Komentari na vest

Najbolji tim 27. kola Mozzart Bet Superlige: Vošino kolo i Bamideleovih pet minuta

t

tuneki

pre oko 1 mesec

Cirkovic
T

Topolis1913

pre oko 1 mesec

Ćirković?
d

deki22

pre oko 1 mesec

dobijes najlosiji tim u ligi i 4 igraca u timu kola... drugo-vidi koliko vam se razlikuje tim u odnosu na tim kola na zvanicnoj stranici lige... ali ako neko gino pocasti autora teksta to onda razumem
C

CHiske1

pre oko 1 mesec

Opaa 4 igraca Vose u timu kola. Ajd malo realnosti, pre svega zasluzeno su u timu kola da ne bude zabune. Ali ono sto sam zapazio sad otkad vosa igra bolje i smislenije je to da sa ovakvim protivnicima kao sto je ceo donji dom i to mislim na timove od 5 do zadnjeg mesta mi necemo nista uradidi u evropi. ovi bunkeri i nemanje snage za vise od 20 minuta igranja je katastrofa mislim na radnik, oni su imali snage za 2 napada u prvih 5 minuta i tu se zavrsava cela prica. Mora nesto da se menja u samoj ligi jer ovo ne mirise na dobro. Kaze mi drugar aaa sto ovaj TSC tu se nesto gura, ja mu kazem da nije TSC-a vosa bi i dalje stajala i cupkala u mestu, medjutim ima tu malo i ponosa i sada se svim silama ulaze da se napravi timcina za evro scenu. Znam da od Zbiljomirove titule nema nista ali nek za pocetak bude grupa LK.
C

Chiske1

pre oko 1 mesec

Jes jedno zapazanje, otkad je izbacen Malbasic, dali smo 10 golova i 3 su nam ponistena od kojih jedan regularan a primili svega 2.
к

кикоман

pre oko 1 mesec

Бамиделе одличан, одудара од екипе Радничког и ако већ неће Звезда или Партизан, Војводина би морала да доведе таквог играча. С обзиром на капацитете управе Радничког, капирам да би га дали за кило печења. Елем, Станковић је одлично одиграо на месту десног бека, а Звезда би морала да обрати пажњу на малог Алексића из Крагујевца, дечко је велики таленат.
A

Apostol x

pre oko 1 mesec

A Partizan i Zvezda imaju neko pravo prece kupovine u ligi? Ne razumem?
G

GOST 510

pre oko 1 mesec

@Apostol x ako si iole realan znaš i sam da u ostale ide samo onaj ko mora a i ostali nemaju ni finansijske mogućnosti da isprate PARTIZAN i zvezdu.
A

Apostol x

pre oko 1 mesec

@GOST 510 Pa ko moze drzavu i partiju finansijski da nadmasi od ostalih klubova i ligi, naravno da ne moze. Ali svi vidimo situaciju kao da Zvezda i Partizan imaju apsoutno pravo i monopol nad svim igracima u ligi. Jel to pravilo negde zapisano u pravilniku FSS?
к

кикоман

pre oko 1 mesec

добро бре људи нешто не знам да неко може у енглеској пре Ситија да купи, у Немачкој пре Бајерна, у Француској ПСЖ, Шпанија Реал...евентуално имају један клуб или два као конкуренцију, мада мислим да када ови клубови неког желе, тога и узимају.
A

Apostol x

pre oko 1 mesec

@кикоман Moze da ih nadmasi, imas primera koliko hoces. Pricamo o igracima i klubovima iz domaceg prvenstva, ne o strancima.
R

Rafael Di Zeo

pre oko 1 mesec

Ptvo decko je imao ponudu da predje u Zvezdu jos u mladjim kategorijama ali je odbio i presao u Radnicki.Inace je bio u mladjim kategorijama Partizana a nije dobio priliku da debituje sa prvi tim Partizana