Komentari na vest

Natho: Morali smo da pobedimo u Subotici i to smo i učinili

T

Timotije

pre oko 2 godine

Pa znao je to i Lukić zato vam svirao penal koga nije bilo.
A

Ahaa

pre oko 2 godine

Lepo je rekao,morali smo,a moranje je moranje.
n

ncz1986

pre oko 2 godine

Gde je onaj vrhunski poznavalac fudbala da se oglasi da li je sada ispravna odluka var-a? penaltkho sve si rekao u naslovu zato ce mi ova titula biti najdraza.

Srb_7-1

pre oko 2 godine

@molim Naravno da je cisto.. To sto je tebi krivo sto je tako, i sto si umislio da je onako kako bi ti voleo, je druga stvar. Sve se lepo vidi na snimku: kontakt u koleno, lopta ne menja pravac ni intezitet, jer nije dirana od strane spartakovog igraca... Penal kao suza, navijaca komsinice posle te utakmice.....
G

Gost12345

pre oko 2 godine

To se ni na centru ne svira kao faul, a kamo li penal u 80 i kusur minutu. Možete da se vadite i secirate koliko hoćete, obično remplovanje, i ništa više. I evo, da ti dokažem da nije faul - da je ovo svirano za Zvezdu u 85. minutu pri rezultatu 0:0, da li bi i tad pričao da je penal? Ako ne ogovoriš, znamo a nije. A ti budi faca pa odgovori.

Srb_7-1

pre oko 2 godine

@gost Prvo da te objasnim pravila fudbalske igre. Prekrsaj, bio on u 1 minutu, ili 45, ili 90, ili u zadnjem minutu nadoknade, je uvek prekrsaj koji se mora suditi ako sudija zna pravila. Ne postoji vreme kada se svira ili ne, to mozes samo na terminu odredjivati lokalna pravila. Drugo, da, pricao bih da je penal ako bi bio, ma u kojem minutu. Ali samo ako je bio prekrsaj. Objasnio sam ti u prethodnom komentaru da je prekrsaj bio po svim fudbalskim pravilima.. Trece, dokaz ti je maestrelan... Jel sad, posto sam ti odgovorio racunas da sam ti dokazao...
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Naravno, to kažeš sada. A da se dosudi isti ovakav penal za Zvezdu, u istom periodu utakmice i pri istom rezultatu, pričaćeš da nije penal, je l' tako? Nadam se da će se desiti takva situacija, pa da vidim šta ćete i ti i ostali da pričate. A ovo penala videlo nije, najobičnije remplovanje.

Srb_7-1

pre oko 2 godine

Samo da se ne desi kao ova situacija: https://www.youtube.com/watch?v=WVxauSJR7OM ili ovo: https://www.youtube.com/watch?v=_5-S2d1_63o a koji su komedija od penala, ali za vas su cisti kao suza, tj. potpuno regularni... Da ne pominjem Indjiju i penal na 20 metara koga se takodje ne stidite.... Ako je penal regularan kao ovaj Partizanov onda nemam razloga da pricam drugacije...
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Pa volim kad ste tako selektivni. Zašto nisi stavio snimak sa iste utakmice gde se vidi da su i ovi dobili isti ovakav penal na toj istoj utakmici? Dakle, niko nije oštećen. A da je penal bio, bio je. Drugi snimak ti je od pre 10 godina, i trebalo je da ga usporiš toliko da se i dalje jedva vidi, ali i dalje nije 100% sigurno da li je ili nije penal. Sudija nikako to nije mogao da vidi. Plus, ruka vašeg igra se odbija unazad, dakle pogođena je loptom. I dalje ni ti ni ja ne možemo da govorimo sa sigurnošću. Nego, kad si dobar sa jutjubom, pogledaj vaš penal protiv Napretka, Zlatobora, Radničkog, i čini mi se Inđije iz prošlesezone. To je samo jedna sezona, a na prvu sam se setio 4 neregularna penala. Plus pogledaj penal protiv Metalca koji njihov igrač dva puta zaredom namerno pravi, ili ovaj protiv Napretka iz ove sezone, isto namerno napravljen. Nemojte vi o penalima i poštenju, molim te.
M

MMit

pre oko 2 godine

5-10000 u vašim snovima, ne gleda vas ni 1000 ljudi... A nije ni čudo...
Л

Лукаку 98

pre oko 2 godine

Рекао више него што је хтео.
M

Molim???

pre oko 2 godine

Na istom ovom sajtu se analiziralo da li je pavkov napravio prekrsaj protiv Cuke da li je protiv Radnickog borjan izlazio sa crte da li je pavkov napravio faul u napadu , ali kod penala za partizan sve je cisto??
m

mr.wolf

pre oko 2 godine

Naravno da ste morali, zar nije ocigledno ?
p

pop9

pre oko 2 godine

Bravo Tatko steta sto vam ranije nije svirnuo penal dusa ti je u nos bila u 85 minutu.
G

Grobari jug!

pre oko 2 godine

Zahvaljuci sudijama.