Komentari na vest

Najluđa priča prelaznog roka: Uradio lekarske preglede u Evertonu, podigao dres, slikao se i potpisao za - Totenhem

G

Gost300

pre preko 1 godinu

Kakav klub,takav transfer,nesto muljavo...🙃
V

Voda komšija

pre preko 1 godinu

Sa klupe na klupu, svejedno mu izgleda, samo bolje zvuči klupa Totenhema…
a

ali lovica

pre preko 1 godinu

kaplje 😃 idealno je sad menjati ugovore tj klubive na godinu-dve, enormne cifre za potpis sa novim klubom dobijas 😂
G

Gost7777

pre preko 1 godinu

legenda kaže da je cicija Levy namjerno pustio ovog Holanđanina da obavi preglede na račun Evertona kako bi uštedio da se ti pregledi ne rade na račun Spursa hahahahahaha
p

ptić

pre preko 1 godinu

Pošteno. Neće čovek da ide negde gde se ne zna ko će mu sutra biti trener. Čovek se dogovorio s Lampardom,u međuvremenu Lamparda oterali,treba sutra da dođe neki ters koji mu neće dati da igra. Sledeći put prvo mu dajte ugovor da potpiše pre nego mu date da se slika s dresom.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ovaj se slikao u dresu Evertona. Glupo od njega
j

jisa

pre preko 1 godinu

Nekad mi se čini da u ovom fudbalu 90% vlasnika klubova, sportskih direktora, pojma nemaju o samom poslu kojim se bave i fudbalu. Najiskrenije mi se čini da bar polovina komentatora sa portala bolje zna od ljudi koji za to primaju silni novac. Bez šale. Gledam ove transfere, Čelsi dovodi 10 krilnih igrača, a nema špica, Totenhem dovodi još jednog ofanzivca, a imaju najgoru odbranu u ligi. Pa kad sam imao 10 godina i igrao fudbal menadžera umeo sam da prepoznam na kojim pozicijama sam tanak i šta je prioritet. 90% pojma nemaju i onda onih 10% koji znaju i samo rade ligično, potpuno dominiraju.
T

Torro

pre preko 1 godinu

Sva sreca pa je u pitanju samo pozajmica na 6 meseci uz mogucnost otkupa. Na Vikipediji pise da navodno proslavlja golove uz povik Alhamdulillah! E, bas su njega nasli s ovom bradicom
z

zorkoo

pre preko 1 godinu

Baš to mnogo potreslo što proslavlja golove uz povik "hvala Bogu" ?? Iako najverovatnije nemaš pojma da je to to u prevodu,ali zato znaš da mrziš.