(©Starsport)
(©Starsport)

Nagrada za uspehe: Rastavac još dve godine u Asterasu

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.04.21. | 17:08

Srpski strateg po plasmanu u plej-of dobio novi ugovor

Milan Rastavac uspeo je od Asteras Tripolisa da napravi tim dostojan plej-ofa Super lige Grčke, a rezultat srpskog stratega rukovodstvo kluba nagradilo je novim, dvogodišnjim ugovorom.

Trener koji je kormilo kluba preuzeo u decembru 2019. godine, ispunio je kriterijume uprave koja je zadovoljna ostvarenim odlučila da mu tri meseca pre isteka saradnje ponudi nastavak saradnje.

Izabrane vesti

"Asteras Tripolis najavljuje obnavljanje saradnje sa trenerom Milanom Rastavcem za naredne dve godine. Dogovor između dve strane postignut je u prethodnom periodu i sada je ratifikovan potpisivanjem ugovora", naveo je grčki klub u saopštenju.

Nekadašnji strateg Radničkog iz Niša i Ksantija do sada je vodio Asteras na 53 zvanična susreta uz učinak od po 19 pobeda i remija, dok je na 15 utakmica poražen, a po produžetku ugovora istakao je visoke ambicije.

"Veoma sam srećan što nastavljam ovu vrlo pozitivnu saradnju sa Asteras Tripolisom. Želeo bih da se zahvalim vlasnicima i rukovodstvu tima na ukazanom poverenju. Verujem da smo u ovom periodu dostigli nivo koji smo želeli i nadam se da ćemo nastaviti tim putem. Za sada je tok uspešan i zaista verujem da ćemo se i dalje usavršavati, napredovati i imati uspeha u budućnosti. Nadam se da će od nove sezone uslovi to dozvoliti i da ćemo moći da imamo svoje navijače pored sebe. Svim snagama ćemo pokušati da ih usrećimo", rekao je Rastavac.

Asteras se u aktuelnoj sezoni izborio za mesto u plej-ofu učinkom od 11 pobeda, devet remija i šest poraza čime je ostvario ovosezonski cilj i ušao u mirnu završnicu prvenstva. Ipak, veći uspeh i eventualno iznenađenje plasmanom na međunarodnu scenu izgleda teško dostižno imajući u vidu da su Aris i PAOK, timovi koji zauzimaju drugo i treće mesto, stekli sedam bodova prednosti. Međutim, nema sumnje da će klub iz Tripolija dati sve od sebe da im u preostalih osam kola pomrsi račune.


tagovi

GrčkaAsterasasteras tripolisMilan Rastavac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara