Komentari na vest

Najveća Baharova zaostavština u Zvezdi...

m

milo123

pre 21 dana

kada je nedavno bio onaj neki tekst o tome koji su trzisno najskuplji igraci domace lige bio sam frapiran kada sam video da nema Glazera. Lik lagano sad moze da se zavalja za 5x vecu cenu nego sto je ulozeno u njega - i to treba da bude Zvezdina ideja. Ulagati tu negde oko milion do dva u mladje igrace, a preprodavati za 5 do 10. Glazer nije vrhunski golman (fali mu malo visine, svi smo primetili da ima problema prilikom dugih lopti i suteva sa distance), ali na golu je macka. Trener koji ume da zamaskira njegove mane, imace sjajnog golmana (nije svaki golman dobar za svaku ekipu, nekoj ekipi treba linijas, nekoj golman koji igra nogom i tako dalje, isto kao i centarfori- nekoj ekipi odgovara sidras, neke ekipe iraju sa laznim napadacima i sa krilima..). Rekao bih i da je napredovao za ovih godinu dana (manje od godinu dana) i da imamo i dobrog golmana i dobru potencijalnu prodaju. (smatram da golman i odbrana moraju biti (dominantno) sacinjeni od domacih igrca, zbog komunikacije, zauzimanja mesta stranca i tako dalje).
B

Baharcic

pre 21 dana

Ovo je neverovatno koliko su neki opsednuti Baharom.Ma terajte ga u tri lepe.Pukli smo finansijski,rezultatski i svakako sa ovim eksperimentom.Covek se sprdao na klupi Zvezde.Vozdovac,Cukaricki,Partizan,poslednje mesto u ligi sampiona ocajna igra u donacem prvenstvu,neuspeh protiv slabasnog Jang Bojsa,cuveni 3-5-2 i raspad od igre.nikad gora odbrana u poslednjih 10 godina.
E

Ej

pre 21 dana

Sa baharom je vec samo trening izgledao ozbilnjno... Glazer ima neka cudna bacanja kad mu sutiraju po sredini:D
D

Dexon 1988

pre 21 dana

I Borjan i Glazer su jako dobri golmani. Ja se slazem sa da je Borjan trebalo biti zamenjen. Pogledajte mu poslednje dve sezone koje je branio, koliko kiks golova, Braga u bg-u, Makabi H, derbi i zaboravio sam sta sve jos… ali mnogo golova koji idu na njegovu dusu u poslednjih godinu dana. Branio je fenomenalno 4-5 godina, ali vise nije to to, covek ima 35 godina. Glazer je odlican, siguran sam da bi u normalnom klubu zaradili od njega, ali ne znam ume li to dr Terza da sprovede.
m

mozz

pre 21 dana

Samo sto ne moze biti u timu kola mocnog mozzarta
Z

Zaboravlja se brzo

pre 21 dana

Stvorio je decj koja su uvek igrala u 11 a od koje se izela preozbiljna lova iako je Terza pricao da nece prodavati odmah. Dalje dobro je rasterao gardiste steta sto su mu namerno ostavili Rodica koji je posle prodao derbi!
P

Pee

pre 21 dana

Borjan je bolji golman od Glazera mnogi brzo zaboravljaju sta je uradio za Zvezdu!!!
B

Bahar

pre 21 dana

Snežo jel si to ti?
I

Igorgost

pre 21 dana

Naravno da je Borjan bolji golman od Izraelca. Menadzerski botovi sve što znaju je da lupaju minuse na komentare i provlace floskule o Glazerovom "kvalitetu". Iako ih statistika grubo demantuje. Da ne govorimo o kiksevima i golovima kakve je primao protiv Sitija i u derbiju.
R

Realni Arth

pre 21 dana

Naravno da svaki Zvezdas se oseca opustenijim kad ima na golu dobrog golmana. Pamtim cuvare mreze od Aleksandra Dike Stojanovica, pa Simeunovica, Ljukovcana, Ivkovica, Davidovca, pa mladjeg Dike Stojanovica, Milojevica, pa mladjeg Simeunovica.... i tako redom sve do Borjana, koji je toliko radosti doneo Zvezdi i nama navijacima da jedino kad smo postali Prvaci Evrope sam se radovao vise, jer Decembra '91 kad smo postali Klupski Prvaci Sveta nije to vise bilo bitno, jer zemlja vec usla u rat! Borjan, Bate Borisov, Keln, Sparta Prag, Spartak Trnava, Partizan penali, Strazbur i prvi put kvalikovani smo za LS, pa Kopenhagen penali.... ma bre da covek pise knjigu! A tek kad se seti u kakvom blatu smo bili, izgubili od neke strane ekipe za kvalifikacije sa Bozovicem 3:1 na Mari. Borjan na golu i mi imali srecu ko Mont Everest i to nekoliko puta, ali zato od tada uvek Evropa, da li je to LS ili Uefal liga ne bitno, tu smo! Sta reci o Glazeru, imam utisak da ima brzi refleks od Borjana, i da cemo sa njime na golu isto osecati opustenim, jer nije sklon kiksevia, doduse ima ih ali ne u tolikom broju da izguis poverenje! Srecno Zvezdo moja do nove titule, da se pametno pojacamo tamo gde smo ranjivi, i iz srca zelim skauting sluzbi u Zvezdi da sto manje gresi, ili bar da ima srece. Pozdrav!
S

Salesman

pre 21 dana

Odlican golman
P

Pedja108

pre 21 dana

Nipodastava se igra sa Barakom, a Zvezda nikad nije ofanzivnije izgledala u LS, nego sa njim. U Svajcarskoj su mogli da pobede sa 8:2 realno i sada bi se pisalo o velikom uspehu. Namucili su Siti, pogotovo Lajpcig. Ne zaboravite da kad se uzme sastav grupe i pozicije klubova 1 i 2, Zvezda je imala najjacu grupu. I videcemo da li ce Siti osvojiti ili igrati finale. Ubacio je 6-7 mladih igraca. Ono sto je gresio je bila postavka u prvenstvu i los odnos sa igracima, u smislu da nije imao komunikaciju. To Milojevic radi vrhunski. Zvezdi je falilo u nasoj ligi sto niko nije hteo da se nadigrava i davali su loptu.
M

Mileta Car

pre 21 dana

Ogromna je razlika izmedju ''mogla da pobjedi'' i toga da nije pobjedila nego je ispala od prosječne svajcarske ekipe!!!
B

Bar Kohba

pre 21 dana

Odlican golman, mlad,perspektivan, pokretljiv, ima reflekse, reprezentativac, Zvezda moze čak i da zaradi. Poslednji golmani koji su otisli za fin keš, posle Stojkovica koga je Nant platio 3 miliona su Rajkovic Makabi 3 miliona i Manojlovic Hetafe 1,2 miliona. Kahriman, Popovic, Borjan su vecinom stariji profil, mada su imali svoje momente narocito Borjan koji je legenda kluba.
D

Don Vito Corleone'

pre 21 dana

Vidi što navijači malenog kluba vise na vestima o Zvezdi. Treba ih razumeti, mukice su 7 godina bez titule, 15 godina bez lige šampiona, 41 godinu bez pobede u kupu-ligi. Ceo život gledaju iz velike daljine Zvezdi u ledja. Ceo život su komšija mali. Ceo život su komšija Evropskog i Svetskog šampiona. Ajde što oni sada imaju traume, nego što su im i Očevi i Dedovi imali traume od Zvezde. Zvezda im je večno trn u oku. "Pričaće ti da su oni bolji, da su davno prošli naši dani, al' ne znaju kad' se ZVEZDA VOLI svi su dani ponosni i slavni. Pričaće ti da se ona gasi, TI ŠTO NIKAD NISU TAKO SJALI, ljubomorni neka im uzdasi, jer ostaće tek KOMŠIJA MALI. Ne veruj im sine i ponosan budi što ZVEZDAŠKO SRCE BIJE TI IZ GRUDI"
s

srka

pre 21 dana

Kvalitetan čuvar mreže, ništa spektakularno, brani ono što se može odbraniti. Borjan je bio atraktivniji. Dominantnije izgledao na golu, ali umeo itekako i da kiksa. Borjan je uz to, do dolaska Dragovića, bio i lider tima. Komandovao odbranom. Glazer je drugačiji profil ličnosti, a i stranac je, pa ga i to sputava da iskaže neku crtu liderstva. Ako bi ih baš striktno poredio, mislim da je Omri Glazer za nijansu kvalitetniji. Verovatno se neće složiti oni kojima je Borjan bio draži, ali eto to je neko moje mišljenje.
a

acika93

pre 21 dana

druze, svaka cast Borjanu za sve! ali ovaj decko je mladji od Borjana skoro deset godina i mislim da je pun pogodaka sto je doveden
F

Forever Young

pre 21 dana

Osim u derbiju gde smo igrali dobro, na svim ostalim utakmicama nismo igrali ništa bolje nego kod Bahara. Ja tvrdim da će Bahar imati bolju trenersku karijeru nego Miloje, ovde nije uspeo jer nije poznavao naš mentalitet.
b

bsbnsenwnw

pre 21 dana

imao je "samo"3 poraza sto Zvezda nije imala za 6 godina.i bilo je 80%utakmica spasavanje. a ti lupetaj samo...
A

Aca LJotic 89

pre 21 dana

Milisav Kekez Ako ti znas sta pises ja cu da postanem predsednik Amerike.
Z

Zvezde 91

pre 21 dana

Jedino sto smo dobro dobili od Bahara je on.
z

zvezdas..

pre 21 dana

pljuje se Stankovic posle toliko titula i Evrope, a o Baharu se lepo pise, e to je taj mentalitet koji ce unistiti zvezdu, taj nenormalni mentalitet ovaca zbog kojeg se stidim vas, ne postujete svoje koji su kidali zivce svoje a hvalite one koje briga za zvezdu
Z

Zvezdas.

pre 21 dana

pljuje se Stankovic posle toliko titula i Evrope, a o Baharu se lepo pise, e to je taj mentalitet koji ce unistiti zvezdu, taj nenormalni mentalitet ovaca zbog kojeg se stidim vas, ne postujete svoje koji su kidali zivce svoje a hvalite one koje briga za zvezdu
D

Da da da

pre 21 dana

Ima taj agresorski pogled da tačno možeš da pogodiš odakle je
H

Hahahakoji

pre 21 dana

Ti moraš promeniti ili doktora ili dilera.Prvi ti nije propisao oravu terapiju a roba drugog te baš mnogo puca.
h

hocemo

pre 21 dana

kalcopoli
K

Kojiho

pre 21 dana

Možel na ,,K" kitula?
F

Fakti

pre 21 dana

Glazer je jedan od Baharovih dobrih poteza. NIje Bahar sve uradio lose. U Evropi Zvezda je sa Baharom igrala fudbal. Nikad se nije samo grcevito branila, vec je uvek igrala otvoreno i imala i dosta sansi. Nekada je falilo i malo srece. A malo je bio i problem sto Bahar ne zna nista o nasem mentalitetu.
1

1980

pre 21 dana

Ja kad napišem slično odma ide lupanje minusa.

kuri

pre 21 dana

Браво за коментар! На то све промовисао је и пар младих играча.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 21 dana

Nije falilo sreće. Falili su igrači sa kvalitetom da stvorene šanse pretvore u golove. I to je to. Što se domaće lige tiče. Već sam se negde na početku pribojavao da će Bahar želeti da pobegne što brže kada bude video našu ligu i da ono što su mu obećavali tokom pregovora nije baš tako.
O

Odlican golman

pre 21 dana

VOLIM BORJANA KAO BRATA ALI GLAZER JE ZA NJEGA TATA U BRANJENJU,REALNO TAKO JE.
m

milisav kekez

pre 21 dana

jel ovo onaj šro je primio go korz uši protiv voždovac i čukačiki sada svi plaču da sve varatu borijan zauzeli ste poslednjo triesdrugo mesto na tabelo u ligi od šampinjona nemogu nikog da pobedu u evropu i ovde da u derbe sudija po zadatak nije izključio severinu partizan bi dobijo derbe

Ivica Gasic

pre 21 dana

A? Ajde na srpskom piši ako može. Još bolje - ne piši ništa druže, vidiš da ti nije nešto dobro ebga
R

Realno istina

pre 21 dana

A sta nam mozes reci za Dansku tornado pod nazivom Nordsjeland?
Đ

Đukin fan

pre 21 dana

Milisave da nisi Čerkez😂😂😂😂
M

Marko Šulj

pre 21 dana

Haranga na bivseg trenera, kao igranka ne prestaje. Pecka ga autor da je u izlog stavio dva mlada igraca, milom ili silom? Porediti njega, koji je dosao kada se tim formirao, kada su mu bez znanja dovodili igrace, kad je igrao LS i na kraju posle 5 meseci najuren sa sadasnjim trenerom koji nije dobio derbi i pritom igra meceve malo jace od kisele vode sa sve sudijama po potrebi. Sramota je.
1

1912

pre 21 dana

Jeste sramota jer je sadašnji trener za koga je trebalo da bude mesta na Marakani prošlog jula, izborio dve Lige šampiona kroz 8/8 prolaza u kvalifikacijama. BB je dobio takmičenje na tacni gde nije uspeo da pobedi Jang Bojs sa ostvarenim 32/32 zbog čega nas tastatura navijači Partizana zezaju cele godine.
f

fk.Decenija

pre 21 dana

@markosuljevi Vidim da ti bas tesko pada gubitak cak 7-me titule za redom od doktora fudbala Z.Terzica i trenerskog doktora V.Milojevica,ne brini nista,nastavice se tako jos i sledecu punu celu deceniju isto ko i ovu!
R

Realno istina

pre 21 dana

@fk.Decenija cekace kao i oni iz komsiluka(hakduk). Minimum

pancevac992

pre 21 dana

miloje je dobio svaki derbi koji je odluciovao titulu,pozz
V

Vhvhvuvuvu

pre 21 dana

Pazi da ti ne pukne prezime.
m

milisav kekez

pre 21 dana

jel ovo onaj što je primio go kroz uši protib
R

Realno istina

pre 21 dana

Fljamurtari Samrok Tun...kraj se ne vidi
I

Igorgost

pre 21 dana

Glazer je za svega dva derbija uspeo nešto što Borjan nije uspeo za poslednjih deset derbija koje je branio - da primi četiri gola. Prava Baharova zaostavstina...
Š

Što je moguće moguće je

pre 21 dana

Te golove bi primili svi golmani svijeta,niko nije svemoguć.
B

Bibibibilllkju

pre 21 dana

Samo se tabela, sine, pika..Samo tabela...Ostalo su podaci za rubrike Polikitinog zabavnika.
s

sta reci

pre 21 dana

mentalitet ovaca ne pestaje borjan los, pesic los, sankovic los, glazer najbolji, ohi najbolji, bahar najbolji
S

Strucnjakk

pre 21 dana

Da, Pešić je loš i kao igrač i kao čovek, Borjan je odigrao svoje na visokom nivou, nije više za ozbiljan fudbal, Stanković je solidan trener, i veliko ime. Ohi je bio skroz korektan igrač i super čovek, Glazer je najbolji golman koji je branio na ovim prostorima, najpismeniji i igraće sigurno u nekom top klubu uskoro. Bahar tanak lik skroz, i kao trener i kao čovek. Upropastio nam je sve, izgubio derbi od raspalog Partizana, igrači su mu bili ubijeni u pojam.
I

Ibibibuvyvyv

pre 21 dana

Rakar, ne njake!
z

zvezdas ...

pre 21 dana

koliko je bolesna ova mrznja prema Borjanu, sacuvaj me boze...eto sta dobijes kada zvezdu vratis u evropu posle domaćeg blata, da te pljuju kao da si najgori, jer ovca mentalitet mrznje ne prestaje
K

Kmojikoger

pre 21 dana

Kad podržiš Ljuljaja dobiheš rekbu...srednje pečen..Rakar, ne njake!
p

pacijenti

pre 21 dana

Pacijenti koji zovu Borjana u Zvezdu su isti oni koji zovu i Gobelju, Srnica itd. A u onim vremenima dok su oni igrali i dok se gubilo 6-1 od PSGa i Bajerna isli su komentari kako su panjevi i kako ih treba izbaciti iz Zvezde. Ovaj narod ne zna sta hoce i kud ce. Bas tuzno.
a

ajde na lecenje

pre 21 dana

isti oni sto su pljuvali milojevica su isti sto mrze Borjana iz najgorih razloga ,svako ko ne igra je najbolji onaj sto igra non stop e njega ce zamrzeti zato ne lupetaj
P

Prcko33

pre 21 dana

Legendo Borjan nista losiji od Glazer-a, a boljeg beka od Gobeljica nemamo ! A Srnica ne bih komentarisao , rijesili smo ga se ali nam se vratio u liku Micka 😄
G

Gorostas

pre 21 dana

Jedva cekam na televizoru da gledam Partizan, pa posle Zeljko Pantic pa posle trovanje na internetu. Uh kakav sam borac za pravdu. Hehehehehehhe i na patrijarha ako treba za jugoslovenski Partizan. U Albaniji je lepo.
N

NK Partizan

pre 21 dana

Razumemo se stari! Evo mene u Sibeniku na rivi. Sahovnica na zidu ovde zakacena i gledam prenose mog Partizana dok u pozadini idu melosi Petra Grasa. Lipo mi je.
b

budite Zvezdasi

pre 21 dana

pisite malo o losoj igri zadnje tri utakmice,previse uspavano igramo od kada smo dosli na +4 a ne da hvalite golmana ... igra je losa u poslednje vreme
I

Ibibibububu

pre 21 dana

Sine pa napiši i ti koju...
Б

Белграно

pre 21 dana

Надам се само да не планирају да врате Борјана на лето, Глазер је за класу бољи голман од њега а и није проблематичан као овај.
s

sta je sa mozgom

pre 21 dana

a cime je to borjan peoblematican? jel od kada je on otisao blistamo?
p

pod hitno ...

pre 21 dana

lecite se
Б

Белграно

pre 21 dana

Проблематично је то што он и његова жена увлаче клуб у блато њиховим расправама и саопштењима по Инстаграму, нонстоп су део неких прича у таблоидним медијима, уносе ненормалну количину немира у клуб. Уз то је имао физички сукоб са Станковићем, прозивао и пљувао Бахара јавно, и на све то је за класу лошији голман од Глазера. Шта овде тачно није јасно?
S

Small Owl

pre 21 dana

@problem sa mozgom Koliko znam, Borjan se potukao sa Stankovićem i Marinom (ne istovremeno, naravno).
a

abc

pre 21 dana

Svakog trenera koji se kladi na Mijailovića a ne na Ada ne doživljavam ozbiljno, mi trenutno imamo Kangu na zadnjem veznom i masu šansi koje na protivnici prave. Nedostaje oštrina, brzina, guranje prema napred od strane zadnjeg veznog, u nekim trenucima tim uspori, prosto stane igra. Koliko su Kanga i Mijailović inferiorni u nekim elementima videlo se kod drugog gola u derbiju, Kanga gubi loptu, ne pravi faul, Mijailović spor da stigne, baš loše.
@

@abc

pre 21 dana

...bas bih voleo da mi kazes ko to sem kange gura loptu unapred, ako nije problem?
a

abc

pre 21 dana

Majstore, da povuče loptu unapred, da je iznese sa našeg šesnaesterca, da očisti kad treba, da napravi faul kad treba, neka varijanta Šabanađovića ko igra na taj način ako je tako lakše.
r

realnost

pre 21 dana

to sto nas spasava golman nije dobar znak...
E

E75

pre 21 dana

Dok mu ne dodje Saldanja a onde ce bude ...... znate šta vec.
J

Jbjbuvvyvy

pre 21 dana

A zbilja de je taj brazilski devojčurak, ta Slađana?
A

Avril

pre 21 dana

Sto zaostavstina?
K

Kimmi

pre 22 dana

Bože sačuvaj. Čovjek brani vrlo dobro čitave sezone. 'imao je kikseve' se odnosi na svakog golmana ikad. On svakako nije Buffon, ali je dobar, prilično konstantan golman. Pri tom su ga često ostavljali na vjetrometini saigrači, kad ostanu naprijed i zaborave da se vrate. Ne zanima me da li je bolji on ili Borjan. Obojica su vrlo dobri golmani koji takođe nisu, niti će ikad biti, evropski vrh. To je skroz ok, ne mora svako da bude elita. Ali Borjan je legenda, imao je vrhunskih sezona, Glazer je mlađi i trenutno zasluženo golman Zvezde. Nek ostane još dugo.
z

zgemba 82

pre 21 dana

svaka ti je na mestu
Č

Činjenice

pre 22 dana

Za polusezonu primio više derbija nego što je Borjan primao za čitavu sezonu. Na dva večita derbija primio više golova nego što je Borjan primio za poslednjih deset derbija.
B

Boki kaskader

pre 21 dana

Zato je Borjan u kljucnim mecevima primao golove kroz usi, kroz ruke, lose procene itd. Protiv Makabija mu lopta koja ide 5 na sat prolece kroz ruku, protiv Trabzona u grupi kasnije lose ispucava par puta da je zamalo sam sebi pod precku zakucao autogol, na SP protiv Maroka izlece na pola terena pravi neke Nojer egzibicije i Kanada prima gol, kasnije gol iz kornera prima od Cukarickog... Oces jos? Njegov prime je bio otprilike 2017 - 2021, posle tih godina sve je losiji i losiji bio i vreme je bilo za rastanak.
д

делија

pre 22 dana

...финансијски мазут достојан шампионског огрева... Звонко Михајловски на апаратима.
w

wjj

pre 22 dana

da nas golman spasava je stvarno bruka...radnik je katastrofa a imali su sanse da nam da gol
m

miki34

pre 22 dana

Dobar golman, odlican refleks... brani zicere jedino sto mu je nedostajalo je istrcavanje jer zvezda igra visoko u domacem prvenstvu i shodno tome trebalo je vise da bude u prostoru sto upravo sada radi.
g

gosstttt

pre 22 dana

Tsc na 2-1 skinuo mrtvu šansu
Z

Zvezdas.

pre 22 dana

igra zadnje 3 utakmice je jako losa na nivou kao kod Bahara da Radnik ima dve 100% sanse protiv raspad od kluba je sramota, trebalo bi neko da skrene paznju to strucnom stabu dok ne bude prekasno, mi nismo partizan ,ono protiv Radnika ne sme i ne moze da nam se desava, Ne sme golman da nas spasava protiv najlosijih ekipa u prvenstvu
I

Igorgost

pre 22 dana

Dosadni ste sa ovom kiksarom od golmana. Borjan je za njega Bufon.
D

Dal si loptu video?

pre 22 dana

Ne lupetaj!
b

bašamrkalj

pre 22 dana

Kakva je ovo golmančina, kad čujem ove gardiste da bi pre vratili Borjana i oterali Glazera, dobijem panični napad
B

Becks

pre 22 dana

Pišete gluposti. Bahar je nešto najbolje što se Zvezdi desilo u poslednjih 20 godina. Samo sto Terzić ide uz dlaku masi i vama novinarima. Njemu je bilo samo potrebno vreme i sve bi došlo na svoje. Ponekad treba gledati u daljinu, ispred svog vremena, a ne biti ograničen na sadašnjost, što većina jesu.
b

bljak

pre 21 dana

izvini ti si pametan... ti znas kako je bahar vrhunski trener
Б

Блок

pre 21 dana

Дај бре молим те . Један пас у народ ,цео тим нам испада .Као код Пиксија. Голман Лајпцига ,даје лопту кроз средину цео тим испао.
n

nema leka

pre 21 dana

baharovi sektasi ne prestaju...
N

Nenad1246

pre 21 dana

Džaba ti pričaš kod nas mora sve i odma, a treba jedan proces da sprovede da sve legne na svoje mesto. Mi nemamo strpljenja ovako će da se palimo na dominaciju u selu dok nas u gradu pune sa peticama i šesticama. Sa jednim prelaznim rokom nas je napravio konkuretnijim u LŠ dok u ligi recimo ništa gore nije bila igra nego sad ali se eto igralo protiv štita i njegovih 20 bodova inače bi bili ubedljivo prvi.