Komentari na vest

Najbolji tim 5. kola Mozzart Bet Superlige: Nišlije i Zmajevi „pojeli“ konkurenciju

G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

5 igraca Radnickog u timu kola? Lol
D

DsCz

pre 8 meseci

Nije fer! Sastavljen je nekakav tim kola, a u tom timu nema sjajnih zvezdinih internacionalaca iz Afrike, drugoligaškog igrača iz Francuske Žan Filipa, ili igrača sa večitih pozajmica u Belgiji i Francuskoj, Bukarija. Oni jednostavno moraju biti u timu kola, jer su projektovani da igraju u grupnoj fazi LŠ! Bua-a-ha-ha-ha!
M

MOZDA

pre 8 meseci

Belic pre Natha
P

Pasijans

pre 8 meseci

Sigurno Belic pre Natha. Isto su morali u timu biti i Stoiljkovic (Napredak), Katic (Vozdovac), Vojnovic (Radnicki N), i Djekovic (Napredak),
A

Alo decko

pre 8 meseci

Pre bih rekao i Belic i Natho. Odigrali su obojica odlicno. Ja sam Belica kritikovao dosta, ali moram da priznam da je najvise napredovao od svih igraca koje sam gledao u partizanu. Apsolutno je sve poboljsao osim jedne vrlo vazne stvari, a to su kartoni.
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

Ja mislim da sam ga kritikovao najzesce. I s pravom, naravno, jer dosta stvari za koje sam ga kritikova su i dalje primjetne u njegovoj igri. Ali, sto ti kazes, da je napredovao igracki u zadnjih godinu dana, napredovao je. Nadam se samo da ce nastaviti da napreduje i dalje jer objektivno, nije to i dalje nivo Partizana, ali eto, dosli smo u tu tacku gdje bolje nemamo. Zalosno, ali istinito.
d

doktor svega

pre 8 meseci

Ja da se bavim fudbalom bio bi svako kolo u timu kola u ovoj kukuruz ligi.