(©Reuters)
(©Reuters)

Napoli nalepio cenu na Fabijana Ruiza

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.04.21. | 13:42

Jorgandžijama će glavni konkurenti za potpis španskog veziste biti Real Madrid i Barselona

Nije tajna da Atletiko Madrid želi da angažuje Fabijana Ruiza. Bruje Apenini i Pirineji o mogućoj selidbi španskog veziste iz Napulja u Madrid, ali bi cena po drugi put mogla da bude nepremostiva prepreka. Za Čola Simeonea je dolazak Fabijana Ruiza prioritet, spreman je i da raščisti gužvu na sredini terena, ali će čelnici kluba sa Vande Metropolitano morati propisno da se otvore.

Čekaju Jorgandžije odlazak Saula Njigueza ili Markosa Ljorentea, bez popunjavanja klupske kase neće biti ni ozbiljnih investiranja u igrački kadar, a potencijalni transfer Fabijana Ruiza to svakako jeste.

Izabrane vesti

Cena od 70.000.000 evra u vreme pandemije virusa korona nije pristupačna ni platežno moćnijim klubovima, a interesovanje za vezistu pokazali su Atletikovi ljuti rivali Real Madrid i Barselona, ali i klubovi sa Ostrva. Jorgandžijama se žuri, ali se po svemu sudeći neće upustiti u rizik dovođenja Fabijana Ruiza, a da pre toga ne obezbede sredstva za transfer.

(2.90) Sevilja (2.95) Atletiko Madrid (2.70)

Fabijan Ruiz bio je na pragu selidbe na Vandu Metropolitano kada je Atletiko prodao Tomasa Partija u Arsenal za 50.000.000, bile su spremne Jorgandžije da kompletnu zaradu od izlaznog transfera preusmere na dovođenje Ruiza, ali je De Laurentis spustio rampu. Nije bio zadovoljan prvi čovek Napolija tom cifrom.

Momak rođen u Andaluziji fokusira se na predstojeće izazove sa Napolijem, a ukoliko dođe do njegove selidbe u Madrid, Napolitanci imaju prvog pika. Vezista Helas Verone Antonjin Barak prvi je pik Napolija. Duži vremenski period klub sa juga Italije prati češkog vezistu.

„Veoma sam srećan u Napoliju i tamo imam još dve godine ugovora. Sada sam samo usredsređen na sledeću utakmicu. Primera je nesumnjivo jedna od najkonkurentnijih liga na svetu, jer postoji mnogo sjajnih igrača i timova. Svaki igrač samo pokušava da učini najbolje za svoju budućnost. Ponekad morate da se preselite u inostranstvo. Igrače zanima samo njihova sreća i rad, pa sami donose odluke. Ne mogu reći koja je bolja, ali siguran sam da je Primera među tri najbolje lige na svetu“, rekao je Fabijan Ruiz.




tagovi

Fabijan Ruiz PenjaAtletiko MadridNapoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara