Džejms Naneli, Zek Ledej i Uroš Trifunović (©MN Press)
Džejms Naneli, Zek Ledej i Uroš Trifunović (©MN Press)

Najveće kvote na svetu u Mozzartu: Partizan Mozzart Bet 3,50, Liverpul 1,63, Antverpen 2,30

Vreme čitanja: 3min | sre. 31.01.24. | 10:26

Nigde nećete da nađete veće

Bogata ponuda ove srede. Igraju se kontinentalni šampionat Azije, ali i Premijer liga, Primera, Kup Nemačke, Župiler Pro liga, ali i košarkaška Evroliga.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili tri kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. U pitanju su dvojka na Partizan Mozzart Bet protiv Monaka u sklopu elitnog košarkaškog nadmetanja, potom kec na Liverpul u sudaru sa Čelsijem u najboljem engleskom društvu, i naposletku dvojka na Antverpen naspram Standarda u okviru šampionata Belgije (sve susrete Župiler Pro lige možete da gledate - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

U jednom od derbija 24. runde Evrolige Monako dočekuje Partizan Mozzart Bet. Kneževi se nisu dobro proveli u prvom delu sezone u sukobu sa crno-belima, kada su u Beogradu kapitulirali sa 89:85. Ovoga puta izabranici trenera Saše Obradovića su u odličnoj formi pred meč sa Srbima. Odlično su igrali prethodnih sedmica i nanizali pet pobeda u svim takmičenjima. Između ostalog, uspeli su da savladaju Real Madrid sa 98:74 i Anadolu Efes sa 80:78. Monako u Evroligi ima skor od 13 pobeda i 10 poraza i nalazi se na šestom mestu. S druge strane, poslednji meč je bio prilično uspešan za Partizan Mozzart Bet. Prošle nedelje puleni Željka Obradovića su na domaćem terenu preslišali Žalgiris sa 81:72. Ovaj uspeh omogućio je Beograđanima da zadrže poziciju u prvih 10 Evrolige. Partizan trenutno ima 12 pobeda i 11 poraza i nalazi se na 10. mestu.

LIVERPUL - ČELSI (SREDA, 21.15), KEC 1,63

Liverpul ima stabilnu sezonu i do sada je uspevao da izbegne ozbiljne padove. Redsi su i dalje u situaciji da osvoje titule u svim takmičenjima u kojima učestvuju. Najbliži su trofeju u Liga kupu, gde su već stigli do finala. U FA kupu ekipa je startovala sigurnom pobedom nad Arsenalom rezultatom 2:0, posle čega nije ostavila nikakve šanse Noriču porazivši ga sa 5:2. Jirgen Klop je najavio povlačenje po završetku sezone, a očigledno nemačkom stručnjaku i njegovim igračima to ne smeta da nastave trijumfalnim putem. U Premijer ligi, posle 21 kola, Liverpul vodi na tabeli sa 48 bodova. Crveni su sebi dozvolili samo jedan poraz, koji se dogodio još u septembru protiv Totenhema od 1:2. Na svom terenu, Liverpul ima impresivan niz bez poraza od 22 meča u prvenstvu. Redsi su u nizu od tri pobede u ligi. U prošlom kolu su u gostima savladali Bornmut, pobedivši sa 4:0. Čelsi je uspeo da stabilizuje igru i rezultate tokom sezone. Trenutno, Plavci su u nizu od tri pobede na svim turnirima. Uspeli su da savladaju Midlsbro kod kuće sa 6:1, što im je omogućilo da uđu u finale Liga kupa. Liverpul će biti rival za titulu. Londonski klub je pre pet dana igrao meč 4. runde FA kupa sa Aston Vilom, i predstoji mu repriza. U poslednjem kolu Premijer lige, izabranici Maurisija Poketina pobedili su Fulam sa 1:0 i nalaze se na desetom mestu.

STANDARD - ANTVERPEN (SREDA, 21.00), DVOJKA 2,30

Standard još nije naročito uspešan u prvenstvu Belgije i zauzima 11. mesto na tabeli. Praktično nema šanse da se takmiči za mesto među najboljih šest, jer deluje nerealno da uspe da nadoknadi 11 bodova zaostatka. Standard je u prošlom kolu remizirao 1:1 sa Serkl Brižom, produživši niz bez slavlja na čak osam mečeva. Poslednji put je pobedio krajem novembra. Standard je samo jednom trijumfova na prethodnih pet duela u Liježu. Antverpen se u celini za sada nosi sa zadatkom za sezonu i bori se za ulaznicu u evropske kupove. Izabranici Marka Van Bomela trenutno su šestoplasirani na tabeli sa 35 bodova, sa dva poena prednosti u odnosu na Serkl Briž. Pošto je u prošlom kolu izgubio 0:1 od Epena, Antverpen je doživeo drugi poraz u protekla tri duela.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

KK Partizan
Liverpul
Čelsi
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara