Komentari na vest

Napoli prekinuo pobedničku seriju Intera: Handanović poklonio gol, Eriksen izvukao bod (VIDEO)

G

Gist

pre oko 3 godine

Moglo je da se dobije, ali je bila jasna namera da je mnogo bitnije da se ne izgubi u napulju, ovo je rezultat koji odgovara i jednima i drugima, inter je blize skudetu dok napoli ima sanse za ligu sampiona, tako nesto se i ocekivalo od ove utakmice
G

Gost2

pre oko 3 godine

ocekivano pad forme se vidi vec u nazad 5-6 utakmica ali skudeto nije doveden u pitanje jer realno svi su u padu forme u italiji. od ovih klubova iz top 6 u seriji a u zadnjih 5-6 kola nisam video ni jedan klub da je pokidao na nekoj utakmici. svi odigraju max 20-30min dobro pa nestanu pogube se i onda spasavaj rezultat. cinimi se da je doslo na naplatu mala pauza pre pocetka sezone i zgusnut raspored utakmica.
K

KGL

pre oko 3 godine

Inter Šampion
I

Inter178

pre oko 3 godine

Trebali smo izgubit lagano Napoli ispred juventusa i onda juve lagano nazad na staru taktiku umjesto novih pojacanja lagano na kupovanje utakmica to im bolje ide !
P

Pjanic sa tri zuta

pre oko 3 godine

Tuzno je gledati Inter koji igra na remi protiv toliko slabijeg protivnika. Razumem racunicu oko bodova i skudeta ali se ova utakmica morala dobiti sa malo vise truda.
G

Gost14

pre oko 3 godine

mozda i da zakuvaju juventusu
G

Gist

pre oko 3 godine

Slazem se moglo je ovo da se dobije, ali isto tako nije moranje, sledece tri su kljucne tu mora da se osvoji svih devet, a da se titula uzme kod kuce protiv sampdorije