne skupite vas 100-200 i da gadjate bagru jajima ispred stadiona. Na utakmice ne treba niko da ide dok ne odu konačno.
G

Gost544

pre oko 1 godinu

lazni navijacu zvezde...
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

Skupite se vi 100-200 na protestima. Ne više od toga. Evo, vidiš efekat. A Zvezdi ne treba jak Partizan, već joj treba jaka liga. Da budu jaki i Čuka, i Voša i TSC, oba Radnička, ma svi.
П

Пасад23

pre oko 1 godinu

Вучела издржи!
k

komedija

pre oko 1 godinu

Krenulo lozenje grobara, da im lakse padne poraz sinocni, Teska je to muka.....
V

VV

pre oko 1 godinu

Ja mislim da ode dvojice nema gore,tako da Bože nam pomozi
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Тако смо и за Тадића мислили...
G

Gost vikktor

pre oko 1 godinu

Bajke su na drugom spratu beogradjanke... pa u ovo ne veruje ni ovaj sto je pisao.
G

Gost968z

pre oko 1 godinu

aj pomozi boze bilo ko samo da ovi odu
S

Stvarno???

pre oko 1 godinu

Ako bi gledali procentualno šanse u ovom momentu, one su 51-49 odsto na strani Nikolića. Kakve su ovo bajke za decu...

Marko Pavlovic

pre oko 1 godinu

Tako jeeee