Komentari na vest

Najslabija Barselona u poslednjoj deceniji i deficit od 17 golova koji sad nema ko da nadoknadi

G

Gost123

pre preko 2 godine

Smena generacije, desava se svakom timu. Vec protiv Benfike su igrali za 30% bolje nego pod Kumanom. Nenormalno im fale krila i napadac, nisu imali srece sa Aguerom koji bi verovatno umuvao neki gol protiv Benfike. Verovatno ce posle zime tim biti dosta jaci, oslobodice se Kutinjove plate, verovatno i Umtitijeve tako da ce imati prostora za neke nove ljude.
K

Kukaa

pre preko 2 godine

VELIKA JE NEPRAVDA STO BARSELONA NECE DA IGRA LE !!! BAYERN SA OMLADINSKIM B TIMOM IZLAZI KAKO BI FARSA OSTALA U LIGI SAMPIONA. TE FORE NECE PRODAJU SU PRIČE ZA MALU DECU ! BOGATI SE DRZE ZAJEDNO + NECE UEFA DA DOZVOLI DA BARSA BUDE PONIZENA. ALI VRATIĆE SE BAJERNU ZA TU SRAMOTU!!!!
e

exexe

pre preko 2 godine

kako ce Emery da ih dokrejci sad u subotu, bice 3-0 za viljareal.
S

Sove

pre preko 2 godine

Po Barsu bi bilo bolje kad bi takmičenje nastavila u Ligi Evrope jer ako prođu u 16 u Ligi Šampiona biće nenosioci i moćiće da izvuku npr. Mančester Siti, i po meni odmah bi ispali, a u LE su jači od skoro svih timova i tamo bi mogli da su uigravaju.
S

Sta pricas

pre preko 2 godine

Momak? Trenutno su debeli autsajderi i u ligi evrope. Tamo je napoli, vest hem, mzd atletiko ili milan, borusija dortmund, viljareal ili atalanta, lajpcig...
A

Artur2

pre preko 2 godine

Barcelona koju je preuzeo pep,je bila za gledanje gora od ove njima je real uteko 19bodova,viljareal 10,ali bila je jaca po imenima ali morali su se pocerat ronaldinjo i kompanija,i zabetonirat se xavi i iniesta,uvesti buskets,i mesiu pronac poziciju novum.ova barca ima talentovanu ekipy,toliko talenata da se moze poredit sa tom generacijom 87..fali im samo golgeter,neki tipa haland i xavi ce vratit ovu ekipu brzo..vec protiv benfike su izgledali dobro ipak su to djeca,i ubjedjen sam da ce protiv bajerna da pokazu sav talenat i buducnost,nece ih dobiti ali ce pokazati sve sto nas sleduje u buducnosti i vasih komentara lako je xaviu kad je naslijedio onakvu generaciju
G

Gost978

pre preko 2 godine

Polako, promena u igri se videla protiv Benfike, još kada se na teren vrate svi povređeni (Fati, Pedri) biće to opet dobar tim. Plus, ovi klinci koje Xavi forsira su sjajni, vidi se ogroman potencijal. Barsi treba jedan špic u Januaru, i lako će obezbediti LŠ za sledeću sezonu. A zatim popunjavanje pozicija koje nedostaju.