Komentari na vest

Napredna statistika: Kako bi se Kahim Paris snašao u Zvezdi?

N

Nebitan10

pre oko 2 godine

Kada vidim komentare tipa da dodje Djuricic, Radonjic, Matic, MIlivojevic bude mi sve jasno ko stoji iza komentara. Uopste vise ne vredi ulaziti u ovu sekciju, previse gluposti se pise, pre svega balavci dominiraju.
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Zamisli SOFTER prikazuje kako bi se ovaj igrač snašao u Zvezdi. Ovo je tragikomika. Mi ne možemo da pogodimo kada dovodimo igrače iz ozbiljnih liga, a očekujemo da neko iz Kopra bude pojačanje za LŠ. Tako se pričalo i za Bakajoka, Interova škola, brz kao brzi voz itd itd. Sada kada smo nosioci u plej ofu za LŠ, kada smo mnogo bliže ulasku u LŠ nego ne ulasku, sada ne sme da se pogreši sa pojačanjima. Trebaju nam provereni igrači. Bolje platiti dva skupa kvalitetna igrača nego 5 osrednjih, a cifra dodje na isto. Ja bih bio prezadovoljan kada bi došli Djuričić, Radonjić, i Ado.
M

Mrsoja

pre oko 2 godine

Samo radonja!!!
R

RealNo1

pre oko 2 godine

Softver ne igra fudbal. To je slicna stvar kao sto se koristi u Spaniji. 90 % golova koji se postizu prema softveru su ispod 10% sanse za gol. Niposto ga ne dovoditi, pokusati Radonjica.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Из Словеније смо довели оног мученика што је завршио у петој енглеској лиги. Чини ми се Паркер. Имао сличне особине као овај.
r

raul

pre oko 2 godine

A bakajoko kako je on dosao
1

1312

pre oko 2 godine

Mrkela preferira VHS.
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Au pa taj i u Kopru dobija priliku sa klupe u zadnje vreme,nedo bog da dodje,ne znam zasto se ne pokusa sa dovodjenjem Cumica ili Randjelovica ako vec Radonjic nije dostupan.
G

Gost 13

pre oko 2 godine

Svi pisu kao dolazi iz slabije lige i to, pa i ado je u serif otisao iz slovenske lige, pa sada vredi 2m, i igrao je dobro i u ls

Bojan Gvozdic

pre oko 2 godine

Slovačke....
S

Srki987

pre oko 2 godine

Eto kako Mrkela dovodi igrače, gurne ga u softver pa ako mašina kaže može ode do Terze i kaze kupuj ne razmišljaj mnogo :)))
R

Rosso

pre oko 2 godine

Hahhahaa ekstra
Š

Šimika1234

pre oko 2 godine

Jel Paris dolazi u Zvezdu,zna li ko?
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Ma ne dovoditi ga nikako! Treba dovesti igraca koji ce dominirati u Evropi, a ne po ovim nasim livadama. Jos dolazi iz slabije lige od ove nase.
G

GostPa

pre oko 2 godine

Ovakvi mogu samo na probu, sve ostale varijante su macke u dzaku. Provereni su oni koji igraju lige petice ili igraju u vrhu portugalskog, holandskog, ruskog i turskog sampionata. Pojacanja iz svih ostalih liga, pa i iz Grcke, Poljske, Slovenije i sl. su veliki rizik ako ih prethodno ne uzmemo na probu. Moze da se rizikuje sa igracima Olimpijakosa, Mitjilanda, Kopenhagena i slicno, nikako sa Parisom.
L

Lalo

pre oko 2 godine

Zvezdi je za LS potrebno ozbiljnije pojacanje od ovoga. Radonjic na pozajmici bi bio bingo.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Istice mu ugovor sezonu posle. Možda ga puste za neku siću. Djuricicu isto istice ugovor sada na ljeto. Bilo bi lijepo da i on dodje.

Forzza

pre oko 2 godine

Dovedite Nemanju Radonjića i Filipa Đuričića
D

Dejani

pre oko 2 godine

Terzic po meni ima najveći talenat. Gledajte kako on igra. Ima dribling, centaršut i zilavost. Perfektne karakteristike za jedno krilo. On mora obavezno da dobija veću minutažu, ne znam šta tu Stanoje čeka.. Njemu mora da se posveti više pažnje.
R

RealNo1

pre oko 2 godine

Nista nije pokazao od toga sto si napisao.