Nastasić: Podlo s Krstajićeve strane, nije povreda bila u pitanju

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.09.18. | 16:37

Šalkeov štoper kaže da nije završio za sva vremena sa reprezentacijom i da čeka da vidi šta će se desiti u budućnosti

Do juče je bilo izvesno da će Srbija do kraja selektorskog mandata Mladena Krstajića morati da igra bez Luke Milivojevića kojeg je selektor precrtao, ali je iznenađenje što je ista sudbina zadesila i Matiju Nastasića.

I Šalkeov štoper je odlučio da se povuče iz reprezentacije razočaran odnosom selektora prema njemu. Poručio je da ne želi da bude deo ovakve reprezentacije Srbije, a iz Nemačke stiže još izjava Šalkeovog prvotimca o situaciji u reprezentaciji.
„Za svakog igrača je učešće na Svetskom prvenstvu ostvarenje sna. I onda kada ne žele čak ni da vam kažu razlog zašto ste precrtani. A nije povreda bila u pitanju. To je podlo...“, kaže Nastasić.

Izabrane vesti

On trvdi da selektor nije hteo ni da ga pozove posle Mundijala.
„Krstajić se nije udostojio ni da me pozove. To me je još više razočaralo od njega. Prebacio je komunikaciju na pomoćnika u stručnom štabu. Sa njim sam pričao. Moje odustajanje od reprezentacije ne treba shvatati kao povlačenje. Nisam rekao da nikada više neću igrati za nacionalni tim. Samo dok je Krsatjić tu. Sačekajmo da vidimo šta će se dešavati u budućnosti“, rekao je Nastasić za nemačku Skaj televiziju.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Matija Nastasićfudbalska reprezentacija SrbijeMladen Krstajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara